Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Sztem nincs annyi önkritika Dimmyékben h egy 2 évvel ezelőtti 3. körös picket így elküldenének a lecsóba.Way too early 53:Nagyon remélem, hogy riley nem éri meg az 53at. Elsőre azt mondanám, hogy vigyük paulsent helyette, de a valóságban majd valamelyik udfa fogja kiszorítani.
QB: Matty, Schaub
RB: Freeman, Ito, Hill, Ollison
WR: Julio, Sanu, Ridley, Hardy, Gage, Green
TE: Hooper, Stocker, Saubert
OL: Jake, Carpenter, Mack, Lindstrom, McGary, Sombrero, Harlow, Schweitzer, Brown, Gono
DL: Vicc, Senat, Jarrett, Takk, Cominsky, Davison, Crawford, Clayborn, Means
LB: Campbell, Deebo, Foye, Carter, Riley,GraceKemal
CB: Tru, Oliver, Sheffield, Miller, BWW
S: Keanu, Rico, Kazi, Wilcox, Neasman
K: Digó
P: Bosher
LS: Harris
empty taxi
peach
Btw most nézem h Kemal kimardt (mea maximia culpa), javítottam.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Way too early 53:Nagyon remélem, hogy riley nem éri meg az 53at. Elsőre azt mondanám, hogy vigyük paulsent helyette, de a valóságban majd valamelyik udfa fogja kiszorítani.
OL: Jake, Carpenter, Mack, Lindstrom, McGary, Sombrero, Harlow, Schweitzer, Brown, Gono
LB: Campbell, Deebo, Foye, Carter, Riley, Grace
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Way too early 53:világbajnoki döntő a cél
empty taxi
több mint 5 éve
Way too early 53:QB: Matty, Schaub
Madden hates me.
több mint 5 éve
Creepy
890
Fusco cut! 2 miil.twitter.com/vxmcclure23/status/1122984264117751808?s=19
6atos
több mint 5 éve
Fusco cut! 2 miil.
több mint 5 éve
Jarrett ma tölti a 26. életévét. Isten éltesse, ajándékba adjunk neki egy hosszútávú szerződést. 😀
Madden hates me.
több mint 5 éve
Nem mintha számítana, de a free-ito-hill-barner kvartett mellé minek draftoltunk futót? Vagy már ez isnilyen berögződés, hogy 5. körben rb pick ha cigány gyerek esik az égből akkor is...? 😀Kellett egy igazi power back aki elkapásokban is hasznos mint Coleman volt. Ez lett Ollison, Green meg harcolhat Barnerrel a roster spotért,de ha engem kérdezel akkor PS és Barner marad a rosteren.
Oké, hogy hillt upgradelni próbáljuk, de sztem udfa srácokkal is kb ugyanakkora sanszunk lett volna 😊
peach
Összességében nekem tetszett ez a draft, ha udfa-n beválik Durrant Miles( aki már most van fan fav kint, mint anno Worrilow), akkor megvagyunk. Ott van még Del'Shawn Phillips aki két év alatt 180 tacklet pakolt össze, ami nem rossz, őt is dicsérik nagyon kint. Szóval az évi szokásos 2-3 udfa kukával meg leszünk.
több mint 5 éve
Creepy
890
Nem mintha számítana, de a free-ito-hill-barner kvartett mellé minek draftoltunk futót? Vagy már ez isnilyen berögződés, hogy 5. körben rb pick ha cigány gyerek esik az égből akkor is...? 😀Barner ez a draft után rosteren sem marad a szezonra, az utolsó kiccsávó returner lesz.
Oké, hogy hillt upgradelni próbáljuk, de sztem udfa srácokkal is kb ugyanakkora sanszunk lett volna 😊
peach
több mint 5 éve
Nem mintha számítana, de a free-ito-hill-barner kvartett mellé minek draftoltunk futót? Vagy már ez isnilyen berögződés, hogy 5. körben rb pick ha cigány gyerek esik az égből akkor is...? 😀Oké, hogy hillt upgradelni próbáljuk, de sztem udfa srácokkal is kb ugyanakkora sanszunk lett volna 😊
több mint 5 éve
Jött még Jordan Miller CB, meglepő, sérülékeny embert ritkán húzunk, egyébként kifejezetten illik a rendszerbe.6 darab fekvenyomas😂😂
empty taxi
több mint 5 éve
Sztem mind2, ahogy Crawfordot is használjuk.290-et is láttam nála, azért bizonytalanodtam el, hogy mi lehet, de strongside endnek pöpec lehet egy év tanulással286 font.borítson kívülről.Cominsky kb. a legjobb pickünk a drafton.Szélen próbálkoztok vele, vagy berakjátok középre?
