Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 13 éve
errorlacy6 189 — Falcons fan
mondjuk annyira nem oszt nem szoroz sajna... már tavaly is nagyon kevés carry-t kapott amikor tudott játszani... sajnálom , mert én nagyon bírom.peach
Hát igen tavaly is keveset játszott, viszont mikor nem ment Turnernek akkor a higany mozgásával tudott a csapaton segíteni. A 3 RB-nk nekem is nagy kedvenceim.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 856 — a new hope (again)
mondjuk annyira nem oszt nem szoroz sajna... már tavaly is nagyon kevés carry-t kapott amikor tudott játszani... sajnálom , mert én nagyon bírom.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Kérdés :

Norwood sérülése az egész idényét hazavágta vagy még van remény a játékára a PO-ban.????Keano
IR-re rakták, idén nem játszik már. 😕

több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Kérdés :

Norwood sérülése az egész idényét hazavágta vagy még van remény a játékára a PO-ban.????

több mint 13 éve
azt nem értem , h az első félidőben jól ment a futás... akkor miért hagytuk a rá 2. félidőben?peach
Turner utána elég sokat pihent, hiányzott Snelling nagyon, jobban megosztotta volna a Tampa védelmét.
több mint 13 éve
azt nem értem , h az első félidőben jól ment a futás... akkor miért hagytuk a rá 2. félidőben?

több mint 13 éve
Gyerekek le vagyok döbbenve a hozzáállásotokon!!!!!!! :o :o :o

Ennyi W meg annyi L seed #1 és hol marad.......

Mughelli bátyó nagy TD-je 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Nagyon szarok voltunk, és most igazuk volt Ricsiéknek ez a Tampa pár év múlva ajajaj...

Nagyon rossz félálomban szívrohamot kapni.

Hatalmas W!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ 13-3 szerintem még mindig jó
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 209 — Egyéb témák lakó
Saints otthon: otthon vagyunk nem kérdés h nyerünk 😀
empty taxi
😀 Meglátjuk. Minden nagy sorozat megszakad egyszer, lásd: jövő héten Apó lehet nem kezd. Itt az ideje, hogy Matty is bukjon otthon 😂Gyurma Pappa
Bukott már az újonc idényében a Denver ellen bőven elég az az egész karrierjére 😀empty taxi
jó lesz az xx-2-nek is, minden évben +1-gyel növelve, a Saints elleni meccsekkel 😉

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
empty taxi
😀 Meglátjuk. Minden nagy sorozat megszakad egyszer, lásd: jövő héten Apó lehet nem kezd. Itt az ideje, hogy Matty is bukjon otthon 😂Gyurma Pappa
Bukott már az újonc idényében a Denver ellen bőven elég az az egész karrierjére 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 209 — Egyéb témák lakó
empty taxi
😀 Meglátjuk. Minden nagy sorozat megszakad egyszer, lásd: jövő héten Apó lehet nem kezd. Itt az ideje, hogy Matty is bukjon otthon 😂

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Huhh gyerekek mi volt ez a tegnapi meccs... 10-2 sanszos a seed #1 ami Ryan otthoni statjait nézve naggyon is reménykeltő...
2 csapat van 1 meccs hátrányra tőlünk róluk egy kis projection tőlem:
NO:
Rams otthon ezt sztem behúzzák
Ravens idegenben arrafelé már igen hideg van bukják
Falcons @ Georgia Dome Ryan-nek ugye nem szokása otthon kikapni bukják
Bucs otthon ez az övék
ez ugye 11-5
CHI:
Pats otthon Cutler szétdobálja azt a secet nyernek
Vikings idegenben a Maci OL-nek nincs sok esélye a Vikings DL ellen szvsz bukó
Jets otthon van olyan jó védelem a Jetsé h Cutler hibázzon ellenük L
Green Bay idegenben sztem ezt behúzzák: kicsivel jobban futnak mint a Packers és az újévkor a Lambeaun nem utolsó szempont
ez szintén 11-5
És ugye mi:
Panthers idegenben: idén olyan gyenge ez a Carolina O#, h hiába nem rossz a D képtelen komoly csapat ellen nyerni W
Seahawks idegenben: A Qwest Fielden mindig nehéz nyerni, de minket passzal lehet minket megverni és ők abban nem jók W
Panthers otthon: lásd Saints
ez bizony 14-2...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
10-2 és ez a lényeg, én nem szeretnék foglalkozni azokkal, akik jönnek, hogy így a spori meg úgy a bíró! Ha az ő csapatával történik ugyan az... Tény hogy segítettek egy kicsit, mert szvsz Grimes egyik INT-je se volt az és én sztem Weems is kilépett, de megadták és kész. 😊 Grimes-ról pont ezt mondtam, hogy hihetetlen képességei vannak, csak ritkán mutatja meg :/ Ügyesen csinálja mikor elengedi a WR-t bízva a képességeiben és nagy területet hagy maga mögött, az irányító persze, hogy arra dobja ő meg ugrik akkorát mint egy gazella 😀 ettől még szar játékos 😀 bár furcsa volt látni, hogy tegnap nem nagyon pattant le senkiről és elég agresszív volt. Gonzoról van valami hír??? elég szarul nézett ki ahogy lebicegett tegnap :/ nem lenne jó ha kiesne a hátralevő meccsekre...

