Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Josh "kláccs" Allen, Cole Beasley és Tyler Kroft hozták nekünk ezt a meccset. Na meg a zebrák a végén, de ők meg korábban szintén homályosan láttak annál a bullshit interceptionnél.

A védelmen a második félidőben a kikapcs gombot nyomták meg, Edmunds és White életük leggyengébb meccsét játszották, de még így is sikerült behúzni!

Talán még a 2010-es évek elején volt ilyen, hogy a védelmünk ennyire gatya volt, de akkor a Fitzmagic kirántotta a csapatot eleinte a trágyából. Jobb lenne azért, ha visszatalálnának a tavalyi önmagukhoz, de úgy tűnik, túlságosan bíznak a támadókban, ami nem rossz, de mindig minden náluk se fog sülni. Mindenesetre továbbra is élvezet nézni azt, hogy mennyire megvan a kémia a QB és a WR1-WR4 között, remélhetőleg ez a szezon hátralévő részében is így lesz, csak maradjon egészséges mindenki!

Újra jól kezdtük a szezont, vezetjük a csoportot, és az ilyen győzelmek kellenek, hogy ezt a bitang erős sorsolást valahogy sikerüljön abszolválnunk.
Hungarian Bill
Leírtam a face-re de akkor ide is: INT nem értem de senki más sem 😊 Szimultán elkapás OFF labda , pont.
A horse collar a tackle boxon belül érvényes, ezért nem dobták be.

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma

Na, ezt töltsétek ki, ne a nemzeti konzultációt.
Muffalo_Bafia
Az én cellám hiányzik:
My other favourite is Russell Wilson. 😀
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920

Na, ezt töltsétek ki, ne a nemzeti konzultációt.

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 005
 www.instagram.com/p/CFrol1_jSG6/?igshid=1i6i17p3zqv25

🤣
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Josh "kláccs" Allen, Cole Beasley és Tyler Kroft hozták nekünk ezt a meccset. Na meg a zebrák a végén, de ők meg korábban szintén homályosan láttak annál a bullshit interceptionnél.

A védelmen a második félidőben a kikapcs gombot nyomták meg, Edmunds és White életük leggyengébb meccsét játszották, de még így is sikerült behúzni!

Talán még a 2010-es évek elején volt ilyen, hogy a védelmünk ennyire gatya volt, de akkor a Fitzmagic kirántotta a csapatot eleinte a trágyából. Jobb lenne azért, ha visszatalálnának a tavalyi önmagukhoz, de úgy tűnik, túlságosan bíznak a támadókban, ami nem rossz, de mindig minden náluk se fog sülni. Mindenesetre továbbra is élvezet nézni azt, hogy mennyire megvan a kémia a QB és a WR1-WR4 között, remélhetőleg ez a szezon hátralévő részében is így lesz, csak maradjon egészséges mindenki!

Újra jól kezdtük a szezont, vezetjük a csoportot, és az ilyen győzelmek kellenek, hogy ezt a bitang erős sorsolást valahogy sikerüljön abszolválnunk.
több mint 4 éve
Amúgy, a védelmet tekintve ez 4. szezonja a McDermott-Frazier párosnak és minden évben ugyan az a lemez. Erős kezdés a szezon elején, aztán kicsit megcsuklik a run D, aztán teljesen összeomlik, ami magával rántja a pass D-t, és ott vagyunk, hogy az egész védelem egy kalap szar. McDermott elveszi Frazier-től a play hívást, amíg ő valami csehóban összeszedi magát, majd minden visszaáll a régi kerékvágásba.
Tényleg muszáj ezt minden évben eljátszani?
A sorminta alapján, a mai meccsen omlott össze a pass védekezés is, szóval a Raiders dákóra rántja a csapatot.

Szerkesztette: Muffalo_Bafia

több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Azt a rohadt életbe!!!! Érthetetlen formaingadozás, mint a Tennessi ellen. Megy a szekér, aztán nyekk. A félidőben elhitték, hogy nyertek, csak nem fújták le a meccset. Halkan kérdezem: Edmund minek jött ki a második félidőre? A labdának a közelében sem volt. Keserű győzelem, Allen nimbusza összetört, maradt a kis labdacipelő gyökér, akinek mázlija van. Milano hozta a formáját.
Buffalo Bill
Ez irónia?
Helmut Zimmer
Az lesz 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Azt a rohadt életbe!!!! Érthetetlen formaingadozás, mint a Tennessi ellen. Megy a szekér, aztán nyekk. A félidőben elhitték, hogy nyertek, csak nem fújták le a meccset. Halkan kérdezem: Edmund minek jött ki a második félidőre? A labdának a közelében sem volt. Keserű győzelem, Allen nimbusza összetört, maradt a kis labdacipelő gyökér, akinek mázlija van. Milano hozta a formáját.
Buffalo Bill
Ez irónia?
több mint 4 éve
...és még mindig nem kell lecserélnem az aláírásomat! Ez így 2W!!!!

Szerkesztette: Muffalo_Bafia

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
több mint 4 éve
Fogtok ti még nekem hálálkodni, amikor én leszek a GM!

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
Amúgy kicsit lenézett ez a Miami, de sokkal jobban látom az irányt Náluk, mint láttam nálunk mondjuk 3 évvel ezelőttig.
Helmut Zimmer
Nem vagyok benne biztos, hogy adnak elég időt Flores-nek, hogy végigcsinálja, amit eltervezett. Nemsokára úgyis jönni fog a Tua-time, ha az újonc beválik, akkor a támadóoldalon nem is nagyon kell már építkezni, láthattuk, milyen jó kis skill playerek vannak ott. A labda másik oldalán viszont vannak homály csapatrészek...

