Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
Biztosan írtam valahol, hogy basszuk ki, de nincs kedvem ennyi karaktert visszaolvasni.Ja, dögöljön meg a mocsadék, hogy nem találta fel az időgépet/nanobotokat, pedig volt legalább 5 hónapja rá...34 évesen, két season endinggel zsinórban...Harbs szerint az oline jövőre jobb lehet mint amilyen volt. Ugyanitt, Skura jelenleg a kezdő center és Hurst a kezdő RT. Problem?Mondjuk kapásból visszajön Yanda.. problem?
Blaise
Igor
Blaise
Igazad van, basszuk ki inkább. Az a biztos, akkor nem kell ezzel a gyötrő bizonytalansággal küzdeni..
Igor
Adva van hulladék RT, egy nevenincs senki center, egy átlagos LT és két guard akik tavaly összesen bírtak 2 meccset. Ahogy a jó oline receptje azt írja.
több mint 8 éve
Ja, dögöljön meg a mocsadék, hogy nem találta fel az időgépet/nanobotokat, pedig volt legalább 5 hónapja rá...34 évesen, két season endinggel zsinórban...Harbs szerint az oline jövőre jobb lehet mint amilyen volt. Ugyanitt, Skura jelenleg a kezdő center és Hurst a kezdő RT. Problem?Mondjuk kapásból visszajön Yanda.. problem?
Blaise
Igor
Blaise
Igazad van, basszuk ki inkább. Az a biztos, akkor nem kell ezzel a gyötrő bizonytalansággal küzdeni..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ki tudja lehet Suggs ad majd a szereiből neki is 😀34 évesen, két season endinggel zsinórban...Harbs szerint az oline jövőre jobb lehet mint amilyen volt. Ugyanitt, Skura jelenleg a kezdő center és Hurst a kezdő RT. Problem?Mondjuk kapásból visszajön Yanda.. problem?
Blaise
Igor
Blaise
több mint 8 éve
34 évesen, két season endinggel zsinórban...Harbs szerint az oline jövőre jobb lehet mint amilyen volt. Ugyanitt, Skura jelenleg a kezdő center és Hurst a kezdő RT. Problem?Mondjuk kapásból visszajön Yanda.. problem?
Blaise
Igor
több mint 8 éve
Harbs szerint az oline jövőre jobb lehet mint amilyen volt. Ugyanitt, Skura jelenleg a kezdő center és Hurst a kezdő RT. Problem?Mondjuk kapásból visszajön Yanda.. problem?
Blaise
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Harbs szerint az oline jövőre jobb lehet mint amilyen volt. Ugyanitt, Skura jelenleg a kezdő center és Hurst a kezdő RT. Problem?
több mint 8 éve
Az uj GM-unk nyilatkozataban a " baratsagunk fontosabb, mint a munkahelyem" mondata sziven utott.
több mint 8 éve
Ennyit Wallace nekünk is megért volna.. most komolyan azt hiszi, hogy Philly-ben ennyivel nagyobb az esély a gyűrűre.szerintem mi nem akartuk az arculat csere cimszoval. Ennyiert ajandek.
Hmmpf.
Igor
több mint 8 éve
Ennyit Wallace nekünk is megért volna.. most komolyan azt hiszi, hogy Philly-ben ennyivel nagyobb az esély a gyűrűre.Hmmpf.
több mint 8 éve
Crabtree-nek örülök,de az előrejelzések alapján idén sem kell csodára számítani.Bár talán nem is kell,építeni kell az O-t,jövőre meg felszabadul egy kis della miután kivágtuk,vagy cutoltuk Flaccot,abból meg már egy kis szerencsével kezdeni is lehet valamit.Persze még ebben mindig benne van a JH-GM faktor, hogy mennyire tudják elk*rni.Nem ártana azért egy jó draft,hogy legalább önerőből tudjunk pár TD-t lehozni idén közepes csapatok ellen is 😀 Ennyi lenne a kérésem csak,nem kell PO,nem kell semmi,csak tudjak hányinger nélkül Ravens meccset nézni.
több mint 8 éve
Olvasom a reakciókat Crabtreevel kapcsolatban, én nagyon bánom, hogy nem nálunk folytatja. Jó választás és fogtok még neki örülni.
több mint 8 éve
Mondjuk arról éppen fingom sincs, hogy milyen tehetségek vannak a drafton. Karmától nem kell félni szerintem mert eddig eléggé nem volt pozitívba ez a dolog, szóval rosszabb nem lehet. A fal a tavalyi összeállításban sem volt olyan ergya, Jensen agyon lett fizetve, jobb is hogy nem próbáltuk meg visszahozni, elvileg van egy Skura aki tud centert játszani, meg drafton is lehet hozni későbbi körökben. Hurts ennyi pénzért szerintem nem rossz, ahhoz képes mi pénzt keresnek mostanában a Guardok. Cover ILB-be én annyira nem hiszek szerintem TJ-nek kellene megoldani a TE elleni védekezést, és nem kéne Weedle-lel cserélgetni pozijukat.Nem akarok senkit se megijeszteni, de szerintem eddig jó volt az FA tevékenységünk, és úgy érzem a draft is jól fog sikerülni. Idén draftolhatunk BPA alapon, mert nem lesz égető hiányunk, és igazából csak elit tehetségek hiányoznak a csapatból. Szóval remélem Ozzie utolsó draftja jól fog sikerülni. Amikor needre húztunk (Periman, Elam) akkor általában nem jött be a pick. Most az se zavarna, ha DT-t vagy CB-t húznánk első körben....Kar hogy az elit tehetség hiányzik a draftrol. Egyébként meg a grant szerződésből való kitancolas után ne lepődjünk meg ha a pestis végigsöpör a csapaton karma is a bitch jeligére.
