Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
W. Sneadet megkínàltàtok egy 2év 10,4 milliós szerződéssel.Én úgy gondolom nem fogjuk fölül licitàlni.
több mint 7 éve
Neked elég kocka gondolkodásod van 😀 Mond mester mit jelent az hogy jó QB ... milyen képlettel döntenéd el valakiről hogy az most 1/5 jó QB vagy 1/20 jó QB ?A cél, hogy a csapat jobb legyen ... 😀 több merítési lehetőség, jobb esély hogy találj jó játékost... de ez nem túl evidens, tekintve hogy a tehetség csak egy potenciál, ahhoz hogy ebből probowl legyen kell edző, iq, gyakorlás blabla... az viszont általában igaz, hogy első két körben a fizikai paraméterek mellett már van futball teljesítmény is, míg a középső körös játékosok estében inkább csak a fizikai paraméterek adottak, és még nincs futball teljesítmény mellette, de az edzőknek az a dolga ennek a átalakulásnak a folyamatát rövidítsék le.Ugy hangzott mint egy szepsegkiralyno valasztasnal a vilagbeke. 😊
Csak arra akartam célozni, hogy nincs egyetemes prospect rangsor, minden csapat a saját sémájának, edzői kvalitásainak megfelelően rangsorolja a játékosokat, kvázi lehet Nálunk Lamar Jakcson rendszeridegen, míg a Saintsnek vagy bárkinek utánunk megtetszik, akkor érdemes cserélni lefele szerintem mint hozni egy olyan QB-t akit nem igazán akarunk, csak azért mert a Saints akarja. (Szerintem egyébként biztos nem QB fog jönni Ozzie utolsó draftjában.) Szóval kellene TE, aki tetszik is a csapatnak, de valszeg mondjuk 5 pickkel később is meglenne, akkor inkább szerezzünk mellé meg egy 3. körös picket. Harmadik körben pedig vannak olyan posztok amelyekre kezdőt lehet húzni: ILB vagy Center
Letrade akkor logikus, ha az általunk legjobbnak ítélt játékos még valszeg később is bent lesz...
malkav
Egy jo QB sehol nem rendszeridegen. Nalunk nincs rendszer se evek ota, legalabbis en nem latom foleg olyat nem ahol barmilyen QB-t ki kellene zarni. Amugy LJ-rol fingom sincs ( pedig mexikoit ettem ). En csodalkozom, de csak abbol kiindulva hogy egy Jensen milyen papirt kapott es a 3. korben kezdo ( jo) C-t lehet huzni. De a vasassal se fogunk birni ha fasza kezdo ILB-t is kapni itt.
Az utolso mondat meg a legritkabb esetben igaz. Az persze lehet jo megoldas hogy egy nagyon jo jatekost bealdozol 2 joert, csak a kerdes meg mindig a celkituzese a csapatnak es akkor konnyebb megtalalni a megoldast mert latszik mi kell hozza.
no
Szóval ott van mondjuk Lynch aki első körben kiment mert jó QB prospectnek számított, ehhez képest nem sokat tett le az asztalra, megérte....
Szerintem a kezdőszint az nem jelent egyet a probowler HOF szinttel. Értsd: nekünk tavaly Onvasaurus volt a kezdő ILB-nk, tehát 3. körben legalább olyan szintet tudunk húzni. (És most gondolom jön a kétbites kérdés, de hát mi értelme van olyat húzni aki nem jobb - az fiacskám hogy lehet jobb is hiszen ő még csak elsőéves, lehet jobb fizikai adottsága ilyesmi..)
Ráadásul az, hogy itt a Steelersszel akarod összehasonlítani... badarság ők 1. körben húznak LB-t...
"Az utolso mondat meg a legritkabb esetben igaz. Az persze lehet jo megoldas, hogy egy nagyon jo jatekost bealdozol 2 joert, csak a kerdes meg mindig a celkituzese a csapatnak es akkor konnyebb megtalalni a megoldast mert latszik mi kell hozza."
Ezt abszolút nem értem.... miért áldoznál be egy nagyon jó játékost ... pont az a lényeg, hogy a te FO-d és a többi csapat FO-ja mást tart jó játékosnak..
Nincs ilyen hogy nagyon jó meg jó.. ezek prospectek.... itt valószínűségek vannak. Beáldozol egy olyan játékost aki mondjuk 5% esélye van rá hogy HOF fame lesz két olyanra akiknek 4%... lásd a matekot..