több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
legnehezebb meccsünk volt, amit megnyertünk, mert most nem adtunk le nagy előnyt a 2. féliőben, hanem végig szoros volt.
a Weems TD érett és nagyon kellett. jó érzéke van a visszahordásokhoz. tulajdonképpen a legjobbkor jött, mert akkor álltunk úgy, hogy nagyon kell egy gyors TD. gyönyörű volt.
Grimes megérdemli a vállveregetést. ugyan a második INT is dadogott rendesen, de így is volt egy csomó elütött passza. Dunta meg szerintem most sem volt jó. volt egy szép villanása, de nem több. szerintem a mai/tegnapi produkciója is nagyon kevés volt.
Ryan pedig szar volt, ahogy az várhattuk. mázli volt, hogy Talib kiesett. ha ő játszik, akkor még neccesebb lett volna. de még így is ő hozta a meccset.
a D annyira nem volt rossz. a passrush továbbra is lehetne jobb. a futás ellen sem működtünk hatékonyan, viszont legalább Freeman nem 70%+ -al passzolt ellenünk. az is fejlődés. a Graham TD olyan volt, amit be lehet nézni, de a goal line D elég jó.

nagyon kell a seed#1
10-2. nagyonmenő. GO FALCONS!!!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
annyira jóóó lenne pár olyan meccs ahol simán nyerünk, és nem kapok agyvérzést! 😀

nem játszottunk valami jól, de így is nyertünk, és ez a NAGY CSAPATOK jellemzője! 😊
a TD return tényleg nagy királyság volt! nagyon jókor jött, idén még lehetne egy pár... az utolsó TD returnünk 2002ben volt...

örülnék ha a 3. negyedekben legalább néha csinálnánk egy pár pontot!!! 😀
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Húú, nagyon forró volt az a pite, hajj, de forró. 😀 De a lényeg a győzelem, azt sose kell magyarázni 😀 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
áhh , beszarás jó meccs volt...
beszéltük már párszor , de hihetetlen h akkor is nyerni tudunk ha nem megy a játék...
a tampa nagyon jól felkészült a rövid 5-10 yardos passz játékunkból , nem is ment mattynek.
azért amikor nagyon kellett csak odatette ős is , meg úgy mindenki azt a pluszt ami kellett a W-hez. grimes miért nem tud minden meccsen így játszani? nem lenne baj... és tegnap még dunta sem volt annyira szar. weems return TD már nagyon érett , nagyok jókor jött...
áhhh , 10-2 nagyon nagy királyság!

több mint 13 éve
OMG ! Mekkora meccs volt....

A hátralélvő négy meccsből / CAR, SEA, NO, CAR / akár mind a négy meglehet... :cool:
10-2 ezt még szokni kell... 😀

több mint 13 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Talán most kell a legjobban a győzelem!
GO FALCONS!

több mint 13 éve
A SportTV szakijai is talán nem lépnek olyan könnyen túl egy Falcons győzelem után, mert hát csífsz, berszmaci, bredi, nyúinglend, picbörg, megy csak... 😀
több mint 13 éve
csizizoli Atlanta Falcons 94 — Falcons fan
Ez nagy vízválasztó a csoport végkimenetele miatt.
Nagyon sokat számít, ha nyerünk.
Hajrá srácok nagyon kéne! Odabaszna a kételkedőknek, ha van még olyan!
Go Falcons!

GO FALCONS!
több mint 13 éve
nemtudom , valahogy nem aggódok a mai meccs miatt..
igaz idegenbe megyünk , de nem érzem a tampán h elbírnának kapni minket , meg sok is a sérültjük...

több mint 13 éve
Jó lett volna - ahogy eddig is - ha levett volna valamicske terhet Turner válláról és ketten szétfutják a Tampa D#-ét....Keano
Figyeld meg Ryan fut két first down-t és összesen 30-35 yardot 😉aztec
+ 1TD-t
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Jó lett volna - ahogy eddig is - ha levett volna valamicske terhet Turner válláról és ketten szétfutják a Tampa D#-ét....Keano
Figyeld meg Ryan fut két first down-t és összesen 30-35 yardot 😉

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Jó lett volna - ahogy eddig is - ha levett volna valamicske terhet Turner válláról és ketten szétfutják a Tampa D#-ét....

több mint 13 éve
Antone Smith RB Hamstring Did Not Participate In Practice Questionable
Jason Snelling RB Hamstring Did Not Participate In Practice Questionable
John Abraham DE Groin Full Participation in Practice Probable
Kroy Biermann DE Ankle Full Participation in Practice Probable
Michael Jenkins WR Quadricep Full Participation in Practice Probable
Curtis Lofton LB Knee Full Participation in Practice Probable
William Moore S Thigh Full Participation in Practice Probable
Eric Weems WR Pectoral Full Participation in Practice Probable
Roddy White WR Knee Full Participation in Practice Probable

Elég szép listát sikerült összehozni.
Snelling nem lesz az kicsit aggasztó lehet.