NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 008
47
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Persze.Sportoltál valaha valamit?Kellett hozzá egy Pats:Elárulod, hogy miként definiálod a szerencse fogalmát?
...
-Elképesztő szerencse.
nagymarceee
A profi sportban az én definícióm szerint nem tényező a szerencse, ezért érdekelne.
Én ilyeneket találtam:
Szerencse
Szerencsés az az ember, akinek a sorsát valamilyen véletlen körülmény vagy ezek láncolata jóra fordítja, vagy sorsának alakulására kedvező hatással van. A szerencse, noha mindannyian vágyunk rá, akaratunktól függetlenül alakítja sorsunkat, többnyire váratlanul vagy véletlenül jön.
Hát ez nem passzol a tegnapi meccshez, a történések nem voltak függetlenül az akaratoktól, nem váratlanul vagy véletlenül jött.
A Webster szótár szerint, a szerencse: „egy értelmetlen, kiszámíthatatlan, irányíthatatlan erő, ami az események kedvező vagy kedvezőtlen folyását formálja egy egyén, egy csoport, vagy egy ügy esetében”
Ezt se érzem relevánsnak a tegnap történtekhez, nem láttam a két csapaton kívül más erőt. (Nem volt tornádó, se isteni beavatkozás, se szemmelvérés, stb.)
De ha itt olvasok bármit is: hu.wikipedia.org/wiki/Szerencse ,hát ezek közül se érzem egyiket se relevánsnak.
Akkor?
Milyen szerencséről beszélsz?
Sobri Jóska
Kenji
Akkor se hittem a szerencsében a sport vonatkozásában. Ahogy a pechben sem.
több mint 7 éve
Kenji
642
Sportoltál valaha valamit?Kellett hozzá egy Pats:Elárulod, hogy miként definiálod a szerencse fogalmát?
...
-Elképesztő szerencse.
nagymarceee
A profi sportban az én definícióm szerint nem tényező a szerencse, ezért érdekelne.
Én ilyeneket találtam:
Szerencse
Szerencsés az az ember, akinek a sorsát valamilyen véletlen körülmény vagy ezek láncolata jóra fordítja, vagy sorsának alakulására kedvező hatással van. A szerencse, noha mindannyian vágyunk rá, akaratunktól függetlenül alakítja sorsunkat, többnyire váratlanul vagy véletlenül jön.
Hát ez nem passzol a tegnapi meccshez, a történések nem voltak függetlenül az akaratoktól, nem váratlanul vagy véletlenül jött.
A Webster szótár szerint, a szerencse: „egy értelmetlen, kiszámíthatatlan, irányíthatatlan erő, ami az események kedvező vagy kedvezőtlen folyását formálja egy egyén, egy csoport, vagy egy ügy esetében”
Ezt se érzem relevánsnak a tegnap történtekhez, nem láttam a két csapaton kívül más erőt. (Nem volt tornádó, se isteni beavatkozás, se szemmelvérés, stb.)
De ha itt olvasok bármit is: hu.wikipedia.org/wiki/Szerencse ,hát ezek közül se érzem egyiket se relevánsnak.
Akkor?
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Kellett hozzá egy Pats:Elárulod, hogy miként definiálod a szerencse fogalmát?
...
-Elképesztő szerencse.
nagymarceee
Én ilyeneket találtam:
Szerencse
Akkor?
több mint 7 éve
nagymarceee
126
A sportban sajnos benne vannak az ilyenek. Ugyanilyen vereség volt a Veszprém BL döntője,Imre Géza olimpiai döntője és az Atlanta Falcons mostani meccse. Olyanok ezek a meccsek,hogy megnézed 2x és nem érted hogy mi történt. Itt ülök és egyszerűen hihetetlen. De tényleg. A legegyszerűbb az ilyet győztes oldalról úgy lezárni(ahogy tette itt meg valaki),hogy Tom Brady a Goat,a legjobb csapat nyert és a legjobb edző. Szerintem ez egy rendkívűl sok tényezős Pats W:Kellett hozzá egy Atlantai :
-megingás ugye Matt Ryan fumblejével
-védelem ami rengeteget volt fent a pályán,de úgy 50 percig hogy játszottak? Hihetetlen. Elfáradtak a végére,rendben van,nem lett volna szabad,hogy számítson az utolsó 10 perc.
