NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 006
47
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Úgy néz ki Tamme megy Shanahan után...Részlet kérdés, hooper bőven vállalható rookie szezont tolt szóval a te poszt miatt nem aggódnék. Sőt a hooper-toilolo-perkins hármas nekem megfelelne. Persze ha levine marad. Amúgy is olyan mély skill poszton az offense, hogy ennek a te corpnak elégnek kell lennie. A jövő szezonunk úgyis azon múlik, hogy
Keano
1. sark mit tud kezdeni az offensel
2. ryan összetudja e szedni magát fejben
3. quinn össze tudja e szedni az egész csapatot fejben
4. fejlődik e annyit az defense mint amit elvárunk tőlük
5. a teljes offense stáb cseréje milyen kihatással lesz a csapatra
6. freeman szerződés hosszabbítása hogyan sül el
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Roddy leverte volna Shanahan-t, ha még mindig a csapat tagja:szegény Roddynak már érik egy agyi CT vizsgálat
“I’m glad I wasn’t a part of that team because I probably literally would’ve fought him,” White said. “You destroyed a dream for a city,” White said. “It’s bigger than me. The city of Atlanta needed that championship and you had it. Arthur Blank needed that championship and he deserved to win that game, with everything he’s been through. It was finally our time to win and it just hurt me that we didn’t get it done.”
Sugar611
több mint 7 éve
Sugar611
1 064
Roddy leverte volna Shanahan-t, ha még mindig a csapat tagja:“I’m glad I wasn’t a part of that team because I probably literally would’ve fought him,” White said. “You destroyed a dream for a city,” White said. “It’s bigger than me. The city of Atlanta needed that championship and you had it. Arthur Blank needed that championship and he deserved to win that game, with everything he’s been through. It was finally our time to win and it just hurt me that we didn’t get it done.”
több mint 7 éve
Annyi lyuk van a rosteren, hogy nem éri meg nekik azt a +2. körös picket. Tehetségeket kell gyűjteniük, hülyeség lenne dupla erőforrást ellőniük erre.Szvsz NINCS olyan csapat, aki hajlandó lenne egy zsíros szerződést adni Gabrielnek (amit nem tudunk/akarunk matchelni) és mellé beáldozni egy 2. körös cetlit...A Niners se? Shanny tudja, mit tud és lóvéjuk is van..
empty taxi
Creepy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Creepy
890
Szvsz NINCS olyan csapat, aki hajlandó lenne egy zsíros szerződést adni Gabrielnek (amit nem tudunk/akarunk matchelni) és mellé beáldozni egy 2. körös cetlit...A Niners se? Shanny tudja, mit tud és lóvéjuk is van..
empty taxi
több mint 7 éve
Oké, hogy az elmúlt draftok okésak voltak, de találtál egy meghatározó playat miért rizikóznád az elvesztését egy bizonytalan 2. körös emberért?Szvsz NINCS olyan csapat, aki hajlandó lenne egy zsíros szerződést adni Gabrielnek (amit nem tudunk/akarunk matchelni) és mellé beáldozni egy 2. körös cetlit és kb. 1.2 millióval olcsóbb a 2.körös tender, mint az 1.
peach
Richard Smith végül a Chargers LB-edzője lett egyébként.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Oké, hogy az elmúlt draftok okésak voltak, de találtál egy meghatározó playat miért rizikóznád az elvesztését egy bizonytalan 2. körös emberért?
több mint 7 éve
Sztem nem kell első körös, már egy 2. körösre se nagyon fognak ráígérni, ha meg mégis örüljünk az extrapicknek, bár most olyan a caphelyzet, h Dimmynek nem feltétlen kell garasoskodni.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Gabriel maradna Falcon...de mint tudjuk pénz beszél....elsőkörös tender,jövőre egy 3 éves.
