Baltimore Ravens
46 feliratkozó
35 perce
Most csak arrol ami tetszik:- Lamar 37 td, eddig a legtobb 36 volt egy idenyben. (Es az int-ek alacsony szama) siman meglesz a 4000+ yardos szezon. A "RB" szajkok immar boven zarojelbe tett szanalmas szuzmadarak halmaza.
- ujra van 1000 y feletti elkaponk. Flowers vmi 1015 nel jar.
- kellemes meglepetes volt a futojatek ilyen szep mukodese egy picc D ellen.
- Bateman (megis jatszott) egyre jobb.
- Andrews ujra az.
- kevesebb zaszlo nekunk mint az ellenfelnek.
- a D fordulorol fordulora egyre markansabb. Jot tett Hamilton hatravonasa (is)
- Tucker (hol kopogjam le?) is back?
- ujra versenyben a csoportert.
- Rosengarten boven bevalni latszik csafolva a huhogokat.
- kibasztuk Dio-t, nem ragaszkodunk hulyesegekhez?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
53 perce
Klaci79
22 366
Gratula egyébként, ez tényleg rendben volt…
2 órája
gedam
5 949
szép győzelem volt, de rendesen röfögött, mert a labdabiztonsággal baj vót, de aztán mindig hozzánk pattant. legalább nem volt minden szar, mint amikor kikapunk, mert a védelem fellépett és hálisten most a zászlót érő játékok is minimalizálva voltak. roquan mosleyra emlékeztet. elvileg őt azért nem fizettük meg ugye, mert a futás ellen elit, de passz ellen égethető. sajnos rs is. queen-nel ezért voltak elit páros, kéne mellé egy gyors ilb.
13 órája
no
7 373
koszi, de az zart. Annyira nem erdekesVan olyan hely ahol az ol jatekosokat nezik, passblokk win/hit/sack/sarga zaszlo/ passzjatekok, mikor voltak segitseg nelkul, total pass snap...stb?PFF premium
no
Willie Parker
13 órája
Willie Parker
15 501
Van olyan hely ahol az ol jatekosokat nezik, passblokk win/hit/sack/sarga zaszlo/ passzjatekok, mikor voltak segitseg nelkul, total pass snap...stb?PFF premium
no
13 órája
no
7 373
En azt halottam hogy nem is kellett megjelennie az edzeseken es siman kivartak volna az ev veget, otthon nehez bomlasztani a csapatot. Szerintem nincs WR es fel kellett hozni valakit. De mindegy a "sikertortenet szemszogebol"Johnson sokat gondolt magáról, már bomlasztó volt amit csinált. Mennie kellett.Ravens now have waived WR Diontae Johnson.kellett mert nincs WR, es igy sajnos ugyan olcso volt de eleg szanalmasra sikeredett ez a move.
KeyG
no
KeyG
13 órája
KeyG
9 675
Johnson sokat gondolt magáról, már bomlasztó volt amit csinált. Mennie kellett.Ravens now have waived WR Diontae Johnson.kellett mert nincs WR, es igy sajnos ugyan olcso volt de eleg szanalmasra sikeredett ez a move.
KeyG
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
13 órája
no
7 373
Van olyan hely ahol az ol jatekosokat nezik, passblokk win/hit/sack/sarga zaszlo/ passzjatekok, mikor voltak segitseg nelkul, total pass snap...stb?
13 órája
no
7 373
Ravens now have waived WR Diontae Johnson.kellett mert nincs WR, es igy sajnos ugyan olcso volt de eleg szanalmasra sikeredett ez a move.
KeyG
14 órája
KeyG
9 675
Ravens now have waived WR Diontae Johnson.
2 napja
én ezt sosem értettem. mi van, ha felvesz vki egy játékost és az azt mondja, nem.nem akarok odamenni.akkor nem játszik sehol. minden játékos tisztában van vele, hogy a csapatok birtokolják a jogaikat, ebből előfordulhatnak "kellemetlenségek" – lásd Shaquil Barrett, aki miután random visszavonult (pont a Dolphinstól), a csapat nem engedte, hogy máshova igazoljon amikor pár hónappal később meggondolta magát.
gedam
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 napja
Valószínűleg ezt előre leegyeztetik azért, főleg egy ilyen esetben, aki gyűrűért menne. Nincs értelme bottom 10 csapatoknak claimelni, kibaszás lenne csak a játékossal.
