NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/622549869_18251530318289484_1626637653391785755_n.jpg?stp=c226.0.679.679a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=104&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=kiNt9aG_tsgQ7kNvwEEO5fB&_nc_oc=AdkrE90WmiDTAoxgp5uhBTHXOCNF_JYUDphbtaA005I94Y6XR5gvTYcmN-Za3FtGVBk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=Lfr91ng9hc8ofB8pActYyA&_nc_ss=8&oh=00_AfwLdyq1Y0ZVWtbieLwy0ySQZHerAMRgWgFFHWofEremdg&oe=69BF6DCE
Shannon Sharpe on Instagram: "Y’ALL PLAY TOO MUCH 🤣🤣🤣"
79K likes, 1,465 comments - shannonsharpe84 on February 3, 2020: "Y’ALL PLAY TOO MUCH 🤣🤣🤣".

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
eccerűbb lett volna a padot filmezni és azt elemezni

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
KC topicba is betettem, ide is befer:

Oh wow. Igy nem csoda, hogy nagy szaja van Clarknak. Nem csak az edzoi keszitettek fel a 9ers ellen, de volt ra embere, hogy a 9ers OL tendenciajairol keszitsenek elemzes. Kinek melyik testtartasa milyen kovetkezo jatekrol arulkodik. Persze korabban is volt mar rola szo, hogy a ST-t is elemzik ilyen szempontbol, de azert jol mutatja, hogy mekkora munka van abban, hogy akar csak egy kicsiny elonyt megszerezz a masikkal szemben:

twitter.com/ErikBurkhardt/status/1224109760108269568?s=20
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 640 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Háttér?! 😁

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/619614025_18154830187430222_2307503094124328837_n.jpg?stp=c202.0.606.606a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=108&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=1lwwH5y657wQ7kNvwEoVi0Q&_nc_oc=AdksqgJdOmdoTqAbULW-1m33LgE4ZplYyTBrJ8N9Nw6z_toEsvjVxEjo9aw5fcKZR6U&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=eZ2cNR6XLE19-NVJCHj1bw&_nc_ss=8&oh=00_AfySqL68yxGnUUDpgyoY46ZgIjBMCH1f-MFWGY3rpUI2_Q&oe=69BE2BF7
NFL on Instagram: ""It’s not often you get to meet your idols. In this picture, I was lucky enough to be with almost all of them. I am so thankful for them inspiring me to be the best I could be! This is truly my dream, coming true." (via @tombrady)"
259K likes, 1,272 comments - nfl on February 3, 2020: ""It’s not often you get to meet your idols. In this picture, I was lucky enough to be with almost all of them. I am so thankful for them inspiring me to be the best I could be! This is truly my dream, coming true." (via @tombrady)".
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 326 — Vikings fan
Nem értem ezt a bírózást!
20-10 10 perccel a vége elött, mit vétett a KC h nem támadót tovább a 49ers?
3&15re miért kell benyelni egy 40 yardos passzt?
Samuel(aki addig MVP volt) miért lett elhanyagolva?
steelwolf
Nézd meg azt a 3 & 15-t amikor a falemberen tuljutva a derekán hátulról húzzák vissza. Ez nem holding ez már dupla holding 😀
Vagy amikor egy akkora offsideot nem fújtak be, hogy még a full vak ember is látta.
Senki nem vonta kétségbe, hogy ettől függetlenül Mahomes megdobta , Gerappa meg nem vagy hogy Reid tudta mit kell hívni,Shanny kicsit elizgulta, de azért olyan callok voltak a 4. negyedben ami egyértelműen a KC-t segítették és nem a DPIra gondolok.
De ahogy a Frisco topicba említettem itt az edzői és bírói gárda együtt cseszte el, Gerappa meg nem javított egyedül amikor csak egy üres elkapot kellett volna eltalálnia és túl dobta 2-3 méterrel.
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!
steelwolf
A Saints tavaly miert nem vezetett mar 25-tel, amikor feldobtak a labdat es Robey-Coleman kinyirta Lewist? Nem ertettem mar ott sem a birozast, elobb el kellett volna dontenie Breeseknek a meccset.
Stez
Jogos, bár, ha jól emlékszem volt még egy utolsó lövésük, nem az elmaradt DPI volt az utolsó drive.
csi77
A hosszabbításban volt már csak driveunk. Ha ott megadják a büntit végig lepörgettük volna az órát, és akkor mezőnygól kísérlet. Nyilván az is benne lett volna hogy kimarad, de ezt már sosem fogjuk megtudni.

