NFL Draft 2018
38 feliratkozó
több mint 6 éve
Meglátjuk h lesz-e rá időm.twitter.com/LedyardNFLDraft/status/1056956019413340161Empty, idén nem készítesz NCAA idény felénél Mock draftot?
empty taxi
Chargers LT
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Legalább egy South Carolina-s legyen benne, 0 Clemsonos és ne Nich Bosa legyen az 1/1, hogy hitelesnek tűnjön.twitter.com/LedyardNFLDraft/status/1056956019413340161Empty, idén nem készítesz NCAA idény felénél Mock draftot?
empty taxi
Chargers LT
több mint 6 éve
twitter.com/LedyardNFLDraft/status/1056956019413340161Empty, idén nem készítesz NCAA idény felénél Mock draftot?
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
twitter.com/LedyardNFLDraft/status/1056956019413340161
Madden hates me.
több mint 6 éve
Madden hates me.
több mint 6 éve
katonadani
453
Supplemental draft:3. kör: Sam Beal, CB --» New York Giants
6. kör: Adonis Alexander, CB --» Redskins
Giants részéről szerintem nagyon jó döntés.
több mint 6 éve
katonadani
453
Rájöttem hogy ennek itt (is) a helye, szóval itt a supplemental draft előzetesem, elég jónak ígérkezik: fuzovelkifele.com/2018/07/az-evezred-legjobb-supplemental-draftja-jon/
több mint 6 éve
katonadani
453
Ez feltűnően sok csapat. Valaki talán fog áldozni érte egy draft picket júliusban?akár, bár róla hallottam a legkevesebbet. Sam Bealre kvázi biztosan áldoznak majd, harmadik kört mondanak. Adonis Alexander is jó eséllyel elkel majd.
twitter.com/ChaseGoodbread/status/1011251247188463616
iktriad
több mint 6 éve
Ez feltűnően sok csapat. Valaki talán fog áldozni érte egy draft picket júliusban? twitter.com/ChaseGoodbread/status/1011251247188463616
több mint 6 éve
Én valami Kósa Lali mamájával kapcsolatos viccet vártam 😕Ugye a 2 CB aki előtte volt a depth charton, Facyson és Stroman egyaránt udfa lett, ami azért árulkodó.Nana! Stromant a 7. körben draftolta a Redskins...
Höri
... igaz bevallottan returnernek, nem CB-nek.
vassadi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Ugye a 2 CB aki előtte volt a depth charton, Facyson és Stroman egyaránt udfa lett, ami azért árulkodó.Nana! Stromant a 7. körben draftolta a Redskins...
Höri
... igaz bevallottan returnernek, nem CB-nek.
több mint 6 éve
Az már más tészta, de mivel te ezt írtad...He's alive!!!Szóval szerinted jaj lesz annak az elkapónak, akivel szembeáll Sam Beál.
Beal szerintem azért 3. vagy 4.körben el fog menni..
Igor
Höri
"Mondjuk szerintem picket nem fognak rájuk felhasználni. "
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
boooooo, höri, booooo! ... boooooooo!He's alive!!!Szóval szerinted jaj lesz annak az elkapónak, akivel szembeáll Sam Beál.
Igor
Höri
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
He's alive!!!Szóval szerinted jaj lesz annak az elkapónak, akivel szembeáll Sam Beál.
Igor
több mint 6 éve
He's alive!!!Beal szerintem azért 3. vagy 4.körben el fog menni..
több mint 6 éve
Supplemental draftra jelentkezőkről vélemény?szerintem a campben mind versenyezni fog egy practise squad helyért. Nem is tudom volt-e ilyen, hogy három aránylag értelmes jelölt jelentkezett.
gabokocka
Mondjuk szerintem picket nem fognak rájuk felhasználni. Beal tűnik a legértelmesebbnek, de ő is tanulmányi okok miatt nem maradhatott az iskolában 😀 Cserébe ő edződött a legalacsonyabb szinten. A statjai csalókák mert egy meccsen szerezte a számok ötödét.
Bryant sima workout-warrior. Neki jót tett volna a rendes draftra érkezve egy erős combine mérés. Nem mintha attól jobb játékosnak számított volna.
Alexander eléggé limitált szerepkörű. Megtévesztő a külseje, mert bár 6'3" magas, a frame nincs meg (vagy legalábbis tavaly még ahogy kinézett, az nem volt NFL szint) és tipikus VT-corner, aki a labdát támadja, nem az embert. A többet presselő védelmek döntéshozói rá se fognak nézni. Ugye a 2 CB aki előtte volt a depth charton, Facyson és Stroman egyaránt udfa lett, ami azért árulkodó. És sokkal nem öregebbek. Egy udfa patront azért ő is megér, a pedigré nem rossz a 2 kisebb eltiltás ellenére.
több mint 6 éve
Supplemental draftra jelentkezőkről vélemény?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
twitter.com/PeteThamel/status/991682095960469504
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ha mondjuk én csak a bears pickekre lennék kiváncsi akkor hová pörgessem a videot.... szóval ezt kérdeztem és persze a bowl-os video kapcsána youtube-on megvan esetleg melyik pick hol következik időben?Nem tudom, h pontosan mire gondolsz, én Bleacher Report teljes draftközvetítését találtam yt- on.
Janek
1. kör 3 óra, ott rögtön értékeli és osztályozza a pickeket Matt Miller, majd 2-3. körök 4 és fél óra és 3. napi közvetítés majdnem 7 óra terjedelmű. Hétvégén éjjelente megpróbálom majd lepörgetni a 14 órát😁
Fast Willie
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Gondolom x konkrét ember érdekli, hogy mik voltak a reakciók a kihúzásánál
több mint 6 éve
Willie Parker
15 346
a youtube-on megvan esetleg melyik pick hol következik időben?Nem tudom, h pontosan mire gondolsz, én Bleacher Report teljes draftközvetítését találtam yt- on.
Janek
1. kör 3 óra, ott rögtön értékeli és osztályozza a pickeket Matt Miller, majd 2-3. körök 4 és fél óra és 3. napi közvetítés majdnem 7 óra terjedelmű. Hétvégén éjjelente megpróbálom majd lepörgetni a 14 órát😁
több mint 6 éve
a youtube-on megvan esetleg melyik pick hol következik időben?
több mint 6 éve
braxa88
12 534
szerintem is király volt. köszi!sporttv-s is, Márk ésZoli jól lehozta. élvezhető volt.
De Ricsi annyira felesleges volt hogy az hihetetlen,tényleg annyit tudott hozzáaadni Ricsi és Zoli beszélgetéséhez, amit Goodell, bemondta a picket, a posztot. Arról nem is beszélve hogy elején elmondja mi a draft, hogy alakul ki a sorrend, stb. Bár inkább ez a hármas, mint amiben Sanyi is benne van 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Szerintem is nagyon faszára sikeredett, az elmúlt 2-3 évből ez volt talán a legjobb.