Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hogyan? 😊én csak az elcsaltat láttam és az elég biztató volt. legalább azt tudjátok, hogyan lehet őket megverni.engem a gyűlölet hozott ide. ők talán meg tudják verni a peccet.Idén kettőből kétszer kikaptunk tőlük. Nem ugyanaz a dimenzió sajnos jelenleg a két csapat.
gedam
Szerintem a többiek nevében is beszélhetek; nekünk már az is óriási siker, hogy megtört az átok, és talán egy olyan stáb van itt, amelyik nem adja majd a kilincset 2-3 év múlva a következőnek.
A mai meccsről meg csak annyit, hogy ha a Jax többi tagja is úgy készült erre, mint Dareus, akkor nyerünk. Korábbi első körös választottunk ugyanis pénteken még mulatott egy jót a helyi sztriptízbárban:
player.vimeo.com/video/249961069
Hungarian Bill
gedam
Ugyanaz volt mindkét meccs. Az első félidőben tök egál meccs, a másodikban elhúztunk
több mint 6 éve
gedam
5 908
több mint 6 éve
gedam
5 908
én csak az elcsaltat láttam és az elég biztató volt. legalább azt tudjátok, hogyan lehet őket megverni.engem a gyűlölet hozott ide. ők talán meg tudják verni a peccet.Idén kettőből kétszer kikaptunk tőlük. Nem ugyanaz a dimenzió sajnos jelenleg a két csapat.
gedam
Szerintem a többiek nevében is beszélhetek; nekünk már az is óriási siker, hogy megtört az átok, és talán egy olyan stáb van itt, amelyik nem adja majd a kilincset 2-3 év múlva a következőnek.
A mai meccsről meg csak annyit, hogy ha a Jax többi tagja is úgy készült erre, mint Dareus, akkor nyerünk. Korábbi első körös választottunk ugyanis pénteken még mulatott egy jót a helyi sztriptízbárban:
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
engem a gyűlölet hozott ide. ők talán meg tudják verni a peccet.Idén kettőből kétszer kikaptunk tőlük. Nem ugyanaz a dimenzió sajnos jelenleg a két csapat.
gedam
Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Inkább a Vasast verjék mint a Peccet,őket jobban utáljuk 😀engem a gyűlölet hozott ide. ők talán meg tudják verni a peccet.Ha egy Bills szurkolót 1 héttel ezelőtt bezártak egy sötét szobába elzárva a külvilágtól és most engedik ki, csak ezt a videót mutatnám meg neki az utolsó fordulóról:😀 Az kemény...Ha már így alakult,akkor GO BILLS,SB winig felugrottam a wagonra. 😊
www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/videos/1772017496178264/
mustaine
LeviPoki
gedam
több mint 6 éve
gedam
5 908
engem a gyűlölet hozott ide. ők talán meg tudják verni a peccet.Ha egy Bills szurkolót 1 héttel ezelőtt bezártak egy sötét szobába elzárva a külvilágtól és most engedik ki, csak ezt a videót mutatnám meg neki az utolsó fordulóról:😀 Az kemény...Ha már így alakult,akkor GO BILLS,SB winig felugrottam a wagonra. 😊
mustaine
LeviPoki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ha egy Bills szurkolót 1 héttel ezelőtt bezártak egy sötét szobába elzárva a külvilágtól és most engedik ki, csak ezt a videót mutatnám meg neki az utolsó fordulóról:😀 Az kemény...Ha már így alakult,akkor GO BILLS,SB winig felugrottam a wagonra. 😊
mustaine
több mint 6 éve
Shady gyógyítson kicsit tegnap esti sebeimen. Bocs Iktriad 😉 ha már Shady (eagles) mezem van, muszáj vagyok kicsit nekik drukkolni (bár ez nem biztos, hogy jót jelent 😊)
több mint 6 éve
gedam
5 908
mostmá’ nyerjetek
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Abban a pillanatban biztos voltam benne, hogy játszani fog, amikor láttam leírva, hogy aligha fog... 😊)Mondjuk szerintem egy ilyen meccsre, amikor 18 év után újra PO van, a halottakat is összedrótozzák, aztán majd offseasonben gyógyulgasson
több mint 6 éve
Ha egy Bills szurkolót 1 héttel ezelőtt bezártak egy sötét szobába elzárva a külvilágtól és most engedik ki, csak ezt a videót mutatnám meg neki az utolsó fordulóról:több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
twitter.com/buffalobills/status/949101682042068993Elindult a szállítmány Ohióba 😊
több mint 6 éve
