Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Na, megint jönnek elő a Pecc fanok...Beéritek egy pofonnal vagy megverekszetek a kettőé'?!

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Szánalmas csapat, azt a passzt a talpammal leütöttem volna!!
Muffalo_Bafia
Pöcsszőrrel 🙂
ThundersNFL
kifingtam vón húszjardról
sutianap
Bazdmeg fáj a nevetés a koronaszar miatt de sírva röhögök a kommenteden 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
Pöcsszőrrel 🙂
ThundersNFL
Leütésről volt szó, nem pick sixről!!!!

több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Muffalo_Bafia
Pöcsszőrrel 🙂
ThundersNFL
kifingtam vón húszjardról

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Muffalo_Bafia
Pöcsszőrrel 🙂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve

több mint 4 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 623
Pozitívumok tegnapról:
Bass játéka tetszett. Eddig szabályosan rosszul voltam, ha rúgni ment, most egy fokkal jobb érzéssel tekintek rá, de azért meggyőznie még nem sikerült. De rajta tegnap nem múlt semmi.
A védelem. Az első félidőben remekül limitálták az egész Cardinalds offense-t, a másodikban meg szerezték a labdákat. Az utolsó játék nyilván nagyon nagyon csúnya volt, de az utóbbi 2 meccsen elég pofásan néztek ki.
És Beasley. Nálam hivatalosan is kedvenc játékos lett (egy mezet beszerzek a nevével), semmi hiszti, teszi a dolgát.
+1: GW drive. Lehet akárhogy szidni Allent, ha az utolsó percekben kell egy jó drive fixen odarakja.
Ami nagyon nem tetszett:
Daboll és a playhivás. Mintha a tavalyi Texans elleni PO meccs jött volna szembe. Egy jó drive az elején, egy jó félidő, aztán ki is fújt minden. Tavaly lehetett védeni Allen teljesítménye miatt, de idén kezdem benne elveszíteni a hitem.
Nincs futójáték. Semmi. A támadósor abból áll hogy passzolunk, futni 90%ban csak hátrafelé tudunk negatív yardért, play action esélytelen, így nehéz lesz. Nem a futók a hibások szerintem a témában, inkább a fal vagy a play hívás, de ez vállalhatatlan jelenleg.
És McDermott. Nem az első hogy leolvadunk a harmadik negyedre. Nem is a második. Ezt két Td előnynél le kellett volna zárni, nem kellett volna eljutni a Hail Murray-ig, ezen valamit változtatni kell. Ez pedig a HC feladata.
Többiek köztesek, Allent lehetne kiemelni, közepes volt, de konkrétan az elkapókon kívül nem kap segítséget se a faltól, se a futóktól, sw Dabolltól.
A hátralévő meccsekből a Steelers tűnik nagyon nehéznek, a többi hozható, de egy 10-6tól egy 12-4ig bármit kitudok nézni a csapatból. Viszont ha így haladunk, az utolsó heti Dolphins meccs a csoportról fog dönteni, és bizony ők jobbnak néznek ki idén
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Az idény legnagyobb edzői hibája volt az utolsó időkérés. Fel tudtak készülni a harmadik és gól támadásukra...
Buffalo Bill
Bocsi, lehet, hogy én másik meccset néztem, de nem ugrik be az utolsó időkérésnél 3rd&goal, 1st&10 volt a mi 43-asunkon. Feltéve, ha arra a játékra gondolsz, ami a végén megfordította a meccset.
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Az idény legnagyobb edzői hibája volt az utolsó időkérés. Fel tudtak készülni a harmadik és gól támadásukra...
több mint 4 éve
Same ol' Bills...

Nagyon jókor jön a bye, mert ehhez kevés egy hét, hogy feldolgozzuk.
Hungarian Bill
Ehhez az egész idény kevés lesz
több mint 4 éve
Same ol' Bills...

