NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Biztos innen csinálta valaki, vagy valakinek a barátja, de azért leírom.Megláttam ezt a "cikket": index.hu/sport/amerikaifutball/2015/12/23/nfl_amerikaifutball_running_back_adrian_peterson_derrick_henry_todd_gurley/
az index-en, és félálomban elolvastam.Ennyi pontatlanságot, vagy hülyeséget rég olvastam már egy helyen...
több mint 10 éve
StaffordKik azok a qb-k akik iden nem hagytak ki erdemben meccset?Fitzmagic, Brady, Carr, Rivers, Cousins, Bridgrwater, Rodgers, Winston
Ryan, A Smith,Bortles,RW,Eli,Cam,Brees,Palmer, Thill?
Janek
Höri
több mint 10 éve
Kik azok a qb-k akik iden nem hagytak ki erdemben meccset?Fitzmagic, Brady, Carr, Rivers, Cousins, Bridgrwater, Rodgers, Winston
Ryan, A Smith,Bortles,RW,Eli,Cam,Brees,Palmer, Thill?
Janek
több mint 10 éve
Kik azok a qb-k akik iden nem hagytak ki erdemben meccset?Ryan, A Smith,Bortles,RW,Eli,Cam,Brees,Palmer, Thill?
több mint 10 éve
Kellemes Ünepeket Kívánok a bowl.hu-s tagoknak, adminoknak! 😊 Jövőre ugyanitt találkozunk😊
több mint 10 éve
Régen is hülyeségnek tarottam ezt a sztereotípiát, de idén mikor a liga felének kezdő irányítója már vagy kirohadt vagy több meccset is ki kellett hagynia sérülés miatt még mindig ezt mantrázni teljesen abszurd...hétfőn meg amúgy is megkaptuk rá a választ a sport tv-s közvetítésen, hogy nem ők lesznek, mivel a futkározós qb-k karrierje jóval rövidebb, mint a zsebben ácsorgókéwww.nfl.com/news/story/0ap3000000607868/article/russell-wilson-cam-newton-each-in-the-midst-of-historic-stretchTavalyelőtt még a Wilson-Kaepernick párosról jósolták ugyanezt.
Newton és Wilson az elmúlt hat héten olyat tett, mint korábban senki. Lehet ők lesznek a következő évtized Brady-Manning párosa?
gabokocka
Kampman
baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
hétfőn meg amúgy is megkaptuk rá a választ a sport tv-s közvetítésen, hogy nem ők lesznek, mivel a futkározós qb-k karrierje jóval rövidebb, mint a zsebben ácsorgókéwww.nfl.com/news/story/0ap3000000607868/article/russell-wilson-cam-newton-each-in-the-midst-of-historic-stretchTavalyelőtt még a Wilson-Kaepernick párosról jósolták ugyanezt.
Newton és Wilson az elmúlt hat héten olyat tett, mint korábban senki. Lehet ők lesznek a következő évtized Brady-Manning párosa?
gabokocka
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000607868/article/russell-wilson-cam-newton-each-in-the-midst-of-historic-stretchTavalyelőtt még a Wilson-Kaepernick párosról jósolták ugyanezt.
gabokocka
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000607868/article/russell-wilson-cam-newton-each-in-the-midst-of-historic-stretchÉn benne vagyok 😊
gabokocka
több mint 10 éve
Na de ez az, hogy jó, ha mondjuk kilencnek lesz, miközben elkapóknál kb 30-nak. Most ez így kicsit nagy difi volt. De az is igaz, hogy direktben nem szoktam figyelni, melyikből mennyi van

több mint 10 éve
Engem inkább az lepett meg, hogy AP-t és Martint leszámítva (na jó, még az öt meccset lényegében kihagyó Gurleyt vegyük ide), mennyire „gyengén” teljesítenek a többiek.Szerintem annyira nem.
Most annyira nem figyeltem az előző években, de két forduló van már csak hátra, és van három darab 1000-es futó, cserébe 15 1000-es elkapó. Durva kontraszt
Wyatt
1000 yardos futó átlagban 10-15 van 1 szezonban, 1000 yardos elkapó meg 20-25.
Reálisan (ha Stewart már nem játszik csak playoffban és senki nem sérül közülük) 9 embernek lehet meg az 1000 yard ami nem 13, de ez kb a sérüléseknek fogható fel.
Egyéb futó átlagokat nézünk semmivel sem estek vissza a futók tavalyhoz képest, csupán csapatváltás / OC váltás és kis sérülések miatt borultak az erőviszonyok.
több mint 10 éve
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Engem inkább az lepett meg, hogy AP-t és Martint leszámítva (na jó, még az öt meccset lényegében kihagyó Gurleyt vegyük ide), mennyire „gyengén” teljesítenek a többiek.Most annyira nem figyeltem az előző években, de két forduló van már csak hátra, és van három darab 1000-es futó, cserébe 15 1000-es elkapó. Durva kontraszt

