NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
Geno reális értéke hol mozog? top5? (tehetsége, nfl ready, szempontból, nem nézve a qb class gyengeségét és nem számolva egy esetleges 2011-féle qb runnal)A Donovan McNabb hasonlat nekem is eszembe jutott korábban, de aztán megnéztem a statokat, D-Mac azért "kicsit" többet futkározott már college-ben is 😊Rataxesigen, emiatt sántít a dolog, de Holgorsen tökön veri az irányítót ha nem dobálja a labdát folyamatosan 😀
Az igazán egzakt hasonmás Geno Smith-re mint prospect a "fiatal, néger Weeden" de ez nem tudom mennyire hangzik szalonképesen a tévében.Höri
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Az igazán egzakt hasonmás Geno Smith-re mint prospect a "fiatal, néger Weeden" de ez nem tudom mennyire hangzik szalonképesen a tévében.Höri😂 😂 tökéletes
több mint 11 éve
Jó hogy mondod, most jut eszembe hogy felvettem a PB-t 😊 (gondolom ott hangzott el)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
A Donovan McNabb hasonlat nekem is eszembe jutott korábban, de aztán megnéztem a statokat, D-Mac azért "kicsit" többet futkározott már college-ben is 😊Rataxesigen, emiatt sántít a dolog, de Holgorsen tökön veri az irányítót ha nem dobálja a labdát folyamatosan 😀
Az igazán egzakt hasonmás Geno Smith-re mint prospect a "fiatal, néger Weeden" de ez nem tudom mennyire hangzik szalonképesen a tévében.
több mint 11 éve
A Donovan McNabb hasonlat nekem is eszembe jutott korábban, de aztán megnéztem a statokat, D-Mac azért "kicsit" többet futkározott már college-ben is 😊Rataxesmert Pasqualoni az option nagy híve volt, Luck pro style-ban futott szezononként átlagban 50-60-szor 😊
A Senior Bowl meccset még nem láttam, de leszedtem, maholnap rászánom az időt, de nem értem az Ansah-szituációt.szerintem meg épp ezért kellene növekednie, 3 éve focizik, jószerivel még a szabályokat se tudja, de így is simán kiemelkedik
Azt írják, hogy esik az ázsiója mert hogy túl nyers.
Bazmeg, mire számítottak?!
Szerintem Ansah a SB-hét alatt semmi újdonságot sem mutatott. Tudtuk, hogy nagy (tényleg az), nyers (igen), futballIQ-ja 0 közeli (yup) és egydimenziós (valóban).
A sok hülye draftnik tán arra várt, hogy majd Mobileban megmutatja, hogy ő egy kiforrott tehetség?! Szerintem stagnálni kéne az értékének, azzal együtt, hogy én GM-ként úgy félnék tőle mint a tűztől.
Höri
ha olyan játékosok, mint Bruce Irvin vagy Shea McClellin első körösök lettek, akkor nehogy Ansah ne férjen már be a top10-be...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Senior Bowl meccset még nem láttam, de leszedtem, maholnap rászánom az időt, de nem értem az Ansah-szituációt.Azt írják, hogy esik az ázsiója mert hogy túl nyers.
Bazmeg, mire számítottak?!
Szerintem Ansah a SB-hét alatt semmi újdonságot sem mutatott. Tudtuk, hogy nagy (tényleg az), nyers (igen), futballIQ-ja 0 közeli (yup) és egydimenziós (valóban).
A sok hülye draftnik tán arra várt, hogy majd Mobileban megmutatja, hogy ő egy kiforrott tehetség?! Szerintem stagnálni kéne az értékének, azzal együtt, hogy én GM-ként úgy félnék tőle mint a tűztől.
több mint 11 éve
A Donovan McNabb hasonlat nekem is eszembe jutott korábban, de aztán megnéztem a statokat, D-Mac azért "kicsit" többet futkározott már college-ben is 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Azért az idei classban akad pár tehetség, a top5 picit durva nekem, csakúgy mint Warmack 10. helye. Akármekkora király, akkor is csak egy guard.fansided.com/2013/01/28/nfl-mock-draft-2013-pre-super-bowl-edition/Ha nem is top5, de Barron és H. Smith tavalyi draftja után Vaccaro is probléma nélkül kimehet top12-ben. Jó safetyt nehéz találni, és az NFL-ben sem túl erős a felhozatal ezen a területen.DoM
Kenny-nél azért hanyatt estem 😀Drip
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
fansided.com/2013/01/28/nfl-mock-draft-2013-pre-super-bowl-edition/Ha nem is top5, de Barron és H. Smith tavalyi draftja után Vaccaro is probléma nélkül kimehet top12-ben. Jó safetyt nehéz találni, és az NFL-ben sem túl erős a felhozatal ezen a területen.