Nagyon jókor jön a bye, mert ehhez kevés egy hét, hogy feldolgozzuk.
több mint 4 éve
Valaki nézi a meccset?
Buffalo Bill
Próbálok nem megőrülni közben
több mint 4 éve
Valaki nézi a meccset?
több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Valaki rendelt már Bills cuccot valahonnan? Honnan érdemes? Van olyan hely ahol véletlen nem 3 hónap a kiszállitási idő?
ThySoul
nfl shop europe , fanatics europe , kb 2 hét alatt megjön és 10euro alatt van a szállítás!
BillsFan
A fanatics europe-ot most nem ajánlom, az usa-ból előbb megkapod a csomagot, mint uk-ből
r.baggio
Nfl EU shopról is hallottam olyat hogy két hónap volt míg megérkezett valami, de ez az elsődleges hely ahonnan akarok rendelni majd, mar csak az lesz a kérdés kinek a neve lesz rajta
ThySoul
fanatics europe szeptemberben 3 hét volt, most rendeltem onnan megint 10-én és 24.-ére írja az érkezést.

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Valaki rendelt már Bills cuccot valahonnan? Honnan érdemes? Van olyan hely ahol véletlen nem 3 hónap a kiszállitási idő?
ThySoul
nfl shop europe , fanatics europe , kb 2 hét alatt megjön és 10euro alatt van a szállítás!
BillsFan
Köszönöm, karácsonyra gondoltam magamnak egy mezt, meg most láttam egy salute to service sapkát facebookon, ha lesz véletlen még akkor egy olyan is beugrana 😀
ThySoul
Adok egy replika McCoy meg TT mezt, ha gondolod, nekem csak a helyet foglalja.

Amúgy meg, ne vegyél ilyen szarokat, hanem csináltass egyedi relikviát, ezzel is támogatva a hazai kisvállakozásokat!

Itt az enyém:

Muffalo_Bafia
Hátha majd februárban egy gyűrűt kell gyártani majd a fiúk teljesítménye miatt 😊
több mint 4 éve
ThySoul
BillsFan
Köszönöm, karácsonyra gondoltam magamnak egy mezt, meg most láttam egy salute to service sapkát facebookon, ha lesz véletlen még akkor egy olyan is beugrana 😀
ThySoul
Adok egy replika McCoy meg TT mezt, ha gondolod, nekem csak a helyet foglalja.

Amúgy meg, ne vegyél ilyen szarokat, hanem csináltass egyedi relikviát, ezzel is támogatva a hazai kisvállakozásokat!

Itt az enyém:

több mint 4 éve
ThySoul
BillsFan
A fanatics europe-ot most nem ajánlom, az usa-ból előbb megkapod a csomagot, mint uk-ből
r.baggio
Nfl EU shopról is hallottam olyat hogy két hónap volt míg megérkezett valami, de ez az elsődleges hely ahonnan akarok rendelni majd, mar csak az lesz a kérdés kinek a neve lesz rajta
több mint 4 éve
ThySoul
BillsFan
több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
ThySoul
BillsFan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
ThySoul

Szerkesztette: BillsFan

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Cooper Buffalo Bills 4
Kis érdekesség

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/125344294_193721765663699_2917393928640892532_n.jpg?cstp=mx1470x795&ctp=p600x600&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=7b631e&_nc_ohc=CH8qt3qavXEQ7kNvgGyg9Xx&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AYwFqAFx2GowKHgbUuR2IUl&oh=00_AYAdg_T2pC3d-4LLATzYEX474HWHoa5S9emBaiqgkB-Klw&oe=676666E0
Bills Mafia Hungary
Gondoltam hozok nektek egy kis beharangozót a holnapi meccsre. Előzetesen a Chiefs elleni TNF-et és ezt a Cards meccset vártam a legjobban. Kilenc hét alatt megerősített mindkét csapat abban, hogy ez...
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
A védelmünk kezd magára találni, a támadó egységünk volt most jó. A fal rendesen védte Allent, sokáig tudta dédelgetni a labdát (szokása szerint). Szerintem ne feledkezzünk meg az edzői gárdáról sem, alaposan felkészültünk Seahawks-ból.
több mint 4 éve
Plusz még egy (szomorú) adalék, ami teljesen új megvilágításba helyezi a QB1 teljesítményét: