Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Kezdődik.... McGarynek ennyi volt a tc.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Nyilván amíg Quinn itt van, nem lesz váltás, igazából csak oda akartam kilyukadni, hogy én sokallom az évi 5 miskt egy rendszeridegen rotációs játékosért, bár azt hozzáteszem, hogy a falad sosem lehet elég mély, szóval valahol mégis érthető a szerződtetése.Figy, ahogy k8néztünk a draft után legalább már már nem fog el a szekunder szégyen ha ránézek a dl depthre
gabokocka
több mint 5 éve
Nyilván amíg Quinn itt van, nem lesz váltás, igazából csak oda akartam kilyukadni, hogy én sokallom az évi 5 miskt egy rendszeridegen rotációs játékosért, bár azt hozzáteszem, hogy a falad sosem lehet elég mély, szóval valahol mégis érthető a szerződtetése.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Deebo annyira nem jó blokk leválásban, komoly f@szság volna a 3-4 szvsz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Én is vmi ilyesmire gondoltam, bár ez így nekem kicsit drága, amikor eléggé fogytán a hely a sapka alatt. Egyébként egy 3-4 lehet itt is adná magát, Beasleynek lehet jobban feküdne...
több mint 5 éve
Amúgy Bailey itt mit fog játszani?Gyanítom ő lesz a csere UT Jarrett mögött, plusz early downokon LDE-ként is láthat pályát.
gabokocka
Madden hates me.
több mint 5 éve
Amúgy Bailey itt mit fog játszani?
több mint 5 éve
Visszakerestem.Igaz, bár emlékeim szerint annó hoztunk egy kezdő rt-t az fa-n clabo helyére ( tán mike johnson vagy gabe carimi, nem emlékszem) csak germán egy vagy 2? év múlva lenyomta a tc-n mint a szart és előtte őt is három évig jegeltük a ps-ban és a roster végén. Aztán persze lehet, hogy lamar holmes 2.0.Én hiszek a gono projektben, olyan germán érzésem van vele kapcsolatban. Sztem őt visszük wetzel helyett, ps-ből elvinnék szezon közben szvsz.Sztem ha vezetőség annyira hinne a projektben nem jött volna az 1. körben McGary.
peach
empty taxi
peach
Clabo 2012-ig volt, utána érkezett 1 évre Jeremy Trueblood Tampából, majd 2014-től lett Schraeder kezdő.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Igaz, bár emlékeim szerint annó hoztunk egy kezdő rt-t az fa-n clabo helyére ( tán mike johnson vagy gabe carimi, nem emlékszem) csak germán egy vagy 2? év múlva lenyomta a tc-n mint a szart és előtte őt is három évig jegeltük a ps-ban és a roster végén. Aztán persze lehet, hogy lamar holmes 2.0.Én hiszek a gono projektben, olyan germán érzésem van vele kapcsolatban. Sztem őt visszük wetzel helyett, ps-ből elvinnék szezon közben szvsz.Sztem ha vezetőség annyira hinne a projektben nem jött volna az 1. körben McGary.
peach
empty taxi
több mint 5 éve
Én hiszek a gono projektben, olyan germán érzésem van vele kapcsolatban. Sztem őt visszük wetzel helyett, ps-ből elvinnék szezon közben szvsz.Sztem ha vezetőség annyira hinne a projektben nem jött volna az 1. körben McGary.
peach
Madden hates me.
több mint 5 éve
Én hiszek a gono projektben, olyan germán érzésem van vele kapcsolatban. Sztem őt visszük wetzel helyett, ps-ből elvinnék szezon közben szvsz.
