Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Aki látta eme csodát az éjszaka, az számoljon már be legyen olyan kedves, hogy az új srácunk Kaleb McGary mit produkált és hogy azt milyen minőségben? Kerestem volna iv highlightsot róla, de nem nagyon van még.Nem néztem, de sztem nem tették be, hogy egy totál érdektelen meccsen védje danny etling jobb oldalát.
Rúgókérdés így - Ice 2.0 újra feltűnésével - nem nagyon kellene, hogy legyen.....
zekeffron
Amúgy meg: Győzelmet arattunk!
tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.4cac92edc912938c627aea63ffcf15c5&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2fXQrYA2FoWByUM%2fgiphy.gif&ehk=fUUD0rNe3tbJeXbMyc4I0w
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Creepy
890
Ilyen volt tegnap:twitter.com/vxmcclure23/status/1167212453601693696?s=19
De nem tudom, milyen komoly Dline volt ez..iktriad?
több mint 5 éve
Aki látta eme csodát az éjszaka, az számoljon már be legyen olyan kedves, hogy az új srácunk Kaleb McGary mit produkált és hogy azt milyen minőségben? Kerestem volna iv highlightsot róla, de nem nagyon van még. Rúgókérdés így - Ice 2.0 újra feltűnésével - nem nagyon kellene, hogy legyen.....
Szerkesztette: zekeffron
több mint 5 éve
bergerdani
4 913
pláne, hogy a taljántól most már biztosan elköszönünk, 53-ról se vágta be. Jó, ez mindenkinek kihagyható táv, csak neki túl sok volt eddig is
Mindig jövőre
több mint 5 éve
Minek a tryoutNemtudom mennyi van,de kapja meg az összeset.
Adjunk neki pénzt és haladjunk
shawnka
több mint 5 éve
jó lesz...50 yard alatt nyugodtak lehetünk... felette meg neki megyünk 4-re 😊
több mint 5 éve
Matty Ice 2.0 érkezik tryoutra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ik mond inkább te a hangod mélyebb 😁😁😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
De bro, kérlek ne tetőzd a bajt... A töketlenek c. klasszikusból idéztem ... 🤥Sorry, Bud Spencer és Terrence Hill sajnos nem az alapmuveltsegem része.Hagyd. Ez az ember szellemileg visszamaradott! 😁Az Empty által belinkelt Bűnvadászok videóban McBride kapitány vonja kérdőre Bud Spencer karakterét azzal a kérdéssel hogy "Mit tettél Walsh?" És ti pontosan ezt fogjátok sokan kérdezni, ha majd a kickeretek kihagy egy fontos FG-t/XP-t. Így már világos?he?Asszem párszor fel fogjuk tenni a kérdést.A Jagsnél van jelenleg az NFL egyetlen McBride nevű Játékosa, (az egykori William & Mary-s elkapó/5.körös Titans draft pick) Tre, aki épp a keretre jutásért küzd nálunk. Ha (valószínűleg) kirakjuk a héten, szedjétek fel waiveren, hogy minden kihagyott Walsh FG-nél ezt a kérdést egy igazán autentikus személy tudja neki személyesen feltenni. 😊 A két csapat úgyis éppen egymás ellen játszik péntek hajnalban, tehát személyesen győzheti meg Dimitroffot, Quinnt, és Koettert, hogy lenne helye itt, ha nálunk (éppen hogy) ki/lemarad.
empty taxi
iktriad
shawnka
iktriad
peach
Sosem bírtam őket :/
shawnka
több mint 5 éve
Sorry, Bud Spencer és Terrence Hill sajnos nem az alapmuveltsegem része.Hagyd. Ez az ember szellemileg visszamaradott! 😁Az Empty által belinkelt Bűnvadászok videóban McBride kapitány vonja kérdőre Bud Spencer karakterét azzal a kérdéssel hogy "Mit tettél Walsh?" És ti pontosan ezt fogjátok sokan kérdezni, ha majd a kickeretek kihagy egy fontos FG-t/XP-t. Így már világos?he?Asszem párszor fel fogjuk tenni a kérdést.A Jagsnél van jelenleg az NFL egyetlen McBride nevű Játékosa, (az egykori William & Mary-s elkapó/5.körös Titans draft pick) Tre, aki épp a keretre jutásért küzd nálunk. Ha (valószínűleg) kirakjuk a héten, szedjétek fel waiveren, hogy minden kihagyott Walsh FG-nél ezt a kérdést egy igazán autentikus személy tudja neki személyesen feltenni. 😊 A két csapat úgyis éppen egymás ellen játszik péntek hajnalban, tehát személyesen győzheti meg Dimitroffot, Quinnt, és Koettert, hogy lenne helye itt, ha nálunk (éppen hogy) ki/lemarad.