több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
steelwolf
A Saints tavaly miert nem vezetett mar 25-tel, amikor feldobtak a labdat es Robey-Coleman kinyirta Lewist? Nem ertettem mar ott sem a birozast, elobb el kellett volna dontenie Breeseknek a meccset.
Stez
Jogos, bár, ha jól emlékszem volt még egy utolsó lövésük, nem az elmaradt DPI volt az utolsó drive.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 922 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Újabb remek ok, hogy miért nem szabad túlfizetni futókat.
 twitter.com/Marcus_Mosher/status/1224351636723769344

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
 twitter.com/Johnubacon/status/1224116063702593536
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 801 — Whoops, looks like something went wrong.
steelwolf

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 640 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 6 éve
jr79 New England Patriots 135
Hogy találom meg a félidőben leadott fantasztikus szezonfilmet amit minden évben le szoktak adni a Halftime show után az adott szezonról?
zavi27
 youtu.be/4CGDZvB9XbE
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 293 — Invisible man
már a szombati TT videóban is feltűnt, de a tegnapiban vált bizonyossá, hogy Ricsiék elég tróger helyen ültek
 www.youtube.com/watch?v=4SavdkFzIuk

nem igaz, hogy a hosszanti lelátón nem tudtak volna kialakítani a tv-seknek egy helyet...
NB2
Ott gondolom a VIP helyek vannak aranyáron.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 258 — nabege2@yahoo.com
már a szombati TT videóban is feltűnt, de a tegnapiban vált bizonyossá, hogy Ricsiék elég tróger helyen ültek
 www.youtube.com/watch?v=4SavdkFzIuk

nem igaz, hogy a hosszanti lelátón nem tudtak volna kialakítani a tv-seknek egy helyet...
több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 596 — Amerikai sportok rajongója
Hogy találom meg a félidőben leadott fantasztikus szezonfilmet amit minden évben le szoktak adni a Halftime show után az adott szezonról?
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hé há miez má az ismétlésből kihagyták HFTS top3 evert azért ez már komoly botrány JLot meg Piquenénit mellőzni 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....

empty taxi
Dehogy csak ott maradt a bemelegítő forró c(s) ookie nyoma 😛
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Bíróilag én megértem, ha felbaszott valakit az aránytalanság zászlók terén, de őszintén szólva egyáltalán nem emlékszem olyan téves döntésre, aminek komoly befolyása volt a meccsre (vagy ha igen, az challengelve lett), és bírói ámokfutásra sem. Konkrétan itt olvastam először erről a dologról.
Cruyffista
Az a gond, hogy sok kicsi apró tolás volt a KC irányába és ez így sok volt. Elismerve, hogy ezt a meccset azért Shanahan is elkúrta rendesen!
1 A KC úgy lett 2. (azon kívül persze, hogy a pats kikapott a miamitól), hogy elég véleményes bírói döntésekkel nyert Bostonban. Ott volt egy be nem fújt TD (ami az volt), itt szintén befújtak egy véleményes TD-t, csakhogy itt úgy, hogy TD. Mondván ha nem az, majd visszavesszük. Bostonban ezt miért nem lehetett???
2. Eredménykövetőben a PO alatt többször felvetődött, hogy a PO-ban megváltozott a játékvezetők hozzáállása. Jóval kevesebb sárga volt, gyakorlatilag offside/false start és tényleg ordas nagy DPI/OPI-k lettek lefújva. Erre mi történik a Titans meccsen? 3 O holding jött a titánokra fújva, visszatolva őket hátrébb, ráadásul az egyik szinte már a snap pillanatában 😊
3. SB: Az első félidőben véleményes OPI volt Kittle-ön? Cserébe a DPI-t meg befújták Kelce ellen a 4. negyedben! Nálam mind a kettő erősen véleményes, a játékvezetői felfogás változtatása miatt egyiket sem fújtam volna be!
Hirtelen, fáradtan, melóban ennyi...
NB2
Ok. Akkor ezek szerint nem lattad az utolso heti 9ers-Hawks meccset amin az dolt el, hogy 1. kiemelest vagy 6. kiemelest kapnak-e. Ott is volt jopar sarga a 9ers iranyaba. es?

