NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 007
47
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
érezzük azért, hogy egy nemzeti döntőt utolsó percben elbukó OC jön? Ez a franchise semmiből nem tanul 😀Legalább tapasztalt döntő ügyben és azt is tudja, hogy milyen érzés bukni azt.
bergerdani
Biztos, hogy soha többet nem akarja átélni és mindent meg is tesz ezért!
GO FALCONS!
több mint 7 éve
bergerdani
4 913
érezzük azért, hogy egy nemzeti döntőt utolsó percben elbukó OC jön? Ez a franchise semmiből nem tanul 😀
Mindig jövőre
több mint 7 éve
Lehet ezt bárhogy elemezni a lényeg nem változik, a Falcon fanok szempontjából sajnos. Egy valaki van, aki miatt sajnálom ezt a dolgot, és nagyon kijárt volna neki: őt Arthur Blanknek hívják. Ha bár a Patsnek drukkoltam, miatta tudtam volna örülni, ha ti nyertek. Mert ő tényleg szívét-lelkét beletevő tulaj, aki régóta dolgozik ezért.
dande
több mint 7 éve
Lehet ezt bárhogy elemezni a lényeg nem változik, a Falcon fanok szempontjából sajnos. Egy valaki van, aki miatt sajnálom ezt a dolgot, és nagyon kijárt volna neki: őt Arthur Blanknek hívják. Ha bár a Patsnek drukkoltam, miatta tudtam volna örülni, ha ti nyertek. Mert ő tényleg szívét-lelkét beletevő tulaj, aki régóta dolgozik ezért.
több mint 7 éve
Kenji
642
McDaniel és LaFleur is megy Friscoba.Nem örülünk.Nagyon nem.Nem úgy volt, hogy őket nem engedjük? Mert elvileg van rá lehetőség tudtommal.
Eközben Connor Barwin az Eagles endje Falcons pólóban tekintette meg a döntőt. Amúgy is ki akarják rakni,szóval megvan az első FA igazolás?!
Kenny
több mint 7 éve
Nem jött le, hiszen alkoholista, de a válása óta minden nap úgy kel fel, hogy ma aznap nem iszik.aszondják Steve Sarkisian lesz a kövi OCnem figyeltem, mióta kirúgta a Trojans, most akkor lejött a piáról?
Löfli
bergerdani
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Kenji
642
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vége. De legalább Chip Kelly ne legyen....www.thefalcoholic.com/2017/2/7/14533848/report-steve-sarkisian-hired-falcons-offensive-coordinator-replacing-kyle-shanahan
Szerkesztette: Kenji
több mint 7 éve
bergerdani
4 913
aszondják Steve Sarkisian lesz a kövi OCnem figyeltem, mióta kirúgta a Trojans, most akkor lejött a piáról?
Löfli
Mindig jövőre
több mint 7 éve
aszondják Steve Sarkisian lesz a kövi OCÍgy is van, egy kis vérfrissítés az NFL edzői gárdába.
Löfli
több mint 7 éve
aszondják Steve Sarkisian lesz a kövi OC
több mint 7 éve
McDaniel és LaFleur is megy Friscoba.Nem örülünk.Nagyon nem.Remélem nem, állítóag paycutba is belemenne hogy maradjon. Sztem inkább csak nektek drukkolt
Eközben Connor Barwin az Eagles endje Falcons pólóban tekintette meg a döntőt. Amúgy is ki akarják rakni,szóval megvan az első FA igazolás?!
Kenny
több mint 7 éve
Megerősítitek a sztereotípiákat srácok,tisztelet a kivételnek.
több mint 7 éve
darthmushroom
219
én csak gyakorlatilag olvasója vagyok a bowlnak (bár hosszú ideje még az sem), de nem értem ami itt folyik..egyik nyert helyzetbe volt, de esélyt adott a másiknak, a másik meg élt vele, KÉSZ ennyi a történet. Ezt kár ragozni, lehet szerencsére/edzőre/istenre/pékf*szára fogni ez így történt és kész.Sobrit meg még mindig felismerem,ő volt az aki azt mondta h Tebownak kellene játszani Brady helyett
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 7 éve
dailysnark.com/falcons-fans-going-crazy-complaining-james-whites-knee-ball-crossed-goal-line/Volt. Szépen bekarikázták White alkarját.
ez vót má?
gedam
Nincs köztünk olyan, akinek a csapata még nem kapott ki, aki ne tudná milyen érzés az. Ezt be lehet szorozni nagyon sokkal és akkor se érezhetjük át pontosan a Falcons szurkolók fájdalmát, szomorúságát.