-egy rossz idő menedzselés támadó oldalon. 28-3 után elő kellett volna venni a Houston Texans egész meccses gameplanjét,vagyis 1&10 futás 2&9 futás 2&7 passz.Talán ti még sikeresek is letettek volna ezzel. (Az utolsó drivenál meg lehetett tökösen játszani vagy a biztosra menni,szerintem nem vezetésnél egy épp magára Pats ellen a Super Bowlon kell tökösnek lenni. )
-és egy szörnyű holding az utolsó drive végén
Kellett hozzá egy Pats:
-Aki nem adta fel,pedig mikor Gotsowski kihagyta azért az keretett adott a Pats teljesítményének
-vérszemet kapott
-Hihetetlen módon 100%osan jól teljesítette a drivejait a végén. Tényleg egy hiba nem volt a gépezetbe,ami elvezet az utolsó pontomig:
-Elképesztő szerencse.Nézzétek meg a veszprém döntőjét vagy Imre Géza döntőjét olyan de zsavűtök lesz. Egyszerűen minden jól alakult az ő szempontjukból. Annyiszor csúszhatott volna el egy banánhéjon ez az egész Pats feltámadás és nem csúszott el. Fejemet fogtam annál a felpattanó Brady passznál,ami kipattant a zone-ben lévő LB kezéből,majd triple coverageban szinte mindhárom Atlanta játékos jobb pozicióban van,mint Edelman és az amúgy elkaphatatlan labda,felpattan egy atlantai lábon és úgy kapja el Edelman.
Ennyi mindennek kellett egyszerre teljesülnie ahhoz,hogy a Patriots örüljön a végén.
Azt szoktam mondani,hogy a szerencse azzal van,aki megérdemli és eleget tesz érte.De vannak kivételek,mint ez a meccs,mert az Atlanta is bőven eleget tett ezért a gyűrűért.De a végén a Pats nyert és így ez az egész miatt ez azért biztosan életem egyik legjobb SB-je lesz. Fel a fejjel!
több mint 7 éve
Nyilván, hogy az egyesről van szó, mert ez a Falcons topik.A Pats topikban nyilván a kettesről van szó.
Ez így is van rendjén.
Csak a Pats drukkereknek meg van az a "jó" szokása, hogy bárhol előkerül a csapatuk, azonnal kivont karddal kelnek BB, Brady, akárki védelmére, még akkor is, ha a kutya se bántja őket (tisztelet a kivételnek)
Amúgy kíváncsi vagyok, mennyire bassza nyakon a csapatot ez a vereség, mert hogy ezt kiheverni qrvanehéz lesz, az biztos. Kicsit olyan női kézi VB döntő a franciák ellen feelingje volt a meccsnek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
"De én úgy látom, hogy az történt, aminek történnie kellett, ez volt ebbe a csapatba bekódolva, az 5 SB győzelem TB-nek, BB-nek.Nyilván tudták, hogy ők a jobbak, hiszen profik.
Nyert a jobb csapat, mert végig tudta, hogy ő a jobb csapat, eszerint játszott, elbírta a saját hibáit, kijavította, és megoldotta a feladatot.
És vesztett a rosszabb csapat, mert elhitte, hogy ő a rosszabb csapat, és nem tudta maga felé billenteni a mérleg nyelvét, amikor lett volna rá lehetősége.
Belichick pl. tudta. És jól tudta."
Mi ez ha nem lenézés? Nyilván 28-3nál is tudták, hogy ők a jobbak az atlantaiak pedig, hogy ők a rosszabbak!
Isti81
Ez nem lenézés, hanem attitűd. Győztes attitűd.
És nyilván a Falcons meg nem tudta, hogy egy ennyivel erősebb akaratba ütköznek, de ez simán vállalható, elnézhető nekik, ettől még ők nem baszták el.
Kb. ez egyfajta összefoglalása, integrálása a véleményeknek:
Két felé kéne választani a dolgokat.Amivel egyet is lehet érteni, így egymás mellett az 1) és a 2).
1) A Falcons elbaszta, 25 pontos előnyről nem kapsz ki, ha nem vagy full kretén.
2) A Pats zseniálisan élt a lehetőséggel, végignyomták, nem adták fel, kihasználták az ellenfél hibáit és az adódó lehetőségeket.
Ha ez a kettő nem valósul meg, nincs a fordítás, de mivel mindkettő megtörtént, láthattunk egy hihetetlen meccset.
Ebben nincs semmi az ellenfél lekicsinyléséből, ezek tények.
gabokocka
De amikor csak az 1) -ről van szó, akkor persze, hogy előhozom a 2) -t.
több mint 7 éve
BB mondta a hétfő reggeli sajtótájékoztatón:Szerintem ez a megjegyzés Belichick és Brady személyisége ismeretének teljes hiányáról tanúskodik. Ahogy én Belichicket ismerem, már ma a free agencyt meg a scoutok jelentéseit elemzi. A pats.hu-n jelent meg Hogan írása arról, hogy milyen a franchise részévé válni. "Még egy. És ez a különbség itt New Englandben. A Super Bowl győzelem mindig a cél. Bajnokság vagy bukás, minden évben. A Patriots nem elégszik meg kevesebbel, és elvárják a győzelmet." Nekik a 6. a cél.... és akkor sok Patriots szurkoló csodálkozik, hogy miért övezi a csapatot és gyakran magukat a fanokat is ez az irigységgel vegyes utálat :p (ahogy minden dinasztiánál szokás)
Burkus
baggio
"...öt héttel le vagyunk maradva sok csapathoz képest a 2017-es szezon felkészülésében..."