Keano
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Gabriel maradna Falcon...de mint tudjuk pénz beszél....RFA, könnyebben megtartható
Keano
több mint 7 éve
Babi folytatja, edzői stáb is alakul Henderson marad.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Korabbi irasombol idezve, amit nem lattal meg a vegen persze mar korabban megirtam mindent, de nem vitazni jottem es nem is fogok csak visszaidezem neked: Es tevedes ne essek, nem brady ellen szurkoltam, de neki mar ez az 5., hanem egy szimpatikus csapatnak, aki 3,5 negyeden at jol megmutatta,hogy miert jutottak a super bowlba. Es matt ryan is jo szeretheto focit jatszott, az egesz csapattal. De aztan a po tapasztalat hiany felutotte a fejet. Es a ne konyortelenul kihasznalta ezt. Es utana gyozott is. Grat mindket felnek.Itt barki barmint mond nekem nem a new england nyert. Ti vesztettetek el sajnos. Elnezest a patriots szurkoloktol. De igy latom. Feljottek, de ti hagytatok barmi valtoztatas nelkul. Es nem felhozni akarom. De nem hiszem hogy sokan irtak igy le. Elbastuk. Mondhatnatok.Nem akarok bármit mondani, inkább lenne pár kérdésem, ha már így látod. Őszintén érdekel egy olyan nézőpont, ami ennyire sarkos.
gabistar
- Miért vesztették el?
- Miért hagyták, hogy a Pats feljöjjön?
- Miért nem változtattak?
- Miért baszták el?
(És kérlek ne azzal gyere, hogy a Falcons egy csokker/lúzer csapat, mert elötte 2 fantasztikus PO-meccset csináltak, vagy olyan steelerses megközelítéssel, hogy ez bele volt kódolva a franchise DNS-ébe.)
- Miért nem korábbi PO meccsen baszták el?
- Miért nem a GB fordított?
- Egy ici-pici szerepe se volt a fordításban a Pats edzői stábjának, játékosainak?
- Esetleg a balszerencsének köszönhető az egész?
Előre is köszi a válaszokat.
Sobri Jóska
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Taylor Gabrielt kb mennyibe kerül megtartani?Tenderezni fogjuk mivel RFA, sztem hosszú távút nem adunk most neki, olcsóbb ha tenderrel játszik egy évet.
Buga
A tenderek árai:
Original round kb. 1.8 misi
2nd round kb. 2.7 misi
1st round kb. 3.9 misi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Midnight
1 233
Most nem azért, de ezen már tök felesleges rágódni. A pats lett sb győztes kész ennyi. Hogy mi miért történt vagy ki volt a hibás már felesleges lovagolni. Azt se értem hogy minek jársz még ide? Nincs saját csapatod akiket boldogíts? Mindenkinek meg lehet a véleménye, ahogy a tied is meg van, ha nem tudod elfogadni a másikét az már a te bajod, de nem kell mindenbe bele kötni.Itt barki barmint mond nekem nem a new england nyert. Ti vesztettetek el sajnos. Elnezest a patriots szurkoloktol. De igy latom. Feljottek, de ti hagytatok barmi valtoztatas nelkul. Es nem felhozni akarom. De nem hiszem hogy sokan irtak igy le. Elbastuk. Mondhatnatok.Nem akarok bármit mondani, inkább lenne pár kérdésem, ha már így látod. Őszintén érdekel egy olyan nézőpont, ami ennyire sarkos.
gabistar
- Miért vesztették el?
- Miért baszták el?
(És kérlek ne azzal gyere, hogy a Falcons egy csokker/lúzer csapat, mert elötte 2 fantasztikus PO-meccset csináltak, vagy olyan steelerses megközelítéssel, hogy ez bele volt kódolva a franchise DNS-ébe.)
- Egy ici-pici szerepe se volt a fordításban a Pats edzői stábjának, játékosainak?
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Itt barki barmint mond nekem nem a new england nyert. Ti vesztettetek el sajnos. Elnezest a patriots szurkoloktol. De igy latom. Feljottek, de ti hagytatok barmi valtoztatas nelkul. Es nem felhozni akarom. De nem hiszem hogy sokan irtak igy le. Elbastuk. Mondhatnatok.Nem akarok bármit mondani, inkább lenne pár kérdésem, ha már így látod. Őszintén érdekel egy olyan nézőpont, ami ennyire sarkos.
gabistar
- Miért vesztették el?
