Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 029
Kurva rövid életem lesz ezzel a csapattal.
Ez egy W, de kb csak ennek lehet örülni, csak annak a W betűnek másnak nem. Előrébb nem vagyunk a chokerkedés ránk ragadt.
Ha nincs Lamar kiszopunk a gecibe.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Azt a kurrrrrva!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Sources: The #Ravens and RB Justice Hill have agreed to terms on a 2-year, $6M contract extension. A nice deal for an underrated core player for them in his sixth year.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 264
Ben Johnson kéne ide
FloresR
Big like.
több mint 1 éve
FloresR 360
Ben Johnson kéne ide

Szerkesztette: FloresR
több mint 1 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
A jó csapatoknál többnyire (újvonalas) támadóguruk vannak, nekünk is ebbe az irányba kéne menni.
több mint 1 éve
Screenshot-2024-09-19-16-08-17-1

több mint 1 éve
Holtidenyben en is ezt pofaztam.
Tan nem H kiraly kellett volna hanem JK es a maradek penzen a veteranok vissza a falba...

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Belichick kora, igen az red flag.

Az abszolutizmusa sztem mar nem, miutan szerzodes nelkul marad volt ideje szarnyra kapni a hireszteleseknek hogy mar nem is akar manager is lenni, es ismet sztem sokat "szelidult", "lazult" az oreg ahogy a sztikus elemzos sztorizos szemlelodos enje felszinre tort. Hogy szarbol o sem kepes varat emelni, sztem nem red flag, es a keretunk bar nem hibatlan, (nagyon nem), de rakas tragyanak se nevezheto, qb van top5, szal teljes rebuild emlegetese barokkos tulzas lenne, s ekkor mar az idos kora sem akkora red flag.

Mi most (tobbek kozt) azt (is) nyogjuk, hogy a kozelmultunk sikerei nyoman leraboltak minket, BB ebbol is doktorit irhatna...
Nem tudom, de velem o nem hagyta volna engedni igy lepusztulni a tamadofalat.

Mindegy is. En nem kampanyolok Bili papa mellett, de a coaching okorsegekbol meg a bargyu kepu tanacstalan lefagyasokbol, elonybol leadott meccsekbol meg a hamubasult faszsagok nyoman bedobalt chellengekbol kibeba@ elegem van.

JH es EDC meg mindig telekszomszedok? Valszeg igen. Az egyik koltozzon mar odebb!

több mint 1 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 190

Adom.
RedFive
BB nekem is eszembe jutott de el is hessegettem a gondolatot (max DC-nek, de annak nem jönne és Haribo se hiszem hogy bevállalná).

Nem az a kultúra nálunk, amit ő képvisel - és ezt én nagyon is szeretem a Ravensben (és a jétékosok is egy része is, gyanítom).

Ráadásul jobban örülnék egy fiatal megoldásnak, nem egy 70 és a halál közötti 'ki tudja hány év van még benne' fazonnak.
több mint 1 éve
gedam 6 506

Adom.
RedFive
Kis malőr, hogy Belichick mérlege Bradyvel 249-75 (.769)
Brady nélkül 83-101 (.451)

Szóval ha pont van nálatok egy Brady szintű QB, akkor jó választás Beli papa.
Jan
belicsekkel nem ez a gond, hanem inkább az, hogy hozzászokott a teljhatalomhoz, a mindenbe belepofázáshoz, kontrollmániás. egy gm se hülye, hogy kibasszon magával. belicsek egy nagyon kétségbeesett frencsájznál fog kikötni, esetleg. nekünk itt volt meki, őt nem kellett volna elengedni. de ezt tavaly is írtam: én úgy zongoráztam volna le, hogy meki az edző, harbaughnak meg adtam volna vmi senior tanácsadó posztot, az jól állt volna neki. de ez a hajó már elment, ide vmi nagyfaszú fiatal kell.

Szerkesztette: gedam
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 699

Adom.
RedFive

Jan
TB12 szintu nincs de nem is varunk annyi gyurut, de azert van olyan akivel lehetne nyerni.

Es nem mondja senki hogy neki barmi megy, de kezdesnek egy hasonlo szintu QB 10%-al rosszabb mutatot hozott, az elso csapatanal ami TB12 12% rosszabb a TB-ben. Csak jobba teszi egy kicsit a szituaciot. Lehet nem nyernenk vele, de biztosan jobban tenne nalunk is.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan

Adom.
RedFive

több mint 1 éve
A brazil srac leirta helyettem is.
Az idomon sporolt vele. Koszi!

több mint 1 éve

Adom.
RedFive
En is, de Keksz nem hiszem, EDC feltetelekkel
több mint 1 éve

Adom.

több mint 1 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
In season Hard Knocks ugye AFC North-ról szól, kíváncsi leszek az OL helyzetre belülről.
több mint 1 éve
gedam 6 506

ezt mondom már jópár éve. és miért nincs identitás? mert nincs koncepció vagyis elveszett, amikor a roman projekt elbukott. az se john projektje volt csak gondolom a családi ebédnél egy ünnepen jim felvázolta a mestertervet. most a chargersnél próbálja megmutatni a világnak jim a tutit, nálunk pedig a kontár séf hányja egymásra az alapanyagot.

Szerkesztette: gedam
több mint 1 éve
The #Ravens are signing veteran DL Chris Wormley to their practice squad after working him out today, source says. Wormley, a third-round pick in 2017, returns to the franchise that drafted him.

Mi ez a sok DL próba és most igazolás? Van még valami amiről nem tudunk?

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Former #Bills DL Gable Steveson worked out for the #Ravens today, as he continues his attempt to transition from wrestling to the NFL.

Ravens practice squad signing of TE Zaire Mitchell-Paden is on the transaction notice today. They still have one more spot available.

A problémákat az O fallal látják és próbálkoznak. Ja nem ide.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve

Ez bolond.

rkstzz
A baj nagy mert egy nagyon szar jatekost kell vedenie es ugy hogy siman nyert a konkurencia ellen. Egy dolog van csak BC nem hosszutavu megoldas, de egy jo eve is lehetne es egy edzonek az szamit ki a jobb. De majd meglatjuk. Az biztos hogy orult gyenge az egyetemrol jovok, emberunk a 110. valasztas volt, de ha reach volt akkor a draftoltak kozott vagy ha senk inem igazolta volna le akkor a stabot kell nalunk picsan rugni. De vagy komoly toket kell belerakni vagy nada, mert kepezni nem lesz idonk vagy ne basszogassuk a tobbieket hogy yerni kellene.

De hey-ho, Ben jobban jar igy. Valoszinuleg neki legrosszabb esetben is lesz helye minimumert cserenek egy csapatban. Ha szarra egetik egesz evben falalalla nem fogja tulelni a rookie papirjat. Vagy Phillips sors vagy Powers aki jatszani fog.
több mint 1 éve
IMG-6966

We are just the Ravens!