NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 003
46
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Creepy
890
Értem. Akkor a fene tudja, mi lesz vele végül.
több mint 7 éve
Ishmael max WILL lenne szvsz.Toilolo max 1.5 misit foglal az idei capből vagy túlfizettük.Ishmael nem tudná megoldani a SAM pozíciót? Akkor Vic az alap formációban is lehetne DE..vagy a sok nickel felállás miatt ez felesleges?
Ishmael meg sztem kezdőpénzt akar révén kezdőszintű játékos, a gond az, hogy nálunk csere lenne azt így luxusnak érezném kezdőárért itt tartani. Persze ha létező fogalom nála a hometown discount, akkor örülünk Vincent. Csak ugye ex-7. körösként eddig nem kereste magát halálra és májusban lesz 26 éves, neki most kell megalapoznia a saját és családja jövőjét.
empty taxi
Creepy
Másrészt LB-fronton szarabb volt a helyzet 1 évvel ezelőtt, ha akkor nem csináltak belőle full time LB-t szvsz most se fognak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Creepy
890
Toilolo max 1.5 misit foglal az idei capből vagy túlfizettük.Ishmael nem tudná megoldani a SAM pozíciót? Akkor Vic az alap formációban is lehetne DE..vagy a sok nickel felállás miatt ez felesleges?
Ishmael meg sztem kezdőpénzt akar révén kezdőszintű játékos, a gond az, hogy nálunk csere lenne azt így luxusnak érezném kezdőárért itt tartani. Persze ha létező fogalom nála a hometown discount, akkor örülünk Vincent. Csak ugye ex-7. körösként eddig nem kereste magát halálra és májusban lesz 26 éves, neki most kell megalapoznia a saját és családja jövőjét.
empty taxi
több mint 7 éve
Vagy idén rámegyünk a képezzük át lb-nek projektre ami totál nem életidegen elképzelés. Persze ha ár/érték arányban meg tudjuk tartani. ( remélem 😊 )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Toilolo max 1.5 misit foglal az idei capből vagy túlfizettük.Ishmael meg sztem kezdőpénzt akar révén kezdőszintű játékos, a gond az, hogy nálunk csere lenne azt így luxusnak érezném kezdőárért itt tartani. Persze ha létező fogalom nála a hometown discount, akkor örülünk Vincent. Csak ugye ex-7. körösként eddig nem kereste magát halálra és májusban lesz 26 éves, neki most kell megalapoznia a saját és családja jövőjét.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy
890
És még Ishmael és ToiLOLo hosszabítását is említette Dimi. Amúgy azt olvastam twitteren, hogy csak 17 millán van..azt hiszem az OvertheCap szerint..akkor le kell tenni a FA igazolásokról?
több mint 7 éve
A bőség zavarával küzdünk a sec.-ben. Elég durva 😊
több mint 7 éve
Quinn tegnap az interjúban elmondta, hogy Collins és Tru lesz a szélen, Alford lesz a nickel CB, Poole pedig át lesz mozgatva a FS pozícióba. Tetszetős.Ricardo Allen, WHO?!
Creepy
Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy
890
Quinn tegnap az interjúban elmondta, hogy Collins és Tru lesz a szélen, Alford lesz a nickel CB, Poole pedig át lesz mozgatva a FS pozícióba. Tetszetős.
több mint 7 éve
Nézd csak meg azt a hk jelenetet mikor papucsban vmi ratyi népi hangszeren melankólikusan penget a barom a többieknek. Tuti megszereted 😀Garlandot dl játékosnak vettem 😛 😊True that, én is Anthony Fasanot akartam leigazolni (öreg, de blokkolásban ligaelit), de úgy se volt hajlandó aláírni h a legutóbbi Titanses szerződésének feltételeit kínáltam 1 évre, azt mire ez kiderült, véget ért FA-period a szimulációban. Toilolo engem rettentően irritál, persze ez senkit nem érdekel 😊
Szerk. Toilolot nem vettem figyelembe, mert amúgy én őt megtartanám. Hasznos blokkoló te és special team játékos. Hooper a rookie szezonja alapján megérdemli a bizalmat, perkinsbe meg valszeg nagyon lát vmit a stáb ha már nem mertük tavaly ps-ban hagyni. Nyílván ezek a dolgok az új offense staffal változhatnak. Ha toilolot mégis elengedjük akkor is inkább vmi veteránt hoznék még egy rookie helyett.
peach
empty taxi
több mint 7 éve
Garlandot dl játékosnak vettem 😛 😊True that, én is Anthony Fasanot akartam leigazolni (öreg, de blokkolásban ligaelit), de úgy se volt hajlandó aláírni h a legutóbbi Titanses szerződésének feltételeit kínáltam 1 évre, azt mire ez kiderült, véget ért FA-period a szimulációban. Toilolo engem rettentően irritál, persze ez senkit nem érdekel 😊
Szerk. Toilolot nem vettem figyelembe, mert amúgy én őt megtartanám. Hasznos blokkoló te és special team játékos. Hooper a rookie szezonja alapján megérdemli a bizalmat, perkinsbe meg valszeg nagyon lát vmit a stáb ha már nem mertük tavaly ps-ban hagyni. Nyílván ezek a dolgok az új offense staffal változhatnak. Ha toilolot mégis elengedjük akkor is inkább vmi veteránt hoznék még egy rookie helyett.
peach
Madden hates me.
több mint 7 éve
Garlandot dl játékosnak vettem 😛 😊Szerk. Toilolot nem vettem figyelembe, mert amúgy én őt megtartanám. Hasznos blokkoló te és special team játékos. Hooper a rookie szezonja alapján megérdemli a bizalmat, perkinsbe meg valszeg nagyon lát vmit a stáb ha már nem mertük tavaly ps-ban hagyni. Nyílván ezek a dolgok az új offense staffal változhatnak. Ha toilolot mégis elengedjük akkor is inkább vmi veteránt hoznék még egy rookie helyett.
