Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
hát így hogy most nem vittük el Jesse-t 4/30-ra, akkor szerintem már nem is fogjuk később sem, úgy látszik, nem kell a vezetőségnek.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Roddy White: "I would absolutely take the honey badger best defensive player in the draft"
több mint 11 éve
Asura
19
J W még a végén lecsúszik hozzánk, most már akár fel is mehetnénk érte
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
faszom Alex Okafor --> Cardinals!! akkor most már Jesse Williams jöjjön!!
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
azt hittem agyfaszt kapok!!www.thefalcoholic.com/2013/4/27/4273118/2013-nfl-draft-best-players-available-after-three-roundsmocskos bírók.szánalmasan próbálták menteni a menthetőt az utolsó 2 kiállítással...Kenny
mocskos Kiel!!Sugar611
több mint 11 éve
www.thefalcoholic.com/2013/4/27/4273118/2013-nfl-draft-best-players-available-after-three-roundsmocskos bírók.szánalmasan próbálták menteni a menthetőt az utolsó 2 kiállítással...
mocskos Kiel!!Sugar611
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
www.thefalcoholic.com/2013/4/27/4273118/2013-nfl-draft-best-players-available-after-three-roundsmocskos Kiel!!
több mint 11 éve
Így még kevésbé tetszik a Trufant feltrade. Ha benne van h 1-2. körben ugyanoda húzunk, akk ne dobjuk ki az ablakon a 3. körös pickünket, pláne úgy h Trufant-szerű CB-vel teli van a class...empty taxiAhogy már mondtam, Dimi akkor jó, ha kockáztat. Látott valami Trufantban, biztos volt olyan csapatnál viziten, akik 30-22 között húzott. Szerintem ha ő felment érte, akkor annak oka volt. Arra meg szerintem senki nem számított, hogy Jesse és Okafor idáig csúsznak, így az első kör végén védhető, hogy lemondott a 3. körről. Az, hogy a 2. kör végén akkor miért nem húzta be valamelyiket, az már más kérdés.
több mint 11 éve
Jesse-ben az a nagyon fasza, hogy NT mellett 5-techben is király, így a DL szinte bármelyik posztján bevethető. Lehet, hogy van még hozzá hasonló, de ilyen már nincsen szerintem.én is hasonlóképp gondoltam, köszi.Ha - tegyük fel - Abrahamet újraigazoljuk, akkor reálisan nézve körülbelül hanyadik helyre kéne feljönnünk ahhoz, hogy biztos megszerezhessük Williamset, és vajon mibe fájna ez nekünk?Egy jövő évi harmadik és egy idei ötödiknek elégnek kell lennie.(attól függ mennyire mozgunk előre,ha a negyedik kör első 5 hely valamelyikére akarunk mozogni,akkor kevés)Kenny
És ha nem hozzuk vissza Abe-et, Okafor esetében ugyanez? egyáltalán mennyit csúszhatnak le még ők a 4. körben így, hogy van egy egész napjuk a csapatoknak áttekinteni a megmaradt játékosokat?kaszo
na és ha mondjuk megpróbálunk várni egy kicsit, de Jesse kimegy a negyedik kör elején, van még a classban használható NT, vagy "mindenképp" őt kéne választanunk?kaszo
Geathers viszont jöhetne majd.
több mint 11 éve
én is hasonlóképp gondoltam, köszi.Ha - tegyük fel - Abrahamet újraigazoljuk, akkor reálisan nézve körülbelül hanyadik helyre kéne feljönnünk ahhoz, hogy biztos megszerezhessük Williamset, és vajon mibe fájna ez nekünk?Egy jövő évi harmadik és egy idei ötödiknek elégnek kell lennie.(attól függ mennyire mozgunk előre,ha a negyedik kör első 5 hely valamelyikére akarunk mozogni,akkor kevés)Kenny
És ha nem hozzuk vissza Abe-et, Okafor esetében ugyanez? egyáltalán mennyit csúszhatnak le még ők a 4. körben így, hogy van egy egész napjuk a csapatoknak áttekinteni a megmaradt játékosokat?kaszo
na és ha mondjuk megpróbálunk várni egy kicsit, de Jesse kimegy a negyedik kör elején, van még a classban használható NT, vagy "mindenképp" őt kéne választanunk?
több mint 11 éve
Így még kevésbé tetszik a Trufant feltrade. Ha benne van h 1-2. körben ugyanoda húzunk, akk ne dobjuk ki az ablakon a 3. körös pickünket, pláne úgy h Trufant-szerű CB-vel teli van a class...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ha - tegyük fel - Abrahamet újraigazoljuk, akkor reálisan nézve körülbelül hanyadik helyre kéne feljönnünk ahhoz, hogy biztos megszerezhessük Williamset, és vajon mibe fájna ez nekünk?Egy jövő évi harmadik és egy idei ötödiknek elégnek kell lennie.(attól függ mennyire mozgunk előre,ha a negyedik kör első 5 hely valamelyikére akarunk mozogni,akkor kevés)
több mint 11 éve
Ha - tegyük fel - Abrahamet újraigazoljuk, akkor reálisan nézve körülbelül hanyadik helyre kéne feljönnünk ahhoz, hogy biztos megszerezhessük Williamset, és vajon mibe fájna ez nekünk?És ha nem hozzuk vissza Abe-et, Okafor esetében ugyanez? egyáltalán mennyit csúszhatnak le még ők a 4. körben így, hogy van egy egész napjuk a csapatoknak áttekinteni a megmaradt játékosokat?