Hihetetlen amúgy, mennyire durván irányítóvezérelt lett a liga, és egy jó QB mennyire képes elmaszkírozni egy csapat hiányosságait. Aztán pedig ha teljesít, meg kell fizetni, ami újabb problémákat generál cap space tervezésnél. Ha Allen így teljesít továbbra is, Beane-ék vakarhatják a fejüket.

Mindenesetre szeretném hálámat a Browns-nak kifejezni, hogy Hue Jacksont választották anno McD helyett. 😊 Még mindig perverz vágyálmom egy Bills-Browns konferenciadöntő!
Hungarian Bill
elvileg lesz ideje, rossnak is elege lett ezeknek a fél-rebuildingekből amik nem vezetnek sehova

több mint 4 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Amúgy kicsit lenézett ez a Miami, de sokkal jobban látom az irányt Náluk, mint láttam nálunk mondjuk 3 évvel ezelőttig.
Helmut Zimmer
Nem vagyok benne biztos, hogy adnak elég időt Flores-nek, hogy végigcsinálja, amit eltervezett. Nemsokára úgyis jönni fog a Tua-time, ha az újonc beválik, akkor a támadóoldalon nem is nagyon kell már építkezni, láthattuk, milyen jó kis skill playerek vannak ott. A labda másik oldalán viszont vannak homály csapatrészek...

Hihetetlen amúgy, mennyire durván irányítóvezérelt lett a liga, és egy jó QB mennyire képes elmaszkírozni egy csapat hiányosságait. Aztán pedig ha teljesít, meg kell fizetni, ami újabb problémákat generál cap space tervezésnél. Ha Allen így teljesít továbbra is, Beane-ék vakarhatják a fejüket.

Mindenesetre szeretném hálámat a Browns-nak kifejezni, hogy Hue Jacksont választották anno McD helyett. 😊 Még mindig perverz vágyálmom egy Bills-Browns konferenciadöntő!
Hungarian Bill
Szívesen 😀 Sashi volt akkor a GM, Beane-t mi nem tudtuk volna elcsábítani, ő is kell ahhoz, h. McD nyugodtan tudjon dolgozni itt. Clevelandből két szezon után repült volna.

Most talán Stefanskival jó lóra tettünk, de még korai bármit mondani.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Helmut Zimmer

több mint 4 éve
több mint 4 éve
A villámszünetig hellyel-közzel láttam a meccset, néha levert a víz, mennyire átjáróház a védelmünk. Edmunds és Milano nagyon hiányoztak. Mindegy, kötelező behúzva. A jövő heti találkozó sok mindent elárul majd.
több mint 4 éve
Azt nem gondoltam volna, hogy Diggs instant impact lesz. Azt hittem, az első néhány meccsen inkább jelenlétével fogja a többi elkapónk előtt megnyitni az utat, de ez a Diggs-Brown-Beasley trió, kiegészülve a rookie Davis-szel ligaelit elkapósor már most. 😊

Allennek múlt héten meglett az első 300+ passzolt yardos meccse, most megvan a 400+ is, egyszerűen nem hittem a szememnek, hogy mennyire jól sültek most a mélységi passzok egy nem épp kutyaütő Dolphins secondary ellen. A futójátékon azért még lehetne mit csiszolni, de a támadófal passzblokkban még a múlt heti meccsnél is jobbat nyújtott. Kell is a fejlődés, mert jövő héten Donaldékat meg kell fogni.

Defense amikor kellett, megemberelte magát, de sajnos meglátszott Edmunds és Milano hiánya. Az ő jelenlétükkel ez a védelem totál más mind futás, mind passz elleni védekezést illetően.

Allenhez még egy adalék:

Nem egy kutyaütő társasághoz csatlakozott... 😊
több mint 4 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 005
Már csak egy TE hiányzik.
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
kellett ebbe a csapatba egy diggs kaliberű mélységi célpont, brutál mennyire sokat emel a szinten. Kiváncsi leszek hogy PO-s csapatok ellen mire mentek idén, de nem kérdés h szerintem ti vagytok a csoport favoritjai

több mint 4 éve
Nem tudom, ti látjátok a meccset? Nálam egy reklám után átváltott Pttsburghbe. Tudtok adni egy működő címet?
Buffalo Bill
 bfstrms.xyz/watch/nfl-6

több mint 4 éve
Nem tudom, ti látjátok a meccset? Nálam egy reklám után átváltott Pttsburghbe. Tudtok adni egy működő címet?
Buffalo Bill
Már jó!

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Kedves Sporik, mit szóltok a Spíler TV hozzáállásához? Megvették a közvetítési jogokat, aztán sehol semmi.
Buffalo Bill
Bár a Spílerbe is mérhetetlenül sok kö(s)zpénz ömlik, azért olyat ők se csinálnak, hogy megveszik a műsorsugárzási jogot, aztán dafke nem adnak sehol semmit. 😊

Ha az Arena4-re gondolsz, akkor azt perpillanat csak a UPC/Vodafone TV-nél tudod elérni. Azért nem zökkenőmentes még az átállás, mert a múlt heti Saints - Bucs meccs első negyedét technikai okok miatt nem tudták leadni.

Viszont online tudod nézni itt:  arena4.network4.hu/nezd-online-eloben/
több mint 4 éve
Kedves Sporik, mit szóltok a Spíler TV hozzáállásához? Megvették a közvetítési jogokat, aztán sehol semmi.