Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
persze hogy nektek szurkolunk, aztán majd kiestek a macik ellen, és nem lesz gondunk Vickkel 😀 (akit egyébként az Atlanta-fanok közül szerintem nagyon sokan szeretnek még mindig, úgyhogy miatta biztos nem szurkolnánk ellenetek)akkor mostantól kollektíven szurkoljon este mindenki az Eagles-nek.shawnkaJé nekünk is fog szurkolni valaki már kezdtem azt gondolni, hogy mindenki majd úgy is Rodgersnek drukkol Vick miatt. Már ezért hála a Hawksnak 😛dande
Chicagot meg már simán megcsapjuk otthon és SB 😀
ki van ez találva kérem 😛 😂
több mint 13 éve
Vick mezem van fehér és piros is, fantasyban az én csapatomat erősíti, nyilván neki szurkolok.
több mint 13 éve
Bár zöldek is vagytok meg sasok is...brrrrr, de Vick miatt egyébként is oda szurkoltam volna... 😀
több mint 13 éve
Nekem ugyan semmi főleg ha az inteket újra elfelejti a következő 200 nem tudom valahány passzig 😊Mi a probléma Vick-kel? 😀shawnkaakkor mostantól kollektíven szurkoljon este mindenki az Eagles-nek.shawnkaJé nekünk is fog szurkolni valaki már kezdtem azt gondolni, hogy mindenki majd úgy is Rodgersnek drukkol Vick miatt. Már ezért hála a Hawksnak 😛dande
több mint 13 éve
Mi a probléma Vick-kel? 😀akkor mostantól kollektíven szurkoljon este mindenki az Eagles-nek.shawnkaJé nekünk is fog szurkolni valaki már kezdtem azt gondolni, hogy mindenki majd úgy is Rodgersnek drukkol Vick miatt. Már ezért hála a Hawksnak 😛dande
több mint 13 éve
akkor mostantól kollektíven szurkoljon este mindenki az Eagles-nek.shawnkaJé nekünk is fog szurkolni valaki már kezdtem azt gondolni, hogy mindenki majd úgy is Rodgersnek drukkol Vick miatt. Már ezért hála a Hawksnak 😛
több mint 13 éve
akkor mostantól kollektíven szurkoljon este mindenki az Eagles-nek.
több mint 13 éve
Úgy maradt...már csak az kell hogy Vick elintézze a GB-t és a Seahawks jön a Dome-ba... 😛Keanoígy van aztán Vick elintézze a Macikat Hassi titeket, és a Hawks jön a Lincolnra, hogy aztán még egyszer visszatérjünk idén Dallasba 😊 (ugye ott lesz a döntő ha jól emlékszem a lényeg, hogy a srácaink tudják 😛 )
több mint 13 éve
Úgy maradt...már csak az kell hogy Vick elintézze a GB-t és a Seahawks jön a Dome-ba... 😛
több mint 13 éve
Igen, kicsit elszállt mindenkiből a hit.a mai meccs után ez duplán lájk. merjünk hinni.
Abból kell erőt meríteni hogy a PO mindig csak egy lépésről szól, GB,NO, SEA is vertük. Ez a 3 csapat valamelyike jöhet a következő körben ha ez megvan PHI a Dome-ban az utolsó lépés. A végjátékunktól szerintem retteg mindenki a kinti kommentárok is Ryan utolsó 2p menetelését emlegetik. Tehát ha szoros meccset tudunk játszani ami elég sokszor sikerült ebben az idényben akkor nagy lehet az esélyünk a tovább lépésre.
Bízzunk a csapatunkban azért az alapszakaszt is így túlteljesítették akkor ez most miért nem sikerülhet nekünk.
Go Falcons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!errorlacy6
több mint 13 éve
csak ide merem leírni, mert eredménykövetőben megölnének, de azért röhögök ezen a meccsen 😀csak maradjon is így 😊
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=flBXW78dVEcSugar602Samuel L. Jackson rulez! 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=gBEcxQNTf-8&feature=related Hát ez sem csúnya anyag de ezt tényleg a jövőhétre ráhangolás képen addig ne nézd meg!!!!!
😀 😀 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=flBXW78dVEcSugar602erre jogosan repülnek majd a lájkok 😀 bár jobb lett volna ezt a vidit későbbre tartogatni, én jövő hétvégén linkeltem volna 😀
több mint 13 éve
Igen, kicsit elszállt mindenkiből a hit.Abból kell erőt meríteni hogy a PO mindig csak egy lépésről szól, GB,NO, SEA is vertük. Ez a 3 csapat valamelyike jöhet a következő körben ha ez megvan PHI a Dome-ban az utolsó lépés. A végjátékunktól szerintem retteg mindenki a kinti kommentárok is Ryan utolsó 2p menetelését emlegetik. Tehát ha szoros meccset tudunk játszani ami elég sokszor sikerült ebben az idényben akkor nagy lehet az esélyünk a tovább lépésre.