Szerintem legfeljebb az együttérzést kellene/lehet kifejezni. Mégse járja, hogy Józsi bácsi rokonainak rögtön elmagyarázzuk, hogy szegény Józsi bácsit azért gázolták el, mert töksötétben hullarészegen bringázott hazafele és/vagy kikerülte volna az öreg az autómat, ha nem nyitom ki az ajtót időben.
Aki nem tudja magában tartani - ilyen-olyan - véleményét, írjon az NFL csevegőbe, azért van, azt hiszem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Köszönjük empty taxi!Egy időre jó lenne.
Békésebb volt ez mikor 8 Falcons Fan volt csak itt!
több mint 7 éve
gedam
5 914
a videóban látszik, a térde lent, onnan ugrik még 3 kockát mire a vonal felé ér a lasztidailysnark.com/falcons-fans-going-crazy-complaining-james-whites-knee-ball-crossed-goal-line/Hát, ez alapján megfordítani az ítéletet, necces lett volna. Innen úgy néz ki, lenn volt a térde, de a teljes labda nem látszik, de azért az életem nem tenném rá, a pályán meg TD-t ítéltek.
ez vót má?
gedam
gabokocka
gedam
több mint 7 éve
Nah most ért el oda a szint, hogy egy időre lezárom a topikot.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
gedam
5 914
a videóban látszikdailysnark.com/falcons-fans-going-crazy-complaining-james-whites-knee-ball-crossed-goal-line/Hát, ez alapján megfordítani az ítéletet, necces lett volna. Innen úgy néz ki, lenn volt a térde, de a teljes labda nem látszik, de azért az életem nem tenném rá, a pályán meg TD-t ítéltek.
ez vót má?
gedam
gabokocka
több mint 7 éve
Szerintem nem.Ez olyan, mint amikor a 7-2-essel preflop allinező pókeres győzködi az ász párral rendelkezőt, hogy ő jól játszott és azért nyert...És vannak, akik ezzel nem értenek egyet, nem így látják.A Falcons time management legsúlyosabb hibája a FG pozíció körüli szituáció volt, ott három akármilyen futással, de még térdeléssel is el lehetett volna dönteni a meccset, de legalábbis arra kényszeríteni a Patset, hogy elégesse az a két időkérését és berúgni a FG-t.Köszönöm, ezzel nekem nincs is mit mondanom. A normális fórumozók tegnap óta erről beszélgetnek itt, hogy a Falcons kezében volta meccs (vagy legalábbis az, hogy kedvezőbbé tegye maga számára a végjátékot), csak az edzők elszúrták. Függetlenül bármilyen statisztikától.
Burkus
Nandito
Ők a nemnormális fórumozók - ezek szerint.
Szerencsére nem csak az általad normálisnak definiált fórumozók mondhatják el a véleményüket.
Mert akkor ez nem fórum lenne, hanem egy tematikus véleményblog.
Sobri Jóska
gabokocka
Ha már pókeres példa, ez olyan, hogy az AA úgy nyer 72 ellen preflop all in után, hogy a flop 222, majd turn A, river A.
Ugye preflop volt egy kb. 87 százaléka az ászoknak, flopon már a 72-nek egy kb 99.9%, turnön 97.7, de a riveren nyer az AA.
De van egy nagy különbség.
Pókerben egy adott partiban markánsan jelen van a szerencsefaktor, fociban nincs.
Hagy ne idézgessem be azokat, akik "elemzéseikben" kiemelik az "elképesztő szerencse" fontos szerepét ebben a fordításban.Sobri JóskaPedig isten rá a tanum, hogy ki akartam bírni...
Kérlek áruld már el, hogy ki és mikor beszélt itt szerencséről? Mert 4. hozzászólásod óta mantrázod ezt, mikor egyik falcons szurkoló sem állított ilyet. Max az edelman elkapással kapcsolatban volt ilyen, az meg ha szerinted nem a szerencsén ( és azt meglovagolva edelman tudásán ) múlott hanem azon h ő sokkal jobban akarta mint a három falcons védő alford lábával egyetemben elfogadom. Lapozhatunk...
peach
Én nagyon sajnálom a Falcons-t hogy nem sikerült kitartaniuk. És én is azok táborához tartozok, akik azt mondják, hogy ezt sajnos a Falcons baltázta el. A Patriots erejét az mutatja, hogy 28-3 után sem adták fel és ha már jött a lehetőség, akkor éltek is vele. De valóban csak azon múlt ez, hogy FG szituációban rossz playeket választott a Falcons.Én is sajnálom a Falconst, Ryant, Quinn-t, nem is róluk szól a polémia.
