Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 10 éve
És a cornereknél?Vernon Hargraves (vagy hogy írják a nevét 😀) tűnik a legjobbnak, de nem a mostanában tipikus langaléta atléta. Jalen Ramseyt (Florida State) kedvelem nagyon Ő megfordul a sec minden szegletében. Egyébként még: Cameron Sutton (Tennessee), Kendall Fuller (Virginia Tech) Keivare Russel(Notre Dame) Tredavious White (LSU, lehet az ő nevét is lemészároltam), Michael jordan (Missouri Western), William Jackson (Houston), Will Redmond (Miss. State) akit érrdemes most figyelni a szakik szerint
Peter
Megint csak teljesség igénye nélkül, de most azt hiszem mindannyian draft eligible játékosok.
több mint 10 éve
Passrusherek között kit érdemes figyelni?Ha tovább hajtjuk páros lábbal a szopórollert akkor Joey Bosa (Ohio State). Én kedvelem DeForest Bucknert (Oregon) is. Idén egészen impresszív Carl Nassib (Penn State) is bár túlságosan komoly ellenfelek ellen még nem játszott és tavaly sem volt a teljesítményétől hangos a média.
Peter
Egyéb: Shilique Calhoun (Mich. State) / Darron Leee (Ohio State) Emanuel Ogbah (Oklahoma State)
Mondjuk ők 4-3 endek és ahhoz hogy belőlük valami legyen könnyes búcsút kell vennünk Peestől.
3-4 Olb (Jordan Jenkins/Leonard Floyd - Georgia, Shaq Lawson - Clemson)
Hogy mindenki draft eligible-e az passz, nyilván ez csak pár név és a teljesség minden igényét nélkülözi 😊
Szerkesztette: Blaise
több mint 10 éve
Passrusherek között kit érdemes figyelni?Aki jo.
Peter

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Bucknert nem szeretném.. Arik Armstead 2.0?Armsteadnél már tavaly is jobb volt, idén meg szerintem a Bosa/Garrett duó után ő a harmadik legjobb rusher.
Treadwell/Boyd igeretes, de olyan magasan nem leszunk, his vasárnap is nyerni fogunk! (valahogy, talán..)
Esetleg egy OT is johet, vedelem nem kéne..
A vedelem meg eleg sok picket kapott, oda boven talalunk kesobb is.
De Week 6 van hagyjuk a draftot inkabb.. 😕 Forsett 150 yard, Aiken 120, Buck 80 es három Flacco futott TD - easy win!
Igor
OT szerintem felesleges. Wagnert nem írnám le, tavaly jó volt idén egyelőre fogalmazzunk úgy van hova fejlődni, Monroe pedig megkapta a nagy lóvét dolgozzon meg érte. Ráadásul egyik sincs harmincon túl, miközben a premier passrushereinkről ez közel sem mondható már el.
De oké hagyjuk a draftot viszont egy Raiders majd Brown itthon vereség után már kevésbé tudok lelkesedni, hogy megverünk bárkit is.
több mint 10 éve
Bucknert nem szeretném.. Arik Armstead 2.0?Treadwell/Boyd igeretes, de olyan magasan nem leszunk, his vasárnap is nyerni fogunk! (valahogy, talán..)
Esetleg egy OT is johet, vedelem nem kéne..
A vedelem meg eleg sok picket kapott, oda boven talalunk kesobb is.
De Week 6 van hagyjuk a draftot inkabb.. 😕 Forsett 150 yard, Aiken 120, Buck 80 es három Flacco futott TD - easy win!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Taliaferro IR, Buck biztos fog kapni lehetoseget, de mivel Forsett se 100%, ezen a poszton is eleg keves hasznalhato "anyagunk" maradt...Én a pass rushert nagyobb gondnak érzem, főleg ha tényleg top 10-en belül (vagy még magasabban..)fogunk kikötni akkor szvsz inkább egy Buckner mint egy Treadwell.
Fél szemmel belenéztem a jövö évi WR classba, de nem tetszik.. Inkább menjünk PO-ért : )
Igor
több mint 10 éve
Két 4 és egy 5 pontos vereség, valamint két OT. Az 1-4 nagyon rosszul fest, de a következő 3 meccsen dől(het) el az év. Ha sikerülne nyerni friscoban (nem lehetetlen) és otthon elkapni a SD-ot még lehet itt valami. Ha az a két győzelem megvan bye után egész vállalható a sorsolás.Drukkolok!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Mostert jött.magnéztem pre meccseken,akkor még Philliben volt.nekem tetszik.Ő is volt elkapó mint Buck.
több mint 10 éve
Taliaferro IR, Buck biztos fog kapni lehetoseget, de mivel Forsett se 100%, ezen a poszton is eleg keves hasznalhato "anyagunk" maradt...És passrusherrekkel mi a helyzet ? Arra is lőhetunk első kört sőt CB sem elképzelhetetlen...
Fél szemmel belenéztem a jövö évi WR classba, de nem tetszik.. Inkább menjünk PO-ért : )
Igor
több mint 10 éve
Taliaferro IR, Buck biztos fog kapni lehetoseget, de mivel Forsett se 100%, ezen a poszton is eleg keves hasznalhato "anyagunk" maradt...Fél szemmel belenéztem a jövö évi WR classba, de nem tetszik.. Inkább menjünk PO-ért : )
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Új CB a csapatba: bleacherreport.com/articles/2578536-shareece-wright-rumors-latest-buzz-and-speculation-surrounding-free-agent-cb
több mint 10 éve
Will Davis ACL szakadásSzerencsétlen gyerek,ehhez képest egy 4-12-es szezon is komédia...
Löfli
Sajnálom.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
ha nem én írom be, más beírja, mi a különbség?Jelen pillanatban úgy néz ki,hogy attól a Palmertől kapunk vagy 40 pontot.egyébként sosem értettem ezeket a hírbemondókat itt."cuttoltátok x-et!","y IR-en!","z-t letartóztatták!".Elég bünti az neki, hogy Palmer áll a center mögött. 10-2 -nél még mindig izgulhat, hogy vajon meddig marad egészséges.Will Davis ACL szakadás....régen mit is csináltak azokkal akik a rossz híreket hozták? 😀 😀 😀
Löfli
Szacsi
malkav
Peter

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Jelen pillanatban úgy néz ki,hogy attól a Palmertől kapunk vagy 40 pontot.egyébként sosem értettem ezeket a hírbemondókat itt."cuttoltátok x-et!","y IR-en!","z-t letartóztatták!".Elég bünti az neki, hogy Palmer áll a center mögött. 10-2 -nél még mindig izgulhat, hogy vajon meddig marad egészséges.Will Davis ACL szakadás....régen mit is csináltak azokkal akik a rossz híreket hozták? 😀 😀 😀
Löfli
Szacsi
malkav
több mint 10 éve
Elég bünti az neki, hogy Palmer áll a center mögött. 10-2 -nél még mindig izgulhat, hogy vajon meddig marad egészséges.Will Davis ACL szakadás....régen mit is csináltak azokkal akik a rossz híreket hozták? 😀 😀 😀
Löfli
Szacsi
több mint 10 éve
Will Davis ACL szakadás....régen mit is csináltak azokkal akik a rossz híreket hozták? 😀 😀 😀
Löfli
Sárkány ellen sárkányfű. Edgar Allan Poe.
több mint 10 éve
Will Davis ACL szakadás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
jővőre sb nyerünk akkor tuti kiakad : DAhhoz pár dolognak nem ártana változnia és itt most már szervezeti dolgoknak is. Kezdve DC, a kondícióért felelős brigáddal folytatva de az orvosi stábnak is kiosztanám a p*csánrúgást Perriman miatt.
malkav
Akinek tetszik akinek nem én letankolnám a szezont, kirúgnám Peest és ha úgy gondoljuk, hogy házon belül van helyettese akkor elkezdheti a munkát, Oz is kap időt arra, hogy megkeresse azokat a coachokat akiket esetleg jobbnak gondol és annak is van esélye, hogy bizonyítson aki megkapja a stafétabotot. A drafton be kell húzni a legjobb pass rushert, mert azért nem gondolnám, hogy komoly lejtmenetbe kerülnék hosszú távon, egyszerűen most minden dominó rossz felé dől (van ez így, volt fordítva is) és ha már így van és magas lesz a pickünk akkor használjuk ki.
Esetleg kipucolhatjuk a szar szerződéseket (Pitta és Webb) majd ezekkel kitapétázunk egy falat, hogy injury prone játékosokra ne költsünk főleg ha fiatal playmakereket kell elengedni közben... (Itt mondhatnám a következő időzített bombát is de ne fessük az ördögöt a falra)
több mint 10 éve
Kelvin átjön érte cserébe, akkor mehet.Csóró Smitty,így kell visszavonulnia.Tradelünk érte egy hetedik körös picket. Nektek úgyis mindegy, nekünk meg kell elkapó 😊
Peter
gabokocka
Ti idén akartok SB-t nyerni, mi majd jövöre :p
Szerkesztette: Igor
több mint 10 éve
Csóró Smitty,így kell visszavonulnia.Tradelünk érte egy hetedik körös picket. Nektek úgyis mindegy, nekünk meg kell elkapó 😊
Peter
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
jővőre sb nyerünk akkor tuti kiakad : D