Buffalo Bills

33 feliratkozó

5 órája
ThySoul Buffalo Bills 2 123
The #Bills are targeting Oklahoma assistant head coach for defense/co-DC Jay Valai for a defensive backs coach job, sources tell @CBSSports.

Valai, who has been of interest to other NFL teams too as well as Notre Dame, helped OU rank sixth nationally in total defense this year
1 napja
Hát ez a stáb így elsőre elég királyul néz ki szerintem
ThySoul
rookie HC mellé full tapasztalatlan DC? miért király?
Joey Tribbiani
Egyetlen veterán opció aki tetszett az schwartz, nála meg ki tudja akar e ide jönni a múltbeli sérelmek miatt

Edit: nekem az egyik nagy félelmem a Brady kinevezéssel az volt hogy megy tovább az McD féle show és belülről nevezünk ki bábokat, ez eddig úgy tűnik nem valósul meg hála istennek

Szerkesztette: ThySoul
1 napja
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 629 — Believelander
ThySoul
rookie HC mellé full tapasztalatlan DC? miért király?

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
1 napja
1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 941
Sources: The #Bill are hiring #Broncos defensive passing game coordinator Jim Leonhard as their new defensive coordinator. They have agreed to terms.

Buffalo Broncos
1 napja
astroid Pittsburgh Steelers 687
Cb coach is lelepett, és még mindig nincs hír arról kiket akarunk koordinátoroknak
ThySoul
Pat Meyer OL edző jön elvileg a Steelersbol.
Bazsinho
Benne az a jó, hogy akárhol volt eddig, ott mindig kurva szar volt az OLine.
tenorx
Steelersnél előző idényben jó volt a line nem?

Egyébként sok merítési lehetősége nem volt Bradynek, meg Meyer dolgozott Kromer alatt, ez a gondolat tippre aztán majd kiderül
ThySoul
Szerintem nem volt rossz, pedig nagyon nem hittem benne a szezon elején. Sikerült egy top10-15-ös falat összerakni és a sérülteket is jól pótolta. Nagyon kevés büntetést kaptak. Kifejezetten jó volt ahogy a PS-ből felhozott Cook-al meg tudta oldani a LT pozit (gyakorlatilag a 4. számú LT kapta a legmagasabb PFF értékelést). Most ki fog derülni hogy egy másik edző mit tud alkotni, lehet még több van a játékosokban 😀
2 napja
Na egy jó DC kinevezést kérek és akkor egész biztatóan kezd majd a Brady projekt
ThySoul
leonhard? 😊

@RapSheet
#Broncos defensive pass game coordinator and assistant head coach Jim Leonhard is believed to be interviewing for the #Ravens defensive coordinator job today, source said. Leonhard also has interest from the #Bills.
Negritis, a vajda
Igen, bár kezdek kételkedni benne mert napok óta hozzánk mondják és interjú sem volt 😀
2 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 929 — The Mathematician
Na egy jó DC kinevezést kérek és akkor egész biztatóan kezd majd a Brady projekt
ThySoul
leonhard? 😊

@RapSheet
#Broncos defensive pass game coordinator and assistant head coach Jim Leonhard is believed to be interviewing for the #Ravens defensive coordinator job today, source said. Leonhard also has interest from the #Bills.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
2 napja
The first big hire for #Bills coach Joe Brady: Buffalo has agreed to terms with Pete Carmichael Jr. to be their offensive coordinator, per The Insiders.
2 napja
no Baltimore Ravens 8 539
Cb coach is lelepett, és még mindig nincs hír arról kiket akarunk koordinátoroknak
ThySoul
Bazsinho
tenorx

Egyébként sok merítési lehetősége nem volt Bradynek, meg Meyer dolgozott Kromer alatt, ez a gondolat tippre aztán majd kiderül
ThySoul
Eldonthetetlen AR miatt, de vele nem mukodott. de JA mas teszta.
2 napja
ThySoul
Bazsinho
tenorx

2 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 484 — Lucas Scott
ThySoul
Bazsinho
tenorx
legalabb a konzisztanciara nem lehet panasz.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 napja
tenorx 14 037 — fő libsi
ThySoul
Bazsinho
2 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 246
ThySoul
3 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 930 — Így remélem megfelelek nektek.....
3 napja
Na, meghallgattam a Brady sajtótájékoztatót, nem volt Pegula szóval nem jutott mostani alkalomra semmi izgalmas

