Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Queen ki- es Bynesnak a helyere mozgatasa ota:

.....
Kar volt azert az elso koros cetliert, de nna. Kapunk mar vissza vmi alamizsnat vegre.
RedFive
P Queen egyenileg orulhet, a szurkoloi orulhetnek. De mint csapat semmit nem kapunk vissza. A Will-re is hoztunk embert a 4.korben. Ettol fuggetlenul Queen nagyon fiatal es meg boven lehet HOF-re a liganak csak 1 koros projekt egy kb legertektelenebb poszton az hulyeseg es megmagyarazhatatlan. ES amikor a csapat vagy LJ szempontjabol nezem akkor a kivalasztasa egy buntetes, mert az elmaradt erosites kulon es extran faj.

Ertem hogy te a pozitivumot akarod kivenni belole, de ugy hangzik mint amikor a siraly ellopja a szendvicsedet, es az elrugaszkodasnal uritett vegbele termeke egy pici resze a szadba kerul es megprobalod meggyozni magad hogy vegulis a szendvicsbol kaptal vissza.
no
De ha támadó falembert húzzunk az se garancia hogy beválik. Pont Ruiz akit te szeretèl volna pocsèkul játszik ebben a szezonban,úgy hogy ö se lett volna erösitès,így utólag. Èn csak a piacról hoznák falembert aki bevált, mert a draft lutri.
több mint 4 éve
Tdog Atlanta Falcons 865
Lassuk a lehetseges visszateroket, Murray, Mekari, Boyle. Kozuluk Boyle a legsanszosabb.

Mekari meg 5 teljes meccset jatszott iden (a Bengals ellenin ugye leserult). Es ezalatt 5-0 a Ravensnek. Mekarit a palyara!!! ☺
RedFive
Lamar visszater vajon? Meg ha lenne elkapoja az se lenne hatrany 😀
Ahogy nezem a maciknal is kulcsjatekosok DNP
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Lassuk a lehetseges visszateroket, Murray, Mekari, Boyle. Kozuluk Boyle a legsanszosabb.

Mekari meg 5 teljes meccset jatszott iden (a Bengals ellenin ugye leserult). Es ezalatt 5-0 a Ravensnek. Mekarit a palyara!!! ☺

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 716

.....
Kar volt azert az elso koros cetliert, de nna. Kapunk mar vissza vmi alamizsnat vegre.
RedFive
P Queen egyenileg orulhet, a szurkoloi orulhetnek. De mint csapat semmit nem kapunk vissza. A Will-re is hoztunk embert a 4.korben. Ettol fuggetlenul Queen nagyon fiatal es meg boven lehet HOF-re a liganak csak 1 koros projekt egy kb legertektelenebb poszton az hulyeseg es megmagyarazhatatlan. ES amikor a csapat vagy LJ szempontjabol nezem akkor a kivalasztasa egy buntetes, mert az elmaradt erosites kulon es extran faj.

Ertem hogy te a pozitivumot akarod kivenni belole, de ugy hangzik mint amikor a siraly ellopja a szendvicsedet, es az elrugaszkodasnal uritett vegbele termeke egy pici resze a szadba kerul es megprobalod meggyozni magad hogy vegulis a szendvicsbol kaptal vissza.
no
Amugy, nem, nem erted. Az idezojelek kozt idezet van, nem en ujjongtam ossze azt a szoveget. Az en sommas iteletem az elpazarolt elso kor es az ahhoz kepest ez alamizsna volt ami kb ua.mint amit te irtal, csak a leutesszama gazdasagosabb. 😅
RedFive
Ertettem en es egyet is ertenenk csak az alamizsnaval nem es arra irtam. Igaz hosszan. Semmit nem kaptunk, sot elvett a csapattol az idehozatala. Az apro pozitivum helyett az oriasi negativumbol csak nagy negativumnal jarunk..
több mint 4 éve
espn szerint a legfajobb veresege a csapatnak a Pats elleni volt.

Nektek?

