Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Kicsit lehiggadva nem vagyok már annyira zabos. Abban egyet érthetünk sztem, hogy a tegnapi produkciónál jobb csapat vagyunk. Ha csak az egyéni kvalitásokat nézem ennyire szarul még egyszer nem tudunk játszani. Nem fogunk minden meccsen 3 turnoverrel kezdeni három birtoklásból. Nem fog minden meccsen 3 kierőszakolt fumble visszapattanni az ellenhez ( vagy sikerül rávetődni ugye vicc?) Ryan nem lesz minden meccsen olyan mint kezdő buzi a gőzben. Egyszerűen quinn ezt elbaszta, nem kicsit, nagyon. Az egész csapat dekoncentrált és görcsös volt. Tipikusan a túlpörgetés jeleit lehetett felfedezni mindenkin, kivétel nélkül. Le kell higgadni és csak játszani, nem erőlködni.Ami viszont kurva szarul néz ki az a los-on mutatott játék a labda mindkét oldalán. Erről szólt az offseason erre sikerült egy rohadt nagy nullát előadni. Azt, hogy ezzel lehet e vmit kezdeni az erősen kérdésesnek gondolom...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
az első tesztek szerint Lindstrom eltörte a lábátmilyen fasza
több mint 5 éve
Én látom a pozitívumot. Ami dévári degeneráltságot el lehet követni egy szezonba mi azt egy meccsbe belesűrítjük és előre letudjuk egész évre...
több mint 5 éve
Erre lehetett varni 😀 Mondjuk 21 beszopott pont csak felrazza a fiukat 😀
több mint 5 éve
Creepy
890
Remélem mindenki készen áll!
több mint 5 éve
bergerdani
4 913
Gyönyörű szezonkezdetet kívánok mindenkinek!Valakinek vagy egy rendes streamje?
Mindig jövőre
több mint 5 éve
és Julióban tényleg az a csodálatos, hogy nem holdoutolt, lehajtotta a fejét és csinálta a dolgát. készült a társaival, ott volt az edzéseken és lám, megkapta amit akart. lehet ezt így is, hagyni hogy a teljesítményed beszéljen magáértPfejj, de rosszmájú ez a példáknál, ráadásul ugyanannyira légbőlkapott is. Az hogy Elliott holdoutolt felborzolt néhány tollat, de végül jól jött ki belőle és a csapat is túl van legalább a szerződésén. Viszont egyáltalán nem lustálkodott és minden forrás szerint kiváló formában van. A legnagyobb hülyeség ugyanakkor a két pozíció közti különbség illetve maga az aktuális szituáció közti különbség összehasonlítása. Előbbinél ugyekeznek a futók piacát alacsony áron tartani és ez a liga egyik top RB-jénél elkerülhetetlenül konfliktushoz vezetett, utobbinál meg nem biztos hogy ez a szerény Julio akkor is ilyen csöndes maradt volna, ha Blanknek nem csak neki, de Ryannek és a nem létező elit futónak is ki kellett volna nyitnia a pénztárcáját.
ne az, hogy amíg a társaid megszakadnak, addig te sisakkal baszakodsz meg mexikóban csillezgetsz.
shawnka
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Creepy
890
Money..sírok.😂😂😂😂twitter.com/jakedurshimer/status/1170427539581358080?s=19
több mint 5 éve
Creepy
890
Sok. A hos Brady bezzeg alair fityingekert, ezert szupercsapat van korulotte. Jo es csicska. Mekkora csalodas ez... Ha valakitol, hat tole elvarhato lenne, hogy alairjon evi 1.5 millioert.😂😂😂😂😂
Stez
több mint 5 éve
Sok. A hos Brady bezzeg alair fityingekert, ezert szupercsapat van korulotte. Jo es csicska. Mekkora csalodas ez... Ha valakitol, hat tole elvarhato lenne, hogy alairjon evi 1.5 millioert.
több mint 5 éve
és Julióban tényleg az a csodálatos, hogy nem holdoutolt, lehajtotta a fejét és csinálta a dolgát. készült a társaival, ott volt az edzéseken és lám, megkapta amit akart. lehet ezt így is, hagyni hogy a teljesítményed beszéljen magáértne az, hogy amíg a társaid megszakadnak, addig te sisakkal baszakodsz meg mexikóban csillezgetsz.
több mint 5 éve
Mert megérdemli. Ha innentől nem sokat csinál, akkor is. De biztos vagyok benne, hogy megszolgálja. Kivéve ellenünk a második héten és esetlegesen a rájátszásban 😊
több mint 5 éve
Ha jól értem a teljes összeg garantált. Nojsz. twitter.com/AdamSchefter/status/1170377487676792832
A most készhez kapott garantált új NFL rekord is egyben.
twitter.com/AdamSchefter/status/1170379345015300096
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Legjobban fizetett lett! Mindenki örülhet😂😂😂
több mint 5 éve
This deal should end up at 3-years, roughly $66M whenever it gets done, sources say. A few big conversations left to finalize
több mint 5 éve
mondtam én, felesleges volt izgulni 😀
több mint 5 éve
Na végre, várjuk az összeget is:twitter.com/TomPelissero/status/1170351674097057792
több mint 5 éve
Vieri
383
Lehet valakit meg kellet volna vernie, vagy hisztizni, mondjuk h fehér mezben nem akar játszani vagy csak simán holdoutolna és akkor már rég meglenne a szerződése. Mert úgy látom ezekre adnak hosszabítást de arra amit Julio csinál arra nem.
több mint 5 éve
Tökmindegy, ez így egy fos, senkit nem érdeklő amúgy is cap hellben lévő franchise szarozik mr. blank pénzével a liga egyik legjobb játékosaval.Valoszinuleg nem ok nelkul. Mindenki egyontetuen fel van haborodva, de egy GM nem szarozna alapesetben, foleg, hogy meg a tulaj is kiallt a jatekos mellett es kb. o utasitotta hosszabbitasra a GM-et.
peach
Epp ezert igazan elgondolkodtato, hogy mi a valodi akadalya a dolognak.
több mint 5 éve
Tökmindegy, ez így egy fos, senkit nem érdeklő amúgy is cap hellben lévő franchise szarozik mr. blank pénzével a liga egyik legjobb játékosaval.