Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Jézusom ha valaki 2010 környékén azt mondja, h. Daboll valaha HC jelölt lesz körberöhögöm 😊 mondjuk a ligában tudott maradni, néha ennyi is elég. Sanszos lett egy Browns - Bills PO meccs, a Raiders is ott lehet, elég finom. Nem bánnám ha ez lenne a trend a kövi 5 évben 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Nekem nagyon tetszett a csapat teljesítménye, ennél soha rosszabbat! Mennyi esélyt láttok rá, hogy behúzzuk a csoportot..? Valamint ha Daboll itt hagyja jövőre a csapatot, mennyire fogja megérezni az offense és legfőképpen Allen..?Éjjel azt hiszem, mondták a közvetítésben, hogy kb. 75%-unk van a csoportgyőzelemre a matematika alapján. Alighanem most már picit több. 😊 Ezen kívül meg felesleges találgatni, most a Steelers-szel kell foglalkozni. Más meccs lesz, mint a tavalyi SNF Duck Hodges főszereplésével. 😊
cyberfox
Ha Dabollt valaki elviszi HC-nak, akkor Buffalo a munkát kereső koordinátorok számára az egyik legjobb hely lesz, mert a támadósorban rengeteg a kvalitás. Én nem aggódom, ha új OC lesz. Ezt is fura volt leírni, Kelly óta nem erről volt híres ez a franchise. 😊
több mint 3 éve
Remelem a steelers azert nem veritek megAkarok egy jo kis csoportdöntőt utolso heten😀
több mint 3 éve
cyberfox
79
Nekem nagyon tetszett a csapat teljesítménye, ennél soha rosszabbat! Mennyi esélyt láttok rá, hogy behúzzuk a csoportot..? Valamint ha Daboll itt hagyja jövőre a csapatot, mennyire fogja megérezni az offense és legfőképpen Allen..?
több mint 3 éve
Írd le nyugodtan, majd azt is nézem, hogy mennyire jók a meglátásaid.Délután nézem meg felvételről. Kíváncsi vagyok.Akkor egyelőre még nem írom le a meccsről a véleményem, pedig pont most akartam. 😊
Buffalo Bill
Hungarian Bill
több mint 3 éve
gedam
5 908
így ki lehet kapni, emelt fővelDélután nézem meg felvételről. Kíváncsi vagyok.Akkor egyelőre még nem írom le a meccsről a véleményem, pedig pont most akartam. 😊
Buffalo Bill
Hungarian Bill
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Délután nézem meg felvételről. Kíváncsi vagyok.Akkor egyelőre még nem írom le a meccsről a véleményem, pedig pont most akartam. 😊
Buffalo Bill
több mint 3 éve
Délután nézem meg felvételről. Kíváncsi vagyok.
több mint 3 éve
a végzet: FelicitaBo-Sa, a nagy Bo-Sa, a kicsi báttya azöregbosaunokájjaInkább ne is említsd ezt a nevet, még jó, hogy nem kétszer találkozunk vele egy évben... A csávó zsebre tette az egész támadófalunkat. Még szerencse, hogy a MNF-en nem kapunk ízelítőt a tesójából is.
sutianap
Hungarian Bill
jaj, Feliciano
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Bo-Sa, a nagy Bo-Sa, a kicsi báttya azöregbosaunokájjaInkább ne is említsd ezt a nevet, még jó, hogy nem kétszer találkozunk vele egy évben... A csávó zsebre tette az egész támadófalunkat. Még szerencse, hogy a MNF-en nem kapunk ízelítőt a tesójából is.
sutianap
több mint 3 éve
Úgy láttam, hogy Allent nem nagyon sikerült megvédeni, nem dajkálta sokáig a labdát, mégis hibára kényszerítették. (Mondjuk az ellenfél védője - nem ugrik be a neve - piszok jó volt.) Nagyon hiányzik e védelemből egy jó irányító. Poz nem akar vissztérni? Vagy Brice Pauppot kihozni az aggok házából?Bo-Sa, a nagy Bo-Sa, a kicsi báttya azöregbosaunokájja
Buffalo Bill
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Úgy láttam, hogy Allent nem nagyon sikerült megvédeni, nem dajkálta sokáig a labdát, mégis hibára kényszerítették. (Mondjuk az ellenfél védője - nem ugrik be a neve - piszok jó volt.) Nagyon hiányzik e védelemből egy jó irányító. Poz nem akar vissztérni? Vagy Brice Pauppot kihozni az aggok házából?
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Az, ritka szar játékvezetéssel..Akkor jó, nemcsak én láttam így, hanem egy szakmabeli is. 😊 Viszonylag régóta nézek NFL-t, de ilyet, hogy 3-4-szer felvették a sárga zászlót, még sose láttam. Mintha találomra dobták volna be egyes szituknál... Moss sportszerűtlen viselkedésére dobott zászlót sztem senki nem érti.
BillsFan
Egyébként a meccsen ismételten előjött a korábbi betegség; az első félidőben jól játszunk, aztán a másodikban meg saját magunknak tesszük nehézzé a meccset. Ez a Chargers egyébként nagyon jó kis csapat, szerencsénk van, hogy Lynn egyszerűen nem ért a clock managementhez, megjegyzem, itt se az volt az erőssége interim HC-ként.
A védelem picit agresszívabb volt, amikor kellett, felléptek, és odatették magukat. A végén mondjuk a hosszú passzt megint sikerült beszopni, szerintem innentől fogva minden egyes Hail Marynél lehet izgulni.
A lényeg a W, és hogy tartjuk távol magunktól a Miamit! 😊
több mint 3 éve
Az, ritka szar játékvezetéssel..
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Mizo
49
Idegesito merkozrs volt
több mint 3 éve
Szívbaj!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Cody Ford kidőlt a szezonra.
több mint 4 éve
Bazsinho
1 005
igy kell kimaxolni a bye weeket 😀Igen és még aludni is lehetett rendesen. 😊
briareos
több mint 4 éve
Erre lehet idén már sárga repült volna...the TB elég könnyen felállt belőle 😁Na, megint jönnek elő a Pecc fanok...Beéritek egy pofonnal vagy megverekszetek a kettőé'?!Tartjuk a másik orcánkat is 😁
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
Muffalo_Bafia
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Na, megint jönnek elő a Pecc fanok...Beéritek egy pofonnal vagy megverekszetek a kettőé'?!Tartjuk a másik orcánkat is 😁
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Na, megint jönnek elő a Pecc fanok...Beéritek egy pofonnal vagy megverekszetek a kettőé'?!Tartjuk a másik orcánkat is 😁
Muffalo_Bafia
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018