malkav
Amúgy a hurst szerződés továbbra is botrány. Nincs center, tisztességes te, ahogyan coverben használható lb sem mikozben a dlineban igen komoly tumultus alakult ki. A fiatal pass rusherek sokat nem mutattak judon kjvetelevel, de benne sincs meg a fr.jatekos szint. Szóval a dt húzás akkora faszsag lenne ami a hurst szerződést egyből briliáns dontesse emelné.
Egyébként a wr sor szerintem továbbra sem acélos. Brown nem konzisztens és voltak már nyavajai, crabtree 30+ és a díva mentalitása sem biztos hogy jól fog passzolni harbaughhoz...
Blaise
Diva WR-ek között meg SSS-sel és Wallace-szal is ki tudot jönni és egyik sem a visszafogottságáról volt híres.
több mint 8 éve
Nem akarok senkit se megijeszteni, de szerintem eddig jó volt az FA tevékenységünk, és úgy érzem a draft is jól fog sikerülni. Idén draftolhatunk BPA alapon, mert nem lesz égető hiányunk, és igazából csak elit tehetségek hiányoznak a csapatból. Szóval remélem Ozzie utolsó draftja jól fog sikerülni. Amikor needre húztunk (Periman, Elam) akkor általában nem jött be a pick. Most az se zavarna, ha DT-t vagy CB-t húznánk első körben....Kar hogy az elit tehetség hiányzik a draftrol. Egyébként meg a grant szerződésből való kitancolas után ne lepődjünk meg ha a pestis végigsöpör a csapaton karma is a bitch jeligére.
malkav
Amúgy a hurst szerződés továbbra is botrány. Nincs center, tisztességes te, ahogyan coverben használható lb sem mikozben a dlineban igen komoly tumultus alakult ki. A fiatal pass rusherek sokat nem mutattak judon kjvetelevel, de benne sincs meg a fr.jatekos szint. Szóval a dt húzás akkora faszsag lenne ami a hurst szerződést egyből briliáns dontesse emelné.
Egyébként a wr sor szerintem továbbra sem acélos. Brown nem konzisztens és voltak már nyavajai, crabtree 30+ és a díva mentalitása sem biztos hogy jól fog passzolni harbaughhoz...
több mint 8 éve
Nem akarok senkit se megijeszteni, de szerintem eddig jó volt az FA tevékenységünk, és úgy érzem a draft is jól fog sikerülni. Idén draftolhatunk BPA alapon, mert nem lesz égető hiányunk, és igazából csak elit tehetségek hiányoznak a csapatból. Szóval remélem Ozzie utolsó draftja jól fog sikerülni. Amikor needre húztunk (Periman, Elam) akkor általában nem jött be a pick. Most az se zavarna, ha DT-t vagy CB-t húznánk első körben....
több mint 8 éve
Reméljük Crabtree csak ceruzával írt alá, hátha még kivágják Dezt... Elég visszatetsző a Grant ügy, mivel ahogy olvastam egy független orvos már másnap alkalmasnak nyilvánította. Nem ő lett volna az első a kívánságlistámon, főleg nem ilyen szerződéssel, de ez az utólagos visszatáncolás aligha növelte a renoménkat. Ebron még jöhetne, meg Cushing vagy D.Johnson.
több mint 8 éve
Jensen a Bucsba... 4év 42M hát ennyit nem ért volna..Szerintem Ebron egy 1 éves prove it szerződéssel jöhet.
több mint 8 éve
Crabtree >>>> Grant, és olcsóbban.És a veterán, jó route runner WR igazolásaink be szoktak jönni...
Viszont Ebron abszolút nem kéne..
több mint 8 éve
"The #Ravens and WR Michael Crabtree reached a 3-year deal worth $21M, source said. He gets $15M over 2 years… and it could be up to $20M. $11M guaranteed. Really nice deal."...es meg lehet Ebron
több mint 8 éve
Úgy látszik, Crabtree lesz a befutó, Grant esetében nem hiszem, hogy direkt lett volna cél őt elkaszálni az orvosi vizsgálaton, nyílván Orr és Perriman esete óta a segglukát is megvizsgáljuk minden leendő játékosnak...Crabtree annyiból jobb mint Wallace, hogy RZ-ben jobban használható, Wallace skillsetjét inkább Brown fogja pótolni
több mint 8 éve
Ez baromi unszimpatikus huzas. Bar "orulok" hogy kiszabadultunk egy rossz szerzodesbol. Remelem ezert nem tartja senki magusnak O-t.
több mint 8 éve
lucio
329
Nem értem: egy a hírek szerint bajkeverő, statok alapján hektikus Crabtree mennyivel jobb, mint pl Wallace.
több mint 8 éve
Hehe, a Crabtree cut után Grant hirtelen, "véletlenül" megbukott az orvosi vizsgálaton... 😊
több mint 8 éve
twitter.com/FieldYates/status/974273331087233025

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...