😀
több mint 7 éve
Idei menetrend egyelőre 2 fő műsoridős meccsel a programban.
több mint 7 éve
A cél, hogy a csapat jobb legyen ... 😀 több merítési lehetőség, jobb esély hogy találj jó játékost... de ez nem túl evidens, tekintve hogy a tehetség csak egy potenciál, ahhoz hogy ebből probowl legyen kell edző, iq, gyakorlás blabla... az viszont általában igaz, hogy első két körben a fizikai paraméterek mellett már van futball teljesítmény is, míg a középső körös játékosok estében inkább csak a fizikai paraméterek adottak, és még nincs futball teljesítmény mellette, de az edzőknek az a dolga ennek a átalakulásnak a folyamatát rövidítsék le.Ugy hangzott mint egy szepsegkiralyno valasztasnal a vilagbeke. 😊
Csak arra akartam célozni, hogy nincs egyetemes prospect rangsor, minden csapat a saját sémájának, edzői kvalitásainak megfelelően rangsorolja a játékosokat, kvázi lehet Nálunk Lamar Jakcson rendszeridegen, míg a Saintsnek vagy bárkinek utánunk megtetszik, akkor érdemes cserélni lefele szerintem mint hozni egy olyan QB-t akit nem igazán akarunk, csak azért mert a Saints akarja. (Szerintem egyébként biztos nem QB fog jönni Ozzie utolsó draftjában.) Szóval kellene TE, aki tetszik is a csapatnak, de valszeg mondjuk 5 pickkel később is meglenne, akkor inkább szerezzünk mellé meg egy 3. körös picket. Harmadik körben pedig vannak olyan posztok amelyekre kezdőt lehet húzni: ILB vagy Center
Letrade akkor logikus, ha az általunk legjobbnak ítélt játékos még valszeg később is bent lesz...
malkav
Egy jo QB sehol nem rendszeridegen. Nalunk nincs rendszer se evek ota, legalabbis en nem latom foleg olyat nem ahol barmilyen QB-t ki kellene zarni. Amugy LJ-rol fingom sincs ( pedig mexikoit ettem ). En csodalkozom, de csak abbol kiindulva hogy egy Jensen milyen papirt kapott es a 3. korben kezdo ( jo) C-t lehet huzni. De a vasassal se fogunk birni ha fasza kezdo ILB-t is kapni itt.
Az utolso mondat meg a legritkabb esetben igaz. Az persze lehet jo megoldas hogy egy nagyon jo jatekost bealdozol 2 joert, csak a kerdes meg mindig a celkituzese a csapatnak es akkor konnyebb megtalalni a megoldast mert latszik mi kell hozza.
több mint 7 éve
A cél, hogy a csapat jobb legyen ... 😀 több merítési lehetőség, jobb esély hogy találj jó játékost... de ez nem túl evidens, tekintve hogy a tehetség csak egy potenciál, ahhoz hogy ebből probowl legyen kell edző, iq, gyakorlás blabla... az viszont általában igaz, hogy első két körben a fizikai paraméterek mellett már van futball teljesítmény is, míg a középső körös játékosok estében inkább csak a fizikai paraméterek adottak, és még nincs futball teljesítmény mellette, de az edzőknek az a dolga ennek a átalakulásnak a folyamatát rövidítsék le. Csak arra akartam célozni, hogy nincs egyetemes prospect rangsor, minden csapat a saját sémájának, edzői kvalitásainak megfelelően rangsorolja a játékosokat, kvázi lehet Nálunk Lamar Jakcson rendszeridegen, míg a Saintsnek vagy bárkinek utánunk megtetszik, akkor érdemes cserélni lefele szerintem mint hozni egy olyan QB-t akit nem igazán akarunk, csak azért mert a Saints akarja. (Szerintem egyébként biztos nem QB fog jönni Ozzie utolsó draftjában.) Szóval kellene TE, aki tetszik is a csapatnak, de valszeg mondjuk 5 pickkel később is meglenne, akkor inkább szerezzünk mellé meg egy 3. körös picket. Harmadik körben pedig vannak olyan posztok amelyekre kezdőt lehet húzni: ILB vagy Center
több mint 7 éve
A hatso korbol is barmikor bejohet barki, es a penze-elvaras is kisebb es a durranas is nagyobb. Ettol fuggetlenul minel elorebb huzol annal jobbak az eselyeid, a mennyiseg csak egy kicsit javit az eselyeken. Lehet ez megoldas, de a kerdes hogy mi a cel.Hát ez úgy értem, hogy nyílván nem első meccstől kezdő, de azért a játékosok szoktak fejlődni.... Tavon Young vagy Henry jó példa erre16. pickre nem igazán marad majd elit prospect...Ha 16.-on ertelmes QB marad ( Brees utod ), akkor azt nekunk kell kihuzni es nem is kell olyan szintu kabatot kitoltenie nalunk a rookie-nak.
szóval ha esetleg a Saints felcserél egy QB-ért akkor hozhatunk még egy 3. kört....
Közben meg kivihetjük a szerintünk legjobb TE-t vagy akárkit... 3. kör pedig ha nem is kezdő de C/WR/ILB-re bármikor jó lehet
malkav
5 QB-val a 11. legjobb jatekost hozhatjuk el. Meg mindig nem vagyok kepben az egyetemistakkal, de ha a 11. ( varhatoan) nem lesz klasszis akkor jobb ha a draftot csak a caphelyzet javitasara hasznaljuk.