- Miért baszták el?
több mint 7 éve
En felidoben (mivel hajnal 5-kor mentem melozni) lefekudtem, hogy ez megvan. Reggel megneztem mennyire is nyert a csapat, mennyire is meglepodtem.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Nekem mondták a haverok a 4. negyed elején, hogy nyugi, ez már simán megvan.. Én meg mondtam, hogy ne monják ezt, mert láttam 4 éve Frisco elleni leolvadást, ott voltam a Wembley-ben a Detroit elleni 21-0 utáni csúfságon, nyugodjunk meg, még nincs vége.. Igazam lett, csak nézték ahogy süllyed el a hajó velem együtt. Borzalmas volt átélni sokadjára 😕En is neztem. Es nektek szurkoltam. Es ugyanez volt. Mindenki mondta, mar a felidonel, hogy megvan. Mondom, a foci 60 perc. Aztan 28-3 nal mondtak most mar biztos megvan. Mondom meg lehet egy negyed alatt is egy jo off al 28 pontot felrakni. Mondtak nekem dehogy. Aztan a vege fele, mondom a tobbieknek azt tudjatok, hogy ha most td csinalnak, akkor mar csak egy td + 2 pontra vannak. Hat izgis lett. Ekkor mondom, ha itt az fg megvan, akkor talan mar megfogtak a ne et. De hat jot a katasztrofalis 4 es 33 vagy baromi sok. Bar en ott azt hittem siman behivjak az ellen huszasanal egy domban(fedett palyan) az fg t gyozelemert.
Buga
Aztan csinaljanak 4 perc alatt 11 pontot. De hat nem igy lett, mint tudjuk (vagy harom futas ora oles). Aztan mondom ez a def mar kesz. Itt sima td jon a ne nek. Hat annyi esely hogy ha kivedekezik a ketpontost. De hat meg azt sem sikerult. Aztan meg a hosszabitasban mar tudni lehetett, hogy a csapat osszeesett. A def elfaradt. Es sima td jott megint. Nincs ilyen de ryan es a csapat megerdemelte volna a gyozelmet. Es meg most sem tudom, hogy tudtak ezt kiadni a kezukbol. Itt barki barmint mond nekem nem a new england nyert. Ti vesztettetek el sajnos. Elnezest a patriots szurkoloktol. De igy latom. Feljottek, de ti hagytatok barmi valtoztatas nelkul. Es nem felhozni akarom. De nem hiszem hogy sokan irtak igy le. Elbastuk. Mondhatnatok.
Es tevedes ne essek, nem brady ellen szurkoltam, de neki mar ez az 5., hanem egy szimpatikus csapatnak, aki 3,5 negyeden at jol megmutatta,hogy miert jutottak a super bowlba. Es matt ryan is jo szeretheto focit jatszott, az egesz csapattal. De aztan a po tapasztalat hiany felutotte a fejet. Es a ne konyortelenul kihasznalta ezt. Es utana gyozott is. Grat mindket felnek.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Nekem mondták a haverok a 4. negyed elején, hogy nyugi, ez már simán megvan.. Én meg mondtam, hogy ne monják ezt, mert láttam 4 éve Frisco elleni leolvadást, ott voltam a Wembley-ben a Detroit elleni 21-0 utáni csúfságon, nyugodjunk meg, még nincs vége.. Igazam lett, csak nézték ahogy süllyed el a hajó velem együtt. Borzalmas volt átélni sokadjára 😕A Wembley-ben én is ott voltam... 😕
Buga
GO FALCONS!
több mint 7 éve
Nekem mondták a haverok a 4. negyed elején, hogy nyugi, ez már simán megvan.. Én meg mondtam, hogy ne monják ezt, mert láttam 4 éve Frisco elleni leolvadást, ott voltam a Wembley-ben a Detroit elleni 21-0 utáni csúfságon, nyugodjunk meg, még nincs vége.. Igazam lett, csak nézték ahogy süllyed el a hajó velem együtt. Borzalmas volt átélni sokadjára 😕
több mint 7 éve
Tőlem a legjobb barátom egyben a kisfiam keresztapja kérdezgette mikor jöttek fel mint a talajvíz, hogy ugye ati nem....? Tudni jell róla rühelli a falconst mert én nekik szurkolok. de még ő is megsajnált. ennél rossszabb nem lehetett volna.... 😀