Én megmondtam 😊
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Szerintem ha már érzés, akkor inkább az Edelman-elkapás lenne jó példa. Csak azért reagáltam arra a részre, mert annak a tíz centinek nem volt semmi jelentősége ebből a szempontból, mert ha az nincs meg, az nem jelenti azt, hogy 28–26 marad, mert újra játszották volna a playt, a távot felezve. Ha Lynch beviszi, akkor fordítotok. Teljesen más szituációBeleszóltál, de nem baj. Én az érzést próbáltam megfogalmazni és nem játékot elemezni. Na ennyi. Pedig igenis szurkoltam a Falconsnak, még ha péppé is vertek bennünket a PO-ban.Mi már tudjuk, hogy jó hosszú elemzések kellenek majd a történtek feldolgozásához és sok-sok felejtős kikapcsolódás. Nagyon szar érzés még évek múlva is. De! Ezt a csapatot nem szabad kukába dobni. Biztos vagyok benne, hogy nem jut a Panthers sorsára. Fiatalok, éhesek és most még fel is bosszantották őket (vagy magukat). Nem könnyű tovább lépni de muszáj. Higgyétek el azóta gondolatban százszor meg ezerszer befutottam Lynch-el 1 yardról és felhúztam a 2. gyűrűt. A Falcons híveknek pedig legalább ennyiszer nem lesz meg az a 10 centi amivel a kétpontosnál átment a labda a vonalon.Védőszabálytalanság volt, ha nem lett volna meg, akkor újra próba az 1 yardosról. Lehet, hogy nem lett volna az meg, de az biztos, hogy ha nincs meg az a néhány centi, akkor is lett még egy esély próbálkozni 😊
garrett27
Wyatt
garrett27
több mint 7 éve
Beleszóltál, de nem baj. Én az érzést próbáltam megfogalmazni és nem játékot elemezni. Na ennyi. Pedig igenis szurkoltam a Falconsnak, még ha péppé is vertek bennünket a PO-ban.Mi már tudjuk, hogy jó hosszú elemzések kellenek majd a történtek feldolgozásához és sok-sok felejtős kikapcsolódás. Nagyon szar érzés még évek múlva is. De! Ezt a csapatot nem szabad kukába dobni. Biztos vagyok benne, hogy nem jut a Panthers sorsára. Fiatalok, éhesek és most még fel is bosszantották őket (vagy magukat). Nem könnyű tovább lépni de muszáj. Higgyétek el azóta gondolatban százszor meg ezerszer befutottam Lynch-el 1 yardról és felhúztam a 2. gyűrűt. A Falcons híveknek pedig legalább ennyiszer nem lesz meg az a 10 centi amivel a kétpontosnál átment a labda a vonalon.Védőszabálytalanság volt, ha nem lett volna meg, akkor újra próba az 1 yardosról. Lehet, hogy nem lett volna az meg, de az biztos, hogy ha nincs meg az a néhány centi, akkor is lett még egy esély próbálkozni 😊
garrett27
Wyatt
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Két felé kéne választani a dolgokat. 1) A Falcons elbaszta, 25 pontos előnyről nem kapsz ki, ha nem vagy full kretén.
2) A Pats zseniálisan élt a lehetőséggel, végignyomták, nem adták fel, kihasználták az ellenfél hibáit és az adódó lehetőségeket.
Ha ez a kettő nem valósul meg, nincs a fordítás, de mivel mindkettő megtörtént, láthattunk egy hihetetlen meccset.
Ebben nincs semmi az ellenfél lekicsinyléséből, ezek tények.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Isti81
190
"De én úgy látom, hogy az történt, aminek történnie kellett, ez volt ebbe a csapatba bekódolva, az 5 SB győzelem TB-nek, BB-nek.Ha így lenne, tudnék róla. 😉Azért ezeket az eseteket összehasonlítani a 28-3as vezetéssel, másrészt te vagy az aki a Falconsról lekicsinylően ír.28-3-nál nem kell tudni megmondani.Kívülről valóban úgy tűnhet, hogy ez megnyert meccs volt a Falconsnak, meg Shanahan baszta el, hogy se az onside kickből se a FG-távolságból nem sikerült pontokat szerezni.Nyert a jobb csapat. Honnan tudod hogy melyik a jobb csapat 28-3 nal? akkor is a pats volt? Vagy honnan tudod melyik csapat a jobb altalaban? Van formulad?
