Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Grady Jarrett signs franchise tag29
Falcons’ DT Grady Jarrett has signed his franchise tag, guaranteeing his $15.2M salary for the 2019 season. Jarrett and the Falcons still have until July 15 to negotiate a long-term deal.
több mint 5 éve
Grady aláírta a taget 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Wilcox 1 évre erősíti az S vonalat.
több mint 5 éve
Creepy
890
Hageman whaaaaaaaaat?Dunno. Szvsz júniust sem éli meg. Az első két meccsről el van tiltva..
Kenny
több mint 5 éve
10-6, easy
több mint 5 éve
Ha már nyomunk 5 csoportmeccset zsinórban legalább előtte bye weeken vagyunk.Ha akarunk vmit minimum kellene egy 5-3 az első nyolc hétből, akkor benne lenne a szezonban egy 10-6. Ugyanakkor jelenleg ink a 7-9 a realitás.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ez tökéletes 😀Pedig | Jalen | Ramsey Bolton nem is ott játszik. Igaz vele is fogtok idén találkozni.
annyira eltalálták, hogy a Saints a Bolton-ház 😀
shawnka
több mint 5 éve
ez tökéletes 😀 annyira eltalálták, hogy a Saints a Bolton-ház 😀
több mint 5 éve
A félvezető vidi menő de a sorsolás ewww...5 csoportmeccs a bye után..8-8?Ennél szarabb schedulet még nem láttam
Creepy
több mint 5 éve
Creepy
890
A félvezető vidi menő de a sorsolás ewww...5 csoportmeccs a bye után..8-8?
több mint 5 éve
A legkreatívabb menetrend bejelentő videó idén a Falconsé. Biztos Shawnkának akartak ezzel kedveskedni. 😊 twitter.com/AtlantaFalcons/status/1118665439263981568
2 Prime Time meccs kapott helyet az idei scheduleban, az egyik a 2. héten, a másik Hálaadáskor vár az Atlanta szurkolóira.
Van térkép is (annyira jellemző, hogy a Jags nem Westerosban található... 😊 😊 😊 )
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Creepy
890
Chris Odom visszatért, lassan létszámra meglesz az EDGE is.. 😀
több mint 5 éve
Jah. Gondolom PS-eligible, ha oda se fér be akk 2 éves szerződéssel is mehet waiverre.Camp body 2 évre?Na, Kazi CB lesz.ezek camp bodyk, Kazi posztját nem befolyásolják szvsz
twitter.com/FalconsComm/status/1116773536624971776?s=19
Creepy
empty taxi
Creepy
Madden hates me.
több mint 5 éve
Rotacioba tokeletesen megfelel.Ex Saints. 😁Tyler Davison lesz a 1 tech DT, szóval Dexter Lawrence-től megmenekültünk..ez is vlami.. 😀Azki?
Creepy
peach
Cserének jó volt. Én ôrültem volna ha visszaigazoljuk.
Mennyit kapott?
Fattyu
több mint 5 éve
Creepy
890
Nem tudni még, de arról szólnak a hírek, hogy ha beválik, kap egy hosszútávú szerződést (akár szezon közben is)..mennyi mostanában a 1 Tech prove it deal? 4-5 milla?Ex Saints. 😁Tyler Davison lesz a 1 tech DT, szóval Dexter Lawrence-től megmenekültünk..ez is vlami.. 😀Azki?
Creepy
peach
Cserének jó volt. Én ôrültem volna ha visszaigazoljuk.
Mennyit kapott?
Fattyu
Szerkesztette: Creepy
több mint 5 éve
Tyler Davison lesz a 1 tech DT, szóval Dexter Lawrence-től megmenekültünk..ez is vlami.. 😀Azki?
Creepy
több mint 5 éve
Creepy
890
Tyler Davison lesz a 1 tech DT, szóval Dexter Lawrence-től megmenekültünk..ez is vlami.. 😀
több mint 5 éve
Creepy
890
Camp body 2 évre?Na, Kazi CB lesz.ezek camp bodyk, Kazi posztját nem befolyásolják szvsz
Creepy
empty taxi
több mint 5 éve
Ettől függetlenül sztem is ő megy poole helyére. Ott továbbra is kitudja használni, hogy vonzza a lasztit, rico meg egyszerűen kell hátra mert egyedül több esze van mint az összes többi db-nek együttvéve.Na, Kazi CB lesz.ezek camp bodyk, Kazi posztját nem befolyásolják szvsz
Creepy
empty taxi
több mint 5 éve
Na, Kazi CB lesz.ezek camp bodyk, Kazi posztját nem befolyásolják szvsz
Creepy
Madden hates me.
több mint 5 éve
Creepy
890
Na, Kazi CB lesz.twitter.com/FalconsComm/status/1116773536624971776?s=19
több mint 5 éve
Creepy
890
A Kurt Benkert szn elég hosszú lesz..twitter.com/FalconsComm/status/1115678061037543425?s=19