-Brady megköszönte McD-nek a lehetőséget hogy ide jöhetett
-eléggé el volt érzékenyülve
-rengeteg PR válasz volt (várható volt)
-nem akartak Kubiak interjúra várni mert leraboltak volna minden stábot (érthető)
-elég sok odaszúrás volt McD felé: Brady a Payton fáról jött, agresszívebb támadósort és védelmet akarnak, szeretnék a rendszert a játékosokhoz igazítani és nem fordítva stb
-javítani akarnak a mélységi passzjátékon és tudják hogy ezt az offseasonben kell elkezdeni
-semmi infót nem kaptunk koordinátorokról

Nekem tetszett, pár érdekes dolgot megtudtunk, amúgy sablon PR volt. Tippre azt mondanám tudja Brady és Beane is hogy a kövi 1-3 évben valamit alakítani kell vagy repülnek, szóval ki lesz maxolva a cap a kövi időszakban, jönni fog WR meg megpróbálnak összerakni egy védelmet ami képes bármi értelmeset csinálni PO-ban.
3 napja
4 napja
Babich megy, kell új dc. Illetve a wr edző is megy.
Schwarz clewlandbol mozdítható lenne?
Bazsinho
Hát ha engedik (gondolom van szerződése?) akkor igen, szvsz ő illene a legjobban rookie HC mellé

Edit: az más kérdés jönne e mert emlékeim szerint anno bedurcázott hogy nem ő hanem sexy rexy lett kinevezve, meg valszeg nálunk jobb állománnyal rendelkező csapatok is meg fogják keresni

Szerkesztette: ThySoul
4 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 246
Babich megy, kell új dc. Illetve a wr edző is megy.
Schwarz clewlandbol mozdítható lenne?
4 napja
Csütörtök magyar idő szerint 6 órától (ha jól számolom) lesz Brady sajtótájékoztatója
4 napja
Hát a pár órával ezelőtti hírek a CEO HC-ságról gyorsan kukába mentek, Brady viszi az offenzt. Minden idők első csapata, akik 4 tuss pussal fognak operálni 10 yardonként.
Cruyffista
Logikus egyébként, azért akarsz támadóoldali HC-t hogy legyen állandóság a QB mellett. De szvsz tényleg a DC lesz az igazi kérdés, offense elkapók nélkül is top5 volt idén, meg PO-ban is valami 27 pont felett átlagolnak, az valszeg Allennel meg vagy két új WR érkezésével rendben lesz
4 napja
Hát a pár órával ezelőtti hírek a CEO HC-ságról gyorsan kukába mentek, Brady viszi az offenzt. Minden idők első csapata, akik 4 tuss pussal fognak operálni 10 yardonként.
4 napja
Brady-nél én számításba venném, hogy mennyi beleszólása volt a pickekbe, mennyi ráhatása volt arra, hogy nincs célpont mondjuk.
Úgy gondolom az O az nem rossz annak ellenére, ami bele van ölve és ha ők tudják ott fent, hogy Brady véleménye mennyire számított a pickeknél, igazolásoknál szerintem teljesen védhető választás.
És igazából az elejétől ezt mondtam, azt hittem korábban fogják de más csapatok nem kapkodtak érte.
KeyG
Bills szurkolók részéről túl van tolva az utálat felé (nyilván sok a screen passz ha nem tudnak mást csinálni az elkapók lol) itt tényleg annyi a baja a legtöbbeknek hogy be lett lebegtetve mekkora változások lesznek és gondolom fosik mindenki hogy ugyanazt a szart kapjuk majd.

OC-DC-FA-draft vonalat megvárom mert sülhet ez még el jól is, Leonhard pl már izgalmasabbnak hangzik mint bármi a Von Miller FA igazolás óta
4 napja
Sources: Broncos defensive pass coordinator Jim Leonhard is expected to be a leading candidate to become the next defensive coordinator for the Buffalo Bills.

Azért ez így nagyon oké lenne.
Bazzani