több mint 10 éve
Egész pontosan MLB 2es. 😊kiderült, mi az idei sikeres csapatok titka 😀Mi az a St. Louis Cardinals, valami MB2-es csapat?
twitter.com/AZCardinals/status/679387779667726338
Löfli
Shilkor
több mint 10 éve
kiderült, mi az idei sikeres csapatok titka 😀Mi az a St. Louis Cardinals, valami MB2-es csapat?
twitter.com/AZCardinals/status/679387779667726338
Löfli
több mint 10 éve
Out1000y RB2014 13
2015 3 még két meccs, de kábé a fele lesz
Out250 carry RB
2014 8
2015 2 még két meccs, de max 6 lesz
Ebbűl az következik, hogy a poszt hanyatlásával könnyen lehet találni és olcsón RB-pótlékot, így nem kell agyonhasználni az everydown HB-det, hanem nyugodtan, spórolósan lehet futkározni rotációban. Megfordítva, idén szerencsétlenebb évük volt a kezdőfutóknak így a sok sérülés miatt azt hisszük, hogy kipusztult a gyalogkakukk, pedig egy faszt kedves elvtársak, a sérültek fölépülnek, s jövőre ismét lösz tíz ezren túli.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Nyugi.de msot télleg mi a szarért kell kötözködni. beraktam egy érdekességet, ami igenis érdekes. sajnálom h nem tudsz kedvedre következtetni belőle.www.lovethispic.com/uploaded_images/49162-Thanks-For-Nothing.jpgMivel köztudottan imádom a különböző irreleváns statisztikákat, őszintén érdekel, hogy mi következik egy ilyen adatsorból.semmi. figyelj semmi.
Sobri Jóska
braxa88
Sobri Jóska
braxa88
Valóban érdekes, és valóban érdekelt, hogy van e valami konklúzió.
Hisz én is csak annyit látok, hogy annyit változik egy csapat 1 év alatt is, a támadófalak is, és a futó annyira használódik, hogy ez a természetes, hogy minden évben mások az 1000 yardos futók.
Az a ritka, hogyha valakinek van 2-3 egymást követő 1000 pluszos szezonja.
több mint 10 éve
kiderült, mi az idei sikeres csapatok titka 😀twitter.com/AZCardinals/status/679387779667726338

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
tavaly min1000yardot futó RBk: D.Murray, Bell, McCoy, Lynch, Forsett, Foster, Lacy, Hill, Gore, Miller, Morris, Forte,Charles.és még mekkojnak se lesz egyszerű: twitter.com/RapSheet/status/679015026490015744
Ebből sérülés miatt már biztos nem fog megint 1000t futni Bell, Lynch, Forsett, Foster és Charles.
a többiek így állnak: D.Murray 606, McCoy 895, Lacy 664, Hill 635, Gore 806, Miller 781, Morris 602, Forte 768yard
nagyon kemény h ugy nézki h egyedül McCoynak van esélye h tavalyhoz hasonlóan idén is 1000yardot fusson.
braxa88

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Esetleg 1 releváns következtetés, ami eddig itt nem hangzott el:Ebből is látszik, hogy a futók kopnak a leggyorsabban, ott a legnehezebb éveken keresztül kimagaslót nyújtani.
You're welcome.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
de msot télleg mi a szarért kell kötözködni. beraktam egy érdekességet, ami igenis érdekes. sajnálom h nem tudsz kedvedre következtetni belőle.www.lovethispic.com/uploaded_images/49162-Thanks-For-Nothing.jpgMivel köztudottan imádom a különböző irreleváns statisztikákat, őszintén érdekel, hogy mi következik egy ilyen adatsorból.semmi. figyelj semmi.
Sobri Jóska
braxa88
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Mivel köztudottan imádom a különböző irreleváns statisztikákat, őszintén érdekel, hogy mi következik egy ilyen adatsorból.semmi. figyelj semmi.
Sobri Jóska
braxa88
több mint 10 éve
Mivel köztudottan imádom a különböző irreleváns statisztikákat, őszintén érdekel, hogy mi következik egy ilyen adatsorból.semmi. figyelj semmi.
Sobri Jóska