Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Királyság srácok, nagy grat! Remélem jövőre mi is felülhetünk az Észak trónjára 😊
Azt sajnálom, h. sanszosan Bills-Browns lesz a Wild Card első körében, KCn kívül bárki mást szívesebben látnék. Nem csak az esélyek miatt.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 623
Jaj istenem, amit művelnek a srácok a red zone-ban a büntikkel :"D
több mint 3 éve
Apex New York Jets 2 980
Nagyon kijart mar nektek ez. Sok sikert a PO-ban!

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Megtört a Pats-hegemónia, az AFC East győztese a Buffalo Bills! 😊

Nincs akkora katarzis, mint a 3 éve, mikor visszatértünk a PO-ba, de azért mi Bills-drukkerek már nagyon régóta vártunk erre a pillanatra is. 😊

Egyre jobban össze van gyurmázva ez a csapat, sok örömünk lesz még benne! 😉

Folyt. köv. a PO-ban!
Hungarian Bill
Mi balfaszkodunk elkezdeni a rebuildet ti pedig szépen építkeztek és Josh Allennel megvan az franchise QB...
Grt a csoport győzelemhez és a PO-hoz

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Megtört a Pats-hegemónia, az AFC East győztese a Buffalo Bills! 😊

Nincs akkora katarzis, mint a 3 éve, mikor visszatértünk a PO-ba, de azért mi Bills-drukkerek már nagyon régóta vártunk erre a pillanatra is. 😊

Egyre jobban össze van gyurmázva ez a csapat, sok örömünk lesz még benne! 😉

Folyt. köv. a PO-ban!
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Eddig idegölő a mérkőzés. Jobbnak érzem a Bills-t, de ebben a ligában hajszálon múlik a győzelem.
több mint 3 éve
Brown biztos visszatér?
ThySoul
Bocsánat, nem tér vissza, megkavart hogy az injury reporton nem szerepelt, aztán abból asszociáltam arra, hogy akkor biztos játszik. De aztán meg eszembe jutott, hogy persze h nem szerepelt, mivel IR-en van. McD nyilatkozta a héten, hogy erre a hétre még nem aktiválják.
több mint 3 éve
Ma este buli van! Aréna4 közvetíti. Istenem, lehet, hogy visszatérnek a régi, szép idők? És ismét lealáznak minket a döntőben?
Buffalo Bill
Nem lesz ez olyan egyszerű meccs, én mindenesetre abban bízom, hogy a Hail Murray-el az összes balfaszkodás megvolt a szezonra. A lovacskáknál szinte a komplett secondary nem lesz, nálunk pedig John Brown visszatér, úgyhogy Allen akár űrszámokat is produkálhat. 😊

youtube.com/shorts/eKs6pA3UIHk
RedFive
Jó a hangulat a csapaton belül, egyébként a kameramann nem más, mint a tulaj, Terry Pegula 😊
Hungarian Bill
Brown biztos visszatér? Tegnap néztem rá, akkor nagyon úgy volt, hogy kimarad neki még ez a meccs. Felőlem a maradék alapszakasz is kieshet neki, hogy 100%-os legyen a playoffra, azért látszódik, hogy néha akadozik az O ha ő nincs. (Mondjuk az utóbbi két meccsen éppen nem)
több mint 3 éve
Már megijedtem, hogy senki sem készül ma estére. Igazad van, nem lesz egyszerű meccs. Valahol olvastam, hogy Buffalóban már a SB-ról sutyorognak. Szerintem ez egy kicsit erős. Nem érzem ezt a védelmet SB szintűnek. Nagyon kellene egy olyan játékos, aki összefogja a védelmet. Szerintetek van jelenleg ilyen közöttük?
Buffalo Bill
Edmunds kéne, hogy legyen, de ő nem nőtt bele még ebbe a szerepbe, szerintem nem is fog. Egy jó Lorenzo Alexander-Kyle Williams duó hiányzik innen, akik mind a rutinjukkal, mind a játékukkal, mind pedig a karakterükkel példát mutat a fiatalabbak számára. Jerry Hughes mellett a safety párosunk az, akikben talán megvan a potenciál. De azért lehet látni a fejlődést a D-n, és amikor kell, odateszik magukat.

Egyébként fura ez, mert pl. az évezred elején bőven voltak vezérek a védelemben (Schobel, TKO, Fletcher, és még sorolhatnám), de nem ért semmit a bika D#, mikor kóklerek voltak a támadóoldalon és a stábban is.
Hungarian Bill
Egyetértek. Edmund jó, ha megmondják neki, hogy mire figyeljen. A védekezések nagy részében tanácstalan. Milano, vagy Hyde? Esetleg Klein?
több mint 3 éve
Már megijedtem, hogy senki sem készül ma estére. Igazad van, nem lesz egyszerű meccs. Valahol olvastam, hogy Buffalóban már a SB-ról sutyorognak. Szerintem ez egy kicsit erős. Nem érzem ezt a védelmet SB szintűnek. Nagyon kellene egy olyan játékos, aki összefogja a védelmet. Szerintetek van jelenleg ilyen közöttük?
Buffalo Bill
Edmunds kéne, hogy legyen, de ő nem nőtt bele még ebbe a szerepbe, szerintem nem is fog. Egy jó Lorenzo Alexander-Kyle Williams duó hiányzik innen, akik mind a rutinjukkal, mind a játékukkal, mind pedig a karakterükkel példát mutat a fiatalabbak számára. Jerry Hughes mellett a safety párosunk az, akikben talán megvan a potenciál. De azért lehet látni a fejlődést a D-n, és amikor kell, odateszik magukat.

