NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 917 — #NoStress
Szerintem ha Brownt kirakja az Oakland, akkor orulhet, ha veteran minimumert valaki alkalmazza. De abban sem vagyok biztos. Es visszavonulna epp ezert.
Stez
Jósnak ne menj.

több mint 6 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714
AB a Pats-ben, ahogy azt mindenki biztosra vette, van így amúgy értelme az nfl-nek?
r.baggio
Nyugodjon le mindenki, BB-nek csak infó kell a Steelers-ről a SNF-ra. Hétfő reggel már ki lesz vágva 😊
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 959 — Így remélem megfelelek nektek.....
Godellnek most legyen töke szórakozni nem holmi felfújt leeresztett labdákkal. Van egy tippem: nem lesz....
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 987 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
AB a Pats-ben, ahogy azt mindenki biztosra vette, van így amúgy értelme az nfl-nek?
r.baggio
Mennek a kurva anyjukba (amiért engedik ezek után játszani). Bill meg menjen elnöknek, zseni a pasas. Viszont az elmúlt évek után kezd hányinger lenni a profi foci is. Verheted a nődet, a gyereked; drogozhatsz, lophatsz, hazudozhatsz; lehetsz retardárd primadonna; mindent elnéznek csak hozd a pénzt! Mától nekem első a Horns. A töketlen Raiders vezetőségre meg roggyon rá a stadion az első Vegasi napjukon!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 840 — The only discipline that lasts, is self discipline
r.baggio
Megyünk NBA irányba.

Ami ebben a szomorú, hogy az NBA-ban ennek legalább megvannak a kitalált szabályai, amire meg nincs, azt legalább nyíltan csinálják és bevállalják. Itt viszont úgy néz ki szabályok nélkül, ki a pofátlanabb módon működik. Ennél pofátlanabbat, mint amit Brown csinált nehezen tudok elképzelni. De az is lehet, hogy csak túl jóhiszemű vagyok, mert ha nekem 2 napja azt mondja valaki, hogy ez az egész előre megtevezett cirkusz, lehurrogom, hogy ugyanmár. De baszki, órák alatt ott az új contract. Még annyit se csináltak, hogy a látszatra adva várnak mondjuk jövő hétig. Hát így arról kell most már meggyőzni, hogy nem dumálták le előre.

Megjegyzem, ebben akkor egyébként nem csak Brown volt benne. Ha ezért csinálta, akkor volt partnere is. Most picit hányok. (Update: nem picit.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 313
csak hogy fociról is legyen szó:
persze-persze szarul/rozsdásan játszott Rodgers, de ez a passz mi a faszom volt tőle.... te jó isten
ZERO_L
Nekem is feltűnt. Majdnem no-look passz lett belőle. 😊 A dobás iránya mindenesetre nem mindennapi. Én azt hiszem ott szakadtam volna szét ha így kell eldobnom egy labdát.

u.i.: Néhány százezer fantasy foci rajongó most egy életre megutálta AB-t. Luck is betett de akkor még relative kevés draft ment le. Most viszont már mindegyik...
peterk2005
A yahoos ligámban még jó pár héttel ezelőtt kaptam őt - sajnos autodraftolta nekem a gép, mert első körről lemaradtam.

Megpróbáltam elcserélni J. Jonesra, Hopkinsra, D. Adamsre, az IR-en csücsülő AJ Greenre, majd a végén már ilyen Golden Tate-féle fantomokra, de hát persze senkinek sem kellett. Ma 20 percenként rakosgattam ki-be a csapatba, a hírek függvényében...

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 840 — The only discipline that lasts, is self discipline
persze-persze szarul/rozsdásan játszott Rodgers, de ez a passz mi a faszom volt tőle.... te jó isten
ZERO_L
Nekem is feltűnt. Majdnem no-look passz lett belőle. 😊 A dobás iránya mindenesetre nem mindennapi. Én azt hiszem ott szakadtam volna szét ha így kell eldobnom egy labdát.

u.i.: Néhány százezer fantasy foci rajongó most egy életre megutálta AB-t. Luck is betett de akkor még relative kevés draft ment le. Most viszont már mindegyik...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 376 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

twitter.com/RossUglem/status/1169949696418287616
ZERO_L
A teste/idegei még jól láthatóan nem heverték ki teljesen a Westerosban szerzett sérüléseket.
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 194 — situational football

