Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Sziasztok! Tud valaki egy címet, amin nézhető a meccs? Itt nem találok semmit.
több mint 4 éve
Bills announce TE Dawson Knox tested positive for COVID-19 and will go on the COVID list, as will TE Lee Smith, TE Tommy Sweeney, and practice-squad TE Nate Becker as close contacts. Tyler Kroft and Reggie Gilliam are the TEs left on the roster.
— Albert Breer (@AlbertBreer) October 24, 2020
Buffalo plays the Jets tomorrow.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ThySoul
1 623
Azért ezt a Jetset agyon kéne ütni jelenleg annyira reménytelenek 😀. Ha valamikor, akkor most jókor jön a Jets elleni felhozó meccs. Már ha felhozó lesz...Már ha felhozo lesz....
Hungarian Bill
Azért az kemény hogy a Jets védelem előrébb van rangsorolva mint a miénk, mármint stat alapján.
Bazsinho
Inkább az érdekel hogy valakiért tradelünk e még a védelembe, mert szerintem nem ártana egy kis frissítés.
több mint 4 éve
Bazsinho
1 005
. Ha valamikor, akkor most jókor jön a Jets elleni felhozó meccs. Már ha felhozó lesz...Már ha felhozo lesz....
Hungarian Bill
Azért az kemény hogy a Jets védelem előrébb van rangsorolva mint a miénk, mármint stat alapján.
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Cutoltátok Quinton Spaint... Lehet tudni valami közelebbit? Emlékeim szerint ő a jobb G-k közül való...Nem fért be a kezdőbe, ami fura, mert a G-k nem igazán sziporkáznak idén. Kérte az elengedését, ez megtörtént. Állítólag el is engedte magát az offseason alatt, ezért is bukta a kezdő pozit.
Tomcsik
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
Cutoltátok Quinton Spaint... Lehet tudni valami közelebbit? Emlékeim szerint ő a jobb G-k közül való...
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Sajnos egy pillanatra sem éreztem, hogy elkaphatjuk a KC-t, nagyon nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Ez a defense nyomokban sem hasonlít a tavalyira. Nem igazán értem, hogy mit sikerült az offseason alatt elcseszni. 😕 Tippek, meglátások?Nagyon messze vagyunk a contenderségtől, sőt, a visszapillantóból már látni a Dolphinst. Nem lesz a csoport sem olyan sima, a sorsolásunk meg pláne nem az. Ha valamikor, akkor most jókor jön a Jets elleni felhozó meccs. Már ha felhozó lesz...
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Ennyit érdemel ez a szégyen!!!Meccselemzés:Konkrét mint mindig. 😉
L
Köszönöm a figyelmet.
Muffalo_Bafia
Bazsinho
Kíváncsi vagyok, hogy Frazier mikortól megy a Bafia által emlegetett csehóba összeszedni magát, mert a defense tegnapi játéka egyszerűen köpedelem volt.Én megmondtam, 1500 lesz. Köszönöm bitte.
Hungarian Bill
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Bazsinho
1 005
Meccselemzés:Konkrét mint mindig. 😉
L
Köszönöm a figyelmet.
Muffalo_Bafia
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Meccselemzés:L
Köszönöm a figyelmet.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Bazsinho
1 005
Allen egyébként miért edz visorban?
több mint 4 éve
Bazsinho
1 005
Bell nem jött össze. Chiefssel szeretne gyűrűt nyerni idén.
több mint 4 éve
Bazsinho
1 005
Szerintem sem amiatt, de egy ilyen kaliberu futó csak szelesitheti a repertoárt.McD megerősítette hogy erdeklodunk Bell iránt.Én örülnék neki, ha nem fizetjük agyon, de szerintem nem a futók miatt nem megy a futás idén, inkább a fal miatt.
Bazsinho
ThySoul
De egyébként a védelemben kellene rendet rakni.
Eddig úgy tűnik hogy csak hiányzik onnan Alexander, Shaq Lawson, és Phillips is.
több mint 4 éve
Mizo
49
S a D is összekaphatna magát...
több mint 4 éve
ThySoul
1 623
McD megerősítette hogy erdeklodunk Bell iránt.Én örülnék neki, ha nem fizetjük agyon, de szerintem nem a futók miatt nem megy a futás idén, inkább a fal miatt.
