NFL Draft 2027

8 feliratkozó

13 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 919 — #NoStress
kérdés, mennyire kell szarul/közepes játszania Archnak, hogy ne ő legyen az 1/1

szerintem csak a sérülés taszíthatja le őt, esetleg ha valaki összehoz egy Burrow féle nobrainer idényt ?
ZERO_L
Vagy ha az 1/1-nek van normál QB-ja.
De amúgy sima 1/1.

13 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 194 — situational football
kérdés, mennyire kell szarul/közepes játszania Archnak, hogy ne ő legyen az 1/1

szerintem csak a sérülés taszíthatja le őt, esetleg ha valaki összehoz egy Burrow féle nobrainer idényt ?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
13 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.thescore.com/nfl/news/3522105/

régen minden jobb volt a jövő évi class mindig jobb: The Score szerint a jövő évi draft historikus lesz!

"én is tudok ilyen szart írni" - @empty taxi várjuk a tiédet!

ja és Sellers a Cardinalshoz írva 1/4-re 😀
Löfli
Vègre más is felfedezte ezt az appot 😀 ahogy nèzem ennyi QB ès WR hozzánk megint minek 😀 az tènyleg historikus lenne

Szerkesztette: dande2
13 napja
warr_b Washington Commanders 29 881 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vártam már, pont most néztem meg az egy évvel ezelőttit, ezek mindig nagyon viccesek 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
13 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 955 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
 www.thescore.com/nfl/news/3522105/

régen minden jobb volt a jövő évi class mindig jobb: The Score szerint a jövő évi draft historikus lesz!

"én is tudok ilyen szart írni" - @empty taxi várjuk a tiédet!

ja és Sellers a Cardinalshoz írva 1/4-re 😀

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!