twitter.com/RossUglem/status/1169949696418287616

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 313
Milyen furcsa, 2-3 éve nagy vita volt arról, ki a legjobb WR NFL-ben Julio Jones vagy Antonia Brown.
Az egyik ugyanabban az órában kapta kézhez az NFL történetének legnagyobb aláírással járó garantált összegét (64 millió $-t, 97 azaz KILENCVENHÉT %-át a szerződés összegének!), amikor a másikat kitette a csapata...
iktriad
tehát Brown új szerződést akart: 30 millát a Raiderstől, 30 felett mástól, meg még lehúzza a Steelersről a resztlit és mindjárt ő lesz a liga legjobban fizetett bohóca
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 376 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Milyen furcsa, 2-3 éve nagy vita volt arról, ki a legjobb WR NFL-ben Julio Jones vagy Antonia Brown.
Az egyik ugyanabban az órában kapta kézhez az NFL történetének legnagyobb aláírással járó garantált összegét (64 millió $-t, 97 azaz KILENCVENHÉT %-át a szerződés összegének!), amikor a másikat kitette a csapata...
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/DrawPlayDave/status/1170377823241900032?s=19

😀 adnam ha igy alakulna

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Szerintem ha Brownt kirakja az Oakland, akkor orulhet, ha veteran minimumert valaki alkalmazza. De abban sem vagyok biztos. Es visszavonulna epp ezert.
Stez
Szerintem lesz még csapat, aki bevállalja, de most már tényleg csak azok jöhetnek szóba, akik maguk is borzalmas állapotban vannak így vagy úgy (Redskins, Bengals, stb.)
Kampman
Broncos!!! 😉
♉gaben♉
Raiderses szarban nem turkálunk 😀
Heisman Trophy
Mike Shanahan
Kampman
Shanahant a Raiders turkálta el tőlünk, hozzánk egyébként is a Friscoból jött vissza.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 162
Stez
Szerintem lesz még csapat, aki bevállalja, de most már tényleg csak azok jöhetnek szóba, akik maguk is borzalmas állapotban vannak így vagy úgy (Redskins, Bengals, stb.)
Kampman
Broncos!!! 😉
♉gaben♉
Heisman Trophy
Mike Shanahan

több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 987 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Stez
Kampman
Broncos!!! 😉
♉gaben♉
Heisman Trophy
Csak a sajátotokat szeretitek!
Nálunk olyan szinten állt össze a csapat (híg fossá), hogy Brown-okat zavarunk el! 😉

több mint 6 éve
Stez
Kampman
Broncos!!! 😉
♉gaben♉
Épp most strukturálták át Flacco szerződését. Véletlen lenne? Hm... (Valószínűleg igen.)
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 845 — "Montoya por favor!"
Stez
Kampman
Broncos!!! 😉
♉gaben♉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Stez
Kampman
Broncos!!! 😉

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 162
Stez

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 366 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 194 — situational football
Hogy beszélhetsz így a "Best WR ever except Rice"-ról... üss a szádra, de gyorsan!!!

Nem azt mondtam, hogy kivétel nélkül mindenki így viselkedik, hanem hogy ez a jellemző és akár normális GM-ektől is láthatunk érdekes megoldásokat. Hunt mitől jobb/fontosabb játékos mint AB? Őt miért éri meg rosteren tartani, amikor pl ott egy Chubb...
(esetleg Foster?)

Collins pl semmi földöntúli dolgot nem csinált (egy egyszerű edző-játékos ellentétről volt szó), amiért bármelyik másik csapat/edző/GM-nek morálisan állást kellett volna foglalnia. A pats sem ezért tradelte el, hanem mert egy ilyen ellentéttel nem lehetett dolgozni. Ez kb rendszeresen előforduló eset egy csapatsportban.

Ez a "pats szurkoóként" dolog nem is értem, hogy jön ide
Attól mert már több mint 15 éve követem BB munkásságát, azért észre lehet venni mennyi kókler garázdálkodhat a ligában, akár több helyszínen is...
ZERO_L
Azert eri meg rosteren tartani, mert amig Brown egy oltozoi rak, ami a leginkabb karos dolog, es amire a kicsit is tokosebb FO-k egybol ugranak, addig Hunt soha a budos eleteben nem volt az oltozoben rossz hatassal, es az o baromsaga az egy teljesen mas temaju dolog volt, ami szarnak szinten szar, de teljesen mast valt ki egy oltozoben, a tarsakban, mint Browns szo szerinti amokfutasa es allando hisztije.

Illetve Brown a cirkuszaval es a 30 milliojaval kicsit mas kategoria, mint mondjuk Hunt a filleres szerzodesevel.

Amig az egyikkel csak nyerhetsz, a masikkal kb. csak veszithetsz.
Stez
Azzal hogy egy "nőverőt" rosteren tartasz "nem veszíthetsz csak nyerhetsz"??? Ez most komoly???