Egyébként fura ez, mert pl. az évezred elején bőven voltak vezérek a védelemben (Schobel, TKO, Fletcher, és még sorolhatnám), de nem ért semmit a bika D#, mikor kóklerek voltak a támadóoldalon és a stábban is.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Ma este buli van! Aréna4 közvetíti. Istenem, lehet, hogy visszatérnek a régi, szép idők? És ismét lealáznak minket a döntőben?
Buffalo Bill
Nem lesz ez olyan egyszerű meccs, én mindenesetre abban bízom, hogy a Hail Murray-el az összes balfaszkodás megvolt a szezonra. A lovacskáknál szinte a komplett secondary nem lesz, nálunk pedig John Brown visszatér, úgyhogy Allen akár űrszámokat is produkálhat. 😊

RedFive
Jó a hangulat a csapaton belül, egyébként a kameramann nem más, mint a tulaj, Terry Pegula 😊
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Josh Allen alazza az NFC Eastet 😀

több mint 3 éve
Én úgy láttam, hogy az első negyed arról szólt, hogyan lehetne fogást találni a másikon. A (viszonylag) sok interception, fumble és labdavesztés a két kemény védelmet mutatta. Jól dolgoztak a vezető koordinátoraink, a csapatunk jól tudott alkalmazkodni. Immár merjük elhinni, hogy Allen felnőtt a feladathoz, ahogy sok más játékosunk is. (Szerintem.)
több mint 3 éve
Negatívumnak az első félidőt, de az első negyedet biztos oda lehet mondani. Hála Isten a Vasas úgy jött ki a meccsre hogy ők bizony nem akarnak nyerni, szóval nagyobb baj nem lett belőle, de ez fixen a legrosszabb félidő volt idén.
Abban viszont egyetértek, hogy a D ezen a formájával, és ezzel az O-val nem valószínű hogy one and done lesz idén. (Csak a Browns ne jöjjön könyörgöm)
ThySoul
Az első félidő valóban nem nézett ki jól. Fura is volt, mert a legjobb első félidei csapatok közé tartozunk pontszerzést illetően. A pick6 nagyon kellett a félidő végén, ott a momentum is átkerült hozzánk. De ha mondjuk 3-7-tel, vagy 3-10-zel megyünk az öltözőbe, akkor se vagyok meggyőződve arról, hogy bukta lett volna ez a meccs. A Steelers en bloc crackelve lett!
Hungarian Bill
Ahogy megláttam a Vasas első driveját megnyugodtam hogy ezt megnyerjük 😀
Nekem a legjobban azt tetszett hogy eddig mindig leeresztettünk a második félidőre (főleg a harmadik negyedre, emiatt buktunk Arizonában pl, vagy lett szoros anno a Rams ellen) erre most inkább felpörögtek, meg Allen is az MVP énjét vette elő a félidő után.
Bizakodó vagyok, szerintem a Chiefs után mi vagyunk talán a legjobb AFC csapat, csak sajna Mahomesék egy jó nagy fokkal vannak felettünk.
több mint 3 éve
Negatívumnak az első félidőt, de az első negyedet biztos oda lehet mondani. Hála Isten a Vasas úgy jött ki a meccsre hogy ők bizony nem akarnak nyerni, szóval nagyobb baj nem lett belőle, de ez fixen a legrosszabb félidő volt idén.
Abban viszont egyetértek, hogy a D ezen a formájával, és ezzel az O-val nem valószínű hogy one and done lesz idén. (Csak a Browns ne jöjjön könyörgöm)
ThySoul
Az első félidő valóban nem nézett ki jól. Fura is volt, mert a legjobb első félidei csapatok közé tartozunk pontszerzést illetően. A pick6 nagyon kellett a félidő végén, ott a momentum is átkerült hozzánk. De ha mondjuk 3-7-tel, vagy 3-10-zel megyünk az öltözőbe, akkor se vagyok meggyőződve arról, hogy bukta lett volna ez a meccs. A Steelers en bloc crackelve lett!
több mint 3 éve
Na ez a győzelem igazi csapatmunka volt! 😊 Visszatért a védelem, az edzői stáb óriásit elemzett félidőben, megtaláltuk Diggset (a kettő összefügg), és a liga legjobb védelmét sikerült teljesen felőrölni! A futójáték is kezdett éledezni, ráadásul mindez a legjobb run defense ellen. A közvetítésben elhangzottakkal egyébként maximálisan egyetértek, a Diggs-trade mind a Minnynek, mind pedig nekünk abszolút jól sült el, és azon sem kell aggódni, hogy Allen nem találja meg. 😊 Már most megvan a 100 elkapása, és még 3 meccs hátravan!

