Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Arra viszont kíváncsi vagyok, jogy élesben hogy fog menni ez a play actionnal alapozzuk meg a futójátékot elképzelés.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
nyugi, DQ tudja, hogy mikorra kell élesíteni a srácokat.valószínűleg a playbookot is maddenből csenték.
több mint 5 éve
bergerdani
4 913
nekem az O-line kifejezetten tetszett, a futott TD-nk is gyönyörű volt. Majd ha a védelmünk ilyen szita lesz két hét múlva is, elég elkezdeni idegeskedni.
Mindig jövőre
több mint 5 éve
Én is így láttam, semmi extra para nincs....jah de az olasz, de ezenkívül sztem kár lenne kongatni a vészharangot!Hát nehéz erre mit mondani.? Szvsz a jets elleni volt az, ez egy korrekt előszezon teljesítmény volt. Az első félidőről beszélek, a többi végképp nem lényeges
Kritikán aluli b@zdmeg!!!!!!!
6atos
peach
több mint 5 éve
Hát nehéz erre mit mondani.? Szvsz a jets elleni volt az, ez egy korrekt előszezon teljesítmény volt. Az első félidőről beszélek, a többi végképp nem lényeges
Kritikán aluli b@zdmeg!!!!!!!
6atos
több mint 5 éve
Előszezon, egyáltalán az f@szság h létezik.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
kuthan
19
Egyébként a visszahordó kérdéssel is foglalkozhatnának egy kicsit. 😄Dan Quinn says he will “evaluate” the kicker spot after tonight’s performance. #Falcons
— William McFadden (@willmcfadden) August 23, 2019
kuthan
több mint 5 éve
kuthan
19
Dan Quinn says he will “evaluate” the kicker spot after tonight’s performance. #Falcons
— William McFadden (@willmcfadden) August 23, 2019
több mint 5 éve
Taveccsió most éppen egy 39 yardosat hagyott ki.Remélem gyorsan kiszedjük a visszavonulásból Meffjút
több mint 5 éve
A héten JJ szerződés várható!!! 😊Ahogy elnézem a keretet az LB posztra jöhetne valami leeső mert az elég vékony.
több mint 5 éve
Lehet, hogy Quinnék a rekordra mennek a sorozatban elvesztett preseason meccsekkel. 😀Sok kovetkeztetest nem kell levonni a pre season meccsekbok. Tradicionalisan szarok vagyunk evek ota.
Az OL szerintem is borzadály, Gono is jobb, mint Ty.
❤️ Ito ❤️
Krazee meg Gage meg igyanak meg valami még nem betiltott gyógyító löttyöt, mindenkire szükség lesz.
Creepy
több mint 5 éve
Creepy
890
Lehet, hogy Quinnék a rekordra mennek a sorozatban elvesztett preseason meccsekkel. 😀Az OL szerintem is borzadály, Gono is jobb, mint Ty.
❤️ Ito ❤️
Krazee meg Gage meg igyanak meg valami még nem betiltott gyógyító löttyöt, mindenkire szükség lesz.
több mint 5 éve
Megnéztem az első félidőt. Azt hiszem kezdhetünk imádkozni, hogy caleb mcgary felépüljön és egy jack conklin kaliberű rookie szezont hozzon mert szombréróval neki menni a szezonnak rt-ben a nonszensz kategória, gyakorlatilag életveszélyes a qb-ra és a back fieldre is. Komolyan mondom ennyire tré ot teljesítményt én lamar holmes óta nem láttam falcons mezben. De az egész ol amúgy egy rakat fos volt, a jets front seven úgy megkúrta őket, hogy sztem még most is sajognak. Russel Gagetől és az általam tőle várt 500 yardtól és 4-5 td-től szvsz el is köszönhetünk, nagyon rosszul nézett ki a dolog így tekintezem gray, blake vagy zacheius felé fordul reménykedve... Az idióta szétbaszós büntetések továbbra is megmaradtak. A két td drop gyors egymás utánban az endzoneban csak az édes ráadás. Érzésre az oline annyira szar volt, hogy a kezdő többet volt a pályán a tervezetthez képest. Érzed, hogy valami nem jó ha azt látod, hogy matt ryan az előszezon 18. percében fröcsögve teli torokból üvölt miközben a 3.! sackből tápászkodik fel. De, hogy legyen vmi jó is, a D az első driveot leszámítva kurva jól néz ki, dezmond trufant a sérülése óta nem mutatott ilyen formát, ha azt az egy hosszút nem engedi azt mondanám elit teljesítményt nyújtott. Ito nagyon állat, simán értem már miért nem ért meg 5 millió dollárt sem teco. Az idei kedvencem jaelen graham is tovább tündököl, potens opciónak tűnik két te-s játékokhoz. Kb ennyi, jó volna már nyerni egy előszezon meccset.
Ezzel együtt ha ilyen lesz a szezon mint ez a félidő akkor legkésőbb a harmadik meccsen idegösszeroppanást kapok.
több mint 5 éve
Madden hates me.
több mint 5 éve
Kazee bordája szerencsére nem törött el. twitter.com/RapSheet/status/1162383929699196928
több mint 5 éve
Offensive weapon.nem TE lesz?JJ-t kérdezték a sisak hisztivel kapcsolatosan, Ő mondta neki teljesen jó a sisakja. Ott említik, hogy az új szerződés előtt milyen profin nyilatkozik. Tehát akár valami lehet is a közeljövőben.Szerintem jövőre tartsák meg Sanu-t backup QB-nak. 😊
Aztán meg hoztunk egy QB-t a New Englandtől. Pont 3 napja írtam hogy itt valamit csinálni kell. Szerintem jövőre Shaub és Benkert mehet amerre akar.
6atos
kuthan
sutianap
Madden hates me.
több mint 5 éve
nem TE lesz?JJ-t kérdezték a sisak hisztivel kapcsolatosan, Ő mondta neki teljesen jó a sisakja. Ott említik, hogy az új szerződés előtt milyen profin nyilatkozik. Tehát akár valami lehet is a közeljövőben.Szerintem jövőre tartsák meg Sanu-t backup QB-nak. 😊
Aztán meg hoztunk egy QB-t a New Englandtől. Pont 3 napja írtam hogy itt valamit csinálni kell. Szerintem jövőre Shaub és Benkert mehet amerre akar.
6atos
kuthan
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Danny Etling jött, aki inkább a saját Taysom Hillünk lesz, mint backup QB 😀
több mint 5 éve
kuthan
19
JJ-t kérdezték a sisak hisztivel kapcsolatosan, Ő mondta neki teljesen jó a sisakja. Ott említik, hogy az új szerződés előtt milyen profin nyilatkozik. Tehát akár valami lehet is a közeljövőben.Szerintem jövőre tartsák meg Sanu-t backup QB-nak. 😊
6atos
több mint 5 éve
Követelem vissza jeff matthewst!
több mint 5 éve
JJ-t kérdezték a sisak hisztivel kapcsolatosan, Ő mondta neki teljesen jó a sisakja. Ott említik, hogy az új szerződés előtt milyen profin nyilatkozik. Tehát akár valami lehet is a közeljövőben.Aztán meg hoztunk egy QB-t a New Englandtől. Pont 3 napja írtam hogy itt valamit csinálni kell. Szerintem jövőre Shaub és Benkert mehet amerre akar.
több mint 5 éve
Vieri
383
Julio szerződéséről még mindig semmi? Vagy nagyjából már megvan az egyezség csak még finomhangolnak?