NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
De komolyra fordítva a szót, nyilván a CB fontosabb, viszont Elliott berobbanása egyrészt PO-ba juttatta a Cowboyst, másrészt újra elhitette a csapatokkal, hogy érdemes elöl RB-t húzni. Ki is szedtetek egyet.(Not so) fun fact: Ha Ramsey ment volna Dallasba, és Elliott bent marad, akkor is 100%, hogy DeForest Buckner jött volna 1/5-n a Jagsbe.
Szerinted annyival rosszabbak lennétek, ha Elliottot és Lattimore-t húzzátok, mint Ramseyvel és Fournette-tel? 😊
Szerintem kb ugyanott lennétek, és én a Cowboyst sem hibáztatom az Elliott-húzás miatt.
De kétségtelen, hogy azzal, hogy ott hagyták Ramseyt, nektek nagy szolgálatot tettek 😊
Wyatt
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
De komolyra fordítva a szót, nyilván a CB fontosabb, viszont Elliott berobbanása egyrészt PO-ba juttatta a Cowboyst, másrészt újra elhitette a csapatokkal, hogy érdemes elöl RB-t húzni. Ki is szedtetek egyet.Szerinted annyival rosszabbak lennétek, ha Elliottot és Lattimore-t húzzátok, mint Ramseyvel és Fournette-tel? 😊
Szerintem kb ugyanott lennétek, és én a Cowboyst sem hibáztatom az Elliott-húzás miatt.
De kétségtelen, hogy azzal, hogy ott hagyták Ramseyt, nektek nagy szolgálatot tettek 😊

több mint 8 éve
Egyre több a gondom azzal a pickkel.Ezzel nincs semmi baj. Megkérdezhetem, mi volta 2017-es 1/4-etek?Milyen rosszul is járt a Cowboys 😊Azért egy RB szavatossága gyorsabban lejár, mint egy CB-é. Mellesleg a CB azért fontosabb poszt napjaink NFL-jében, mint az RB...
Wyatt
Zeke > Ramsey.Minimum egyenlőségjel van a 2 ember közt.
"Nincs mit." -- Jerry bácsi
gyeek
iktriad
Wyatt
több mint 8 éve
Ezzel nincs semmi baj. Megkérdezhetem, mi volt a 2017-es 1/4-etek?Milyen rosszul is járt a Cowboys 😊Azért egy RB szavatossága gyorsabban lejár, mint egy CB-é. Mellesleg a CB azért fontosabb poszt napjaink NFL-jében, mint az RB...
Wyatt
gyeek
iktriad
Szerkesztette: Wyatt

több mint 8 éve
Milyen rosszul is járt a Cowboys 😊Azért egy RB szavatossága gyorsabban lejár, mint egy CB-é. Mellesleg a CB azért fontosabb poszt napjaink NFL-jében, mint az RB...
Wyatt
gyeek
több mint 8 éve
Zeke > Ramsey.Még egyszer köszi Jerry bácsi, hogy Zeket vitted Ramsey helyett. 😊pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgMegérkezett a 2016os is.
Black_Adder
alatriste
iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Még egyszer köszi Jerry bácsi, hogy Zeket vitted Ramsey helyett. 😊pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgMegérkezett a 2016os is.
Black_Adder
alatriste
több mint 8 éve
Nah most komolyan bezártátok a Molnár Krisztián bebaszós live követőt ???
több mint 8 éve
Kicsit reklám, de igazából semmi közöm nem volt az elkészítéséhez, úgyhogy valamelyest kívülállóként és objektíven ajánlom a PFF QB Annual kiadványunkat, amelyben 300 oldalnyi anyag található az NFL irányítókról. Minden irányítóról 6-6 oldal és, nem, nem csak grade-ek, sőt inkább statok sokasága (red zone, 3rd/4th down, under pressure, route tree, stb.) található meg benne. Itt érhető el: join.profootballfocus.com/qb/Ha valaki ezen a linken keresztül fizet elő valamelyik PFF előfizetésre (mindkettőben benne van a QB Annual), akkor 10 dollár kedvezményt kap: pff.refr.cc/zoltanb Az előfizetések 365 napra szólnak, tehát nem járnak le a szezon végén.
Szerkesztette: zolika26