2 napja
gedam
5 949
én ezt sosem értettem. mi van, ha felvesz vki egy játékost és az azt mondja, nem.nem akarok odamenni.Campbellt valószínűleg elengedi a dolphins, ha már nem m lesz esélyük PO-ra. Így legalább picket se kell majd érte adni. Gyere haza, fiatal!Remélem nálunk köt ki de sok csapat felveheti waiverről előttünk. Mint ahogy tette Suggs-al a Kansasi 19-ben.
rkstzz
Benibácsi
3 napja
Benibácsi
805
Campbellt valószínűleg elengedi a dolphins, ha már nem m lesz esélyük PO-ra. Így legalább picket se kell majd érte adni. Gyere haza, fiatal!Remélem nálunk köt ki de sok csapat felveheti waiverről előttünk. Mint ahogy tette Suggs-al a Kansasi 19-ben.
rkstzz
3 napja
Campbellt valószínűleg elengedi a dolphins, ha már nem m lesz esélyük PO-ra. Így legalább picket se kell majd érte adni. Gyere haza, fiatal!
4 napja
no
7 373
Nate Wiggins has the lowest catch rate allowed with 43.6%Amit varunk tole azt hozza, a baj hogy nem varunk sokat es persze nem is kell. A statjai biztos jok, valoszinuleg Humph-nak is amugy. Ettol iden nem biznam ra az eletemet mert megtart egy kivalo elkapot. Es ahogy irtam van ideje mert kb jovore kelleni fog mert akkor mar nem Stephens fogjak tamadni. De kerdem en miert nem a csodaduo fogja a szeleket? Wiggins-Humph, mert igy jelenleg az ellenfelek kirohognek minket. Persze a valasz egyszeru csak nem egyezik a fizetesi csekkel. De sajnos igaz RS eseten is passz ellen, mar a futok is szivatjak es nagyon gyakran el van verve es itt van a legjobb a csapatban a pff szerint a giants ellen.
Wiggins szerintem nem hoz rossz évet elsősként amikor rengetegen megégnek, én benne bízom hogy jövőre CB1 lehet.
KeyG
4 napja
no
7 373
Az O falunk messze van az Eagles szinttől, kár is hozájuk hasonlítani, mindenki tudja, hogy jobb lenne egy jobb OL. Ha szar a falad mozgasd őket, vagy mozgasd az iranyítót ki.Az egyertelmu passzkiserleteknel nem tudod oket mozgatni, a szarabb falat futasnal meg lehet oldani. LJ kimozgatasa meg azert korlatos. Ha magatol a szar fal miatt megindul hatra vagy az egyik oldalra amit a DL nem tud megakadalyozni akkor is bezarja magat es akkor igazan jo elkapok kellenenek. Ezt is csinaljuk es a masik gyakoribb hogy Zsebkent indul a dolog es majd labon tancol/aknamezon lepkedos jatekhosszabbitas van. Az ~Sas nem csak az OL-ben tunt jobbnak hanem kb majdnem mindenhol jatekosoknal es jatekhivoknal is. Es a lenyeg hogy nem lehet azt mondani hogy a QB-juk olcsobb.
Nem tudok erre mit írni, mert engem is zavar, hogy nincs jó O fal.
Linderbaumhoz annyit, hogy el kellene dönteni hogy olyan O falat akarunk ( ha akarunk? ) építeni ami gyors és mozgékony vagy egy olyat ami strong.
KeyG
4 napja
KeyG
9 675
Nate Wiggins has the lowest catch rate allowed with 43.6%Wiggins szerintem nem hoz rossz évet elsősként amikor rengetegen megégnek, én benne bízom hogy jövőre CB1 lehet.