Meg ugye az állandóan előcitált, de semmire se jó statisztikák, hogy SB-on soha, senki nem fordított még minusz 14-ről se, nemhogy minusz 25-ről.
Meg az az Edelman elkapás.
Vagy a vitatott DPI a végén.
Lehet ezekre fogni, persze.
És olyan az emberi agy, hogy keresi is mindennek az egzakt, logikus, könnyen átklátható és emészthető magyarázatát.
De valójában mi történt?
Nyert a jobb csapat, a GOAT edző, a GOAT irányító, a GOAT szervezeti struktúra.
Úgy tűnhet, hogy mákkal, vagy az ellenfél vesztette el nekik.
Persze, lehet így értelmezni, én nem vitatom.
De én úgy látom, hogy az történt, aminek történnie kellett, ez volt ebbe a csapatba bekódolva, az 5 SB győzelem TB-nek, BB-nek.
Amit a sors elvett Tyree által, azt most visszaadta Edelman által.
Ami nem jött össze a 18-0 után, összejött most 0:21, vagy 3:28 után.
Soldi szajkózza mindig, hogy egy meccs van olyan hosszú, hogy a jobb csapat kompenzálja a bírókat, pár egyéni hibát, pár ellenoldali bravúrt.
Ez történt pontosan.
Nyert a jobb csapat, mert végig tudta, hogy ő a jobb csapat, eszerint játszott, elbírta a saját hibáit, kijavította, és megoldotta a feladatot.
És vesztett a rosszabb csapat, mert elhitte, hogy ő a rosszabb csapat, és nem tudta maga felé billenteni a mérleg nyelvét, amikor lett volna rá lehetősége.
Nem mondom, hogy én tudtam a félidőben, hogy nyerni fogunk.
Azt mondom, hogy ebből a végeredményből kiindulva tudnom kellett volna.
Belichick pl. tudta. És jól tudta.
Igazából semmi alapvetően újat nem nem írtam ebben a hsz.-ben, csak azért fogtam neki, mert az egykori BC-os Matty Ice nagy drukkereként, a számomra szimpatikus Dan Quinnt sajnálva (2 ilyen elvesztett SB 2 éven belül, brrrrr), Vick Falconsát megkedvelve és ezt a mostanit is szeretve úgy érzem, hogy -elismerve, hogy elsőre hülyén hangozhat, de - nem volt reális esélyetek nyerni, és felesleges ezen mérgelődni, szomorkodni, dühöngeni, - de persze akinek fontos, csak rajta - egyszerűen nem volt olyan forgatókönyv az "égben", ami a ti első SB-győzelmeteket hozhatta volna tegnap este, és -szerintem- felesleges a nem belőtt FG-t számonkérni, és ilyen konkrét részleteken emésztődni, ez a tegnap este a Kraft-BB-TB megdicsőülésről kellett szóljon, és arról is szólt.
Annyit vígasztalásul, hogy mivel így most kerek a világ, a fenti úriemberek elérték céljukat, most jó sokáig nyugi lesz a Patstől, nem lesz 6. SB győzelem hosszú-hosszú évekig.
Sobri Jóska
Vesztett a rosszabb csapat. Mert el hitte hogy o a rosszabb csapat es nem tudta maga fele billenteni a meccs merleget. Ezt is meg tudtad mondani 28-3 nal? Mert ha ti vezettek 28-3 akkor lenne talan igaz lenne, hogy nem csinaltak a dolgukat, vagy nem hittek magukban. De nem igy volt.
Na mindegy nem akarok vitat, csak ez igy nem nagyon kerek. Roviden tomoren. Elbasztak, nem kicsit nagyon. A falcons. Ennyi. Nincs itt most jobb csapat. 3 negyeden at felmostak ne vel a padlot. Aztan rosszul taktikaztak. Ez van.
gabistar
Elég a végén.
28-3-nál még minden lehet. Ha nem így lenne, akkor lefújnák.
De ott még nem tudni ki lesz a végén a jobb, bár a valószínűségek az Atlanta melett szóltak. De nem volt 100%-uk. Az csak a végén van.
Ahogy 2007-ben, 2011-ben a Giants volt a jobb, úgy 2 éve, meg idén a Pats.
Elég logikus.
Szerintem egy meccs a lefújásig tart, és az ellenfél lefitymálása vagy erejének lekicsinylése azt mondani, hogy a Falcons baszta el.
2007-ben nem Eli és Tyree volt zseniális, hanem a védőink baszták el, hogy nem sackelték?
Vagy Steelerses példával élve, 2005-ben nem Ben volt zseniális, amikor utolsó emberként elcsípte a visszahordó Coltsos lábát, hanem az baszta el, hogy nem 20 centivel odébb futott? Vagy a Seahawks D-line baszta el, hogy beengedte a Buszt? Ehh...