http://insidehandoff.com/
több mint 8 éve
néhány gondolat pass rusheröktőlwww.youtube.com/watch?v=hlVXEIJoR28
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Mindent értek. 😛lol Burns első körös volt, nem is tudtam am 😀a Sport2-n akkor mentünk reklámra
adam8
Höri
több mint 8 éve
lol Burns első körös volt, nem is tudtam am 😀a Sport2-n akkor mentünk reklámra
adam8
több mint 8 éve
Forfeited mekkorát játszott má!pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgMegérkezett a 2016os is.
Black_Adder
alatriste
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 8 éve
Amúgy ez egy erős top tíz volt, lol Burns első körös volt, nem is tudtam am 😀pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgMegérkezett a 2016os is.
Black_Adder
alatriste
több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgMegérkezett a 2016os is.
Black_Adder

Liverpool Fc
több mint 8 éve
mai cikk, igaz angol: www.profootballfocus.com/news/pro-pff-qb-grading-most-effective-tool-there-isÉn Pl. Mahomest teljesen nem értem.pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgElég fura ez a skála 😀
Black_Adder
adam8
A 22 sikeres passz 35 kisérletből, 284 yardért, 0/1 TD/INT arány hogy adta ki a 79.9 PFF pontot?!
Miért nem 80? Vagy 73.45? És mitől több, mint Watsoné?
Valaki a választ?
Esetleg Buday Zoli?
Sobri Jóska
Mahomes-nél ez a négy dobás valószínűleg jól lefedi a "big time throw" fogalmát
twitter.com/FourVerts/status/951175363291467776
twitter.com/FourVerts/status/951176419673104384
twitter.com/FourVerts/status/951177011107594240
twitter.com/FourVerts/status/951178120022974464

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Én Pl. Mahomest teljesen nem értem.pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgElég fura ez a skála 😀
Black_Adder
adam8
A 22 sikeres passz 35 kisérletből, 284 yardért, 0/1 TD/INT arány hogy adta ki a 79.9 PFF pontot?!
Miért nem 80? Vagy 73.45? És mitől több, mint Watsoné?
Valaki a választ?
Esetleg Buday Zoli?
több mint 8 éve
Richie Incognito megint rosszalkodott a Jags DE szerint:www.nytimes.com/2018/01/08/sports/football/richie-incognito-racist-slurs-yannick-ngakoue.html?rref=collection%2Fsectioncollection%2Fsports&action=click&contentCollection=sports®ion=rank&module=package&version=highlights&contentPlacement=7&pgtype=sectionfront
több mint 8 éve
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Én sajnos elhiszem. Nem kedvelem Newtont, és simán kinézem belőle.Ezt elhiszi valaki?
www.sportingnews.com/amp/nfl/news/nfl-panthers-news-cam-newton-concussion-embellished-injury-to-buy-time-derek-anderson-saints/1t7qq8d2ukpb813cc0ppsdqrzf
Matthew99
több mint 8 éve
Ezt elhiszi valaki?Anderson is megerősítette, jó színész Newton, az biztos
www.sportingnews.com/amp/nfl/news/nfl-panthers-news-cam-newton-concussion-embellished-injury-to-buy-time-derek-anderson-saints/1t7qq8d2ukpb813cc0ppsdqrzf
Matthew99
ez amúgy jobb sztori
twitter.com/STRIVRlabs/status/950762925454577665

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ezt elhiszi valaki?www.sportingnews.com/amp/nfl/news/nfl-panthers-news-cam-newton-concussion-embellished-injury-to-buy-time-derek-anderson-saints/1t7qq8d2ukpb813cc0ppsdqrzf
Szerkesztette: r.baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Késő.Oké, akkor én majd nem NERek, hanem csak nyerek 😊
Elfér itt, csak az official tippek közé nem fér már be.
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)