Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 005
Fasza. Akkor vagy nem alszok, és úgy megyek be másnap dolgozni, vagy meg se nézem a meccset. Ha egyáltalán lesz ,mert addig még lehet pozitív eset.

De még mindig nem edzenek?
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
KEDDEN lesz a Bills- Titans, ha lesz és a TNF csütörtökről vasárnapra megy utána, ha lesz meccs kedden. Minden világos? 😊
több mint 4 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 623
Újabb két pozitív teszt a Titansnél, veszélyben van a vasárnapi meccs megrendezése.
több mint 4 éve
 twitter.com/MadGlab/status/1313214630299275265
Milano week-to-week 😥

Szerkesztette: ThySoul
több mint 4 éve
Mizo Buffalo Bills 49
Ennyi😊
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Meccselemzés:

W

Köszönöm a figyelmet.

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Kellett a defense ébredése, mert necces lehetett volna a vége. Kissé olyan érzésem volt, mint a Raiders-fanoknak a mi támadósorunkkal kapcsolatban; bármikor, kisebb ellenállással végig tudnak menni a pályán, igaz, jóval hosszabb idő alatt.

Norman jól tért vissza, remélhetőleg ez a séma ízleni fog neki, és akkor White mellett lesz egy megközelítőleg hasonló képességi cornerback is. Arról nem is beszélve, hogy kap a védelem egy igazi vezért is, ami picit mintha hiányozna ebből az egységből jelenleg.

A támadók előtt le a kalappal, és most a második félidőben is tudtunk haladni egy-két rövidzárlatot eltekintve. Diggs-szel megkaptuk végre azt az igazi strici elkapót, akivel bárhol, bármikor borsot tudunk törni az ellenfelek orra alá. És akkor ismételten nem beszéltünk a Beasley-Brown-Davis trióról, akiket így egy az egyben nincs csapat, aki le tudna védekezni.

Már csak azért is jó az offense, mert mezőnygólt alig-alig kellett eddig rúgni a szezonban. Bass megint "villantott" a kihagyott extra ponttal, valahogy nem bízom benne továbbra sem.

Folyt. köv. a Tennessee ellen, már ha egyáltalán lesz meccs...

4-0, ilyen jó csapatot rég láttunk már, ebben alighanem mindannyian egyetérthetünk! Amilyen szerencsés ez a franchise, hamarosan félbeszakítják a szezont, és soha a büdös életben nem tudjuk meg, mire lehettünk volna képesek idén. 😊
több mint 4 éve
Egyszer éljem meg, hogy meccs végén nagyobb előnyben lezárják a találkozót, és nem hozzák vissza az ellenfelet. Valamiért nagyon konzervatív lesz a játék ha picit jobban vezetünk, úgy mennek fel hogy "ne kapjunk ki" ahelyett hogy úgy mennének hogy "na nyerjük meg".
több mint 4 éve

empty taxi
Tavaly már vinni akarta a Browns is, vagy rosszul emlékszem?
ThySoul
Yep, végül Stefanski mellett döntöttek.
empty taxi
Én nagyon azért kampányoltam hogy elvigyék tőlünk 😀
Hála Isten hogy nem rám hallgattak
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

empty taxi
ThySoul
Yep, végül Stefanski mellett döntöttek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

