NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
NFL Draft 2018
38 feliratkozó
több mint 6 éve
Btw szívesen fogadom az ötleteke/linkeket, hogy honnan tudnám visszanézni a meccset. TYT-n fenn lesz?
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
van valakinél élő bekészítve ma estére vagy keressek az east-west-ről?
több mint 6 éve
Nálam egyértelmű LB pick, ott nagyon vékonyak vagyunk, és a legfrissebb NFL mockban, ha vannak is hülyeségek ők is LB-t írtak nekünk. De reméljük még három hétig ezen nem kell nagyon gondolkodnunk 😊
több mint 6 éve
Eddig mindenhol Oline volt a pick az Eaglesnek érdekes,mikor egész jó az oline .Én jobbnak látnék egy fasza WR-t vagy még egy cornert.Nem akarok nagyon belemenni, de szerintem teljesen felesleges még egy cornert hozni Darby, Mills, Sidney Jones, Rasul Douglas mellé, plusz ha Patrick Robinsont megtartjuk, végképp nem látnám értelmét. Én az O-line picket number one prioritásnak tartom, WR jöhetne későbbi körökben.
Janek
több mint 6 éve
Eddig mindenhol Oline volt a pick az Eaglesnek érdekes,mikor egész jó az oline .Én jobbnak látnék egy fasza WR-t vagy még egy cornert.
több mint 6 éve
felesleges ezen már felhúznom magam, de undorító egy közeg ez az nfl...Komolyan Polian-on húzod fel magad? Ugyanmár, ennél azért jobb vagy te is... 😊
“I think he’s a wide receiver and a dynamic wide receiver.” Bill Polian on Lamar Jackson. He cited concerns about his frame, accuracy and penchant to take off and run.
twitter.com/RobertKlemko/status/954410066899120128
baggio 🏈
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
felesleges ezen már felhúznom magam, de undorító egy közeg ez az nfl...“I think he’s a wide receiver and a dynamic wide receiver.” Bill Polian on Lamar Jackson. He cited concerns about his frame, accuracy and penchant to take off and run.
twitter.com/RobertKlemko/status/954410066899120128
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
én DaeSean Hamilton elkapók közötti 19. helyét írtam fel magamnak 😊ott Rudolph a top qb szóval nem tudni mennyire frissDE Chubb az első (legalább is most/már), Rudolph csak a 10.,stb....
Janek
Egyelőre fenntartásokkal kezelem a sorrendjüket 😀
Chargers LT
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 891
Mai: walterfootball.com/draft2018.phpha nem draftol a Browns top4-ben QB-t, akkor Joey Dunának fog menni.
1/1-re RB 😊
Chargers LT
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Mai: walterfootball.com/draft2018.phpBarkley megéri az 1/1-t.
1/1-re RB 😊
Chargers LT
több mint 6 éve
Mai: walterfootball.com/draft2018.php1/1-re RB 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Mel Kiper 1.0 mock draftyay!
Beki
twitter.com/MatthewFairburn/status/954098187161174016
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mel Kiper 1.0 mock drafttöbb mint 6 éve
ott Rudolph a top qb szóval nem tudni mennyire frissDE Chubb az első (legalább is most/már), Rudolph csak a 10.,stb....
Janek
Egyelőre fenntartásokkal kezelem a sorrendjüket 😀
több mint 6 éve
soha ennyi underclassmen nem jelentkezett még idő előtt a draftra, Love a stanfordi pre-med diplomájával amúgy is fehér holló, egyetlen csapat, a Clemson ellenpéldájából meg azért eléggé messzemenő következtetéseket vontál le... az idei draft elég erős, szóval bármennyire nem ezt akartad, pont a "majd jövőre" következtetést sikerült levonni fals módonA legjobb draftelemző... nagyon nagy kár, hogy csak offense. 😕
azt hiszem idén még nem osztottam meg
mattwaldmanrsp.com/2017/12/05/2018-nfl-rookie-prospects-and-draft-analysis/
baggio 🏈
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ott Rudolph a top qb szóval nem tudni mennyire friss
több mint 6 éve
végső lista elérhető valahol vagy a cbs prospectranking már up to date?már friss
ZERO_L
---
több mint 6 éve
végső lista elérhető valahol vagy a cbs prospectranking már up to date?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Hmm, nyilván inkább az a hír, ha valaki nem jelentkezik, pedig várható volt. De eddig sok olyat olvastam, hallottam, hogy maradnak egyetemen. És eddig tényleg nem hatott meg a class, persze ez még változhat, engem úgyis meglehet nyerni a combine alatti jó teljesítménnyel. De elképzelhető, hogy az eddigi hírek inkább félrevezetőek voltak.
több mint 6 éve
soha ennyi underclassmen nem jelentkezett még idő előtt a draftra, Love a stanfordi pre-med diplomájával amúgy is fehér holló, egyetlen csapat, a Clemson ellenpéldájából meg azért eléggé messzemenő következtetéseket vontál le... az idei draft elég erős, szóval bármennyire nem ezt akartad, pont a "majd jövőre" következtetést sikerült levonni fals módonazt hiszem idén még nem osztottam meg
mattwaldmanrsp.com/2017/12/05/2018-nfl-rookie-prospects-and-draft-analysis/
---
több mint 6 éve
Idén elég sokan maradnak a nagyobb nevekből is, eddigi években nem ez volt a jellemző. Elképzelhető, hogy ezután többen fognak végzős évig maradni, mert jobban előtérbe kerülhet a liga utáni élet és a tanulás. Kicsit kezd olyan érzésem lenni, hogy 5-10 neven kívül nem nagyon lesz tuti prospect az 1.körben idén, és sok olyan playa mehet el első körben, akik amúgy nem 1. körös tehetségek. Mintha már most erősebb lenne a jövőévi draft...és ez nem a szokásos "jövőre mindig erősebb a darft" szöveg.
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Furcsa, mert amikor írtam ilyen hozzászólás nem volt (Jan 16 - 8:55 AM)...ha lett volna nem írom 😊két kommenttel előtte/utána írtam: "Bryce Love is marad a Stanfordon, hogy folytassa Wilkinshez hasonlóan posztgraduális tanulmányait (utóbbi kommunkációs szakon, előbbi őssejt-kutatóként)"Rá nem kell tovább várni...marad a Stanfordban még egy évetaz én mock draftomban is benne volt nyilván, McShay-hez hasonlóan a Dallashoz írtamma van amúgy a jelentkezési határidő és őrületes módon az abszolút 1. körbe várt DL, Christian Wilkins is marad a Clemsonnál, így a liga legjobb védőfala egy az egyben visszatér az egyetemre...azért is tettem ki az aláírásba, mert a kedvenc játékosom a csapatból, és biztosra vettem, hogy jön a draftra... 😀
twitter.com/ClemsonFB/status/953025568374747140
baggio 🏈
Löfli
az Ohio State DL-je is brutál, de a Clemsoné így a visszatérőkkel plusz Dexter Lawrence-szel és az újoncokkal talán minden idők legjobbja, minimum 4 (de akár 6-7) jövendőbeli 1. körössel...
a Notre Dame-nél Jerry Tillery és Te’von Coney is marad, a nagy nevek közül Bryce Love-ra várunk még
baggio 🏈
Stanford redshirt junior RB Bryce Love will return to school for his final season of eligibility.
Klaci79
baggio 🏈
Amúgy is később jelent meg, bár ha esetleg személyesen mondta neked, akkor érthető a korai infó...
Szerkesztette: Klaci79