NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 profootballtalk.nbcsports.com/2021/03/10/salary-cap-almost-definitely-will-be-182-5-million/
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 033
De mi van védőoldalon? Nálatok ki a legjobb?
steelwolf
Clayton Fejedelem
Cruyffista
És Al Pacino legjobb edző.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 241 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Erdekesseg 2: ahogy igertem, itt a masodik konyv amit kb 92-93-ban vettem ameriaki foci temaban.persze ez is forditas, de itt a szerzo nem akart "nagyot" mondani.amire nem talalt megfelelo szot azt kb meghagyta angolul.komplex konyv.biroi jelzesek, edzesre gyakorlatok stb megtalalhato benne.

www.dropbox.com/s/iq3wyjw7fapapsk/20210310_103447.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/6ct0tkffqjpiuax/20210310_103736.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/ocw9krj1am12sx6/20210310_103817.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/69arf7u45y35127/20210310_103833.jpg?dl=0
YoungZeeZee
Ez a tolongás vonala elég rögbis lett, de ez már egy nagyságrenddel jobb, mint az előző rettenet 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 516
Erdekesseg 2: ahogy igertem, itt a masodik konyv amit kb 92-93-ban vettem ameriaki foci temaban.persze ez is forditas, de itt a szerzo nem akart "nagyot" mondani.amire nem talalt megfelelo szot azt kb meghagyta angolul.komplex konyv.biroi jelzesek, edzesre gyakorlatok stb megtalalhato benne.

www.dropbox.com/s/iq3wyjw7fapapsk/20210310_103447.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/6ct0tkffqjpiuax/20210310_103736.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/ocw9krj1am12sx6/20210310_103817.jpg?dl=0

www.dropbox.com/s/69arf7u45y35127/20210310_103833.jpg?dl=0
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Nekem Jarvis Moss az etalon

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 700 — "Montoya por favor!"
Szerintem Talib volt a legjobb amikor nálunk játszott. Meg minden kezdő a bajnokcsapatunkból

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 516
Sok szó esett arról h Brady a kecske vagy nem!

Láttam highlighsokat Deion Sandersről, Lawrence Taylorról, Joe Greeneről ... -elképesztő játékosok voltak!
steelwolf
Az altalad felsorolt jatekosok kozul csak deion sanderst lattam tobb even at jatszani.de abban az idoben nem volt annyira atfogo info mint manapsag igy csak annyit tudtam h fasza jatekos.
Reggie white😀
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 716

Láttam highlighsokat Deion Sandersről, Lawrence Taylorról, Joe Greeneről ... -elképesztő játékosok voltak!
steelwolf
Pár éve az NFL.com top 100 játékos szavazásán Taylor lett a 3. (és a legjobb védő). Sosem láttam élőben játszani, de az talán elég reálisan kifejezi, hogy mennyire jó volt.

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
steelwolf
Clayton Fejedelem
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 633 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Többek szerint - szerintem is - a héten a kétezres évek legnagyobb "vérengzése" fog jönni. Ahogy Pat McAfee fogalmazott "your team has a franchise player, who wasn't an all pro or pro bowler last year? Cut the bastard." 😀
Lehet, hogy ez a hét izgalmasabb lesz, mint az FA első hete az utána következő héten. Lássuk.
peterk2005
Vajon voidable yeares re-sign lesz tobb, vagy cut?
En sok igazan nagy nevet nem varok, max akik mar 30 felett vannak, vagy tenyleg nem szamitanak kiemelkedonek.
Borbinho
Az igazi nagyágyúit gondolom mindenki igyekszik megtartani, de nem hiszem, hogy ez nagyüzemben indítaná be a voidable éves átalakításokat. Ahol nem "lehetetlen" a helyzet, hogy jobb a sima átstruktúrálás, ami megemeli ugyan a jövő évi/két év múlvai cap hitet, de nem gyárt már most beégetett dead capet. A voidable évek ott kellenek, ahol ez nem elég, ilyenből nincs több néhány csapatnál.

Én nem is csak a cap kényszer miatt várok nagyobb mozgást, hanem azért is, mert az eheti kivágások hógolyóként viselkedhetnek. Kiraknak majd olyan játékosokat is, akiket normál években nem raknának ki, de most igen, mert van a piacon egy jobb, vagy jobb feltételekkel (olcsóbbért) elhozható.
peterk2005
Sztem nem nagyon fog olyan jatekos kikerulni a piacra, aki nagy meglepetest okozna. Cap aldozatok, 30+os jo munkas emberek, kieges szelen levo jo jatekosok.
Akit akarnak, azt meg fognak tudni tartani a csapatok.
Az h Golladay elerheto lesz a piacon meglepo picit, de hat Lions 😀