22 yardon 1&10-re hívni kellett volna 3 futást, amivel, ha nincs is meg a first down, akkor is elhasználtatják az időkéréseit a Pats-nek és egy 30 yardos körüli FG-vel újra két támadás van közte és marad volna 3:30 hátra. Ha az alatt megcsinálja a TD-t és a két pontost is a Pats, akkor csak az onside maradt volna nekik mint opció.
De mivel sajnos így alakult a dolog, így nagyon sajnálom!
Ha a Raiders-szel történik ugyanez én biztosan összetörtem volna egy-két dolgot a moziban, ahol néztem.
Bruce
És csak kiváncsiságból kérdezem a kiemelt részről:
Miért?
Miért történt ez és így?
"Csak" úgy magától? Hirtelen elfelejtette az Év OC-ja, hogy mit kell csinálni?
több mint 7 éve
Éppen erről nyilatkoztak a "szakértők" nem ebben a topikban fröcsögők, hogy shany mint a GB ellen megsemmisítő TD akart a FG helyett ezért nem is foglalkoztak az idő pörgetésével. Nagy hiba volt és ennyi elhúzott a szakírók kipontozott szavakkal illetve nem is bánják a dolgot.Nem vitás, hogy le voltunk véve a pályáról. Mi 28:3-nál arról beszélgettünk, hogy ha ez olyan mészárlásba torkollik mint amit a Falcons "elkövetett" addig a PO ellenfelek ellen (értsd kapunk 45-50 pontot) és a Pats csinál mondjuk 6 pontot (kb. úgy nézett akkor ki), annak milyen morális hatása lesz a jövőre nézve a csapategységre meg a Bradybe és Belichickbe vetett feltétlen hitre. (Ez utóbbi szerintem a NE sikerek egyik alapköve.) Az a fénykép, ahogy Brady fekszik a picksix után a földön és elrobog mellette Alford, a meccs akkori státuszában ikonikus volt.Én lenémítottam őket a vérbe, nem vagyok hajlandó ezeket az önfelszopásokat olvasni..van így is elég baj. Egyetlen egy Pats szurkoló ismerősöm van, együtt néztük a meccset, ő el tudta ismerni, hogy le voltak véve a pályáról, de Shanny úgy elbalfaszkodta, hogy a morál akkorát zuhant, hogy az után még a Browns is megcsapott volna bennünket..de mivel a Falcons nem egy népszerű csapat, kevesen vagyunk, szerényebbek, nem nagy az arcunk a sok siker miatt, mi tudunk viselkedni, nem megyünk át oda okoskodni, hogy mekkora szarok voltak három negyed alatt, 1/1-nek is elmentek volna. Mert ugye ez a jóneveltség jele, meg így név nélkül sokan olyasmit megengednek maguknak, amit személyesen soha. Szerencsére vannak azért, akikben van valamennyi együtérzés és legalább nem taposnak a mások lelkébe, még ha a másikról nincs is nagy véleménye.Senki nem akart semmit ezzel ELÉRNI. Ez csak egy elemzés, ha úgy tetszik vélemény arról, hogy ez a meccs sok mindenen múlt és a Falcons veresége több okra vezethető vissza mint arra a három hibás döntésre és rosszul kivitelezett playre, nem vitatva azt, hogy ha Ryanék nem szerencsétlenkedik el 3 és fél perccel a vége előtt a FG-t, valószínűleg vége a meccsnek. (Azért mondom, hogy valószínűleg, mert mindenki azt mondta 28:3-nál is, hogy ennek a meccsnek vége...) A számok, a playek száma, a 3rd down ratio, a futás második negyed utáni eltűnése mind az mutatja, hogy a ligaelső Atlanta O a második félidőre a TD után gyakorlatilag eltűnt, pontosabban a lesajnált Pats D dominálta. És az, hogy, az O képtelen volt megcsinálni 3-4 játéknál többet, hogy 3&outokkal adta vissza a labdát, hogy nem tudott eredményt elérni a sikertelen onside kickből, eredményezte, hogy nem volt labdabirtoklás, hogy elfáradt a D a végére. Sokkal nagyobb szerepe volt az Atlanta O leolvadásának a vereségben mint csupán a két elszúrt FG pozíció.Picit bicskanyitogató - a Te hsz-edre reagálok, de nem neked szól - egy ilyen vereség után átjönni a másik topikba okoskodni. Ha Falcons szurkoló lennék - ami hálistennek nem vagyok 😊 - biztos felbaszna, ha ide járna a sok Patses megmagyarázni, hogy milyen fasza volt BB és Brady és miért nem a Falcons volt a fasz hanem a Pats az isten. Én biztos elküldeném a halál faszára. Ehhez képest itt sztem nem nagyon hangzott el ilyen.
