Baltimore Ravens
How To Start A Riot 101 #RavensFlock Edition pic.twitter.com/TgfhyxW421
— AdamBMore (@AdamBMore) January 10, 2023
Lamar menni fog, egyértelmű? Miért, mert túl sokat akar, évekig nyilatkozta a pénz nem érdekli, évekig.
Aztán jött Watson és felcsillant a szeme.
Lamarnak semmi baja, de senkinek se érdeke megmondani.
Ha a Ravens lenyilatkozná, hogy kamuzik csak a csereérték bukna.
I lost my all faith on Lamar.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Signing Roquan Smith to a long term deal does nothing to limit the Ravens ability to do so with Lamar Jackson. The first year cap hits on long term deals are extremely low relative to the 3rd and 4th years typically.
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) January 10, 2023
The Ravens only have three players on the books for 2026.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Szeretnek hinni abban hogy Lamar tenyleg azt mondta vkinek, hogy vasarnap jatszani fog.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Morning Vault:
— Sarah Ellison (@sgellison) January 10, 2023
• Bengals players accusing Ravens of playing dirty is laughable
• Is something deeper going on with the release DeSean Jackson?
• Lamar Jackson has reportedly told people he’ll play Sundayhttps://t.co/kwthijysxb
Ravens absolutely made the right decision to extend Roquan Smith. They simply couldn’t let him hit free agency. His impact on this defense has been undeniable. He’s a leader, an enforcer and Baltimore gets him for 5 more years.
— Sarah Ellison (@sgellison) January 10, 2023
2023 #RavensFlock Wishlist
— Flockville (@Flockville) January 10, 2023
•Fire Greg Roman
•Sign Lamar Jackson to Long Term Contract
•Sign Roquan Smith to Long Term Contract
•Trade For DeAndre Hopkins
•Draft WR in First Round
(Preferably Quentin Johnston)
•Hire Kliff Kingsbury as Offensive Coordinator
Lesz ra penz. Marad.
The Ravens agreed to terms with Pro Bowl linebacker Roquan Smith on a five-year contract that makes him the highest-paid off-ball linebacker in the league, NFL Network Insider Ian Rapoport reported Tuesday.
Smith's extension is worth $100 million, including $45 million fully guaranteed with $60 million in total guarantees.
Lamarra ezek szerint nem kell a pénz. Ki jöhet szóba cserepartnerként? Falcons, Lions, Jets ?
hamsterdealer

The Ravens agreed to terms with Pro Bowl linebacker Roquan Smith on a five-year contract that makes him the highest-paid off-ball linebacker in the league, NFL Network Insider Ian Rapoport reported Tuesday.
Smith's extension is worth $100 million, including $45 million fully guaranteed with $60 million in total guarantees.
Lamarra ezek szerint nem kell a pénz. Ki jöhet szóba cserepartnerként? Falcons, Lions, Jets ?
Legutobbi fokozatok:oweh tackle képessége annyira gyenge, hogy -1 ember a pályán. rá számíthat az ellen qb, lehet felrajzolni rá playeket. már látom ahogy rohan burrow felé, az meg a feje felett odapöcizi a 3yardra álló mixonnak, aki nyargal 25-30yardot. mát második éve nyeljük ezeket a screen játékokat, engem ez zavar a legjobban.
O#:
D#:
RedFive
O#:

D#:

Szerintem mostantól lesz érdekes LJ sérülése.Ha holdout (nem hiszem), akkor az hogyan hat a szerződésre? Okos dolog-e leigazolni olyan qb-t nagy pénzért, aki így jár el? (nem.)
Ha nem tudja vállalni a játékot egy olyan sérülés miatt ami elvileg 1-3 hét akkor minimum a csapat egészségügyi személyzetét elő kéne venni, hogy miért szopunk mi ilyesmivel konstansan.
Ha meg ez valamiféle "holdout" a részéről akkor meg kb a FO-t kéne pároslábbal seggberúgni, hogy oda jutottak, hogy a franchise irányítónak szánt embered már a PO-ban sem akar pályára lépni...
Snagal
Ha sérült - okos dolog-e nagy pénzért olyan qb-t igazolni, aki az utolsó két évében az idény második, döntő felét kihagyta sérülés miatt?
Igazából jelen helyzet LJ-nek is szar. (szerintem).
Ha rekord pénzt adunk neki, és jövőre megint megsérül: hülye a vezetés, nem olvasta a jeleket.
Ha nem adunk nagy pénzt, más meg rekordot ad, és nem sérül meg: hülye a vezetés
(Ha holdoutol, és megtartjuk: én mondom azt, hogy hülye a vezetés, de mint írtam, csak a képernyőről ismerve őt, nem olyan srácnak tűnik)
Ez egy senkineksemjó helyzet.
Nekem, mint szurkolónak azért is, mert teljes nyugalomban nézhetem kedvenc csapatom meccseit jópár hete, és a kezdési időpontnak és az erőviszonyoknak köszönhetően nálam hétfő esti program lesz a PO meccsünk. És nem rágom majd le a körmömet hétfőn, hogy vajon mi volt. (de szeretnék kellemesen meglepődni)
Ha nem tudja vállalni a játékot egy olyan sérülés miatt ami elvileg 1-3 hét akkor minimum a csapat egészségügyi személyzetét elő kéne venni, hogy miért szopunk mi ilyesmivel konstansan.
Ha meg ez valamiféle "holdout" a részéről akkor meg kb a FO-t kéne pároslábbal seggberúgni, hogy oda jutottak, hogy a franchise irányítónak szánt embered már a PO-ban sem akar pályára lépni...
December 10.-én küldték el, amikor Dobby visszajött a helyére.ADavis nincs már megTyler Badie TD-t szerzett, milyen jó hogy kihúztuk.En vele kapcsolatban mindig karakterproblemara gondoltam. Tenyleg nem jellemzo rank a pazarlas.
hamsterdealer
Mike Davis egy marek szaritott bolhat nem er es megis megvan meg.
Lehet hogy hozzaferhetetlenseg miatt lett out.
RedFive
KeyG
www.footballdb.com/teams/nfl/baltimore-ravens/roster?sort=pos
szerint meg megvan. Ove a 28-as mezszam.
RedFive
ADavis nincs már megTyler Badie TD-t szerzett, milyen jó hogy kihúztuk.En vele kapcsolatban mindig karakterproblemara gondoltam. Tenyleg nem jellemzo rank a pazarlas.
hamsterdealer
Mike Davis egy marek szaritott bolhat nem er es megis megvan meg.
Lehet hogy hozzaferhetetlenseg miatt lett out.
RedFive
KeyG
www.footballdb.com/teams/nfl/baltimore-ravens/roster?sort=pos
szerint meg megvan. Ove a 28-as mezszam.
Szerkesztette: RedFive
Chargers idegenben a másik kettő otthon.
We are just the Ravens!
We are just the Ravens!