Tényleg semmi, de semmi negatívumot nem lehet mondani, számomra a szezon legjobb játékát nyújtottuk, mert egyrészt egy 11-1-es mérlegű csapatot győztünk le, akit hazai pályán nagyon-nagyon rég sikerült, ráadásul Big Ben még ki se kapott ellenünk. Ha a defense ennyire éles lesz a hátralévő meccseken, és a PO-ban is, akkor egészen biztos nem lesz one-and-done. Nagyon más szelek fújnak, és ezt érezni is a csapatnál.

Denverben be lehet biztosítani egy győzelemmel a régóta várt csoportgyőzelmet is. Klasszikus nyögvenyelős meccsre számítok, de itt most olyan fegyelem van, és annyira tudja mindenki a dolgát, hogy szerintem ezen a banánhéjon nem fogunk elcsúszni.

Óriási gratuláció az egész csapatnak és stábnak!
Hungarian Bill
több mint 3 éve
Na ez a győzelem igazi csapatmunka volt! 😊 Visszatért a védelem, az edzői stáb óriásit elemzett félidőben, megtaláltuk Diggset (a kettő összefügg), és a liga legjobb védelmét sikerült teljesen felőrölni! A futójáték is kezdett éledezni, ráadásul mindez a legjobb run defense ellen. A közvetítésben elhangzottakkal egyébként maximálisan egyetértek, a Diggs-trade mind a Minnynek, mind pedig nekünk abszolút jól sült el, és azon sem kell aggódni, hogy Allen nem találja meg. 😊 Már most megvan a 100 elkapása, és még 3 meccs hátravan!

Tényleg semmi, de semmi negatívumot nem lehet mondani, számomra a szezon legjobb játékát nyújtottuk, mert egyrészt egy 11-1-es mérlegű csapatot győztünk le, akit hazai pályán nagyon-nagyon rég sikerült, ráadásul Big Ben még ki se kapott ellenünk. Ha a defense ennyire éles lesz a hátralévő meccseken, és a PO-ban is, akkor egészen biztos nem lesz one-and-done. Nagyon más szelek fújnak, és ezt érezni is a csapatnál.

Denverben be lehet biztosítani egy győzelemmel a régóta várt csoportgyőzelmet is. Klasszikus nyögvenyelős meccsre számítok, de itt most olyan fegyelem van, és annyira tudja mindenki a dolgát, hogy szerintem ezen a banánhéjon nem fogunk elcsúszni.

Óriási gratuláció az egész csapatnak és stábnak!
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Muffalo_Bafia signed GM Brandon Beane, the architect of one of the AFC’s best teams, to a multi-year extension.
Klaci79

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
The #Bills signed GM Brandon Beane, the architect of one of the AFC’s best teams, to a multi-year extension.
Klaci79
Jelen pillanatban nem cserélném el a McD-Beane kettőst senkire se a ligában. Na jó, Bafiára igen, de ő most jól hívja a playeket!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
The #Bills signed GM Brandon Beane, the architect of one of the AFC’s best teams, to a multi-year extension.
több mint 3 éve
Mondjuk óvatosan ezzel, hogy nembaj ha Daboll elmegy HCnak... Épp a Bills az egyik példa, ahol baj okoz ha a QBnak változik a mestere Gailey Fitzpatrick páros... De Foles zseniális 27-2 TD idénye után ment el Lazor Miami OCnak, azóta se nagyon volt olyan éve Folesnak a POrunt kivéve.

Illetve épp Reich-Wentz pàros...

Szóval lehet mindenki jobban jár ha marad, még Daboll is 😉
dande
Ebben igazad van, de aki elkezd edzősködni, szinte mind arról álmodik, hogy egyszer HC lesz valamelyik NFL-csapatnál. Ha jön egy lehetőség - és az offseasonban biztos, hogy Daboll az edzőkeringő szerves része lesz -, akkor nem tudsz a szabályok szerint sem mit csinálni, el kell engedni, ha HC-nak kérik fel valahová. Ugyanez volt Pettine esetében is, amikor Browns HC lett.

Azért írtam, hogy perpillanat Buffalóban komplett, ligaelit támadósor van, mert így több támadógurunak is tetszhet itt a helyzet. Ráérünk még ezzel foglalkozni majd egy hosszabb PO-menetelés után! 😉
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk óvatosan ezzel, hogy nembaj ha Daboll elmegy HCnak... Épp a Bills az egyik példa, ahol baj okoz ha a QBnak változik a mestere Gailey Fitzpatrick páros... De Foles zseniális 27-2 TD idénye után ment el Lazor Miami OCnak, azóta se nagyon volt olyan éve Folesnak a POrunt kivéve.

Illetve épp Reich-Wentz pàros...

Szóval lehet mindenki jobban jár ha marad, még Daboll is 😉