Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
aztec
1 360
Az a sasbrigád már Kolbbal az élén is mondhatni agyonvert minket...Hol kell aláírni? 😀
Mondjuk Rodgersék se 1szerű ellenfél, valamint a szentekkel se szeretnék naon összekerülni.
1 lehetséges megoldás a problémára:
1. Most 7végén nyer a Bears a GB ellen és nyer v a Bucs v a Giants így a pacskerek már nincsenek PO-ba.
2. Wild cardon a Bucs vagy a Giants megveri az Eaglest, a másik ágon sajna a Saints megveri az NFC Worst győztesét
3. Főcsop elődöntőn TB/NYG kettős vmelyikével játszunk a Saints-cel meg elbánik a Bears
4. NFC döntő a Bears ellenempty taxi
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Az a sasbrigád már Kolbbal az élén is mondhatni agyonvert minket...Mondjuk Rodgersék se 1szerű ellenfél, valamint a szentekkel se szeretnék naon összekerülni.
1 lehetséges megoldás a problémára:
1. Most 7végén nyer a Bears a GB ellen és nyer v a Bucs v a Giants így a pacskerek már nincsenek PO-ba.
2. Wild cardon a Bucs vagy a Giants megveri az Eaglest, a másik ágon sajna a Saints megveri az NFC Worst győztesét
3. Főcsop elődöntőn TB/NYG kettős vmelyikével játszunk a Saints-cel meg elbánik a Bears
4. NFC döntő a Bears ellen
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A Pats már SB téma... 😊 A sasok elleni meccs pikkantériája Vick lenne..újra a Dome-ban hát az sem lenne egyszerű bár valahogy úgy érzem az megoldhatóbb feladat lenne... :rolleyes:
több mint 13 éve
IR: Robbie Agnone; Shann Schillingerpractice squad: Marquez Branson; Brandyn Harvey; Rafael Bush
több mint 13 éve
John Abraham DE Groin Did Not Participate In Practice --Jonathan Babineaux DT Shoulder Did Not Participate In Practice --
Curtis Lofton LB Knee Did Not Participate In Practice --
Todd McClure C Ankle Did Not Participate In Practice --
Roddy White WR Knee Did Not Participate In Practice --
Jamaal Anderson DE Quadricep Limited Participation in Practice --
Kroy Biermann DE Calf Limited Participation in Practice
Vasárnapra mindenki friss és üde... :o 😀 😂
több mint 13 éve
Mondjuk speciel én egy csapattól tartok igazán a PO-ban az pedig a GB... :rolleyes:KeanoÉn a PHI-től tartok
több mint 13 éve
Mondjuk speciel én egy csapattól tartok igazán a PO-ban az pedig a GB... :rolleyes:Keanoén a Pats-től. 😀
több mint 13 éve
Mondjuk speciel én egy csapattól tartok igazán a PO-ban az pedig a GB... :rolleyes:
több mint 13 éve
igenjobbak a mutatói, de Ryan nekünk meccseket nyert. Aaron inkább elvesztette azokat.Ezt most komolyan gondolod?tenorx
Zsoca
több mint 13 éve
jobbak a mutatói, de Ryan nekünk meccseket nyert. Aaron inkább elvesztette azokat.Ezt most komolyan gondolod?
Zsoca
több mint 13 éve
fura leírni, de Grimes tényleg beférhetett volna. a sok elütött passz és INT mellett azért a szerelésekre is gyakran odaért. bejátszotta a pályát corner létére. idén már bőven kevesebb misstackle-je volt, mint korábban. azt hiszem csak a szezon elején kaptunk róla egy nagy play-t.Abraham már régóta megérdemelte. neki örülök
Ryan nagyon nagy meglepetés. főleg a múlt heti állás alapján, de nem nagyon lehet rajta vitatkozni. Rodgers-nek lehet jobbak a mutatói, de Ryan nekünk meccseket nyert. Aaron inkább elvesztette azokat.
Weems a ret TD-je mellett azért szép visszahordó átlaggal is rendelkeett. ő is belefér.
egyedül Gonzo beválasztása ami picit fura. a PFF-en írták, hogy attól még, hogy future HOF, nem kell minden évben a ProBowl-ban játszania. nem volt rossz, de ebben van valami.
az LB sorból tényleg beférhetett volna Lofton, de ne feledkezzünk meg Moore-ról se. az egyik legígéretesebb strongS. jó számokat produkált és érdemben is hozzátett a D-hez. előbb-utóbb neki is meglesz a beválasztás. ha ezt a rookie évében csi álja, akkor biztos a beválasztása.
több mint 13 éve
Így kezdem: 😀Aztán: a PFM-en ezt írták - Brent Grimes kimaradása szinte érthetetlen, miközben Charles Woodson igencsak csendes szezont fut (persze magához és Grimes-hoz képest). Az Atlanta cornerback-je vezeti a ligát leütött labdák számában és úgy tudott nagy szezont produkálni, hogy mindenki Dunta Robinsontól várta a nagy játékokat. Asante Samuel Grimes helyén úgy nézve érthetőbb, hogy az Eagles játékosa interception-ök számában vezeti a ligát (talán ez a legszembetűnőbb statisztika egy DB esetében) és az Eagles lényegében még nem kapott róla TD-t. lesz ebből a gyerekből valaki a végén 😀
több mint 13 éve
Mi adjuk a legtöbb játékost a Pro Bowl-ra 😊"És a legtöbb kezdő játékost"
Ryan - azt hittem nem fér be Rodgers-t biztosabbnak éreztem
Turner - Kezdő lesz, nem tudok különbséget tenni a 3 választott között(AP, Steven Jackson)
White - Egyértelmű volt még ha a játéka kicsit visszaesett is
Gonzalez - Megérdemli
Mughelli - Egyértelmű, hogy az egyik legjobb
Abraham - bármit is csinál ő nem kerülhet be, úgy gondoltam, mert jobb szezonjába se választották be, mondjuk most se rossz
Weems - mennyen 😀
De azért reménykedjünk, hogy nem megy senki és nem azért mert az NFC döntőben kikaptunk és duzzognak 😀Buga
Szeretnek minket és kész!!! 😂 😂 😂
Ryan: nem nagy esélyt adtam neki de mégis ott van.