Bízzunk a csapatunkban azért az alapszakaszt is így túlteljesítették akkor ez most miért nem sikerülhet nekünk.
Go Falcons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
bergerdani
4 913
Azt sem árt elfelejteni szerintem, hogy az NFC PO résztvevők között a Philly kivételével mindenkit megvertünk, az egy dolog, hogy a Saints-t másodszor nem sikerült. Ebben az esetben pedig én rohadtul nem elégednék meg egy ilyen szezon után az NFC Championship Game-el, SB-ba várom a csapatot. Hogy ott kit kapunk...Egyébként főleg a GB- nek örülnék, játsszanak csak úgy, mint a Chicago ellen, akkor kibelezzük őket.
Mindig jövőre
több mint 13 éve
És nem utolsó sorban a hazai pálya előnye is megvan...nem kell SB győzelemről beszélni, de temetni sem kell a csapatot...a hétvégén meg lehet nézelődni, higy ki ellen mi várható a Dome-ban... :cool: Én személy szerint remélem, hogy a NO jön...
több mint 13 éve
nemtom mi ez a haláli hangulat h nem érzitek a plusszt a csapatban stb... annó mikor a giants nyert , vagy 2 éve mikor a cards SB-ba jutott akkor bennünk ki érezte azt a kis plusszt...?nem mondom h toronymagas esélyesek lennénk , de azért a 13-3 alapszakasz véletlen nem lehet , simán van esélyünk a SB-ba. annyi mint a többieknek minimum , de sztem több is...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Hát túl szép lenne, ha hazai pályán a Seahawks elkapná a Saintset, de ennek kb 1% az esélye 😂 Talán, egy kör bennünk van.Max főcsoport döntő.Sajnos többet nem érzek a csapatban.Hiányzik valami plusz belőlük, ami tényleg elit csapattá tenné a srácokat.aztecHa egy kört mentek, akkor az már főcsoport döntő, egyébként 😛
Igazából wishlist: GB W a Phili ellen, majd GB W Atlantában, és mi nyerjünk Seattle-ben és Chicagoban, majd jöhet hozzánk a GB játszani, onnan SB, ahol Pats ellen az ELSŐ KO lesz onside 😀
(csendben jegyzem meg, hogy a sérülés hullámunk miatt, mindennek örülni fogok 😊 )
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát túl szép lenne, ha hazai pályán a Seahawks elkapná a Saintset, de ennek kb 1% az esélye 😂 Talán, egy kör bennünk van.Max főcsoport döntő.Sajnos többet nem érzek a csapatban.Hiányzik valami plusz belőlük, ami tényleg elit csapattá tenné a srácokat.aztecsajnos én is így látom!
szerintem a Packers-Eagles meccs győztese messzire jut! és az az Eagles lesz, úgyhogy Vick gyűrűvel hálálja meg a bizalmat! 😀
több mint 13 éve
aztec
1 360
Hát túl szép lenne, ha hazai pályán a Seahawks elkapná a Saintset, de ennek kb 1% az esélye 😂 Talán, egy kör bennünk van.Max főcsoport döntő.Sajnos többet nem érzek a csapatban.Hiányzik valami plusz belőlük, ami tényleg elit csapattá tenné a srácokat.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
2011 Free Agent:Trey Lewis kivételével mindenkit érdemes lenne megtartani(agnone WHO?). Koenen-re remélem most már nem tag-et teszünk, hanem kap valami szép hosszútávút.
Robert Agnone RB
Justin Blalock G*
Matt Bryant K*
Tyson Clabo T*
Harvey Dahl G*
Brian Finneran WR (eljárt az idő felettünk)
Brent Grimes CB* ( 😀 )
Michael Koenen P*
Trey Lewis DT
Stephen Nicholas OLB*
Jerious Norwood RB*
Mike Peterson OLB
Jason Snelling FB*
Vance Walker DT*
Eric Weems WR*
Brian Williams DR
John Parker Wilson QB
errorlacy6
Mularkey jó arc. pl Weis mostani szerződése nem tudom mennyire lesz jó hatással a KC playoff-jára.
Ti mint vártok a PO-tól? egy kört minimum kéne menni. 😀
Höri! van az 9 is.
több mint 13 éve
Mularkey kérte a Denvert h halasszák az interjút addig amíg versenyben vagyunk. Ez kifejezetten szimpatikus dolog, ránk akar koncentrálni. Ráadásul valszeg a Broncos meg nem akarja megvárni a SB-t HC kinevezés ügyében 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...