Nekem a Colts elleni 5 mezonygolos
no
melyik pats elleni? a2014-es, vagyis 2015 januári? nekem azok a meccsek, amelyiken jól játszunk egyáltalán nem fájó kategória. azon a meccsen flacco az utolsó nagy meccsét játszotta és váratlanul jó volt az o. az inkább a kellemes csalódás kategória volt. a titans elleni kínlódás annál inkább.
gedam
Egyik sem, 2012.01.20 AFC főcsoport döntő a Patriots ellen utolsó másodperces Cundiff kihagyott mezőnygólra gondol.
KeyG
Igen lemaradt, de nem en az ESPN gondolta ezt,
no
nekem ott az az élmény maradt meg, hogy szarul ment az o-nak és vhogy elvergődtünk a végén lőtávolba, de kimaradt. a pats egy kicsivel jobb volt azon a meccsen.
gedam
Igen itt az erzelmek a hangsulyos. Kinek melyik okozta a legnagyobb fajdalmat. Nekem a Colts elleni.
több mint 4 éve

.....
RedFive

no
Amugy, nem, nem erted. Az idezojelek kozt idezet van, nem en ujjongtam ossze azt a szoveget. Az en sommas iteletem az elpazarolt elso kor es az ahhoz kepest ez alamizsna volt ami kb ua.mint amit te irtal, csak a leutesszama gazdasagosabb. 😅

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam 6 506

Nektek?

no
melyik pats elleni? a2014-es, vagyis 2015 januári? nekem azok a meccsek, amelyiken jól játszunk egyáltalán nem fájó kategória. azon a meccsen flacco az utolsó nagy meccsét játszotta és váratlanul jó volt az o. az inkább a kellemes csalódás kategória volt. a titans elleni kínlódás annál inkább.
gedam
Egyik sem, 2012.01.20 AFC főcsoport döntő a Patriots ellen utolsó másodperces Cundiff kihagyott mezőnygólra gondol.
KeyG
no
nekem ott az az élmény maradt meg, hogy szarul ment az o-nak és vhogy elvergődtünk a végén lőtávolba, de kimaradt. a pats egy kicsivel jobb volt azon a meccsen.
több mint 4 éve
összességében kijelenthető, hogy judon elengedése is nagy hiba volt.
gedam
nem ertem h a "klasszikus" pass rusherek Martindale rendszereben miert szarok, ertem h atmozgatja oket, de amikor nyomast kell generalni akkor nem megy. mashol meg Judon is Ngakoue is sokkal jobb.
Morfil
Ezt arra az esetre ha az egy szazalek jon be hogy ez egy kerdes volt. 😊
Erre a mai nap talan eleg lenne hogy a 3-4 es a 4-3 7db DL jatekosat kivesezzuk minden szempontbol feladat-feleloseg futas-passz ellen es a nyomasrol, de biztos hogy nem en leszek mert idegrohamot kapnek hogy az OL-unk ennyire szar.

De beszelgettunk itt vagy a vasasnal Judon-Bud Dupree " ki a jobb" es majd meglatjuk felkialtassal valtunk el, mert a ket csapat filozofiaja, a ket jatek es az elvart feladat kozott oriasi kulonbsegek voltak. De ott sokat volt rola szo. Yannick-rol irtam tavaly hogy nalunk eletidegen szerepe volt, de nagyon pici befektetessel pici hasznot hozott. De irtam BW-rol is aki a DL felepitese miatt lenne fontos es hogy milyen szinten kilog a jatekbol de kihagyhatatlan a futas miatt. Marmaduke talan lecsereli mar jovore, de remelem hogy nem csak a penz miatt.

A maradek 99% ugye ez egy koltoi kerdes sohaj volt.
több mint 4 éve

.....
RedFive

több mint 4 éve

Nektek?

no
gedam
KeyG
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
gedam
nem ertem h a "klasszikus" pass rusherek Martindale rendszereben miert szarok, ertem h atmozgatja oket, de amikor nyomast kell generalni akkor nem megy. mashol meg Judon is Ngakoue is sokkal jobb.