Abraham: egy utolsó búcsú meccs lehetett volna neki, csak hát az SB fontosabb 😀 hiába van 13sck mind már eldőlt eredménynél szerezte kivétel a mostani NO most tényleg odatette magát.
Weems: még jó hogy szaladt majd 100yrd-ot életében először és láss csodát..
Lofton: MEGÉRDEMELTE VOLNA A LEGKIEGYENSÚLYOZOTTABB TELJESÍTMÉNYT NYÚJTJA.(szerintem)
A többieken nem csodálkozom.
több mint 13 éve
Sok pontot nem hiszem hogy összehoznak. A passz nem megy nekik mi azt szokás szerint nem tudjuk levédekezni futásaikat meg csak lerendezzük abban jók szoktunk lenni.Nehogymár Clausen ellenünk játszon nagyot.aztecInkább azt kérd, ha adhatok tanácsot, hogy a Panthers védelme ne fogjon ki nagyon jó napot, mert akkor 10-7-tel is simán ki tudtok kapni... Nem érzem, hogy Clausen ezzel a támadósorral, az oda-vissza-előre-hátra sérült futókkal tudna bármit alkotni...Gyurma Pappa
Futás ellen nem védekeznek valami fényesen, ha minden kötél szakad és leveszik ReceivingBig3 Gonzót, Jenkinst, Whitet a pályáról 😀 😀 😀 akkor jön a RushingBig3 Mughelli, Snelling, Turner... 😂
több mint 13 éve
Nehogymár Clausen ellenünk játszon nagyot.aztecInkább azt kérd, ha adhatok tanácsot, hogy a Panthers védelme ne fogjon ki nagyon jó napot, mert akkor 10-7-tel is simán ki tudtok kapni... Nem érzem, hogy Clausen ezzel a támadósorral, az oda-vissza-előre-hátra sérült futókkal tudna bármit alkotni...
több mint 13 éve
Nem volt ez olyan tragikus. Az O részéről megértem Mularkeyt h erőltette Turnert elvégre ha többet passzoltunk volna még kevesebbet pihenhetett volna a D. Mindenesetre ha megverjük a Pantherst kb lényegtelen volt a részünkről ez a meccs.empty taxiTavaly a Saints a Dallas elleni vereséggel volt így: mind1, a TB úgyis meg lesz 😊
Egyébként a mostani meccset (mint idén sokat) Williams nyerte meg a Saintsnek, sajnos idén a OL nem azt csinálja, amit SP és Brees kér tőlük, így meg nehéz.
Szerintem a konferenciadöntőben találkozunk. 😉
több mint 13 éve
Nem volt ez olyan tragikus. Az O részéről megértem Mularkeyt h erőltette Turnert elvégre ha többet passzoltunk volna még kevesebbet pihenhetett volna a D. Mindenesetre ha megverjük a Pantherst kb lényegtelen volt a részünkről ez a meccs.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
aztec
1 360
8 W után pont jókor jött ez a vereség, kellett egy kijózanító pofon a hurráhangulat közepén. 😉 A Vikings elkapta a Philly-t, pedig az a meccs országos 1-es volt, mi is szophatunk a Panthers ellen, ha félvállról vesszük őket.Tudom a Panthers és a Vikes nagyon nem ugyanaz a kávéház, de ugyanúgy elb@szhatjuk, ha nem figyelünk oda.Nehogymár Clausen ellenünk játszon nagyot.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
ami még fontos , hogy ezen a meccsen a saints edzői stábja is csúnyán megverte a miénket az oldalvonal mellet... nem cink h kikaptunk , inkább most mint a PO-ban.. 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Mi adjuk a legtöbb játékost a Pro Bowl-ra 😊+1
Ryan - azt hittem nem fér be Rodgers-t biztosabbnak éreztem
Turner - Kezdő lesz, nem tudok különbséget tenni a 3 választott között(AP, Steven Jackson)
Gonzalez - Megérdemli
Abraham - bármit is csinál ő nem kerülhet be, úgy gondoltam, mert jobb szezonjába se választották be, mondjuk most se rossz
Weems - mennyen 😀
De azért reménykedjünk, hogy nem megy senki és nem azért mert az NFC döntőben kikaptunk és duzzognak 😀Buga
Ez nagyon jó Buga ! Abraham szerintem megérdemli, előző szezon után nagyot lépett előre, ahogy az egész csapat is. Én még azért Grimes pajtást benyomtam volna!
több mint 13 éve
Mi adjuk a legtöbb játékost a Pro Bowl-ra 😊Ryan - azt hittem nem fér be Rodgers-t biztosabbnak éreztem
Gonzalez - Megérdemli
Weems - mennyen 😀
De azért reménykedjünk, hogy nem megy senki és nem azért mert az NFC döntőben kikaptunk és duzzognak 😀
több mint 13 éve
Schillinger IR-re került, így szeptember 21. (!!!) után ismét változtatni kell a kereten.durva, hogy máshol van 30 sérültlistás, itt meg 3