Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
ez nekem nem is volt meg.Ryannek amúgy van még jó pár hasonló elit statja, de rajtunk kívül csak akkor fogják igazán elismerni, hogy mekkora király is ő ha a po-ban is tol egy flacco 2.0-át 😊
Matt Ryan needs 83 yards on Sunday to reach 30,000 passing yards in his 117th career game. He'd become 5th-fastest QB to reach that mark.
berger90
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ez nekem nem is volt meg.Matt Ryan needs 83 yards on Sunday to reach 30,000 passing yards in his 117th career game. He'd become 5th-fastest QB to reach that mark.
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Hageman fejlődött valamit? Szórjam a hamut a fejemre?Sokkal jobb mint tavaly, vannak kiemelkedő játékai, aktív tagja a DL rotációnak, az egyik legtönn snappet kapja közülük. Én nagyon bizakodok vele kapcsolatban, hogy jövőre pusztítani fog...
Höri
több mint 10 éve
Ha kevesebb Stupart látunk a pályán megérte.Bár Quinn azt nyilatkozta hétfőn h mind Durant mind Person már lenn volt edzésen, de külön dolgoztak a többiektől, de reményei szerint ma már mind2 teljes értékű edzésmunkát végezhetnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nyugi sokkal jobb is a sec, csak a rövid-közepes passzokban vagyunk továbbra is szarok. Kéne egy lb aki elit coverban....The Atlanta Falcons have signed linebacker Philip Wheeler and released safety Charles Godfrey. Lb-nek Lb..de hogy mennyire elit ? 😊
peach

több mint 10 éve
Nyugi sokkal jobb is a sec, csak a rövid-közepes passzokban vagyunk továbbra is szarok. Kéne egy lb aki elit coverban....
több mint 10 éve
Ezt hunnét vetted? Vmi 29.ek vagyunk pass Dben....amúgy szvsz nekünk ez rosszabb, most szólok, hogy weeden után mettenberger is nfl qb-nak fog ellenünk kinézni. Az ilyen szitukból vhogy rendre szarul jövünk ki...jó, én nem vagyokelemző, de nekem sokkal jobban tetszik, amit a secondarytől idén látok. Hoyer és Weeden után tényleg nem lenne meglepő, ha Mettenberger is begorombulna, de szerencsére olyan használhatatlan az o-line Nashville-ben, hogy kivételesen nem aggódom.
Szerk. Mondjuk a 32.hez képest tényleg kevésbé szar 😀
peach
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ezt hunnét vetted? Vmi 29.ek vagyunk pass Dben....amúgy szvsz nekünk ez rosszabb, most szólok, hogy weeden után mettenberger is nfl qb-nak fog ellenünk kinézni. Az ilyen szitukból vhogy rendre szarul jövünk ki...Szerk. Mondjuk a 32.hez képest tényleg kevésbé szar 😀
Szerkesztette: peach
több mint 10 éve
sanszos, hogy Mariota nem játszik ellenünk vasárnap, miután elég mocskos módon kapott a lábára. Kár, megnéztem volna, mire megy az idén kevésbé szar passzvédelmünk ellen.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nyugi semmi ok a pánikra. Mondtam, hogy a srácok megtanultak küzdeni, mivel a was ellen nem sikerült most azért is megvertük magunkat az 1. félidőben. A 2.ban meg egyszerűen jobb volt a saints a pályán és az oldal vonal mellett is. Érdekes de absz. nem vok mérges, 5-1 a mérleg és kellett, ill. vártam is a kijózanító pofont lehet jobb is h egy 1-4es csop. rivális simázott le minket. Ami viszont aggasztó, hogy a pass. prot egyre gyengébb, ill beasleynek momentumai sincsenek...
több mint 10 éve
tanuljunk a hibákból és gyorsan felejtsük el...Titans / i / , Tampa / o / , 49ers / i /, ebből lehet egy 7-2 a bye week-re ..amit az idény előtt remélni se mertünk...

több mint 10 éve
Képtelen voltam végigszenvedni élőben az utolsó 8 percet. A meccsen mintha a tavalyi Falcons került volna elő. Rengeteg szabálytalanság, dekoncentráltság és labdavesztés. A második félidőben teljes fogalmatlanság. Stone pedig sikeresen megcsinálta a butt fumble 2.0-t.Nagyon érződik Person hiánya, pedig év elején ki gondolta volna, hogy ennyire fog hiányozni a falból. Védelemben pedig Durant visszatérése jelenthet némi megnyugvást.
Érdekes, hogy a Texans elleni meccs óta elég komoly negatív spirálba kerültünk. A Washington ellen Ryan bénázott, de a többiek még úgy ahogy le tudták hozni a meccset győzelemre. Ma hajnalban minden befuccsolt.
Azt gondolom, hogy elég nagyok lettek az elvárások az 5-0 kezdés után, miközben a szezon elején sokan megelégedtek volna azzal, hogy javuljon a játékunk, legyen fejlődés és több győzelem, mint tavaly. Szóval nincs katasztrófa, csak azt hiszem egy kicsit el lettünk kényeztetve.
