Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Amikor az utolsó Jags hazai playoff meccs is. 18 hosszú éve.Grat., tényleg hosszú böjt volt. 😊 Most már ez a rekord is a miénk.Mikor volt az utolsó po?
Joey Tribbiani
Giowa
több mint 6 éve
Bills '99, Browns 2002.Grat., tényleg hosszú böjt volt. 😊 Most már ez a rekord is a miénk.Mikor volt az utolsó po?
Joey Tribbiani
Giowa
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
Grat., tényleg hosszú böjt volt. 😊 Most már ez a rekord is a miénk.Mikor volt az utolsó po?
Joey Tribbiani
több mint 6 éve
Qrvanagy, hatalmas gratula!!!! Picit el lett baszva a tankolás 😀Ki kell rúgni az edzőt a francba
gabokocka
több mint 6 éve
Grat., tényleg hosszú böjt volt. 😊 Most már ez a rekord is a miénk.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
Gratulálok Srácok! Nagyon szurkoltam Nektek!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Jobban nem is kezdődhetne az új év! Megtörtént, amiben reménykedtünk, de hinni nem hittünk. Csaknem 20 év böjt után végre PO!. Nem volt hálás dolog Buffalo szurkolónak lenni, de most nagyon az. Köszönet mindazoknak, akik kitartottak a csapat mellett, illetve köszönet minden szimpatizánsnak is!
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Shady el amúgy mi a helyzet?Bokasérülés; még a meccs alatt megröntgenezték, csont nem tört. De így is necces lesz szerintem, hogy felépül-e vasárnapig.
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Playoff bazeeeeee!!!!!mekkora divatfan lettél, szinte már csak PO-csapatoknak drukkolsz :p
BillsFan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Shady el amúgy mi a helyzet?
több mint 6 éve
Playoff bazeeeeee!!!!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Hangulatjelentés az öltözőből a meccs után. twitter.com/buffalobills/status/947635570162925568
több mint 6 éve
Kyle Williamsre... és persze Ralph Wilsonra! 😊Drága BillsFan, Buffalo Bill, Hungarian Bill!Persze, mi is téptük a hajunkat elégszer, de volt olyan, aki testközelből tapasztalhatta meg több, mint egy évtized inkompetenciáját, ő pedig Kyle Williams. Én neki örülök a leginkább, hogy (valószínű) visszavonulása előtt még PO-meccsen játszhat! 😊
Srácok..... csak kiböjtöltük....basszus mennyi szart nyimtunk végig 10 év alatt....!
Azért jó hogy kitartottunk!! 😊
Helmut Zimmer
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Drága BillsFan, Buffalo Bill, Hungarian Bill!Persze, mi is téptük a hajunkat elégszer, de volt olyan, aki testközelből tapasztalhatta meg több, mint egy évtized inkompetenciáját, ő pedig Kyle Williams. Én neki örülök a leginkább, hogy (valószínű) visszavonulása előtt még PO-meccsen játszhat! 😊
Srácok..... csak kiböjtöltük....basszus mennyi szart nyimtunk végig 10 év alatt....!
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Grat, előre Foxborough-ig!
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 6 éve
Drága BillsFan, Buffalo Bill, Hungarian Bill!Felkészülni mint Hawks fan 😉?
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Drága BillsFan, Buffalo Bill, Hungarian Bill!HÖLGYEIM ÉS URAIM
Helmut Zimmer
A vérbeli SZURKOLÓT OLVASHATJÁK!!!!
Respect!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Proki megérezte a tutit! 😊Az a baj, hogy a Chargers és a Ravens sorsolása is könnyűnek tűnik, ha ők hozzák mindkét meccsüket, akkor nektek is kell....Az lenne a jó, ha a Titans nyerné az egyik meccsét, és ők is 9-7, mert akkor a tiebreaker a Billsnek kedvezne a Chargers ellen. Titans és Bills jutna be akkor. Nem tudom van-e realitása, hogy esetleg a Jax elengedi az utolsó meccsét majd.
A Titans sztem a Ramstől és a Jagstől is ki fog kapni.
gabokocka
proki
Music City Miracle
több mint 6 éve
A csere előtt a védelem egy rakás szar volt. Utána megemberelte magát. Lehet összefüggés a kettő között?McDermott tud vmit.ja, lecserélni TT-t Petermanra a Chargers ellen 😀 nagy mák kellett a playoffhoz, valljuk meg 😊
empty taxi
Löfli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Drága BillsFan, Buffalo Bill, Hungarian Bill!Srácok..... csak kiböjtöltük....basszus mennyi szart nyimtunk végig 10 év alatt....!
több mint 6 éve
Kussolsz, nem nézted a meccset! nem vagy true metal brádör end szisztör!McDermott tud vmit.ja, lecserélni TT-t Petermanra a Chargers ellen 😀 nagy mák kellett a playoffhoz, valljuk meg 😊
empty taxi
Löfli
Pózerek hagyják el a termet! 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Ugyan az nevelő célzattal történt, a jelek szerint bejött 😛 😀McDermott tud vmit.ja, lecserélni TT-t Petermanra a Chargers ellen 😀 nagy mák kellett a playoffhoz, valljuk meg 😊
empty taxi
Löfli
több mint 6 éve
Ilyen szar tankolást rég láttam ✌
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
A lényeg hogy TT szar! 😀 Remélem Shady játszhat jovoheten!
Mindig jövőre!