Tegnap sem azon mult.DPI-nel a vedo nem kereste a labdat csak Kelcet akadalyozta. Egyertelmu papir szerint. OPI szintugy, ahol Kittle ellokte a kezet a vedonek.

Ket jo csapat jatszott, egy izgalmas meccset, abszolut nem a birokon mult. Az gyozott amelyik eppen jobb volt. A Chiefs ezt csinalta egesz PO-ban. Hot es Cold periodusok valtakoztak. Mindenki tudta, hogy jonni fog Hot szakasz a Cheifsnel, a kerdes csak annyi volt, hogy 10-14 vagy 21 pontot szereznek-e ismet par perc leforgasa alatt es tudja-e ezt kompenzalni a 9ers O.

Majdnem kitartottak, de Mahomas azt csinalta amit Mahomes szokott.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Nem ugyanaz a kettő, lásd Malzahn könyve mely alapvetés a témában

www.amazon.com/Hurry-Up-No-Huddle-Offensive-Philosophy/dp/1585186546
r.baggio
Ok köszi a felhomályosítást 😊
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 258 — nabege2@yahoo.com
Bíróilag én megértem, ha felbaszott valakit az aránytalanság zászlók terén, de őszintén szólva egyáltalán nem emlékszem olyan téves döntésre, aminek komoly befolyása volt a meccsre (vagy ha igen, az challengelve lett), és bírói ámokfutásra sem. Konkrétan itt olvastam először erről a dologról.
Cruyffista
Az a gond, hogy sok kicsi apró tolás volt a KC irányába és ez így sok volt. Elismerve, hogy ezt a meccset azért Shanahan is elkúrta rendesen!
1 A KC úgy lett 2. (azon kívül persze, hogy a pats kikapott a miamitól), hogy elég véleményes bírói döntésekkel nyert Bostonban. Ott volt egy be nem fújt TD (ami az volt), itt szintén befújtak egy véleményes TD-t, csakhogy itt úgy, hogy TD. Mondván ha nem az, majd visszavesszük. Bostonban ezt miért nem lehetett???
2. Eredménykövetőben a PO alatt többször felvetődött, hogy a PO-ban megváltozott a játékvezetők hozzáállása. Jóval kevesebb sárga volt, gyakorlatilag offside/false start és tényleg ordas nagy DPI/OPI-k lettek lefújva. Erre mi történik a Titans meccsen? 3 O holding jött a titánokra fújva, visszatolva őket hátrébb, ráadásul az egyik szinte már a snap pillanatában 😊
3. SB: Az első félidőben véleményes OPI volt Kittle-ön? Cserébe a DPI-t meg befújták Kelce ellen a 4. negyedben! Nálam mind a kettő erősen véleményes, a játékvezetői felfogás változtatása miatt egyiket sem fújtam volna be!
Hirtelen, fáradtan, melóban ennyi...
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 909 — no es importante
Nem ugyanaz a kettő, lásd Malzahn könyve mely alapvetés a témában

www.amazon.com/Hurry-Up-No-Huddle-Offensive-Philosophy/dp/1585186546

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
a no huddle még csak nem is feltétlen jelent hurry-upot. Attól hogy nincs huddle, emiatt az ellenfél nem tud cserélni, még nem kötelező gyorsan elindítani a playt, lehet pörgetni az órát snap előtt

több mint 6 éve
Látszik, hogy ritkán Maddenozok konzolon vagy PCn 😛
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 703 — "Montoya por favor!"
Újat tanultam: NSO fórum, egyébként Barca drukker, soccerban jártas kollega kommentje a no-huddle offensre, amire ugye Rediék váltottak, és minek (szerintem) köszönhetően megfordították a meccset: hurry-up offense....lehet ez nekem csak új, de érdekes volt ezt így olvasni 😀 😀 😀
dande
Én már hallottam így szóval. Aztán találtam ez a címet, Maddenben van így
 madden.fandom.com/wiki/Hurry-up_offense

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz