NFL Draft 2018
38 feliratkozó
több mint 6 éve
Most én gyűjtöm a lájkokatIan Thomas TE
Jerome Baker OLB
Donte Jackson CB
a mai adag
több mint 6 éve
Az a durva, hogy a szurkolók kb kétharmada Barkley-t szeretné az első körben. Itthoniak között ugyanez. Esküszöm nem értem. Eli-ban valószínűleg nincs már több SB run és ez az 1/2-es pick egy nagyon nagy lehetőség, nem kellene elszalasztani.
több mint 6 éve
új+
Sam Hubbard DE
Frank Ragnow C
Michael Dickson P
Höri
Michael Gallup és DJ Moore (WR)
Nathan Shepherd, (DT)
több mint 6 éve
Ezekkel a QB igazolásokkal -Tyrod, Keenum, Bridgewater, Bradford, és Bills tradekkel még érdekesebb lesz a draft eleje, van 5 első kört érő QB, de a QBneedes csapatok nagyrésze hozott QBt, ettől függetlenül draftolhatnak is. Jó leszszerintem semmi sem változott, senki nem oldotta meg a QB kérdését csak a Vikings, a többiek csak hoztak egy biztosítékot, ha az újonc a TC-k alatt nem úgy teljesítene ahogy egy top pick irányítótól várják
braxa88
Browns, Giants, Broncos, Jets, Bills-nek mindenféleképpen irányítót kell húznia elsőre, főleg akkor ha az előtte lévő QB needes csapat ezt nem tette meg
(én még a Cardinalst is idevenném, bár ők lehet inkább második körre hagyják)
egyedül a Bills feltrade ami komolyan izgalmassá teszi a draft elejét, 1/3-ra fel kéne menniük ha végre normális irányítót szeretnének maguknak
és akkor ott van az a faktor ha a Giants/Browns lesz akkora marha, hogy Barkleyt viszik, akkor az 1/3-ért kemény licitháború kezdődhetne meg a Jets, Bills, Broncos hármas között
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ha már igazolások...Akkor gondolom a QB szerződések is hasonlóan értendőek.
twitter.com/MoveTheSticks/status/973726557175861248
iktriad
Szerkesztette: Sixo
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Ezekkel a QB igazolásokkal -Tyrod, Keenum, Bridgewater, Bradford, és Bills tradekkel még érdekesebb lesz a draft eleje, van 5 első kört érő QB, de a QBneedes csapatok nagyrésze hozott QBt, ettől függetlenül draftolhatnak is. Jó lesz
több mint 6 éve
Engem mekire emlékeztet.Amúgy most néztem, az ismertetők között Tremaine Edmunds képe nem stimmel szerintem 😛miért, szerinted ki az?
Willis
Höri
több mint 6 éve
Amúgy most néztem, az ismertetők között Tremaine Edmunds képe nem stimmel szerintem 😛miért, szerinted ki az?
Willis
több mint 6 éve
Magyar idő szerint mikor kezdődik a draft?április 27. 2:00
steelwolf
több mint 6 éve
Köszi, ez jó lesz.Hát, ha azt akarod kihozni hogy mi az ideális súlyozás, akkor valóban nem... de amúgy sem látom a Learning részét.Nem feltétlenül 😊Van esetleg valahol lista összeszedve a különböző játékosokról, a combine eredményeikről, meg arról, hogy végül hol lettek draftolva?És mit akarsz kihozni belőle?
Ráeresztenék egy Machine Learning algoritmust, aztán megnézzük mennyire reális 😀
tenorx
Kicsit sok lesz a 7-8 dimenzió, a különböző gyakorlatokról, nem?
Igor
tenorx
No mindegy, elmúlt 4 évre itt van adat
3sigmaathlete.com/archive/
Igor
Hát ha lesz időm egyébként a terv az, hogy betanítom a 2015ös meg 2016os class eredményeivel, plusz azzal, hogy végül hol húzták őket. Aztán megnézem, hogy milyen kört jósol a 2017-es classnak, amit aztán nyilván össze lehet hasonlítani a valódi körökkel.
Ha van bármi értelme akkor megnézem az ideieket.
A sok dimenzióhoz meg annyit, hogy amire nagy p érték jön ki azokat nyilván kidobálom majd közben.
több mint 6 éve
Magyar idő szerint mikor kezdődik a draft?
több mint 6 éve
Amúgy most néztem, az ismertetők között Tremaine Edmunds képe nem stimmel szerintem 😛
több mint 6 éve
Hát, ha azt akarod kihozni hogy mi az ideális súlyozás, akkor valóban nem... de amúgy sem látom a Learning részét.Nem feltétlenül 😊Van esetleg valahol lista összeszedve a különböző játékosokról, a combine eredményeikről, meg arról, hogy végül hol lettek draftolva?És mit akarsz kihozni belőle?
Ráeresztenék egy Machine Learning algoritmust, aztán megnézzük mennyire reális 😀
tenorx
Igor
tenorx
No mindegy, elmúlt 4 évre itt van adat
3sigmaathlete.com/archive/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nem feltétlenül 😊Van esetleg valahol lista összeszedve a különböző játékosokról, a combine eredményeikről, meg arról, hogy végül hol lettek draftolva?És mit akarsz kihozni belőle?
tenorx
Igor
több mint 6 éve
Van esetleg valahol lista összeszedve a különböző játékosokról, a combine eredményeikről, meg arról, hogy végül hol lettek draftolva?És mit akarsz kihozni belőle?
tenorx
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Van esetleg valahol lista összeszedve a különböző játékosokról, a combine eredményeikről, meg arról, hogy végül hol lettek draftolva?Ráeresztenék egy Machine Learning algoritmust, aztán megnézzük mennyire reális 😀
több mint 6 éve
DJ Chark WRmai 3:
Shaquem Griffin LB
Carlton Davis CB
Höri
Harold Landry DE
Da'Shawn Hand DT
Deon Cain WR
több mint 6 éve
új ismertetők+
Josh Allen QB
Mike McGlinchey OT
James Washington WR
Duke Dawson CB
Ronnie Harrison S
Höri
DJ Chark WR
Shaquem Griffin LB
Carlton Davis CB
több mint 6 éve
Egy decemberi (most is aktuális) tweet kimondottan @baggio részére:egyik nagy vágyam teljesülne, ha láthatnám BB-t/JMD-t mit kezd egy dual threat QB-val
@erikschlitt: My prediction for the QBs in this draft:
1st overall pick = Josh Rosen
2nd overall = Sam Darnold
5th overall = Josh Allen
21st overall = Baker Mayfield
New England Patriots = Lamar Jackson
... and then other 31 GMs wonder how they let this happen
😉
Bazzani
de Brady backup-jaként sokkal egyszerűbb(racionálisabb) egy plug and play játékost hozni, akire nem kell kvázi az egész playbookot átszabni ha tegyük fel év közben kiesne a kezdő irányító
Jackson-ra ráerőltetni a szinte csak zsebből való játékot meg hatalmas vétek lenne, főleg a futballszeretők számára
egyébként szerintem Bills, Cards-ból az egyik elviszi, ha ezen csapatok nem jönnek fel Allenért/Mayfieldért
(de a Jax sem egy elvakult ötlet az első kör végén)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
új ismertetőkJosh Allen QB
Mike McGlinchey OT
James Washington WR
Duke Dawson CB
Ronnie Harrison S