4 napja
KeyG
9 675
Az O falunk messze van az Eagles szinttől, kár is hozájuk hasonlítani, mindenki tudja, hogy jobb lenne egy jobb OL. Ha szar a falad mozgasd őket, vagy mozgasd az iranyítót ki. Nem tudok erre mit írni, mert engem is zavar, hogy nincs jó O fal.
Linderbaumhoz annyit, hogy el kellene dönteni hogy olyan O falat akarunk ( ha akarunk? ) építeni ami gyors és mozgékony vagy egy olyat ami strong.
4 napja
no
7 373
Egyet elfelejtettem irni amit megjegyeztem magamnak, a 4.TD Linderbaum minden dicseretet megerdemel ahogy a tobbiek is, de o extran
4 napja
no
7 373
Szeretnem ha megneznetek egy jatekot az O-tol. A 7-0 allasnal a Bate TD-t ami 2 es 11-nel szuletett. Benne a korlatainkat, a kockaztatast ( amiben oriasi hiba van, de meg igy is a biztosabb megoldas ) es Bate es LJ-t. A hivast Monkentol.
A korlatunk az OL. Termeszetesen ennel a jateknal nincs ertelme pontot adni nekik vagy az 100%-os. Pedig az o gyengeseguk miatt jon igy a jatek, mert igy biztosabb. LJ oriasi fizetes emelest er el nekik a statjaik javitasaval. Viszont a kockaztatas resze hogy egy TE fog egy edge-t ami nem jo elojel altalaban. Az edge itt piszok szar munkat vegzett, mert a D-ben JH-LJ es a TE-re is volt ember szoval neki gyorsan el kellett volna vernie es persze megteszi de addigra LJ nyilt terepen. Ezt TJ-HSmith ellen behivni vakmero. A fal cserebe fog 3 embert. A matek adja az elkapok ellenit szamot. Monken hivasa ez ellen nehez es ha elverik gyorsan a TE-t amire jo esely van akkor johet a LJ magia es Monkent lehet qva anyazni, igy meg hiaba klasszisokkal jobb az elkaposorunk mint barmikor az LJ era alatt egyeni megoldas kell. mert a 3 elkapobol ketto duplazva es johet Bate akirol mar irtam hogy nagyon jo. Persze nem ligaelit, ravens mertekkel nagyon jo. Latszik a problema. Latszanak a hibalehetosegek es nem latszik a tervszeruseg, LJ fele fenyegetettseg, LJ laba az allando. Pontosan ott tartunk mint ev elejen, a falat nem lehet magara hagyni es johetnek az ilyen jatekok ahol valakitol extra kell a kepessegeiket nezve.
Es a felhaborito hogy LJ meg mindig nem a legjobb pQB es ezt meg is kapja, de omaga egyenileg ezt boven kompenzalja, amikor a csapatnak kellene az bezzeg nemhogy szidva nincs meg dicserve is vannak akar Monken ( bar o aldozat is egyben ) es EDC. Ha csak lenne egy elit WR1-e vegre a futoegerunknek vagy egy fala ahol egy egyertelmu 4emberes nyomast ramerek bizni akkor a TE lehetne Andrews route-on es maris nagyobb bajban a D es az emberelony is eltunne naluk.
De ne is almodjunk pedig latva a Sasok keretet LJ azzal hasitana es nem dragabb mint Hurts. De felejtsem is el, mert a passrush irto gyenge es johet oda ember, a CB sor kicsit sem elit szoval johet oda ember.
5 napja
Ravens RT Roger Rosengarten has allowed just two pressures on 141 pass blocking snaps (including 75 true pass sets) over the past four gamesThere were 12 offensive tackles drafted in the first two rounds this year. Roger Rosengarten has the second-highest @PFF grade among them, only trailing No. 5-overall pick Joe Alt. Rankings in parenthesis.
KeyG
5 napja
KeyG
9 675
Ravens' top @PFF grades vs. Giants:Offense:
Devontez Walker (92)
Lamar Jackson (86.2)
Rashod Bateman (85.6)
Daniel Faalele (77.7)
Nelson Agholor (77.4)
Defense:
Roquan Smith (87.0)