Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát de utánnuk elég nagy az űr.Nem leszünk kicsit vékonyak rutin terén a DE poziban?KennyOsi és Biermann nem olyanok? 😀shawnka
több mint 11 éve
Nem leszünk kicsit vékonyak rutin terén a DE poziban?KennyOsi és Biermann nem olyanok? 😀
több mint 11 éve
Nem leszünk kicsit vékonyak rutin terén a DE poziban?
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Azért csak ne becsüljük alá az idei draftjukat, én komolyan parázok tőlük.Amúgy nem tudom... nem kellene egy RB Jackson mögé?berger90Quizz tökéletes párja, 3. RB-ért azért ne adjunk ki picket, nem vagyunk mi Seahawks 😛empty taxi
Mindig jövőre
több mint 11 éve
a 6/30 Trufantért ment.egy plusz 7. kört meg a 6/30-atempty taxiMapongát talán Charles Johnsonhoz lehet hasonlítani. Az adottságok megvannak, Nolan biztosan nem véletlenül bökött rá.shawnkaMit adtunk érte?berger90
több mint 11 éve
Amúgy nem tudom... nem kellene egy RB Jackson mögé?berger90Quizz tökéletes párja, 3. RB-ért azért ne adjunk ki picket, nem vagyunk mi Seahawks 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
egy plusz 7. kört meg a 6/30-atMapongát talán Charles Johnsonhoz lehet hasonlítani. Az adottságok megvannak, Nolan biztosan nem véletlenül bökött rá.shawnkaMit adtunk érte?berger90
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Mapongát talán Charles Johnsonhoz lehet hasonlítani. Az adottságok megvannak, Nolan biztosan nem véletlenül bökött rá.shawnkaMit adtunk érte?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mapongát talán Charles Johnsonhoz lehet hasonlítani. Az adottságok megvannak, Nolan biztosan nem véletlenül bökött rá.
több mint 11 éve
Maponga. Elég kevés esélyt látok Abraham újraigazolására.berger90Végülis lett volna jobb akiért érdemes felmenni..
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Maponga. Elég kevés esélyt látok Abraham újraigazolására.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Stepfan Taylor------>CardinalsEgyre kevésbé tetszik így a schedule-unk...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
ezt nem hiszem el, hogy pont a Seahawks viszi el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Bazmeg és a Hawksé Jesse W. Kurvaélet, idén lemosnak minket. 😕
Mindig jövőre
több mint 11 éve
lehet úgy gondolkoznak, hogy még ötödik kör végén is bent lehet. vagy csak tényleg nem kell nekik, és inkább FA NT-nk lesz... egyébként van rajtunk kívül komolyabb NT needje valakinek?szerintem luxus volt ez a pick amikor még benn van Williams. idén nem kell TE, jövőre meg, meg lehetne próbálni megszerezni Austin Seferian-Jenkins. idén csak D-be húznék embereketSugar611Jó lesz ez szerintem.berger90legalább lesz egy nyugodt éve viszonylag nyomás nélkül hozzászokni az NFL-hez, aztán reméljük hasznos lesz a magassága az endzone-ban, ha jók a kezei 😊kaszo
edit: nem fontos.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
szerintem luxus volt ez a pick amikor még benn van Williams. idén nem kell TE, jövőre meg, meg lehetne próbálni megszerezni Austin Seferian-Jenkins. idén csak D-be húznék embereketJó lesz ez szerintem.berger90legalább lesz egy nyugodt éve viszonylag nyomás nélkül hozzászokni az NFL-hez, aztán reméljük hasznos lesz a magassága az endzone-ban, ha jók a kezei 😊kaszo
több mint 11 éve
Jó lesz ez szerintem.berger90legalább lesz egy nyugodt éve viszonylag nyomás nélkül hozzászokni az NFL-hez, aztán reméljük hasznos lesz a magassága az endzone-ban, ha jók a kezei 😊
több mint 11 éve
legalább nem buta 😀
több mint 11 éve
értem én hogy 203 centi és mókás a neve, de hát azért...
több mint 11 éve
Jó kezei vannak,de nem vagyok kibékülve mikor bent van még williams és washington is.De ők tudják.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
na jó ezt a TE picket kurvára nem értem