Szerkesztette: peach
több mint 7 éve
Ben Garland doesn't like you.Nyomtam egy mock offsezlonyt Fanspeaken.Annyi, hogy a draft classban nem tetszik, hogy nem jött interior ol depth Azért az egy szem shweitzerrel a padon nem mennék neki a szezonnak. A második körös te picket is luxusnak érzem egy évvel a hooper draft után.
Bryantet cutoltam, feltételezem h visszavonul. rajta kívül csak Blidi Wreh-Wilsont vágtam ki (1.8 millió $ nyereség, pályára meg nem nagyon lépne).
Resign:
Pancake 1.495 misi/év, 5% garantált, 3 évre
Upshaw, 2.375 misi/év, 40% garantált, 3 évre
Tamme és Spoon nem fogadta el az offert, amit ajánlottam.
FA:
Greg Zuerlein, 3.2 misi/év, 30% garantált, 4 évre
Larry Warford, 8 misi/év, 50% garantált, 4 évre
Dontari Poe, 9.25 misi/év, 45% garantált, 4 évre
Draft:
1/31 Charles Harris, DE (Missouri)
2/31 Gerald Everett, TE (South Alabama)
3/31 Chris Wormley, DL (Michigan)
4/29 Davon Godchaux, DT (LSU)
5/30 Brendan Langley, CB (Lamar)
7/31 Ben Boulware, LB (Clemson)
empty taxi
peach
Mivel sem Tamme sem Toilolo nem maradt ebben a szcenárióban, muszáj volt TE-t hozni, talán lehetett volna később is, de én ezt a jelen esetben fontos neednek ítéltem.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Nyomtam egy mock offsezlonyt Fanspeaken.Annyi, hogy a draft classban nem tetszik, hogy nem jött interior ol depth Azért az egy szem shweitzerrel a padon nem mennék neki a szezonnak. A második körös te picket is luxusnak érzem egy évvel a hooper draft után.
Bryantet cutoltam, feltételezem h visszavonul. rajta kívül csak Blidi Wreh-Wilsont vágtam ki (1.8 millió $ nyereség, pályára meg nem nagyon lépne).
Resign:
FA:
Draft:
empty taxi
több mint 7 éve
Legatron bőven jó K, örülnék neki.Nyomtam egy mock offsezlonyt Fanspeaken.Van reális esélyünk Poera?
Resign:
FA:
Draft:
empty taxi
Nem tudom Zuerlein mennyire válna be, de megmondom őszintén én parázok a Bryant utáni időszaktól, nagyon csíptem az öreget és elég megbízható volt.
zekeffron
Így h Berry hosszú távút kapott a KC-nél, elképzelhető h Poe taget kap, akkor pedig esélytelen a megszerzése.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Nyomtam egy mock offsezlonyt Fanspeaken.Van reális esélyünk Poera?
Resign:
FA:
Draft:
empty taxi
Nem tudom Zuerlein mennyire válna be, de megmondom őszintén én parázok a Bryant utáni időszaktól, nagyon csíptem az öreget és elég megbízható volt.
több mint 7 éve
Nyomtam egy mock offsezlonyt Fanspeaken.Bryantet cutoltam, feltételezem h visszavonul. rajta kívül csak Blidi Wreh-Wilsont vágtam ki (1.8 millió $ nyereség, pályára meg nem nagyon lépne).
Resign:
FA:
Draft:
Madden hates me.
több mint 7 éve
Upshaw abból jött, nem? Szvsz ő bevállt. Mondjuk nem is tudom, ki jött 3-4-ből Reed-et leszámítva..T-Jax, Spoon Arizonában tett egy rövid kitérőt 3-4-ben, meg tán Soliai, de itt tényleg kifújt.
Creepy
Madden hates me.
több mint 7 éve
Creepy
890
Upshaw abból jött, nem? Szvsz ő bevállt. Mondjuk nem is tudom, ki jött 3-4-ből Reed-et leszámítva..
több mint 7 éve
Vált itt már be vki aki 3-4ből jött?
több mint 7 éve
Creepy
890
A 2. kör -> Sheldon Richardson trade jó ötlet lenne szerintetek?
több mint 7 éve
Creepy
890
Szerintem Mitchell nekünk ennyit nem ért volna meg.Funfact (peach 😉):
twitter.com/allen_strk/status/835205106186530817
Szerkesztette: Creepy
több mint 7 éve
Mitchell will be signing with the San Francisco 49ers on a four-year deal worth $16 millionNem is kell már nálunk gondolkodni a szerződésén.
több mint 7 éve
Sugar611
1 064
május végére lesz kész a sólyom az új stadion előtt:hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/fradi-szobor-uj-falcons-szobor-atlantaban-magyar-tervezo