Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
jelenleg valóban nem hinném, hogy van clabora keret, de ha senki nem tűnik elég jónak, egy-két gyors átstruktúrálással nem lehetbe clabonak helyet csinálni?peachSok múlik azon h a Matty extension h áll, komolyabb capmanőverre amíg az nem véglegesedik nem nagyon számítok.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
jelenleg valóban nem hinném, hogy van clabora keret, de ha senki nem tűnik elég jónak, egy-két gyors átstruktúrálással nem lehetbe clabonak helyet csinálni?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Jött 3 db 6-7 magas behemót egykori FCS-OT az UDFA-n, meglátjuk elégnek látják-e vmelyiket backup swing tackle-nek, ha nem akk sztem a TC utáni cutoknál szerzünk vkit, Clabora nem hinném h van pénz.köszi!A kicker Barth jó lehet ill. az ILB Clancy 3-4-es tednek jó lehet ha majd váltunk, a többiek felé nem fűzök sok reményt.empty taxiHivatalos UDFA-lista: www.atlantafalcons.com/news/article-1/Falcons-Add-24-College-Free-Agents/bd4b6f3e-05d9-4fff-9faa-a50606fea115empty taxiaki néz college meccseket! van köztük valaki, aki beválhat??Sugar611
amúgy valami OT nem kéne hamár ment Clabo meg Svitek??Sugar611
Madden hates me.
több mint 11 éve
Wingo-ról írták,hogy Snelling konkurenciája lehet az edzőtáborban.
több mint 11 éve
clabonak még mindig nincs csapata... 😉
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
köszi!A kicker Barth jó lehet ill. az ILB Clancy 3-4-es tednek jó lehet ha majd váltunk, a többiek felé nem fűzök sok reményt.empty taxiHivatalos UDFA-lista: www.atlantafalcons.com/news/article-1/Falcons-Add-24-College-Free-Agents/bd4b6f3e-05d9-4fff-9faa-a50606fea115empty taxiaki néz college meccseket! van köztük valaki, aki beválhat??Sugar611
amúgy valami OT nem kéne hamár ment Clabo meg Svitek??
több mint 11 éve
A kicker Barth jó lehet ill. az ILB Clancy 3-4-es tednek jó lehet ha majd váltunk, a többiek felé nem fűzök sok reményt.Hivatalos UDFA-lista: www.atlantafalcons.com/news/article-1/Falcons-Add-24-College-Free-Agents/bd4b6f3e-05d9-4fff-9faa-a50606fea115empty taxiaki néz college meccseket! van köztük valaki, aki beválhat??Sugar611
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Hivatalos UDFA-lista: www.atlantafalcons.com/news/article-1/Falcons-Add-24-College-Free-Agents/bd4b6f3e-05d9-4fff-9faa-a50606fea115empty taxiaki néz college meccseket! van köztük valaki, aki beválhat??
több mint 11 éve
Hivatalos UDFA-lista: www.atlantafalcons.com/news/article-1/Falcons-Add-24-College-Free-Agents/bd4b6f3e-05d9-4fff-9faa-a50606fea115
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
mez számok:blog.atlantafalcons.com/jayadams/2013/04/29/falcons-draft-picks-select-their-jersey-numbers/
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Wow Doege nálatok 😀 Nem mintha nagy szerepet kapna, de van egy divatdrukkeretek 😛Drip... az első keretszűkítésig.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
summary:www.thefalcoholic.com/2013/4/27/4276828/the-draft-that-was-full-2013-falcons-draft-summary
több mint 11 éve
Wow Doege nálatok 😀 Nem mintha nagy szerepet kapna, de van egy divatdrukkeretek 😛
több mint 11 éve
www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/Thomas_Dimitroff_News_Conference_Day_3/db86d533-56a5-4bea-8f84-225a466202c2Jónak ítéli a draftot,és a válaszokban elemzi a húzott játékosokat.
több mint 11 éve
Azért én Mottat is komoly picknek tartom(az ő értékét ha jól tudom a combine vitte le nagyon),igaz S poszton megvagyunk,de ki tudja mikor jön közbe egy sérülés.KennyAz utóbbi években rendre egy kezdő tapasztalattal rendelkező veterán (Sanders, Hope) volt az elsőszámú cseresafety, idén már a draft visiteknél látszott h akarunk hozni egy safetyt DeCoud és Moore mögé.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Azért én Mottat is komoly picknek tartom(az ő értékét ha jól tudom a combine vitte le nagyon),igaz S poszton megvagyunk,de ki tudja mikor jön közbe egy sérülés.Nekem is tetszik az idei draft, viszont kb. az is eldőlt vele szvsz h nem lesz sémaváltás a védelemben.empty taxiezt a draftot az alford pick után úgyis az fogja beárazni, hogy vmeik 4. v 5. körös pass rusher bejön e.... az utóbbi időkben ez nem jött be, nagyon remélem h ez most változik...peach
több mint 11 éve
Nekem is tetszik az idei draft, viszont kb. az is eldőlt vele szvsz h nem lesz sémaváltás a védelemben.empty taxiezt a draftot az alford pick után úgyis az fogja beárazni, hogy vmeik 4. v 5. körös pass rusher bejön e.... az utóbbi időkben ez nem jött be, nagyon remélem h ez most változik...
több mint 11 éve
UDFA-k:Casey Barth, K, North Carolina
Joplo Bartu, LB, Texas State
Nick Clancy, LB, Boston College
Seth Doege, QB, Texas Tech
Rashad Evans, WR, Fresno State
Corey Howard, C, Central Arkansas
Donald Russell, RB, Georgia State
Alex Savoie, OT, McNeese State
Ryan Schraeder, OL, Valdosta State
Adam Replogle, DT, Indiana
Matt Smith, C, Kentucky
Sean Sellwood, P, Utah
Momo Thomas, CB, Colorado State
Brandon Thurmond, OLB, Arkansas Pine-Bluff
Ronnie Wingo, RB, Arkansas
Paul Worrilow, ILB, Delaware
Gyanítotam h jönni fog egy K hátha nem kell Bryantet megtartani a maga fizujával, Casey Barth egyébként Connor Barthnak, a Bucs egyéként igen jó rúgójának az öccse.
Ez a Replogle meg a 299 fontjával meg továbbra is az alulméretezett DT-sorunkat erősítheti úgyh továbbra is vallom h marad a 4-3.
Nick Clancy meg egyébként a 2. legtöbb solo tackle-t mutatta be az FBS-ben tavaly.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Nekem is tetszik az idei draft, viszont kb. az is eldőlt vele szvsz h nem lesz sémaváltás a védelemben.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Ezt még nemtudhatjuk 😊 ez nagyon boom or bust draft volt szvsz 😊
több mint 11 éve
Összességében jól alakult a draft.Soha rosszabbat.
több mint 11 éve
Zeke Motta is also considered a potential OLB, but in more of a coverage variety - not pass rush.
több mint 11 éve
nem feltétlen. Goodman rohadt jó lesz, Mapongában van fantázia. Az unikornis jövőre többet fog szerintem pusztítani, és még Massa és Robertson is ott van. Őket különösen szeretik az edzők. Itt megvagyunk, az ILB és talán a DT aggaszt egy kicsit.Hát de utánnuk elég nagy az űr.KennyNem leszünk kicsit vékonyak rutin terén a DE poziban?KennyOsi és Biermann nem olyanok? 😀shawnka