Az edzői kar lenyilatkozta, hogy úgy készülnek, hogy Bortles játszik,.....A Jags amúgy úgy készül vasárnapra Marrone mai nyilatkozata szerint, hogy Shady játszik.Shadyről a meccs napján, azaz vasárnap döntenek majd, hogy játékra alkalmas állapotban van-e.Tehát nem fog.... 😕
Hungarian Bill
Jagst így is verjük..... SB re épüljön fel 😀
Helmut Zimmer
iktriad
tehát mindenki visz fűrdő-gatyát, mert medencés party lesz a meccs után a stadionban, de várják rá Dareust. 😛 😊
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Az én meglátásom szerint Marrone nem rossz edző, csak még nem kapta meg az Arany Nárcisz-díjat 😊 Az igazi konzervatív iskola képviselője, aki már-már a hadseregben tapasztalható fegyelmet vár el a csapata összes tagjától, legalábbis abban a két évben ez volt a sztori, míg itt volt. Nem véletlen, hogy azok a játékosok, akik szó nélkül beálltak a sorba, és vezér-szerepet töltenek be az öltözői hierarchiában a mai napig (K-Will, Wood), akadtak ki a leginkább azon, ahogy lelépett innen. A teljes sztorit nem ismerjük, mi miért történt, de az nem lehet véletlen, hogy csak Peguláék álltak a nyilvánosság elé ezzel, Marrone pedig azóta se akar erről beszélni.Meggyőződésem, hogy ha marad, már hamarabb megtört volna a playoff-átok. De mindegy, ő már a múlt, sok sikert neki, de vasárnap nem bánnám, ha nekünk több lenne. 😊
több mint 6 éve
Coughlin ki is törné* a nyakát ez esetben, szóval ez nem fog megtörténni. De ha el is menne, még mindig ott van Coughlin, akit sokan viccesen az igazi HC-nek tartanak. Amúgy TC is ott van minden edzésen, szóval be tudna ugrani HC-nek. Azzal meg csak rosszabbul járnátok. 😊Arra vigyázzatok, hogy Marrone nehogy megsértődjön vasárnapig, és elvállaljon egy OLine Coach állást, Clevelandban.A Jags amúgy úgy készül vasárnapra Marrone mai nyilatkozata szerint, hogy Shady játszik.Shadyről a meccs napján, azaz vasárnap döntenek majd, hogy játékra alkalmas állapotban van-e.Tehát nem fog.... 😕
Hungarian Bill
Helmut Zimmer
iktriad
Helmut Zimmer
*Vagy megkérné a lánya férjét, az ex- Giants G Chris Snee-t erre.
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Arra vigyázzatok, hogy Marrone nehogy megsértődjön vasárnapig, és elvállaljon egy OLine Coach állást, Clevelandban.A Jags amúgy úgy készül vasárnapra Marrone mai nyilatkozata szerint, hogy Shady játszik.Shadyről a meccs napján, azaz vasárnap döntenek majd, hogy játékra alkalmas állapotban van-e.Tehát nem fog.... 😕
Hungarian Bill
Helmut Zimmer
iktriad
több mint 6 éve
A Jags amúgy úgy készül vasárnapra Marrone mai nyilatkozata szerint, hogy Shady játszik.Shadyről a meccs napján, azaz vasárnap döntenek majd, hogy játékra alkalmas állapotban van-e.Tehát nem fog.... 😕
Hungarian Bill
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Shadyről a meccs napján, azaz vasárnap döntenek majd, hogy játékra alkalmas állapotban van-e.Tehát nem fog.... 😕
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Most már csak reménykedni kell, hogy a cigarettás ezúttal nem akar keresztbe tenni a Billsnek.Most hogy mondod, ma éjjel van Amerikában az új X-akták szezon premierje(2 nap múlva meg a Cool-on a magyar premier). 😊
Tejesember
A PFF-nél White bekerült a 2. All Pro csapatba egyedüli Bills játékosként.
Muffalo_Bafia
www.profootballfocus.com/news/2017-pff-nfl-all-pro-tea
A vasárnapi ellenfél Jags 2 CB-vel képviselteti magát a listán, meg Calais Cambell személyében egy pass rusherrel.
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Shadyről a meccs napján, azaz vasárnap döntenek majd, hogy játékra alkalmas állapotban van-e.
több mint 6 éve
Tejesember
256
Most már csak reménykedni kell, hogy a cigarettás ezúttal nem akar keresztbe tenni a Billsnek.
több mint 6 éve
Szóvamobile.twitter.com/buffalobills/status/948324563909136389/video/1
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Mikey
18 753
Cincinnati ❤️ Buffalotwitter.com/andydalton14/status/948244548169490433