Sobri Jóska
Isti81
A hosszú hsz.-emben leírtam miért nincs így.
Nem a Falcons baszta el, ők beleadtak apait-anyait, de jött egy erősebb akarat, ami érvényesült.
Sobri Jóska
Belichick pl. tudta. És jól tudta."
Mi ez ha nem lenézés? Nyilván 28-3nál is tudták, hogy ők a jobbak az atlantaiak pedig, hogy ők a rosszabbak!
Szerkesztette: Isti81
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Mi már tudjuk, hogy jó hosszú elemzések kellenek majd a történtek feldolgozásához és sok-sok felejtős kikapcsolódás. Nagyon szar érzés még évek múlva is. De! Ezt a csapatot nem szabad kukába dobni. Biztos vagyok benne, hogy nem jut a Panthers sorsára. Fiatalok, éhesek és most még fel is bosszantották őket (vagy magukat). Nem könnyű tovább lépni de muszáj. Higgyétek el azóta gondolatban százszor meg ezerszer befutottam Lynch-el 1 yardról és felhúztam a 2. gyűrűt. A Falcons híveknek pedig legalább ennyiszer nem lesz meg az a 10 centi amivel a kétpontosnál átment a labda a vonalon.Védőszabálytalanság volt, ha nem lett volna meg, akkor újra próba az 1 yardosról. Lehet, hogy nem lett volna az meg, de az biztos, hogy ha nincs meg az a néhány centi, akkor is lett még egy esély próbálkozni 😊
garrett27
több mint 7 éve
Mi már tudjuk, hogy jó hosszú elemzések kellenek majd a történtek feldolgozásához és sok-sok felejtős kikapcsolódás. Nagyon szar érzés még évek múlva is. De! Ezt a csapatot nem szabad kukába dobni. Biztos vagyok benne, hogy nem jut a Panthers sorsára. Fiatalok, éhesek és most még fel is bosszantották őket (vagy magukat). Nem könnyű tovább lépni de muszáj. Higgyétek el azóta gondolatban százszor meg ezerszer befutottam Lynch-el 1 yardról és felhúztam a 2. gyűrűt. A Falcons híveknek pedig legalább ennyiszer nem lesz meg az a 10 centi amivel a kétpontosnál átment a labda a vonalon.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Nekem bárki jöhet BB varázs, meg TB varázs, meg társaival, de ahogy empty és még páran is mondták, itt semmit se tudtak volna csinálni, akkor ha Shanny hív két futást középre ( vagy előtte rövidebb és taktikusabb játékokat), majd jön a FG ( de sajnos nem így lett).Ez látod igaz.
Toto21
De nem hívott.
És ez is a BB varázs része - ha már így foglalod össze azt, amiről oldalakat lehetne írni.
több mint 7 éve
Ha így lenne, tudnék róla. 😉Azért ezeket az eseteket összehasonlítani a 28-3as vezetéssel, másrészt te vagy az aki a Falconsról lekicsinylően ír.28-3-nál nem kell tudni megmondani.Kívülről valóban úgy tűnhet, hogy ez megnyert meccs volt a Falconsnak, meg Shanahan baszta el, hogy se az onside kickből se a FG-távolságból nem sikerült pontokat szerezni.Nyert a jobb csapat. Honnan tudod hogy melyik a jobb csapat 28-3 nal? akkor is a pats volt? Vagy honnan tudod melyik csapat a jobb altalaban? Van formulad?
Meg ugye az állandóan előcitált, de semmire se jó statisztikák, hogy SB-on soha, senki nem fordított még minusz 14-ről se, nemhogy minusz 25-ről.
És olyan az emberi agy, hogy keresi is mindennek az egzakt, logikus, könnyen átklátható és emészthető magyarázatát.
De valójában mi történt?
De én úgy látom, hogy az történt, aminek történnie kellett, ez volt ebbe a csapatba bekódolva, az 5 SB győzelem TB-nek, BB-nek.
Soldi szajkózza mindig, hogy egy meccs van olyan hosszú, hogy a jobb csapat kompenzálja a bírókat, pár egyéni hibát, pár ellenoldali bravúrt.
Ez történt pontosan.
Igazából semmi alapvetően újat nem nem írtam ebben a hsz.-ben, csak azért fogtam neki, mert az egykori BC-os Matty Ice nagy drukkereként, a számomra szimpatikus Dan Quinnt sajnálva (2 ilyen elvesztett SB 2 éven belül, brrrrr), Vick Falconsát megkedvelve és ezt a mostanit is szeretve úgy érzem, hogy -elismerve, hogy elsőre hülyén hangozhat, de - nem volt reális esélyetek nyerni, és felesleges ezen mérgelődni, szomorkodni, dühöngeni, - de persze akinek fontos, csak rajta - egyszerűen nem volt olyan forgatókönyv az "égben", ami a ti első SB-győzelmeteket hozhatta volna tegnap este, és -szerintem- felesleges a nem belőtt FG-t számonkérni, és ilyen konkrét részleteken emésztődni, ez a tegnap este a Kraft-BB-TB megdicsőülésről kellett szóljon, és arról is szólt.