Remélem a következő meccsekre összeszedik magukat, mert különben tényleg az lesz a vége, hogy leolvadunk, csak most nem a meccsek, hanem a szezon második felében.
több mint 10 éve
a félidőig néztem a meccset, aztán lefeküdtem aludni. de úgy mentem el aludni, hogy nyerni fogunk. a második negyedben az O tök jól végig ment a pályán többször is, és a 2 balfasz TO-k ellenére gondoltam a második féidőben is jók leszünk. úgyanígy a D# is, Brees nem sok mindent csinált az első félidőben (vagy legalábbis a második negyedben).majd délután letöltöm a meccset. kíváncsi vagyok, hogy hogy kaptunk ki végül.
több mint 10 éve
Az első félidei tevékenység alá be lehet vágni a Benny Hill show zenéjét. 7-14nél kétszer is pontokat hagyunk bent a red zone-ban, a turnovereket már számolni sem tudtam, nevetséges.... Talán jókor jött a pofon, remélem ennyivel letudtuk.
több mint 10 éve
Mindent megtettünk ma a vereségért, de jobb volt ma a saints, több örümük ne legyen idén 😊 kell egy pofon is. Person meddig sérült, mert Stone az lemondhat..
több mint 10 éve
Ááá élmény nézni ezt a Freeman Coleman párost!
több mint 10 éve
Quinn sokkal többet tett, mint gondoltam volna elsőre. A játékosokba bele verte a győztes mentalitást ami mike smith uccsó két éves ténykedése után nem kis feladat volt. Persze, hogy biztos sokat hozott/tanult carolltól, de ugyanígy sabantól etc. is. Mindig mindenkinek van egy "mestere" aki elindítja az úton, azonban a sikeres edzők azok akik ezekután saját ösvényeket taposnak ki nemcsak követik a terelő táblákat. Továbbá azonnali impactet adtak a személyi változások, gondolok itt mind az ass. coachokra, mind a játékosokra pl. durant v schoefild. Úgy néz ki nagyon jól összetudja válogatni h kikkel akar és tud is eredményesen együtt dolgozni. Gondolom azért is szimpatizált velünk mert itt nem kellett a 0ról építkezni, volt fr qb, jj vagy trufant a védelemben. Nagyon pozitívan látom a jövőt... 😊
több mint 10 éve
Nyilván már önállóan is nagy figura(PC defensive mastermindnak is nevezte anno), és/de pl azt a szemléletet,hogy always compete és ennek megvalósítását szolgalo praktikakat ( kosárlabda pályát tetetett a facilitybe) biztos vagyok benne,hogy PC-tol hozzá.Az nfl.com kitett magáért. Egy terjedelmes írás arról, hogyan fordította meg a csapat szekerét Quinn. (kb a Pete Carroll filozófia 99%-át áthozta 😛 )Szerintem Quinn PC-től függetlenül zseniális figura, önálló személyiséggel. Az valószínű, hogy az emberségén, illetve az emberi viszonyok kezelésében sokat kapott PC-től, de a szakmaisága az övé, és el is vitte tőlünk sajnos... most meg hiányzik 😕
www.nfl.com/quinn
undisputedly
Én mindenestre nézem az összes Falcons meccset támaszkodom a bandwagonon.
Helmut Zimmer
Amugy annyira nem volt nehéz dolga,mert ugye Julio és Ryan is itt volt már pl, frencsajz Qb-val és a liga talán legjobb jatekosaval
( na jó,az Watt)kicsit könnyebb.
Én irigylésre méltónak tartom,hogy milyen jól osszeraktak a futojatekot, ha nem jutunk PO-ba, de Quinnek igen, akkor én is nekik drukkolok majd.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Az nfl.com kitett magáért. Egy terjedelmes írás arról, hogyan fordította meg a csapat szekerét Quinn. (kb a Pete Carroll filozófia 99%-át áthozta 😛 )Szerintem Quinn PC-től függetlenül zseniális figura, önálló személyiséggel. Az valószínű, hogy az emberségén, illetve az emberi viszonyok kezelésében sokat kapott PC-től, de a szakmaisága az övé, és el is vitte tőlünk sajnos... most meg hiányzik 😕
www.nfl.com/quinn
undisputedly
Én mindenestre nézem az összes Falcons meccset támaszkodom a bandwagonon.
több mint 10 éve
Az nfl.com kitett magáért. Egy terjedelmes írás arról, hogyan fordította meg a csapat szekerét Quinn. (kb a Pete Carroll filozófia 99%-át áthozta 😛 )több mint 10 éve
sejtettem, hogy Julio-t összedrótozzák. csak ne sérüljön rá. aztán, ha a Saints elleni meccset letudjuk lesz majdnem 1,5 hete rendbe jönni. vagy esetleg a Titans ellen is pihenni.én is azokkal értek egyet, akik szerint nem lesz sétagalopp a Saints elleni meccs. ez RANGADÓ. a rangadókon meg általában nem számít, hogy ki, milyen formában van. A Ryan-érában a Saints ráadásul elég sokszor szopatott minket + 2012-ben, amikor 8-0al kezdtük a szezont, az első vereségünk pont New Orleansban volt...
szóval könnyű meccs tuti nem lesz!!
RISE UP
több mint 10 éve
Ebben a párosításban nem számít a mérleg.Nekik már nem nagyon lehet más céljuk idén,mind minket oda-vissza verni.