NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Valami azt súgja, hogy itt ma nagyon nem fogadnak el a játékosok semmit és jövőre jó kis lockout jön. Ha emellé még Okungot választanák meg NFLPA vezérének...
több mint 6 éve
Okung fogalmazta meg a legjobban:Ki a franc gátolja meg őket hogy évi 30 millió dollárból fullos biztosítást kössenek maguknak?
Goodell jobban keres, mint egy QB, és jobb biztosítása és nyugdíja van, mint bármelyik jelenlegi vagy volt játékosnak. Aztán ha azt nézzük, ki kockáztatja az életét a pályán, érthető a játékosok álláspontja.
Borbinho
Meg mi a franc köze van Goodell fizetésének Okungéhoz?
Nem vagyok a tulajok pártján de azért nem keresnek ők olyan rosszul a focizással.
több mint 6 éve
Okung fogalmazta meg a legjobban:Goodell jobban keres, mint egy QB, és jobb biztosítása és nyugdíja van, mint bármelyik jelenlegi vagy volt játékosnak. Aztán ha azt nézzük, ki kockáztatja az életét a pályán, érthető a játékosok álláspontja.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Okung írt két elég hosszú threadet twitteren ezzel kapcsolatban. Lényegében az a bajuk, hogy a 2006os CBA-ban jobb részesedésük volt, és attól hogy jobb lenne az új CBA, mint a 2011es, attól még nem feltétlen előnyös nekik.De amúgy mi olyan hátrányos a játékosokra nézve ami miatt így élből elutasítják?twitter.com/AdamSchefter/status/1230874632678449155?s=19A játékosok eléggé ellenzik az új CBA-t, elég meglepő lenne ha mégis átmenne idén.
Cruyffista
Így megúszhatja a Cowboys.
Viszont ha mégis elfogadják, akkor elég sok roster move lesz a kövi pár hétben.
Borbinho
Nem ástam bele annyira magam a témába de amit láttam az egyik sem vészes.
Watt egyből elutasította azt olvastam, az évi 3 meccsével amin pályára tud lépni...
Bazzani
Plusz nyilván a 17 meccses alapszezon.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Volt, aki azzal érvelt, hogy a bevétel 48.5 (inkább 48) százaléka 1700 játékos között meg el, 51.5 (inkább) 52 pedig 31 tulajdonos között, és így annyira nem egálos a sztori. Nyilván nem is lesz

több mint 6 éve
De amúgy mi olyan hátrányos a játékosokra nézve ami miatt így élből elutasítják?twitter.com/AdamSchefter/status/1230874632678449155?s=19A játékosok eléggé ellenzik az új CBA-t, elég meglepő lenne ha mégis átmenne idén.
Cruyffista
Borbinho
Nem ástam bele annyira magam a témába de amit láttam az egyik sem vészes.
Watt egyből elutasította azt olvastam, az évi 3 meccsével amin pályára tud lépni...
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1230874632678449155?s=19A játékosok eléggé ellenzik az új CBA-t, elég meglepő lenne ha mégis átmenne idén.
Cruyffista
több mint 6 éve
Csak a ☻!A liga elfogadta az új CBA-t, a játékosok a jövő héten döntenek.Amit ők saját maguk írtak, bámulatos hol tart már a tudomány... na majd ha rájönnek, hogy a föld banán alakú!
Cruyffista
sutianapTe most gyakorlatilag lemajmoztad a játékosokat? Ejnye bejnye 😛 😉A liga elfogadta az új CBA-t, a játékosok a jövő héten döntenek.Amit ők saját maguk írtak, bámulatos hol tart már a tudomány... na majd ha rájönnek, hogy a föld banán alakú!
Cruyffista
sutianap
dande
több mint 6 éve
A liga elfogadta az új CBA-t, a játékosok a jövő héten döntenek.Amit ők saját maguk írtak, bámulatos hol tart már a tudomány... na majd ha rájönnek, hogy a föld banán alakú!