Annyit vígasztalásul, hogy mivel így most kerek a világ, a fenti úriemberek elérték céljukat, most jó sokáig nyugi lesz a Patstől, nem lesz 6. SB győzelem hosszú-hosszú évekig.
Sobri Jóska
Vesztett a rosszabb csapat. Mert el hitte hogy o a rosszabb csapat es nem tudta maga fele billenteni a meccs merleget. Ezt is meg tudtad mondani 28-3 nal? Mert ha ti vezettek 28-3 akkor lenne talan igaz lenne, hogy nem csinaltak a dolgukat, vagy nem hittek magukban. De nem igy volt.
Na mindegy nem akarok vitat, csak ez igy nem nagyon kerek. Roviden tomoren. Elbasztak, nem kicsit nagyon. A falcons. Ennyi. Nincs itt most jobb csapat. 3 negyeden at felmostak ne vel a padlot. Aztan rosszul taktikaztak. Ez van.
gabistar
Elég a végén.
De ott még nem tudni ki lesz a végén a jobb, bár a valószínűségek az Atlanta melett szóltak. De nem volt 100%-uk. Az csak a végén van.
Elég logikus.
Szerintem egy meccs a lefújásig tart, és az ellenfél lefitymálása vagy erejének lekicsinylése azt mondani, hogy a Falcons baszta el.
2007-ben nem Eli és Tyree volt zseniális, hanem a védőink baszták el, hogy nem sackelték?
Vagy Steelerses példával élve, 2005-ben nem Ben volt zseniális, amikor utolsó emberként elcsípte a visszahordó Coltsos lábát, hanem az baszta el, hogy nem 20 centivel odébb futott? Vagy a Seahawks D-line baszta el, hogy beengedte a Buszt? Ehh...
Sobri Jóska
Isti81
A hosszú hsz.-emben leírtam miért nincs így.
Nem a Falcons baszta el, ők beleadtak apait-anyait, de jött egy erősebb akarat, ami érvényesült.
több mint 7 éve
Isti81
190
Azért ezeket az eseteket összehasonlítani a 28-3as vezetéssel, másrészt te vagy az aki a Falconsról lekicsinylően ír.28-3-nál nem kell tudni megmondani.Kívülről valóban úgy tűnhet, hogy ez megnyert meccs volt a Falconsnak, meg Shanahan baszta el, hogy se az onside kickből se a FG-távolságból nem sikerült pontokat szerezni.Nyert a jobb csapat. Honnan tudod hogy melyik a jobb csapat 28-3 nal? akkor is a pats volt? Vagy honnan tudod melyik csapat a jobb altalaban? Van formulad?
De valójában mi történt?
Ez történt pontosan.
Sobri Jóska
gabistar
Elég a végén.
Elég logikus.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Toto21
5 966
Sokak szerint ez volt minden idők legjobb döntője. Szerintem meg nem. Akkor lehetne azt mondani, ha a Patriots megynerte volna, de nekem inkább az az érzésem, hogy a Falcons bukta el. Nekem bárki jöhet BB varázs, meg TB varázs, meg társaival, de ahogy empty és még páran is mondták, itt semmit se tudtak volna csinálni, akkor ha Shanny hív két futást középre ( vagy előtte rövidebb és taktikusabb játékokat), majd jön a FG ( de sajnos nem így lett). Szerintem ez egy kifejezetten rossz döntő volt, mert így most minden csapból a big comeback, meg társai folynak. De pár szakértő szerint is rossz coaching volt, mert 3-28 után 5!!!!, azaz 5 futójátékot hívott Shanny és nem ölte az órát, hanem visszaengedte a fáradt védelmet a pályára. Nem találok szavakat erre, anno azt hittem PC-k nem normálisak ,de szerintem ezek után senki se fog róluk beszélni.