Bazsinho
több mint 4 éve
Bazsinho
1 005
McD megerősítette hogy erdeklodunk Bell iránt.
több mint 4 éve
White nem volt, rá is léptek a védelem nyakára. Remélhetőleg jövőhéten lesz újra.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Kíváncsi vagyok, hogy Frazier mikortól megy a Bafia által emlegetett csehóba összeszedni magát, mert a defense tegnapi játéka egyszerűen köpedelem volt. Az nagyon jó, hogy az offense jelentős fejlődésen ment keresztül - még ha ez tegnap nem is annyira látszott -, de a védelem meg sorra nyeli a yardokat. Valami itt nem kóser, remélem, nem törték fel McDermott rendszerét, mert akkor még a playoff miatt is rághatjuk a körmünket.Ez a meccs olyan volt, mintha mi nem edzettünk volna majdnem két héten keresztül. Talán a KC elleni meccs gameplanjét vettük elő? Mondjuk az se jó, mert ezzel a játékkal még ennél is csúnyábban mélytorkoztatva leszünk.
több mint 4 éve
ThySoul
1 623
Én hasonló mérleget képzeltem el a sorsolást látva idáig (csak a Rams ellen gondoltam vereségre), szóval a vereség miatt annyira csalódott nem vagyok, a játék miatt inkább.A támadók a tavalyi idényt idézték, Allen nem volt annyira jó mint idén eddig (cserébe a második intet leszámítva jobb volt mint tavaly) az elkapók droppoltak folyamat, csak Diggs felé ment labda, a futás meg egyáltalán nem működött. A nagyobb gond a defense, idén egyedül a Jets ellen ment jól az egység egy félidőt, meg a Raiders ellen a meccs végén. Egyáltalán nem annyira dominánsak mint tavaly, de szeritnem egy közepest se tudnak nyújtani jelenleg, már pedig az offense nem fog minden meccsen 30+ pontot felpakolni ahogy most is láthattuk.
A Chiefs ellen az első négy heti támadó gépezet kell, és egy jobb defense mint ami eddig idén van, mert Mahomest csak úgy lehet megverni ha egy ideig leveszed a pályáról.
több mint 4 éve
Gabriel Davis is the only rookie WR with a perfect 158.3 passer rating when targeted this season pic.twitter.com/JQ3n2UQrNW
— PFF (@PFF) October 13, 2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hungarian Bill
1 540
Újabb pozitív Covid-teszt a Titansnél, egy stábtagnál mutatták ki. Lehet, ebből szerda hajnalban sem lesz meccs...
több mint 4 éve
Konkrétumot vagy "bennfentes infót" még nem láttam. Csak a találgatás megy, hogy mi lesz az a beígért történelmi büntetés.Erről van már valami hír, hogy milyen büntire lehet számítani?Fasza. Akkor vagy nem alszok, és úgy megyek be másnap dolgozni, vagy meg se nézem a meccset. Ha egyáltalán lesz ,mert addig még lehet pozitív eset.Hivatalosan nem.
De még mindig nem edzenek?
Bazsinho
De múlt hét szerdán stikában voltak kint durván 15-en egy edzőpályán. Ebből van most a balhé.
Nandito
ThySoul
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
több mint 4 éve
ThySoul
1 623
Erről van már valami hír, hogy milyen büntire lehet számítani?Fasza. Akkor vagy nem alszok, és úgy megyek be másnap dolgozni, vagy meg se nézem a meccset. Ha egyáltalán lesz ,mert addig még lehet pozitív eset.Hivatalosan nem.
Bazsinho
De múlt hét szerdán stikában voltak kint durván 15-en egy edzőpályán. Ebből van most a balhé.
Nandito
több mint 4 éve
Fasza. Akkor vagy nem alszok, és úgy megyek be másnap dolgozni, vagy meg se nézem a meccset. Ha egyáltalán lesz ,mert addig még lehet pozitív eset.Hivatalosan nem.
Bazsinho
Music City Miracle