több mint 11 éve
Azért azt tegyük hozzá,hogy nagyon bitang lesz a secondarynk.samu-decoud-moore-trufant.Mcclain,Alford. Nekem ez a névsor nagyon tetszik.Viszont a trade-be mindenképpen be kell dobni egy jövő évi harmadik kört legalább,kérdés meddig csúsznak az előbb említett emberek.
insider.espn.go.com/nfl/freeagency/?year=2013&position=31&status=1
itt vannak a még szabad endek,hát engem Abraham-en kivül senki nem győzött meg,és remélem a vezetőseg sem,szóval szerintem borítékolható egy harmadik körös feltrade.Hacsak nem lesz ma is olyan méretű csúszás mint tegnap.
több mint 11 éve
GM játékban ők voltak az első és második körös pickjeim, nagyon durva ez a csúszás.hátha, arra se sokan számítottak, hogy a 4. kör előtt még bent lesznek 😊BugaJól látom, hogy Okafor és Jesse Williams még bent van? ha így van valamelyiket jó lenne még behúzni. Így azért nekem elég íztelen ez a egész 😊Bugaaz a baj, hogy szerintem mindenképp kéne trade, mert a 4. körben csak a 29. helyen választhatunk, addig meg szinte biztos, hogy nem fognak lecsúszni!!Sugar611
több mint 11 éve
hátha, arra se sokan számítottak, hogy a 4. kör előtt még bent lesznek 😊Jól látom, hogy Okafor és Jesse Williams még bent van? ha így van valamelyiket jó lenne még behúzni. Így azért nekem elég íztelen ez a egész 😊Bugaaz a baj, hogy szerintem mindenképp kéne trade, mert a 4. körben csak a 29. helyen választhatunk, addig meg szinte biztos, hogy nem fognak lecsúszni!!Sugar611
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Jól látom, hogy Okafor és Jesse Williams még bent van? ha így van valamelyiket jó lenne még behúzni. Így azért nekem elég íztelen ez a egész 😊Bugaaz a baj, hogy szerintem mindenképp kéne trade, mert a 4. körben csak a 29. helyen választhatunk, addig meg szinte biztos, hogy nem fognak lecsúszni!!
több mint 11 éve
Jól látom, hogy Okafor és Jesse Williams még bent van? ha így van valamelyiket jó lenne még behúzni. Így azért nekem elég íztelen ez a egész 😊
több mint 11 éve
nemtudom, nekem ez totális wtf pick volt...3. kör: sio moore, demontre moore, lemonier, montgomery
mi meg bpa alapon húzunk még egy cb-t a 2. végén.... nemtom, remélem ők tudják. még a végén bejön tényleg h a zsidaj visszatér 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ha minden igaz, Alford is csapatkapitány volt. 😀deadmikemondjuk a SE Louisianán ez nem akkora érdem 😀
több mint 11 éve
vajon egy újabb feltrade? 3. kör végére, ha még bent van valaki kiszemelt pass rusher vagy cover LB?deadmikeállítólag kinézték Dimmyék a 2. körre Moore-t/Okafort, de Alford lecsúszott. Nolan védelmének úgyis az egyik legfontosabb része a secondary, ezért fontosabbnak érezték ide még az erősítést. plusz egyik fiatalember sem nyűgözte le annyira a vezetőséget, így át lehetett ugrani rajtuk.
több mint 11 éve
Ha minden igaz, Alford is csapatkapitány volt. 😀
több mint 11 éve
vajon egy újabb feltrade? 3. kör végére, ha még bent van valaki kiszemelt pass rusher vagy cover LB?
több mint 11 éve
van rá esély, de szerintem kimennek.mocskos jó pick.nem tudok mást mondani.tavalyhoz képest - így nézve a képet - a pass rush ugyanott van, Abraham helyett jött Osi. Nem romlott a szitu. Viszont van egy shutdown corner (reméljük), egy burner corner, aki ráadásul segíthet végre stabilizálni a special teamet. Tavaly szintén nagy gondunk volt, hogy a kezdő pozíciónk nem volt a legjobbak között (átlagban). Ezt kombinálva SJ-vel. Nem nagyon panaszkodhatunk.
valszeg ők már tudják hogy Abraham visszajön,más reális magyarázat nincs arra hogy nem húztunk pass rushert. ha nem akkor valóban érthetetlenKenny
A 4. körben DE és LB-t várok. Az lehet, hogy Okafor vagy Moore lecsússzon odáig és erre számítanak?deadmike
az is eldőlt, hogy Jesse sem lesz Falcon 😕