Kivancsi lennek hogy mi a celkituzes(ed), mert ezekkel a nem kezdo de barmikor jol johet jatekosokkal messzire nem megyunk.
no
malkav
több mint 7 éve
Hát ez úgy értem, hogy nyílván nem első meccstől kezdő, de azért a játékosok szoktak fejlődni.... Tavon Young vagy Henry jó példa erre16. pickre nem igazán marad majd elit prospect...Ha 16.-on ertelmes QB marad ( Brees utod ), akkor azt nekunk kell kihuzni es nem is kell olyan szintu kabatot kitoltenie nalunk a rookie-nak.
szóval ha esetleg a Saints felcserél egy QB-ért akkor hozhatunk még egy 3. kört....
Közben meg kivihetjük a szerintünk legjobb TE-t vagy akárkit... 3. kör pedig ha nem is kezdő de C/WR/ILB-re bármikor jó lehet
malkav
5 QB-val a 11. legjobb jatekost hozhatjuk el. Meg mindig nem vagyok kepben az egyetemistakkal, de ha a 11. ( varhatoan) nem lesz klasszis akkor jobb ha a draftot csak a caphelyzet javitasara hasznaljuk.
Kivancsi lennek hogy mi a celkituzes(ed), mert ezekkel a nem kezdo de barmikor jol johet jatekosokkal messzire nem megyunk.
no
több mint 7 éve
16. pickre nem igazán marad majd elit prospect...Ha 16.-on ertelmes QB marad ( Brees utod ), akkor azt nekunk kell kihuzni es nem is kell olyan szintu kabatot kitoltenie nalunk a rookie-nak.
malkav
több mint 7 éve
16. pickre nem igazán marad majd elit prospect... szóval ha esetleg a Saints felcserél egy QB-ért akkor hozhatunk még egy 3. kört....
több mint 7 éve
remelem nem lesz letrade, a josolt QB run bejon akkor egy popec jatekost tudunk huzni. Ozzie utolso draftja itt, remelem egy all pro-val bucsuzik nem egy 63 lepest tartalmazo csereberevel aminel a vegen kijovunk egy "+4.korrel es a 5.-ben 7 hellyel hamarabb huzol"
több mint 7 éve
szerintem trade lesz lefele... és TE
több mint 7 éve
A D-be lesz valami meglepetes.
több mint 7 éve
Na mi lesz a 16. pick ?
több mint 7 éve
hanem a pinara 😊 | legalabbis ha egy rugora jar az agyunk |Te is tudod, hogy nem a túlfizetésre gondoltam 😊Legfeljebb kitaláljátok gyorsan, hogy Crabtree-nek is van valami egészségi baja, és nála is visszaléptek a szerződéstőlA Crabtree contract nem volt orbitális overpay, ő maradhat... és reális fizut nézve beférne mellé Dez, de valaki úgyis túlfizeti majd őt is.
Wyatt
Igor
Wyatt
több mint 7 éve
Te is tudod, hogy nem a túlfizetésre gondoltam 😊Legfeljebb kitaláljátok gyorsan, hogy Crabtree-nek is van valami egészségi baja, és nála is visszaléptek a szerződéstőlA Crabtree contract nem volt orbitális overpay, ő maradhat... és reális fizut nézve beférne mellé Dez, de valaki úgyis túlfizeti majd őt is.
Wyatt
Igor

több mint 7 éve
Legfeljebb kitaláljátok gyorsan, hogy Crabtree-nek is van valami egészségi baja, és nála is visszaléptek a szerződéstőlA Crabtree contract nem volt orbitális overpay, ő maradhat... és reális fizut nézve beférne mellé Dez, de valaki úgyis túlfizeti majd őt is.
Wyatt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Legfeljebb kitaláljátok gyorsan, hogy Crabtree-nek is van valami egészségi baja, és nála is visszaléptek a szerződéstől

több mint 7 éve
abból nem jön ki.... max 100 snap 😀
több mint 7 éve
szerintem nekünk nem jön ki,de én örülnék neki ha olcsón jönne
több mint 7 éve
nem tudom mennyi dellánk van
több mint 7 éve
amúgy nekünk drága lesz, mert elvileg évi 8M körül lenne a reális, de 10M biztos megkap majd vkitőlLandrynál csak olcsóbb lehet 😊
malkav
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
amúgy nekünk drága lesz, mert elvileg évi 8M körül lenne a reális, de 10M biztos megkap majd vkitől
több mint 7 éve
nézd, idős és kivágta a csapata általában az ilyeneket vesszük magunkhozFlacco meg beleőszülne teljesen a közös munkába vele😊. Mondjuk jól keres, ennyi áldozatot hozhat a csapatért😊.
malkav
Steelers fan