empty taxi
iktriad
shawnka
iktriad
peach
Sosem bírtam őket :/
több mint 5 éve
Itt már csak Ő segíthet nem a pufin lekvár!www.goodmorningamerica.com/culture/video/soccer-pro-carli-lloyd-kicks-perfect-field-goal-65097421
több mint 5 éve
Hagyd. Ez az ember szellemileg visszamaradott! 😁Az Empty által belinkelt Bűnvadászok videóban McBride kapitány vonja kérdőre Bud Spencer karakterét azzal a kérdéssel hogy "Mit tettél Walsh?" És ti pontosan ezt fogjátok sokan kérdezni, ha majd a kickeretek kihagy egy fontos FG-t/XP-t. Így már világos?he?Asszem párszor fel fogjuk tenni a kérdést.A Jagsnél van jelenleg az NFL egyetlen McBride nevű Játékosa, (az egykori William & Mary-s elkapó/5.körös Titans draft pick) Tre, aki épp a keretre jutásért küzd nálunk. Ha (valószínűleg) kirakjuk a héten, szedjétek fel waiveren, hogy minden kihagyott Walsh FG-nél ezt a kérdést egy igazán autentikus személy tudja neki személyesen feltenni. 😊 A két csapat úgyis éppen egymás ellen játszik péntek hajnalban, tehát személyesen győzheti meg Dimitroffot, Quinnt, és Koettert, hogy lenne helye itt, ha nálunk (éppen hogy) ki/lemarad.
empty taxi
iktriad
shawnka
iktriad
több mint 5 éve
Az Empty által belinkelt Bűnvadászok videóban McBride kapitány vonja kérdőre Bud Spencer karakterét azzal a kérdéssel hogy "Mit tettél Walsh?" És ti pontosan ezt fogjátok sokan kérdezni, ha majd a kickeretek kihagy egy fontos FG-t/XP-t. Így már világos?he?Asszem párszor fel fogjuk tenni a kérdést.A Jagsnél van jelenleg az NFL egyetlen McBride nevű Játékosa, (az egykori William & Mary-s elkapó/5.körös Titans draft pick) Tre, aki épp a keretre jutásért küzd nálunk. Ha (valószínűleg) kirakjuk a héten, szedjétek fel waiveren, hogy minden kihagyott Walsh FG-nél ezt a kérdést egy igazán autentikus személy tudja neki személyesen feltenni. 😊 A két csapat úgyis éppen egymás ellen játszik péntek hajnalban, tehát személyesen győzheti meg Dimitroffot, Quinnt, és Koettert, hogy lenne helye itt, ha nálunk (éppen hogy) ki/lemarad.
empty taxi
iktriad
shawnka
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
he?Asszem párszor fel fogjuk tenni a kérdést.A Jagsnél van jelenleg az NFL egyetlen McBride nevű Játékosa, (az egykori William & Mary-s elkapó/5.körös Titans draft pick) Tre, aki épp a keretre jutásért küzd nálunk. Ha (valószínűleg) kirakjuk a héten, szedjétek fel waiveren, hogy minden kihagyott Walsh FG-nél ezt a kérdést egy igazán autentikus személy tudja neki személyesen feltenni. 😊 A két csapat úgyis éppen egymás ellen játszik péntek hajnalban, tehát személyesen győzheti meg Dimitroffot, Quinnt, és Koettert, hogy lenne helye itt, ha nálunk (éppen hogy) ki/lemarad.
empty taxi
iktriad
több mint 5 éve
Asszem párszor fel fogjuk tenni a kérdést.A Jagsnél van jelenleg az NFL egyetlen McBride nevű Játékosa, (az egykori William & Mary-s elkapó/5.körös Titans draft pick) Tre, aki épp a keretre jutásért küzd nálunk. Ha (valószínűleg) kirakjuk a héten, szedjétek fel waiveren, hogy minden kihagyott Walsh FG-nél ezt a kérdést egy igazán autentikus személy tudja neki személyesen feltenni. 😊 A két csapat úgyis éppen egymás ellen játszik péntek hajnalban, tehát személyesen győzheti meg Dimitroffot, Quinnt, és Koettert, hogy lenne helye itt, ha nálunk (éppen hogy) ki/lemarad.
empty taxi
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Asszem párszor fel fogjuk tenni a kérdést.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Sztem ő már dafkéból sem jönne visszaÉn az öreg kopaszt akarom!Blair WalshEgykori bulldog váltja a talján bikát a sólymoknál.
............
de jobb lesz, mint az olasz csődör
shawnka
Állati jó.
empty taxi
Kenny
több mint 5 éve
Én az öreg kopaszt akarom!Blair WalshEgykori bulldog váltja a talján bikát a sólymoknál.
............
shawnka
Állati jó.
empty taxi
több mint 5 éve
Blair WalshEgykori bulldog váltja a talján bikát a sólymoknál.
............
shawnka
Állati jó.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Blair Walsh............
több mint 5 éve
Nem tudom, h vagytok vele, de én nagyon bírtam ezt a kutyaütőt!www.youtube.com/watch?v=M9AZ4dgwD9U