empty taxi
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Egyébként az Allenes témánál is jobb kérdés hogy ki mit gondol Dabollról idén? Nálam tavaly o volt a legnagyobb negatívum, sírhatnékom volt néha hogy meccsenként volt 3-4 jól összerakott drive, aztán jött a jó öreg "csak ki ne kapjunk" gameplan. Sosem felejtem el hogy tavaly a Giants ellen 220 passzolt yardja volt a QB-nak félidőben, aztán nem jött össze két negyed alatt a maradék 80 😀
Idén viszont úgy látszik feltámadt, amiben nyilván nagy szerepe van hogy Allen sokkal jobban játszik mint eddig bármikor, de azért még mindig nem tetszik hogy két negyed után leengednek és semmi rendszer nincs ilyenkor. (És hála élet nincs több qb futás minden meccsen 15 alkalommal, átlagosan 3 fumble mellett)
ThySoul
Azt azért hozzá kell tenni, hogy hirtelen tele lettünk skill playerekkel, így Daboll is tud jó sok új playt felrajzolni. Eleresztheti nyugodtan a lovakat/bölényeket, lásd múlt héten Beasleyt többször láthattuk a backfieldből indulni. Nyilván Allennek is jót tesz, hogy nem változik minden évben az OC, mint mondjuk Mayfield esetében, de összességében véve Daboll is eddig abból főzött, ami van. Most már Brown mellett van egy Diggs, egy nagyon ígéretes Davis, és Beasley továbbra is az NFL legjobb slot-elkapói közt van. McKenzie-re is lehet jó kis kreatív playeket hívni. Arról ne is beszéljünk, hogy szerencsére ha kell, Singletary is tud elkapni, Moss indult csak döcögősen picit. Tight endeknél van picit hiányérzetem még. Év elején szerintem egyikünk se gondolta, hogy így tudjuk a pontokat termelni.
több mint 4 éve
Divatok beérik egy pofonnal vagy megverekszenek kettőé'?!
Muffalo_Bafia
Ezt mo mié mondod he ?
(Nem is vagyok divat ezer éve szurkolo vagyok 😃)
Josh Allen
Pff. Ki se látszol a gazbú', éppen csak 2 éve, hogy le lettél draftolva. Borotválkozz meg!!!!!
Muffalo_Bafia
Nem vagytok valami befogadóak az újakkal na........1😛
Josh Allen
A Bills fanok olyanok, mint a sikeres 80 yardos onside kick. Kevés van belőle, de azt meg kell becsülni!
Muffalo_Bafia
Wow amúgy a buttfumble is ilyen.

több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
Ezt mo mié mondod he ?
Josh Allen
Pff. Ki se látszol a gazbú', éppen csak 2 éve, hogy le lettél draftolva. Borotválkozz meg!!!!!
Muffalo_Bafia
Josh Allen
A Bills fanok olyanok, mint a sikeres 80 yardos onside kick. Kevés van belőle, de azt meg kell becsülni!

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Muffalo_Bafia
Ezt mo mié mondod he ?
Josh Allen
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Muffalo_Bafia
Ezt mo mié mondod he ?
Josh Allen
Muffalo_Bafia
Azt hittem h UDFA volt! 😊
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
Ezt mo mié mondod he ?
Josh Allen

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Muffalo_Bafia
Ezt mo mié mondod he ?
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Proki_ Chicago Bears North Carolina Tar Heels 98
Elhalasztjak a pecc meccset. Buffalo népe készülj tv meccsre
fodoroli
Are you kidding me? Bears lesz az...
proki79
Tényleg a Bills meccs lesz az Arena4-en...
több mint 4 éve
Egyébként az Allenes témánál is jobb kérdés hogy ki mit gondol Dabollról idén? Nálam tavaly o volt a legnagyobb negatívum, sírhatnékom volt néha hogy meccsenként volt 3-4 jól összerakott drive, aztán jött a jó öreg "csak ki ne kapjunk" gameplan. Sosem felejtem el hogy tavaly a Giants ellen 220 passzolt yardja volt a QB-nak félidőben, aztán nem jött össze két negyed alatt a maradék 80 😀
Idén viszont úgy látszik feltámadt, amiben nyilván nagy szerepe van hogy Allen sokkal jobban játszik mint eddig bármikor, de azért még mindig nem tetszik hogy két negyed után leengednek és semmi rendszer nincs ilyenkor. (És hála élet nincs több qb futás minden meccsen 15 alkalommal, átlagosan 3 fumble mellett)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Azta mivan itt🤔 szaporodik a létszám.
Tvs meccs? Diginel nincs arena4
Marad a stream
Bazsinho
Arena 4 oldalan elmeletben online adjak majd a valasztott merkozeseket
Josh Allen
Már nevet is valtoztattal?
Bazsinho
Yes 😊
Mindent a csapatert !