Öröm és bódottá.
empty taxi
Wyatt
Kenny
Wyatt
Más: Ollison, értem én h jó outside zone futásban, cserébe térde és a csípője is olyan merev, mint egy deszka és passzblokkban is rossz.
Jött még Jordan Miller CB, meglepő, sérülékeny embert ritkán húzunk, egyébként kifejezetten illik a rendszerbe.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
290-et is láttam nála, azért bizonytalanodtam el, hogy mi lehet, de strongside endnek pöpec lehet egy év tanulással286 font.borítson kívülről.Cominsky kb. a legjobb pickünk a drafton.Szélen próbálkoztok vele, vagy berakjátok középre?
Öröm és bódottá.
empty taxi
Wyatt
Kenny
több mint 5 éve
286 font.borítson kívülről.Cominsky kb. a legjobb pickünk a drafton.Szélen próbálkoztok vele, vagy berakjátok középre?
Öröm és bódottá.
empty taxi
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Cominsky kb. a legjobb pickünk a drafton.Szélen próbálkoztok vele, vagy berakjátok középre?
Öröm és bódottá.
empty taxi
több mint 5 éve
Nah, cominskyt csak behúztuk irl is 😀 isten is erre teremtette, hogy falcon legyen
több mint 5 éve
nnntm
932
Amúgy tök egyértelmű a plan és logikus. Minden áron meg kell védeni a legnagyobb értékünk, és ezért beáldozni sok mindent. Ryannek max 1-2 jó szezonja lehet még,bár Brady után én nem merek már éveket mondani a qb-knál, de nyilván nem ugyanaz a kategória.Védelembe kukáztunk, a falban kijön a matek mert megvannak, pláne ha valami csoda folytán beválik Hageman is, akkor megvagyunk.A lb sor aggaszt,de csak lesz ott is valami. Ötödik körben hozunk 1 cornert meg egy megmaradt edge rushert. Hátul meg kikukázzuk az idei Ricot.War Roomból könnyű 😀
Jó lesz ez.
Kenny
több mint 5 éve
nnntm
932
Aki crop topban játszott a Senior Bowlon az rossz pick nem lehet
több mint 5 éve
Cominsky kb. a legjobb pickünk a drafton.Öröm és bódottá.
Madden hates me.
több mint 5 éve
ez a fiatalember azt állítja magáról, hogy 4,26-os 40 yardot tudwelcome
több mint 5 éve
Tekintve mennyire jol scoutoljuk a hatso koroket ketlem.Annó őt akartam első körben. Lett helyette neal meg deboo. Jobban jártunk így 😀 amúgy én simán adnám érte, hátha quinn új életet tudna lehelni a karrierjébe.Amúgy tök egyértelmű a plan és logikus. Minden áron meg kell védeni a legnagyobb értékünk, és ezért beáldozni sok mindent. Ryannek max 1-2 jó szezonja lehet még,bár Brady után én nem merek már éveket mondani a qb-knál, de nyilván nem ugyanaz a kategória.Védelembe kukáztunk, a falban kijön a matek mert megvannak, pláne ha valami csoda folytán beválik Hageman is, akkor megvagyunk.A lb sor aggaszt,de csak lesz ott is valami. Ötödik körben hozunk 1 cornert meg egy megmaradt edge rushert. Hátul meg kikukázzuk az idei Ricot.Darron Lee egy 5. körös pickért?
Jó lesz ez.
Kenny
Creepy
peach
több mint 5 éve
Creepy
890
Én Lawsont akartam azt hiszem..Annó őt akartam első körben. Lett helyette neal meg deboo. Jobban jártunk így 😀 amúgy én simán adnám érte, hátha quinn új életet tudna lehelni a karrierjébe.Amúgy tök egyértelmű a plan és logikus. Minden áron meg kell védeni a legnagyobb értékünk, és ezért beáldozni sok mindent. Ryannek max 1-2 jó szezonja lehet még,bár Brady után én nem merek már éveket mondani a qb-knál, de nyilván nem ugyanaz a kategória.Védelembe kukáztunk, a falban kijön a matek mert megvannak, pláne ha valami csoda folytán beválik Hageman is, akkor megvagyunk.A lb sor aggaszt,de csak lesz ott is valami. Ötödik körben hozunk 1 cornert meg egy megmaradt edge rushert. Hátul meg kikukázzuk az idei Ricot.Darron Lee egy 5. körös pickért?
Jó lesz ez.
Kenny
Creepy
peach