Sajnálom a csapatot, mert szerintem ti érdemeltétek meg volna a győzelmet. Főleg úgy, hogy a Patriots 1 negyedben tudott mellétek felnőni ( ráadás mind1). Érthetetlen. Sok sikert jövőre, igazán szerethető a csapat és normálisak a szurkolók is.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
koszi a tanacsot. Azt hiszem igy teszek. Mert tenyleg nem lehet erteni. Lehet hogy valami M. I. (AI) program gyermek cipoben jaro gyermek korura felfejlodott resze. Ki tudja. Mert nem tudtam en sem dekodolni.ps, ott azert az utolso buntinel fg tavon, volt a masik oladalon is egy kis facemask ha jol lattam. Nem tudom latta e valaki de a wr elkapas utan amiikor levittek a falcons wrt a bal oldalon, a ne cb srac jo nem az egesz kezevel de egy ujjal csavarta a wr fejet az elkapasnal amit visszafujtak holdingra. Tehat ott talan lehetett vonla ujra jatszas facemaszk, holding. Semmi. Es utana ujra jatszani azt a down. De ezt lehet rosszul latom... Mert senki nem irta ott be. De a sisak racson belul volt az ujja a cb nek. Es az egesz fejet testet kicsavarta, majd foldre vitte. Es a foldre vitel elott volt a face maskon belol a keze.szerintem a facemask mindkét oldalon megvolt, sanu egyik keze is szépen be volt akasztva logan ryan sisakjába, le is szedte róla ahogy azt kell, úgyhogy ott szerintem a két facemask kioltotta egymást így meg csak a holding maradt
gabistar
Sobrit pedig inkább engedd el, én még értelmes hozzászólást nem nagyon olvastam tőle
Cuchulain82
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Cuchulain82
985
ps, ott azert az utolso buntinel fg tavon, volt a masik oladalon is egy kis facemask ha jol lattam. Nem tudom latta e valaki de a wr elkapas utan amiikor levittek a falcons wrt a bal oldalon, a ne cb srac jo nem az egesz kezevel de egy ujjal csavarta a wr fejet az elkapasnal amit visszafujtak holdingra. Tehat ott talan lehetett vonla ujra jatszas facemaszk, holding. Semmi. Es utana ujra jatszani azt a down. De ezt lehet rosszul latom... Mert senki nem irta ott be. De a sisak racson belul volt az ujja a cb nek. Es az egesz fejet testet kicsavarta, majd foldre vitte. Es a foldre vitel elott volt a face maskon belol a keze.szerintem a facemask mindkét oldalon megvolt, sanu egyik keze is szépen be volt akasztva logan ryan sisakjába, le is szedte róla ahogy azt kell, úgyhogy ott szerintem a két facemask kioltotta egymást így meg csak a holding maradt
gabistar
Sobrit pedig inkább engedd el, én még értelmes hozzászólást nem nagyon olvastam tőle
több mint 7 éve
28-3-nál nem kell tudni megmondani.Kívülről valóban úgy tűnhet, hogy ez megnyert meccs volt a Falconsnak, meg Shanahan baszta el, hogy se az onside kickből se a FG-távolságból nem sikerült pontokat szerezni.Nyert a jobb csapat. Honnan tudod hogy melyik a jobb csapat 28-3 nal? akkor is a pats volt? Vagy honnan tudod melyik csapat a jobb altalaban? Van formulad?
De valójában mi történt?
Ez történt pontosan.
Sobri Jóska
gabistar
Elég a végén.
Elég logikus.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Kívülről valóban úgy tűnhet, hogy ez megnyert meccs volt a Falconsnak, meg Shanahan baszta el, hogy se az onside kickből se a FG-távolságból nem sikerült pontokat szerezni.Nyert a jobb csapat. Honnan tudod hogy melyik a jobb csapat 28-3 nal? akkor is a pats volt? Vagy honnan tudod melyik csapat a jobb altalaban? Van formulad?
De valójában mi történt?
Ez történt pontosan.
Sobri Jóska
Na mindegy nem akarok vitat, csak ez igy nem nagyon kerek. Roviden tomoren. Elbasztak, nem kicsit nagyon. A falcons. Ennyi. Nincs itt most jobb csapat. 3 negyeden at ok jatszottak veletek mint macska az egerrel. Aztan rosszul taktikaztak. Ez van.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
értem a hasonlatot, de ne épp az 54-es esetet állítsuk párhuzamba a hajnalival, mert az azt jelentené, hogy a Pats is csalt (doppingolt) 8-DNem.
Stez
Segítek: az azt jelentheti, hogy lehet nem a Falcons baszta el, csak a Pats fölibük kerekedett, még ha a Falcons nem is akarta.
Köszi. Szerintem is.Ez igen! 😀 xD Szerintem ennek az aranyköpések közt a helye xDEgy ilyen iromány után azért nem érdekes, hogy hónapokon át Bradyt inkább az asszony meg a gyerekek mellé száműzted volna és akkora chokernek tartottad, aki a New Englandnek már csak elvesztegetett pénzt és időt hoz nem gyűrűket. Most meg ismét a legjobbá vált?Ja. Az elmúlt.
VanillaSky
Ilyen szép a világ.
Amikor 40 fok van, és azt mondod, hogy meleged van, akkor az igaz, de lehet másnap már jeges eső esik, és 20 fokra lehül a levegő, és akkor meg már nincs meleged.