több mint 5 éve
Pre-TC 53-as jóslat:QB: Matt Ryan, Matt Schaub
RB: Devonta Freeman, Ito Smith, Qadree Ollison, Brian Hill
WR: Julio Jones, Mohamed Sanu, Calvin Ridley, Justin Hardy, Russell Gage
TE: Austin Hooper, Luke Stocker, Eric Saubert, Logan Paulsen
OL: Jake Matthews, James Carpenter, Alex Mack, Chris Lindstrom, Kaleb McGary, Ty Sambrailo, Sean Harlow, Wes Schweitzer, John Wetzel
DL: Vic Beasley, Deadrin Senat, Grady Jarrett, Takkarist McKinley, Allen Bailey, Tyeler Davison, Jack Crawford, Adrian Clayborn, John Cominsky
LB: De'Vondre Campbell, Deion Jones, Foyesade Oluokun, Duke Riley, Bruce Carter, Kemal Ishmael
S: Keanu Neal, Ricardo Allen, Damontae Kazee, Sharrod Neasman
CB: Desmond Trufant, Isaiah Oliver, Kendall Sheffield, Jordan Miller, Blidi Wreh-Wilson, Taveze Calhoun
K: Giorgio Tavecchio
P: Matt Bosher
LS: Josh Harris
PS:
Kurt Benkert QB
Ricky Ortiz FB
Marcus Green WR
Dieugot Joseph OT
Matt Gono OT
Justin Zimmer DT
Jacob Tuioti-Mariner DE
Tré Crawford LB
Ryan Neal S
Parker Baldwin CB
Világ kedvenc Vaughn McClure-ja is jósolt, különbségek:
- Hill helyett nála Marcus Green rostert fog, ha utóbbi returnerként jól teljesít, elképzelhető
- Wetzel helyett Gono
- Harlow helyett Ra'Shede Hageman, a DL-be lett végül korrekt depth, nem gondolnám h Hageman így 2 év távollét után visszatalálna egyből az 53-ba, pláne úgy, hogy sztem OL-ben nagyobb harc lesz a kezdőért TC-ben
- Calhoun helyett Chris Cooper, van érv amellett h 6. CB helyett legyen egy 5. safety, jó eséllyel az ST munkásság fog dönteni.
Maga a keret szvsz valid egy PO-runra, nyilván sok múlik a sérüléseken, a 2 agyon (Matty és Deebo) kívül ahol komoly gáz lehet a sérülésekből az a CB-sor, ott sokkal vékonyabbak vagyunk, mint az elmúlt években. A másik kulcsmozzanat az lesz, hogy összeáll-e az OL (amíg Morgan a pozíciós edző, addig ezzel szemben azért vannak kétségeim).
Edzői munka részében Kottással szemben szkeptikus vagyok, ellenben Quinn sztem lökhet a védelmen.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 5 éve
Mekkora az esély arra, hogy Jones-nak már rég megvan a szerződése és csak arra várnak, hogy leteljen az egy év a legutóbbi módosítástól számítva?az összes
kuthan
több mint 5 éve
kuthan
19
Mekkora az esély arra, hogy Jones-nak már rég megvan a szerződése és csak arra várnak, hogy leteljen az egy év a legutóbbi módosítástól számítva?
több mint 5 éve
Madden hates me.
több mint 5 éve
Még 1 Pioli fióka, ráadásul DL-be, jó ez.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Allen Bailey érkezik 2 évre.Allen Bailey’s with Falcons: $5.25 million per year average. 2 l-year deal for $10.5 million - $6 million this year, including $3.5 million guaranteed.
több mint 5 éve
J. J Wilcox ACL sérülést szenvedett... Kezdődik?Amíg a perem emberek hullanak nincs baj
ThundersNFL
több mint 5 éve
J. J Wilcox ACL sérülést szenvedett... Kezdődik?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
DJ Durkin vendégeskedik nálunk, hiányzott már vmi PR-tökönszúrás.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Látom Michael Bennett a Falconsban ott folytatja, ahol nálunk abbahagyta: hónapokra kidől egy sérülés miatt.twitter.com/phillip_heilman/status/1153357275551195136
Pedig csórikán anno All-American DL volt az Ohio Staten, de törékenyebb, mint egy herendi porcelán.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
azt hallottam valahogy így kell új szerződést kérni magadnak és még csapatkapitányhoz méltóan is viselkedned
több mint 5 éve
Ebből szerintem csak Hoop marad meg Bosher:Crawford is maradni fog, ha hajlandó lesz kis pénzért játszani.
twitter.com/TheFalcoholic/status/1151828202400210949?s=19
Creepy