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve

"A Ravens LB, Patrick Queen jelenleg élete legjobb futballját játssza.
Amióta Bynes belépett a kezdőbe, a Queen négy hétből háromban 82,0 vagy magasabb Pro Football Focus fokozatot kapott. Ebben az időben a PFF egyik legmagasabban jegyzett linebackere volt.

Ezeket a meccseket megelőző teljes pályafutása során a Queen egyetlen meccsen kapott 80,0 vagy magasabb pontszámot, ami újonc évének 5. hetében volt. Ezt most az elmúlt négy hétből háromban teljesítette.

Ezek nem csak üres osztályzatok.

A Queennek egyetlen kihagyott tackle-je sem volt, amióta Bynes kezdő lett. A korábbi első körös kiszemelt 22 tackle-t hagyott ki újoncként, és 10-et a szezon első öt hetében.

Már több mint egy hónapja nem hagyott ki egy tackle-t sem.

Ráadásul a Queen a passzvedelemben is feljebb lépett. A 22 éves játékos mindössze két elkapást engedélyezett nyolc yardon keresztül az elmúlt négy hét során."

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 076

Nektek?

no
gedam

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam 6 506

ide be lehet rakni az égő házban ülő kutyás memet
az ember már éppen túllendülne a 17-18 emberen az ir-en. de hogy ezen a listán is folyamatosan 10-12 ember van.

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
gedam 6 506
több mint 4 éve
gedam 6 506

Nektek?

no

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
A Bears ellen a mezunk -> A feher mez, lila nadrag kombot viseli majd a csapat. Az egyik legmagasabb gyozelmi aranyt hordozza ez a szett. 10-3 (0.769) ☺

több mint 4 éve

Nektek?

no
Mindegyik fajt. (A Pecc ellen kulonosen focsoportdonto elotti) De en bemondom a 2017 szilveszteri uccso 44 mp-es td-t amivel a Bengalok kihajitottak minket a playoffbol. Az mart.

több mint 4 éve

Nektek?

több mint 4 éve
Nekem is tetszett amit Allen-el muvelt Daboll-Dorsey-a vizesfiu.

Amikor GR le lesz cserelve es le lesz, akkor lesz a dontes fontos es nem a szemely lesz a legfontosabb, hanem a filozofiaja.

Futas alapu leszunk vagy dobas. De legyen barhogy az O kell hogy legyen a hangsuly.
Hamar a Bills ide lett hozva azert ZMoss-Singletary, Diggs-Beasley-Sanders, es a falukra +10 m tobbet koltenek iden, mint mi. Megint nalam ez fontosabb hogy a keret legyen ilyen combos es arra hozzuk a legjobb edzot.

Bar mar elrontottuk es LJ-nel megmaradtak a kerdesek ( szamunkra ) hiaba fejlodott sokat. Mivel mar elkezdodott GR furasa igy csak egy fantasztikus eredmeny es vagy nem az O miatt bukunk el menti meg ha talalunk egy jo jeloltet.

Viszont oszinten azt gondolom, hogy az osszes jelolt dilemmaja az lesz hogy itt egy remek lehetoseg az elorelepesre, de a keret ( JELEN PILLANATBAN ) nem eleg jo de ez jovore valtozhat konnyen es az eredmenykenyszer hatalmas lesz. Egy nyerni kell mert azert hozzak hogy jobb legyen a csapat ( es nem mas miatt, nem pl LJ legyen jobb jatekos...stb) es eredmenyileg nem sok hely van a javitasra.

A baj es ez megkozelites kerdes hogy most az AFC-ben barmi lehet iden.
no
szerintem amíg lj van, olyan nem lesz, hogy csak passzolunk. a mi identitásunk a futás alapú passzolás, erre gyúrunk jelenleg is.
gedam
A futas vagy passz alapu is csinalja a masikat akar nagyon jol csak abbol epul fel. A pats TB12-vel jo futast rakott le, de a passzbol indultak ki, a titans forditva.

