Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Közben jutott eszembe a harmadik téma. Muffalo Bafia sporinak köszönöm a címet. Hiába mentem el az egyik héten, a következőn nem akar beindulni. A kapott cím is gyakran lefagyott. Ilyenkor frissítek, újabb elérhetőségeket keresgélek. Veletek is így van?
több mint 3 éve
Két dologgal kapcsolatban írnék, és kiváncsi vagyok a véleményetekre. 1. Sok szó esik Allenről, Diggsről, a remek védelemről, de senki sem említi meg a támadó falat, amelyik - szerintem - pokoli munkát végez. Nekik köszönhető, hogy Allennek van bő öt másodperce (átlagosan) célpontot keresni. Olyan pasz-siettetőket semlegesítettek, akik más QB-ket kétszer is lenyomnak meccsenként. Egy Bravót nekik!2. Már három hete olvasgattam arról, hogy SB gyanus ez a csapat. Nem hittem el. Még vasárnap is azt mondtam a nejemnek (aki az utolsó heteknek hála lelkes BB szurkoló lett!!!), hogy egy döcögős, alig-alig győzelem a delfinek ellen csak megerősíteni a kételyeimet. De az első negyed szenvedését levetkőzve olyan játékot mutatott a csapat, hogy most már én is elhiszem: akár a nagy döntőig is menetelhetünk. Diggset rettenetesen őrizték, nem baj, van másik! Baesley sérült, nem baj, van másik.
Szerintetek? Merjünk álmodozni?
több mint 3 éve
Ha benőtt a srác feje lágya, tényleg az lenne. Spiritusz és tehetség van benne, Denverben és Indyben se volt semmi gond azzal, amit a pályán nyújtott. Szép sztori lenne.
This is an interesting one: the Bills are scheduled to tryout QB Chad Kelly, nephew of the legendary Jim Kelly.
— Field Yates (@FieldYates) January 4, 2021
Perhaps a look at a possible reserve/future candidate.
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Szép sztori lenne.This is an interesting one: the Bills are scheduled to tryout QB Chad Kelly, nephew of the legendary Jim Kelly.
— Field Yates (@FieldYates) January 4, 2021
Perhaps a look at a possible reserve/future candidate.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Na akkor innentől ,hajrá Bills,AFC East powa’ !
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Szombatra, magyar idő szerint 19:05-re osztotta be a Colts elleni Wild Card-meccsünket az NFL.Éjszakázni legalább nem kell. 😊
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Ha tovabbjutunk a Colts ellen, akkor a Steelers-Browns győztese jön?Játszik a Titans (4) -Ravens (5)valamint a Vasas (3)-Browns (6)
Bazsinho
Ha nyer a Browns fixen ők mennek Kansasba, ha a Vasas akkor őket kapjuk biztosan.
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Ha tovabbjutunk a Colts ellen, akkor a Steelers-Browns győztese jön?
több mint 3 éve
Ezt akkor lenduletbol skacok. 😊 Tali az AFC dontoben. 😀 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Na srácok mi mindent megtettünk h felpörgessük az önbizalmat a PO előtt, előre, sok sikert és akkor most már menjetek végig.Én jóval többet vártam tőletek, de hozzá kell tenni, hogy nekünk ezen a meccsen minden bejött, a back-to-back 50 yardos Barkley-bombákon meg már tényleg csan nevetni lehetett. Kíváncsi vagytok, mihez kezdtek a 3. pickkel a drafton.
briareos
Megvolt a "mesterhármas", volt Offense, Defense, és Special Teams touchdown is, Allennek pedig gratuláció nemcsak az idei temérdek mennyiségű rekordjához, hanem ahhoz a fejlődéshez is, amin egy offseason alatt keresztülment!
Innentől indul a komolyabb harc a Lombardiért, várjuk a Colts-Titans-Dolphins trióból azt a jelentkezőt, aki jönne velünk az első táncra!
több mint 3 éve
Mikortól szabad leírni azt, hogy a Bills már nem csak egy erős PO contender, hanem egészen konkrétan bejelentkezett a Lombardiért, és bárkit megbasz, ha úgy van?Browns PO, Bills SB, valahogy így lehetne validálni ezt az értelmetlen csillagozott szezont 😊
Mert én ezt érzem, és már úgy leírnám.
akdestroyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Na srácok mi mindent megtettünk h felpörgessük az önbizalmat a PO előtt, előre, sok sikert és akkor most már menjetek végig.
több mint 3 éve
Mikortól szabad leírni azt, hogy a Bills már nem csak egy erős PO contender, hanem egészen konkrétan bejelentkezett a Lombardiért, és bárkit megbasz, ha úgy van?Most a FOX közvetítésben kérdezték Greg Jenningset h ki nyeri az AFC-t, reflexből rávágta h a Bills.
Mert én ezt érzem, és már úgy leírnám.
akdestroyer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Mikortól szabad leírni azt, hogy a Bills már nem csak egy erős PO contender, hanem egészen konkrétan bejelentkezett a Lombardiért, és bárkit megbasz, ha úgy van?Mert én ezt érzem, és már úgy leírnám.
több mint 3 éve
Az első negyed infarktus közeli élmény volt. Természetesen a visszahordás alatt fagyott le az egész szar. Majdnem megőrültem.
több mint 3 éve
Köszönöm! Az enyém állandóan lefagy.Sziasztok! Keresem a csatornát...Ne keresd, itt vagyok!
Buffalo Bill
bfstrms.xyz/watch/nfl
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Sziasztok! Keresem a csatornát...Ne keresd, itt vagyok!
Buffalo Bill
bfstrms.xyz/watch/nfl
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Sziasztok! Keresem a csatornát...
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Na McDermott, ma Allen megpasszolja a franchise rekordot, aztán leültetheted. Ha nem, leeresztem a stadion kerekét!!!!
több mint 3 éve
Bills are hosting free-agent WR Kenny Stills on a visit, per the wire.
— Albert Breer (@AlbertBreer) January 1, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Boldog új évet minden Bills (és nem Bills) szurkolónak! A divatok 2021-ben is szét lesznek bokszolva!!!!
több mint 3 éve
New York állam engedélyezte, hogy az első rájátszásbeli meccsünket 6 772 olyan szurkoló előtt játsszuk, akik a belépés előtt negatív COVID-teszttel rendelkeznek! 😊én birom stillst sajnáltam h eltradeltük és h nem volt fasza éve.
Továbbá Beasley sérülése lehet, hogy komolyabb, így Kenny Stills a célpont a pótlására.
Hungarian Bill
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
New York állam engedélyezte, hogy az első rájátszásbeli meccsünket 6 772 olyan szurkoló előtt játsszuk, akik a belépés előtt negatív COVID-teszttel rendelkeznek! 😊Továbbá Beasley sérülése lehet, hogy komolyabb, így Kenny Stills a célpont a pótlására.
több mint 3 éve
A nap statja.Josh Allen has TWICE as many Pass TD (4) in Gillette Stadium this season as Cam Newton (2). pic.twitter.com/TQmjvWWx37
— NFLonCBS (@NFLonCBS) December 29, 2020
több mint 3 éve
Emelem kalapom.😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv