Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Közben jutott eszembe a harmadik téma. Muffalo Bafia sporinak köszönöm a címet. Hiába mentem el az egyik héten, a következőn nem akar beindulni. A kapott cím is gyakran lefagyott. Ilyenkor frissítek, újabb elérhetőségeket keresgélek. Veletek is így van?
több mint 3 éve
Két dologgal kapcsolatban írnék, és kiváncsi vagyok a véleményetekre. 1. Sok szó esik Allenről, Diggsről, a remek védelemről, de senki sem említi meg a támadó falat, amelyik - szerintem - pokoli munkát végez. Nekik köszönhető, hogy Allennek van bő öt másodperce (átlagosan) célpontot keresni. Olyan pasz-siettetőket semlegesítettek, akik más QB-ket kétszer is lenyomnak meccsenként. Egy Bravót nekik!
2. Már három hete olvasgattam arról, hogy SB gyanus ez a csapat. Nem hittem el. Még vasárnap is azt mondtam a nejemnek (aki az utolsó heteknek hála lelkes BB szurkoló lett!!!), hogy egy döcögős, alig-alig győzelem a delfinek ellen csak megerősíteni a kételyeimet. De az első negyed szenvedését levetkőzve olyan játékot mutatott a csapat, hogy most már én is elhiszem: akár a nagy döntőig is menetelhetünk. Diggset rettenetesen őrizték, nem baj, van másik! Baesley sérült, nem baj, van másik.
Szerintetek? Merjünk álmodozni?
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha benőtt a srác feje lágya, tényleg az lenne. Spiritusz és tehetség van benne, Denverben és Indyben se volt semmi gond azzal, amit a pályán nyújtott.

Szép sztori lenne.

iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szép sztori lenne.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Na akkor innentől ,hajrá Bills,AFC East powa’ !

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Szombatra, magyar idő szerint 19:05-re osztotta be a Colts elleni Wild Card-meccsünket az NFL.

Éjszakázni legalább nem kell. 😊
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 623
Ha tovabbjutunk a Colts ellen, akkor a Steelers-Browns győztese jön?
Bazsinho
Játszik a Titans (4) -Ravens (5)valamint a Vasas (3)-Browns (6)
Ha nyer a Browns fixen ők mennek Kansasba, ha a Vasas akkor őket kapjuk biztosan.
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 005
Ha tovabbjutunk a Colts ellen, akkor a Steelers-Browns győztese jön?
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Ezt akkor lenduletbol skacok. 😊 Tali az AFC dontoben. 😀 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Na srácok mi mindent megtettünk h felpörgessük az önbizalmat a PO előtt, előre, sok sikert és akkor most már menjetek végig.
briareos
Én jóval többet vártam tőletek, de hozzá kell tenni, hogy nekünk ezen a meccsen minden bejött, a back-to-back 50 yardos Barkley-bombákon meg már tényleg csan nevetni lehetett. Kíváncsi vagytok, mihez kezdtek a 3. pickkel a drafton.

Megvolt a "mesterhármas", volt Offense, Defense, és Special Teams touchdown is, Allennek pedig gratuláció nemcsak az idei temérdek mennyiségű rekordjához, hanem ahhoz a fejlődéshez is, amin egy offseason alatt keresztülment!

Innentől indul a komolyabb harc a Lombardiért, várjuk a Colts-Titans-Dolphins trióból azt a jelentkezőt, aki jönne velünk az első táncra!
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Mikortól szabad leírni azt, hogy a Bills már nem csak egy erős PO contender, hanem egészen konkrétan bejelentkezett a Lombardiért, és bárkit megbasz, ha úgy van?

Mert én ezt érzem, és már úgy leírnám.
akdestroyer
Browns PO, Bills SB, valahogy így lehetne validálni ezt az értelmetlen csillagozott szezont 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
Na srácok mi mindent megtettünk h felpörgessük az önbizalmat a PO előtt, előre, sok sikert és akkor most már menjetek végig.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mikortól szabad leírni azt, hogy a Bills már nem csak egy erős PO contender, hanem egészen konkrétan bejelentkezett a Lombardiért, és bárkit megbasz, ha úgy van?

akdestroyer
Most a FOX közvetítésben kérdezték Greg Jenningset h ki nyeri az AFC-t, reflexből rávágta h a Bills.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751

több mint 3 éve
Az első negyed infarktus közeli élmény volt. Természetesen a visszahordás alatt fagyott le az egész szar. Majdnem megőrültem.
több mint 3 éve
Sziasztok! Keresem a csatornát...
Buffalo Bill
Ne keresd, itt vagyok!

bfstrms.xyz/watch/nfl
Muffalo_Bafia
Köszönöm! Az enyém állandóan lefagy.
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Buffalo Bill
Ne keresd, itt vagyok!

bfstrms.xyz/watch/nfl

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Na McDermott, ma Allen megpasszolja a franchise rekordot, aztán leültetheted. Ha nem, leeresztem a stadion kerekét!!!!

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Boldog új évet minden Bills (és nem Bills) szurkolónak! A divatok 2021-ben is szét lesznek bokszolva!!!!

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
New York állam engedélyezte, hogy az első rájátszásbeli meccsünket 6 772 olyan szurkoló előtt játsszuk, akik a belépés előtt negatív COVID-teszttel rendelkeznek! 😊

Továbbá Beasley sérülése lehet, hogy komolyabb, így Kenny Stills a célpont a pótlására.
Hungarian Bill
én birom stillst sajnáltam h eltradeltük és h nem volt fasza éve.

több mint 3 éve
New York állam engedélyezte, hogy az első rájátszásbeli meccsünket 6 772 olyan szurkoló előtt játsszuk, akik a belépés előtt negatív COVID-teszttel rendelkeznek! 😊

Továbbá Beasley sérülése lehet, hogy komolyabb, így Kenny Stills a célpont a pótlására.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A nap statja.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Emelem kalapom.😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv