Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Allen újra a hét támadója, idén már negyedszer. NFL rekord 5 (Lamar és Newton, ha jól láttam)Emellett idén szinte minden irányító rekordot megfog dönteni franchise-on belül ami egy egész alapszakaszra vonatkozik (össz TD, passzolt TD, passzolt yard)+ ha Singletary kapna el egy TD-t ő lenne a 14. játékos aki idén 6 pontos elkapást szerez. Ez egyedüli NFL rekord lenne.
Csóró, más évben ez szerintem simán MVP címet érhetne, de idén a Rodgers-Mahomes kettős háttérbe szorítja teljesen.
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
5 azaz ÖT Bills játékos lett beszavazva a Pro Bowl keretbe. Josh Allen, Steffon Diggs, Tre'Davious White, Tremaine Edmundsés Andre Roberts.
PRO BOWL BILLS‼️
— Buffalo Bills (@BuffaloBills) December 22, 2020
Congratulations to @JoshAllenQB, @StefonDiggs, @TakeAwayTre_, @Maine_Savage23, and @AndreRoberts on making the 2021 Pro Bowl: https://t.co/PL2KBTkWPV pic.twitter.com/oU74tVSkBn
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 027
Majdnem 30 eve szurkolok a csapatnak, es most zavarban vagyok. PO, csopottgyozelem. Mi jön még. Kezdjük elveszteni az identitasunkat🙂😁 azt se gondoltam volna, hogy Allen kepes lesz vezer lenni, de klassz srác. Van franchise QB-nk. Eletidegen dolog errefele. Még egy kört menjünk PO-ban most márAzert jo latni h szepen a csoportellenfelek is ertelmes es szep futballt kezdenek el jatszani (mint ugye tette azt a Bills es Dolphins regen) es remelhetoleg a kultura is valtozik es nem a durva trashtalk fog menni mint korabban szokas volt.
fodoroli
Ha a Pats is osszekapja magat jovore (remelem), akkor az elkovetkezendo evekben szep ki-ki meccses csoportmeccsek lesznek (hatha a Jetshez is talalnak vkit) es az AFC East egesze veszelyes ellenfel lesz mindenkinek.
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Drágaszág. (el a kezekkel divatok mert boksz lesz)
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Borzasztó volt németül NFL-t nézni, de akkor nem volt más 😛 A Eurosport és utána a Screensport is adta a meccseket de utána hallgatni hogy erste down , pfff 😊Gengszter Zoltán Billses volt?Ezt most nem értem. Amikor én érettségiztem, még hírét sem hallották felénk ennek a kapitalista szórakozásnak. Általában amerikai rögbinek nevezték.92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
Buffalo Bill
csi77
Buffalo Bill
Én divat drukker vagyok. Mikor elkezdtem nézni DSFen, akkor a Bills volt a legjobb, legszebb focit játszotta. Csak hött kétszer Emmitt Smith és bandája...
fodoroli
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Neeeem, ő a Raiders-nek drukkolt. Én nem akartam a legjobbnak szurkolni (Cowboys), ezért inkább a Billst választottam. Nem bántam meg.Gengszter Zoltán Billses volt?Ezt most nem értem. Amikor én érettségiztem, még hírét sem hallották felénk ennek a kapitalista szórakozásnak. Általában amerikai rögbinek nevezték.92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
Buffalo Bill
csi77
Buffalo Bill
Én divat drukker vagyok. Mikor elkezdtem nézni DSFen, akkor a Bills volt a legjobb, legszebb focit játszotta. Csak hött kétszer Emmitt Smith és bandája...
fodoroli
több mint 3 éve
fodoroli
57
Gengszter Zoltán Billses volt?Ezt most nem értem. Amikor én érettségiztem, még hírét sem hallották felénk ennek a kapitalista szórakozásnak. Általában amerikai rögbinek nevezték.92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
Buffalo Bill
csi77
Buffalo Bill
több mint 3 éve
Ezt most nem értem. Amikor én érettségiztem, még hírét sem hallották felénk ennek a kapitalista szórakozásnak. Általában amerikai rögbinek nevezték.92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
Buffalo Bill
csi77
több mint 3 éve
92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
Buffalo Bill
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
www.youtube.com/watch?v=hX2pUfb6C4k&feature=emb_titleCovid ide, vagy oda, azért a reptéren csoportgyőztesnek járó fogadtatás várta a csapatot!
több mint 3 éve
92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!
több mint 3 éve
Gratula, végre! Remélem a Főcsoport döntőt esetleg ti játsztok a Chiefsel (ha ez a sorsolás szerint majd lehetséges lesz) 😊
több mint 3 éve
gedam
5 908
akkor a managerének kellett volna szólni, hogy egy rookie mögött fogsz padozni öreg. ez a manager érdeke is lett volna, mert gyűrű ide vagy oda, ha nem játszik, az az értékén semmit sem dob, sőt.. na mind1, off vége. csak azért ide írom, mert ebbe a csapatba nagyon illett volna és azért a billsben is bőven benne van az sb win.El tudod képzelni, hogy úgy volt vele, majd elég ha az 53-ba bekerül és van 8-10 játéka meccsenként, de gyűrűt nyer!? Én nem ilyen Bellt ismertem anno, szerintem ő tényleg úgy gondolta, szerepet fog kapni a KC-ben. Komolyabbat ennél.Ha az volt a cél, hogy gyűrűt nyerjen, akkor ez volt a legjobb döntés. Ha szeretet volna játszani+esélyt kapni a gyűrűre, akkor nem.a legkomplettebb csapat az nfl-ben. akkor lett volna tökéletes, ha bell hozzátok ír alá. azt még mindig nem értem miért a kc-t választotta, na mindegy.Szerintem Bell egész pályafutása alatt furcsa döntéseket hozott...ha majd egyszer visszanéz ő is ezt fogja látni. Nagyon rossz manager kezébe került sajnos.
gedam
Klaci79
ThySoul
Klaci79
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
fodoroli
57
Majdnem 30 eve szurkolok a csapatnak, es most zavarban vagyok. PO, csopottgyozelem. Mi jön még. Kezdjük elveszteni az identitasunkat🙂😁 azt se gondoltam volna, hogy Allen kepes lesz vezer lenni, de klassz srác. Van franchise QB-nk. Eletidegen dolog errefele. Még egy kört menjünk PO-ban most már
több mint 3 éve
Emelem kalapom, remelem lesz PO meneteles is! 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
McDermott beépített embere? 😀Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!CONTRACT YEAR!!!!! #3/4
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!CONTRACT YEAR!!!!! #3/4
Muffalo_Bafia
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Épp ezért írtam, hogy ha gyűrűt akart, játék mellett akkor szarul döntött. Valszeg erre ment, mert mostanság azt írta twitterre össze van zavarodva (valószínűleg azert mert nem kap sok szerepet). Nem is tudom mit várt, elmegy oda ahol főképp passzjáték van+egy elsőkörös futó. Na mindegy, esélye igy lett a legnagyobb egy SB-re, aztán valami max közepes szerződésért elmegy valahova levezetniEl tudod képzelni, hogy úgy volt vele, majd elég ha az 53-ba bekerül és van 8-10 játéka meccsenként, de gyűrűt nyer!? Én nem ilyen Bellt ismertem anno, szerintem ő tényleg úgy gondolta, szerepet fog kapni a KC-ben. Komolyabbat ennél.Ha az volt a cél, hogy gyűrűt nyerjen, akkor ez volt a legjobb döntés. Ha szeretet volna játszani+esélyt kapni a gyűrűre, akkor nem.a legkomplettebb csapat az nfl-ben. akkor lett volna tökéletes, ha bell hozzátok ír alá. azt még mindig nem értem miért a kc-t választotta, na mindegy.Szerintem Bell egész pályafutása alatt furcsa döntéseket hozott...ha majd egyszer visszanéz ő is ezt fogja látni. Nagyon rossz manager kezébe került sajnos.
gedam
Klaci79
ThySoul
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
El tudod képzelni, hogy úgy volt vele, majd elég ha az 53-ba bekerül és van 8-10 játéka meccsenként, de gyűrűt nyer!? Én nem ilyen Bellt ismertem anno, szerintem ő tényleg úgy gondolta, szerepet fog kapni a KC-ben. Komolyabbat ennél.Ha az volt a cél, hogy gyűrűt nyerjen, akkor ez volt a legjobb döntés. Ha szeretet volna játszani+esélyt kapni a gyűrűre, akkor nem.a legkomplettebb csapat az nfl-ben. akkor lett volna tökéletes, ha bell hozzátok ír alá. azt még mindig nem értem miért a kc-t választotta, na mindegy.Szerintem Bell egész pályafutása alatt furcsa döntéseket hozott...ha majd egyszer visszanéz ő is ezt fogja látni. Nagyon rossz manager kezébe került sajnos.
gedam
Klaci79
ThySoul
több mint 3 éve
Gratulálok!Magunknak nem vizionálok túl hosszú PO futást, így a Steelers mellett nektek szurkolok alapvetően idén - megérdemelné a csapat a Super Bowlt 😊
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Ha az volt a cél, hogy gyűrűt nyerjen, akkor ez volt a legjobb döntés. Ha szeretet volna játszani+esélyt kapni a gyűrűre, akkor nem.a legkomplettebb csapat az nfl-ben. akkor lett volna tökéletes, ha bell hozzátok ír alá. azt még mindig nem értem miért a kc-t választotta, na mindegy.Szerintem Bell egész pályafutása alatt furcsa döntéseket hozott...ha majd egyszer visszanéz ő is ezt fogja látni. Nagyon rossz manager kezébe került sajnos.
gedam
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
a legkomplettebb csapat az nfl-ben. akkor lett volna tökéletes, ha bell hozzátok ír alá. azt még mindig nem értem miért a kc-t választotta, na mindegy.Szerintem Bell egész pályafutása alatt furcsa döntéseket hozott...ha majd egyszer visszanéz ő is ezt fogja látni. Nagyon rossz manager kezébe került sajnos.
gedam
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
a legkomplettebb csapat az nfl-ben. akkor lett volna tökéletes, ha bell hozzátok ír alá. azt még mindig nem értem miért a kc-t választotta, na mindegy.Neki a gyűrű kell, ott meg nagyobb esélyt lát rá. Sztem ebbe a kálcsörbe nem is passzolna, sokkal inkább el tudnék itt képzelni mondjuk egy Lindsay-t.
gedam