Semmi se örök.
Panta Rhei.
Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Ez igen! 😀 xD Szerintem ennek az aranyköpések közt a helye xDJa. Az elmúlt.SobriEgy ilyen iromány után azért nem érdekes, hogy hónapokon át Bradyt inkább az asszony meg a gyerekek mellé száműzted volna és akkora chokernek tartottad, aki a New Englandnek már csak elvesztegetett pénzt és időt hoz nem gyűrűket. Most meg ismét a legjobbá vált?
VanillaSky
Ilyen szép a világ.
Amikor 40 fok van, és azt mondod, hogy meleged van, akkor az igaz, de lehet másnap már jeges eső esik, és 20 fokra lehül a levegő, és akkor meg már nincs meleged.
Semmi se örök.
Panta Rhei.
Sobri Jóska
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
értem a hasonlatot, de ne épp az 54-es esetet állítsuk párhuzamba a hajnalival, mert az azt jelentené, hogy a Pats is csalt (doppingolt) 8-D
több mint 7 éve
Ja. Az elmúlt.SobriEgy ilyen iromány után azért nem érdekes, hogy hónapokon át Bradyt inkább az asszony meg a gyerekek mellé száműzted volna és akkora chokernek tartottad, aki a New Englandnek már csak elvesztegetett pénzt és időt hoz nem gyűrűket. Most meg ismét a legjobbá vált?
VanillaSky
Ilyen szép a világ.
Semmi se örök.
Panta Rhei.
Szerintem ez a megjegyzés Belichick és Brady személyisége ismeretének teljes hiányáról tanúskodik. Ahogy én Belichicket ismerem, már ma a free agencyt meg a scoutok jelentéseit elemzi. A pats.hu-n jelent meg Hogan írása arról, hogy milyen a franchise részévé válni. "Még egy. És ez a különbség itt New Englandben. A Super Bowl győzelem mindig a cél. Bajnokság vagy bukás, minden évben. A Patriots nem elégszik meg kevesebbel, és elvárják a győzelmet." Nekik a 6. a cél.Szerintem meg elérték a céljukat, és persze, hogy most az új cél a 6., de valójában az a plusz, ami ezt eredményezte már nem lesz meg. Ez alap pszichológia, de ne legyen igazam.
Burkus
Lehet ezt ragozni ezer felé, 3 perc van vissza, 1st down az ellen húsz yardosán, 8 pont előnnyel. Futsz hármat, rúgsz egy FG-t, Brady és BB pedig minden mágiáját feldughatja a seggébe. Ez NFL történeti edzői hiba volt.De nem ez történt, mert nem ez volt megírva, nem a Falcons a jobb csapat.
gabokocka
Utólag, hideg fejjel van benne logika, hogy ennek kellett volna töténnie, de valamiért mégse ez történt.
Nem érthetetlen. Leírtam a hosszú hsz.-emben, hogy mi történt.Az volt a baj hogy már elhitték hogy ez a meccs megvan. Hátra dőlt mindenki és szotyizott. Én is úgy néztem a meccset hogy ezt nem lehet elbukni. Fejben a Falcons már kint sem volt a 4. negyedben. Már nézegették a gyűrűt az ujjakon. Akárhogy is jött fel a Pats az utolsó 2 percig nem hittem hogy megfordíthatják. Aztán jött a pánik és az idióta edzői húzások mivel ők is bepánikoltak.De ez a meccs meg is volt.. Bepánikolós vereségek sokszor előfordultak már régebben is, akár ilyen előnyről is (nyilván nem SB-ban..). De épp az a röhej, h ezt az egészet azután sikerült összehozni, h Julio megcsinálta a meccsnyerő elkapást. Nem volt itt pánik.. épp az a gáz, h teljesen érthetetlen ami történt.
Tomcsik
Szesze
Összekevered az "érthető" és a "prognosztizálható" szavakat.
(Utólag pl. Jeanne D'Arc sztorija is érthető, logikus események egymásutánisága, mégse prognosztizálta senki így előre, se amikor elindult Domrémyből, se amikor megérkezett a királyi udvarba, se amikor Orleansba, stb.)
Bármennyire is sajnálni akarom az Atlantát,aki 25 pontos előnyt szórakozik el azt egyszerűen nem lehet.Ne feledkezz meg te se, hogy volt ott egy másik csapat, egy erősebb akarat.
Ebbe a vereségbe benne volt Ryan,Shanahan,Quinn az egész csapat.
Mr.Breaker
1954-ben az Aranycsapat vesztette el a VB-döntőt 8 perc utáni 2:0-ás vezetésről, vagy a németek nyerték meg? Mehet az önáltatás, hogy mi basztuk el, de az igazság az, hogy ők múltak felül minket.