Erre, mert eddig se elkapoink se falunk se igazan arra alkalmas QB-nk nem volt es az OC pontosan ezert futas alapu. De epul folyamatosan es ugyan mi nem tudjuk LJ mire alkalmas igazan pQB-kent, attol o meg hasznalhatja a labat. Tanne ishasznalja es sok jo raepulo jatekot jatszanak ami LJ eseteben meg hatasosabb lehet. Szerintem nem lehet tudni EDC mire gyur a jovoben, a jelenben a fal jelenlegi allapota nem enged csak annyi szabad utat a csapatnak mint van egy alagutban.
több mint 4 éve
Szep jovo. ☺

Oke, most azt oldjuk meg hogy ha nem tudjuk megvedeni Lamart annyi ideig amig szeretne(nk), akkor azt oldjuk meg hogy ne kelljen annyi ideig dedelgetnie a labdat. Szamoljon el 2-3 Mississippi-ig, aztan keresse a checkdown-t, RB screen-t vagy egy feszuletet.
RedFive
Egyszeruen kivitelezhetetlen nekunk es karos lenne minden ertelemben, max adott jatekokban nem. A vasas tavalyi jatekat minek akarnank. 1.) Nekunk nincs annyi jo(bb) elkaponk, azok nem is YAC huszarok. 2.) panasz van hogy GR 2-3 ev es kuka, a tavalyi vasas jatek 8-10 het es kuka.

A minden rovidre megy csak meg inkabb a D malmara hajtana a vizet. 3 mississippi-nel mar a feszulet kell. A screen jatekra Ricard es Boykin alkalmas, de ahogy belegondol az ember vajon egy bunch formacioval veluk mit sejtet az ellenfelnek. A fal az RB-nek meg maga a jatek megcsufolasa. " A fal tart majd atengedi a nyomast" alapbol az ellenfelet nem kell atengedni es a LB a bubble maradnak es varjak a screent-futast-Hot routet egy helyben allva.

A feszulet viszont mukodhet. 😊
több mint 4 éve
gedam 6 506

Amikor GR le lesz cserelve es le lesz, akkor lesz a dontes fontos es nem a szemely lesz a legfontosabb, hanem a filozofiaja.

Futas alapu leszunk vagy dobas. De legyen barhogy az O kell hogy legyen a hangsuly.
Hamar a Bills ide lett hozva azert ZMoss-Singletary, Diggs-Beasley-Sanders, es a falukra +10 m tobbet koltenek iden, mint mi. Megint nalam ez fontosabb hogy a keret legyen ilyen combos es arra hozzuk a legjobb edzot.

Bar mar elrontottuk es LJ-nel megmaradtak a kerdesek ( szamunkra ) hiaba fejlodott sokat. Mivel mar elkezdodott GR furasa igy csak egy fantasztikus eredmeny es vagy nem az O miatt bukunk el menti meg ha talalunk egy jo jeloltet.

Viszont oszinten azt gondolom, hogy az osszes jelolt dilemmaja az lesz hogy itt egy remek lehetoseg az elorelepesre, de a keret ( JELEN PILLANATBAN ) nem eleg jo de ez jovore valtozhat konnyen es az eredmenykenyszer hatalmas lesz. Egy nyerni kell mert azert hozzak hogy jobb legyen a csapat ( es nem mas miatt, nem pl LJ legyen jobb jatekos...stb) es eredmenyileg nem sok hely van a javitasra.

no
szerintem amíg lj van, olyan nem lesz, hogy csak passzolunk. a mi identitásunk a futás alapú passzolás, erre gyúrunk jelenleg is.
több mint 4 éve
Szep jovo. ☺

Oke, most azt oldjuk meg hogy ha nem tudjuk megvedeni Lamart annyi ideig amig szeretne(nk), akkor azt oldjuk meg hogy ne kelljen annyi ideig dedelgetnie a labdat. Szamoljon el 2-3 Mississippi-ig, aztan keresse a checkdown-t, RB screen-t vagy egy feszuletet.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 190
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/jfibfgdvwwsctvdkfyzy
Ravens QB Lamar Jackson (illness) won't practice Wednesday 
Baltimore Ravens coach John Harbaugh told reporters QB Lamar Jackson was sent home Wednesday due to a non-COVID illness.

Adjon már valaki Jacksonnak béres cseppet...