Egyébként onnan indult az egész, hogy a tehetségesebb játékosoknak mindig is többet engednek meg, kár lenne patikamérlegen kimérni ki mennyire volt büdösparaszt (AB-Hunt relációban), a lényeg mindig az marad mennyire tehetséges egy játékos, mennyit tud segíteni a csapatnak.
Egy percig se hidd, hogy ha AB elkerül Raiderstől nem lesz 3-4 (akár még több) csapat, aki tárt karokkal fogja várni mondván majd mi megneveljük vagy még súlyosabb a dolog, olyan szinten szar a csapatuk, hogy még AB drámája is megéri
lsd Redskins akik nem csak azt bizonyították már be, hogy bármikor képesek lemenni kutyába, de iszonyat ócska az elkapósoruk
csak egy kérdés van számomra, hogy AB akar-e még futballozni, szerintem igen ezért lesz is csapata

Visszatérve ha már felemlegetted a pats-t: BB+Kraft pl akkor mentek le kutyába, mikor McDaniels-t elkezdték győzködni a maradásról (nem szép szóval hanem kurva sok pénzzel) miután már szavát adta a Coltsnak, lehet ez nem olyan mértékű mint egy szupersztárnak térdeli és jól benyalni/becsicskulni, de morálisan ugyan úgy megkérdőjelezhető lépés volt
Ebben az esetben sem érdekelt senkit a következmény, azt nézték mi az ami a végső győzelem eléréséhez szükséges.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
az Idaho nem volt másodosztályú, amikor ezek a játékosok ott játszottak. a listán szereplők közül többen amúgy elsőosztályú csapatnál kezdték, csak ki lettek penderítve, mint Crowell.
d3Y
Tudom, de pl. ez a lista nem vette pl. számításba azokat se, akik anno az FCS-ben játszottak, de ma már FBS-es programban vannak. Walt Aikens a 'Phinsből pl. az FCS-ben játszott a Liberty színeiben, de mivel a Liberty FBS-es, így ő nincs feltüntetve.
iktriad
Meg szabad kérdezni mitől lesz egy program 1 osztályú ? Vagy másod osztályú? Főleg az érdekelne 1 oszt. hogy lesz 2.oszt. vagy ne adj isten 3.oszt.????
Apropó ilyenre volt már példa hogy 1-sőböl 3 lett valaki ? 🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Nem és az is NAGYON ritka, hogy egy csapat az elsőből visszamegy a másodvonalba.
És több módon lehet valaki első osztályú, általában úgy hogy egy nem Power 5 konferencia létszámot emel, és kvázi felhív egy vagy két csapatot a másodvonalból. Az FCS több powerhouse csapatot veszett így az elmúlt pár évben (pl. Appalachian State, Georgia Southern, Coastal Carolina, Old Dominion) emiatt.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
az Idaho nem volt másodosztályú, amikor ezek a játékosok ott játszottak. a listán szereplők közül többen amúgy elsőosztályú csapatnál kezdték, csak ki lettek penderítve, mint Crowell.
d3Y
Tudom, de pl. ez a lista nem vette pl. számításba azokat se, akik anno az FCS-ben játszottak, de ma már FBS-es programban vannak. Walt Aikens a 'Phinsből pl. az FCS-ben játszott a Liberty színeiben, de mivel a Liberty FBS-es, így ő nincs feltüntetve.
iktriad
Meg szabad kérdezni mitől lesz egy program 1 osztályú ? Vagy másod osztályú? Főleg az érdekelne 1 oszt. hogy lesz 2.oszt. vagy ne adj isten 3.oszt.????
Apropó ilyenre volt már példa hogy 1-sőböl 3 lett valaki ? 🤔
több mint 6 éve
Collins pl semmi földöntúli dolgot nem csinált (egy egyszerű edző-játékos ellentétről volt szó), amiért bármelyik másik csapat/edző/GM-nek morálisan állást kellett volna foglalnia. A pats sem ezért tradelte el, hanem mert egy ilyen ellentéttel nem lehetett dolgozni. Ez kb rendszeresen előforduló eset egy csapatsportban.ZERO_L
Hát ha így nézed, akkor Brown se csinált semmit. Üvöltözött a GM-el. Előfordul az ilyen egy csapatsportban. 😊 Brady pl. az OC-val ordítozott, nem egyszer, nyilvánosan, meccs közben. Meg még rengetegen, rengeteg edzővel. Tulajdonképpen Brown mindegyik eddigi marháskodása inkább dilinyós volt, minthogy szabályba ütköző.

Persze én is kib*sznám a picsába, nem bírom az ilyen nárcisztikus pacákokat. De szerintem itt most nem arról van szó, hogy a sztárság miatt nem nyúlnak hozzá. Szerintem ez most inkább Gruden / Mayock személyes toleranciáján múlik. Gruden valahol a lelke mélyén csípi Brownt, ezért van még a csapatnál. Hogy mikor jön el az a pont, hogy Grudennek is elege lesz, azt nem tudni. Lehet, hogy holnap. És akkor szerintem Brown repülni fog.