Kenny-nél azért hanyatt estem 😀Drip
több mint 11 éve
az előbb még Romo-hasonmás volt Geno Smith, itt meg már dual-threat QB megint, imádomHöri Donovan McNabb-párhuzama jó volt, maradjunk annál, ahol meg futkározós irányítónak írják, azt az oldalt tegyük a tiltott listára
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
fansided.com/2013/01/28/nfl-mock-draft-2013-pre-super-bowl-edition/ Kenny-nél azért hanyatt estem 😀
több mint 11 éve
Most miért, Genoban legalább van még upside 😛
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
isten ments hogy idejöjjön... bár ha 3. körig lecsúszna, na akkor talán 😀Geno Smith, QB, West VirginiaMáris keresed az utódját ? 😀
Pro Comparison: Tony Romo
igen?Wirtschaftsteil
Drip
mélységes ellenszenvemet szeretném kifejezni a "Romo igazi lúzer" megjegyzésekkel szemben😊
több mint 11 éve
Oszt mellesleg nem tök8, ha nem tudja a pozíció nevét, amiből indulva begyalulja az ellen QB-ját a földbe?És erre van bizonyíték,vagy urbanlegend?wow"tanárúr, nekem jó a kettes, ne forszírozzuk tovább"Höri
Someone asked Ansah if he preferred a 2, 3, or 4 point stance. He didn't know what they were.jjncaa
Bármilyen szemetet kiöntesz a netre,hamar elhordja a szél..Blitzburgh
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Geno Smith, QB, West VirginiaMáris keresed az utódját ? 😀
igen?Wirtschaftsteil
több mint 11 éve
Geno Smith, QB, West VirginiaAkkor biztos Geno is egy igazi lúzer típus. 😊
igen?Wirtschaftsteil
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Geno Smith, QB, West Virginia Pro Comparison: Tony Romo
igen?
több mint 11 éve
Senior Bowl, teljes meccswww.youtube.com/watch?v=Dih4uXHE7po
---
több mint 11 éve
És erre van bizonyíték,vagy urbanlegend?wow"tanárúr, nekem jó a kettes, ne forszírozzuk tovább"Höri
Someone asked Ansah if he preferred a 2, 3, or 4 point stance. He didn't know what they were.jjncaa
Bármilyen szemetet kiöntesz a netre,hamar elhordja a szél..
több mint 11 éve
wow"tanárúr, nekem jó a kettes, ne forszírozzuk tovább"
több mint 11 éve
wowSomeone asked Ansah if he preferred a 2, 3, or 4 point stance. He didn't know what they were.
---
több mint 11 éve
mint Dez BryantnélGondolom annyi volt, hogy Kelly odament és megkérdezte mi van az anyjával. 😀Shawn84Ez az interjúzás speciel simán lehet fonák dolog.Mondjuk azon én elgondolkoztam egy pillanatra, hogy a Phili vajon mit nem tudott eddig Barnerről. 😀Schleck
Azokkal beszélnek a csapatok inkább, akikkel kételyeik vannak.
Aki már meggyőzte őket, azzal kevésbé.Höri
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Gondolom annyi volt, hogy Kelly odament és megkérdezte mi van az anyjával. 😀Ez az interjúzás speciel simán lehet fonák dolog.Mondjuk azon én elgondolkoztam egy pillanatra, hogy a Phili vajon mit nem tudott eddig Barnerről. 😀Schleck
több mint 11 éve
ha már interjú és Phili, Tuiasosopo - Te'o állítólagos megviccelője - jövő héten megy dr. PhilhezEz az interjúzás speciel simán lehet fonák dolog.Mondjuk azon én elgondolkoztam egy pillanatra, hogy a Phili vajon mit nem tudott eddig Barnerről. 😀Schleck
---
több mint 11 éve
Ez az interjúzás speciel simán lehet fonák dolog.Mondjuk azon én elgondolkoztam egy pillanatra, hogy a Phili vajon mit nem tudott eddig Barnerről. 😀