Lavonte David most irt ala 2 ev 25misiert, 3 extra void yearrel. 3.5M lesz az idei cap hitje.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Többek szerint - szerintem is - a héten a kétezres évek legnagyobb "vérengzése" fog jönni. Ahogy Pat McAfee fogalmazott "your team has a franchise player, who wasn't an all pro or pro bowler last year? Cut the bastard." 😀
Lehet, hogy ez a hét izgalmasabb lesz, mint az FA első hete az utána következő héten. Lássuk.
peterk2005
En sok igazan nagy nevet nem varok, max akik mar 30 felett vannak, vagy tenyleg nem szamitanak kiemelkedonek.
Borbinho
Az igazi nagyágyúit gondolom mindenki igyekszik megtartani, de nem hiszem, hogy ez nagyüzemben indítaná be a voidable éves átalakításokat. Ahol nem "lehetetlen" a helyzet, hogy jobb a sima átstruktúrálás, ami megemeli ugyan a jövő évi/két év múlvai cap hitet, de nem gyárt már most beégetett dead capet. A voidable évek ott kellenek, ahol ez nem elég, ilyenből nincs több néhány csapatnál.

Én nem is csak a cap kényszer miatt várok nagyobb mozgást, hanem azért is, mert az eheti kivágások hógolyóként viselkedhetnek. Kiraknak majd olyan játékosokat is, akiket normál években nem raknának ki, de most igen, mert van a piacon egy jobb, vagy jobb feltételekkel (olcsóbbért) elhozható.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na vajon kitolják a franchise tag határidejét h nincs official salary cap eddig?
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 291 — Invisible man
 jerseyninja.com/blind-zebras-funny-hockey-jersey/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

peterk2005

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Böcsületére legyen mondva, berakta a tévedéseit is a listába. Olyan is lett így az a lista. 😀
peterk2005
csak innentől mit ér egy ilyen lista?
Negritis
Így van csak igazán értelme, már látod, hogy mik jöttek be / mennyi jött be.
tenorx
átfogalmazom, ha ennyire összevissza a kifutás, mit jelent hogy kit rak rá?
ugyanúgy semmit
Negritis
Én is így csinálnám, ha csinálnék ilyet. Azzal hogy a tévedéseidet bent hagyod, a fogyasztó látja, mennyire vehető biztosra az állításod. Valaki esetleg azt is leszűri, hogy milyen típusú eseteket értékelsz túl vagy alul, amiről esetleg te magad sem tudsz.
A listát nem kommentálom, de van értelme a rookie QB-kat ahhoz mérni, amit a korábbi QBkról draft előtt gondoltak az emberek, mint ahhoz, ami aztán lett belőlük. Lehet olyat is mondani, hogy all time hányadik legjobb QB lesz Lawrence, csak én meg annak nem látom értelmét.
Black_Adder
igen, csak ez az ultimate semmit mondás művészete
mer az hogy TLaw-ból bármi lehet a HOF és az ultimate bust között, hát jah, you dont say
Negritis
De ugyanolyan semmit mondó lenne, ha a történelem 10 legjobb QB-ja társaságában szerepelne egy listán, pontosan ugyanazok lennének az esélyei a bevállásra mint így, hogy Leaf is a listán van.
Ellenben sok ember abból ér, hogy gyártja a semmit mondó listákat, mert minden jel szerint igény van ezekre és amíg nincs más, ezeket bújják az emberek...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 799 — The Mathematician
Böcsületére legyen mondva, berakta a tévedéseit is a listába. Olyan is lett így az a lista. 😀
peterk2005
Negritis
tenorx
ugyanúgy semmit
Negritis
Én is így csinálnám, ha csinálnék ilyet. Azzal hogy a tévedéseidet bent hagyod, a fogyasztó látja, mennyire vehető biztosra az állításod. Valaki esetleg azt is leszűri, hogy milyen típusú eseteket értékelsz túl vagy alul, amiről esetleg te magad sem tudsz.
A listát nem kommentálom, de van értelme a rookie QB-kat ahhoz mérni, amit a korábbi QBkról draft előtt gondoltak az emberek, mint ahhoz, ami aztán lett belőlük. Lehet olyat is mondani, hogy all time hányadik legjobb QB lesz Lawrence, csak én meg annak nem látom értelmét.
Black_Adder
igen, csak ez az ultimate semmit mondás művészete
mer az hogy TLaw-ból bármi lehet a HOF és az ultimate bust között, hát jah, you dont say

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
peterk2005
Negritis
tenorx
ugyanúgy semmit
Negritis

több mint 5 éve
peterk2005
Negritis
tenorx
ugyanúgy semmit

több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
peterk2005
Negritis
több mint 5 éve
peterk2005

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 716
Mel Kiper legjobb irányító prospectjei 1979 óta. Van egy új név a listán. 😉
iktriad
Az érme másik oldala 😊
Kampman
Én is utálom amúgy a pasast. 😊
iktriad
Én annyira nem, bár itt nagyon nem volt igaza.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mel Kiper legjobb irányító prospectjei 1979 óta. Van egy új név a listán. 😉
iktriad
Az érme másik oldala 😊

Kampman
Én is utálom amúgy a pasast. 😊