Ami pedig azt illeti, hogy ki kit min tartott, a liga - méltán - legjobbjának tartott Atlanta O csinált összesen 21 pontot a meccs alatt, a Pats O 21 perc alatt 31 pontot zsinórban. "Amíg bírták erővel...." Ez nem hivatkozás. Belichick egyik alapigazsága, hogy a meccs 60 percig tart. Ha 36 percig bírták erővel az Atlanta D játékosai, akkor ott is inkább edzői hiba van, nem is erőnléti kérdésként, mint inkább gameplanben.
Hogy kinek mi és merre pattant, azt meg végképp nem értem, mi köze mindehhez. Szerencsefaktor mindig van. Ha azt nem kapja el Edelman, akkor a Pats valószínűleg megcsinálja a következő playt, olyan lendületben volt. Ha Freeman nem blokkol olyan rosszul, akkor sincs fordítás valószínűleg. Ha Blount nem veszti el a labdát és Brady nem Edelmant keresi mindenáron, akkor 14:9 vagy 14:13 a félidő. De ez mind ilyen "mi lett volna,ha" és nincs értelme.
A Falcons time management legsúlyosabb hibája a FG pozíció körüli szituáció volt, ott három akármilyen futással, de még térdeléssel is el lehetett volna dönteni a meccset, de legalábbis arra kényszeríteni a Patset, hogy elégesse az a két időkérését és berúgni a FG-t. De amúgy az offense rövid labdabirtoklásai nem nagyon tettek lehetővé semmiféle time managementet. Kisebb jelentőségű eset, de amikor Edelman elkapását challengelte Quinn, akkor elbukta az utolsó időkérését, ami végén sokat érhetett volna a Falconsnak egy hosszú játékhoz és a FG range eléréséhez. (Pedig a tévés visszajátszásból rögtön látszott, hogy jó Edelman elkapása, nyilván a no-huddle-höz sorakozó Pats O késztette a gyors döntésre.)
Egyetértek Veled, hogy az első félidőben Belichick kedvenc kifejezésével élve vesztes meccsekre: "We were outplayed and outscored." De ez a második félidőre pont fordítva lett és nem tudom, hogy ebben mekkora része volt az első félidei teljesítménynek és az ebből fakadó fáradtságnak.
De ez csak egy vélemény, ne tessék ezért rám haragudni 😊
Burkus
Ahogy már korábban is leírtam, ez a meccs a Falcons kezében volt - ami tény - majd a Pats kihasználta a hibákat és élt a lehetőségekkel és egy parádés utolsó negyeddel fordított - szintén tény. Csak azt nem értem, hogy a Falcons topikban miért elvárás minden hsz-ben a Pats felszopása, és ha ez nem történik meg, akkor jönnek az önkéntes grállovagok ezt számonkérni.
gabokocka
Creepy
Burkus
Bepróbálkoztunk Coach szinten hát majd tanulnak belőle.
A csapat amit tud azt maximálisan megtette, fiatalok Quinn dolga rendbe tenni a dolgokat.
Szerintem Falconsosként 1 hónapig nem nézek fel ide mert ahogy nézem gereblyézzük a vizet jobbra balra értelmetlenül. Feleslegesen!
több mint 7 éve
Az lett volna nagy, ha az első próbálkozásnál Beasley megfogja a labdát! 😊 Az sem sokon múlt!dailysnark.com/falcons-fans-going-crazy-complaining-james-whites-knee-ball-crossed-goal-line/Vót. És buzi m1 mert bementek volna harmadikra vagy negyedikre.
ez vót má?
gedam
peach
több mint 7 éve
Na az meg a másik fele, a meccs lefolyása alapján el nem tudtam volna képzelni, hogy kivédekezik. Vagy ha igen, akkor jött volna egy safety.dailysnark.com/falcons-fans-going-crazy-complaining-james-whites-knee-ball-crossed-goal-line/Vót. És buzi m1 mert bementek volna harmadikra vagy negyedikre.
ez vót má?
gedam
peach
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
dailysnark.com/falcons-fans-going-crazy-complaining-james-whites-knee-ball-crossed-goal-line/Vót. És buzi m1 mert bementek volna harmadikra vagy negyedikre.
ez vót má?
gedam
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...