Cruyffista
sutianap
Te most gyakorlatilag lemajmoztad a játékosokat? Ejnye bejnye 😛 😉A liga elfogadta az új CBA-t, a játékosok a jövő héten döntenek.Amit ők saját maguk írtak, bámulatos hol tart már a tudomány... na majd ha rájönnek, hogy a föld banán alakú!
Cruyffista
sutianap
több mint 6 éve
A liga elfogadta az új CBA-t, a játékosok a jövő héten döntenek.Amit ők saját maguk írtak, bámulatos hol tart már a tudomány... na majd ha rájönnek, hogy a föld banán alakú!
Cruyffista

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
A liga elfogadta az új CBA-t, a játékosok a jövő héten döntenek.twitter.com/AdamSchefter/status/1230599827240648709?s=19
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Már csak kb 20 csapattal kell kibővíteni a rájátszást, hogy mi is bejussunk.2017-ben pont bejutottatok volna így.
Bazzani
twitter.com/AndrewSiciliano/status/1230292238170591232
több mint 6 éve
Borzalmas döntés, csakúgy, mint az mlb-é, de hát úgy is lenyomnak mindent az egyszeri néző torkán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Már csak kb 20 csapattal kell kibővíteni a rájátszást, hogy mi is bejussunk.
több mint 6 éve
Kár. Minden olyan hetedikre aki megérdemelné hogy bejusson jut 10 hetedik aminek semmi keresnivalója nem lenne a POban.Ezért tényleg nagyon nagy kár , nemcsak a PO résztvevők színvonala miatt hanem az alapszakasz sem lesz már ennyire izgalmas várhatóan....
De végül is csoda hogy ebben a kapzsi világban eddig bírta a jelenlegi lebonyolítási formátum
Black_Adder
több mint 6 éve
Ha jól értem a 4. lötyögős előszezon meccs helyett, lesz egy téttel bíró és mivel 3 meccs lenne a wc körben gondolom lesznek 7 órás meccsek is.
több mint 6 éve
Kár. Minden olyan hetedikre aki megérdemelné hogy bejusson jut 10 hetedik aminek semmi keresnivalója nem lenne a POban.De végül is csoda hogy ebben a kapzsi világban eddig bírta a jelenlegi lebonyolítási formátum
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Szerintetek ilyen fizetéssel TeddyBear merre köt ki?
több mint 6 éve
Az, hogy a lenyeg az uzlet. Tobb meccs marpedig tobb penzt hoz. Es epp ezert akarjak az alapszakaszt is meghosszabbitani. Mondjuk azt szivesebben is nezem, mint a ratyi eloszezont a nulla tettel, aminel vegig azert imadkozom, nehogy megseruljon valaki a bohockodas kozbe.
több mint 6 éve
Szerintem azért jutnak bye weekes csapatok többségben SB-ba, mert szimplán az alapszakasz alatt is kijön, hogy ők általában magasabb szintet képviselnek, nem feltétlen a pihenőhét miatt. Idén például a Steelers és a Rams jutott volna be hetedik seeden, hiányoztak ezek a csapatok bárkinek is az alapján, amit alapszakaszban produkáltak? Hát nem tudom, szerintem ezt a döntést gyakorlatilag semmi nem indokolta, nem látom mi a változásból származó szakmai előny.
több mint 6 éve
Egyelore nem tudom eldonteni, ez jo lesz e vagy rossz. Marmint az nekem tetszik, hogy eltorlik a masodik kiemelest, de az nem feltetlenul, hogy tobb csapat jut be a playoffba.Nem orulnek, ha a vegen az lenne, mint a soccerben, hogy addig toljak ki a letszamot a vbkre meg Ebkre, hogy Madagaszkar es tarsai is kijutnak, aztan emiatt csomo csoportkor bohockodassal er fel.
Siman lehet, hogy ez a kiserlet a visszajara sul el, es meg tobb NFL-meccs fullad majd az unalomba a playoffban.