Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Ati78
37
Ez még viccnek is rossz lenne😀 Kivéve ha nem bridge QB😀
több mint 6 éve
Bele sem merek gondolni hogy talán a franchise történetében először olyankor draftolunk QB-t amikor elég mély a class! Na majd meglátjuk mi lesz, de ki az aki a bridge QB lesz?
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Tyrod távozásával felmerült egy fontos szempont, mégpedig, hogy Eaglemcnabb cimboránknak velünk tart-e továbbiakban. Én csak remélni tudom, hogy a haveri viszony megmarad. 😊Nem hinném hogy ez lenne a legfontosabb kérdés 😀
Helmut Zimmer
De amúgy igen, maradok, ettől még szimpatikus franchise a Bills, kiváltképp ha érkezik draftról az empty által említett VT playa :d (igaz a Browns is szimpi volt eddig is, most meg főleg)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
akkor a két elsőkörös mehet egy top10es pickért.A két első körös + a most kapott 3/1 akár a 4. vagy 5. helyre is elég lehet.
braxa88
több mint 6 éve
Tyrod távozásával felmerült egy fontos szempont, mégpedig, hogy Eaglemcnabb cimboránknak velünk tart-e továbbiakban. Én csak remélni tudom, hogy a haveri viszony megmarad. 😊Siker receptje: draft Tremaine Edmunds!
Helmut Zimmer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Tyrod távozásával felmerült egy fontos szempont, mégpedig, hogy Eaglemcnabb cimboránknak velünk tart-e továbbiakban. Én csak remélni tudom, hogy a haveri viszony megmarad. 😊
több mint 6 éve
braxa88
12 534
akkor a két elsőkörös mehet egy top10es pickért.
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
na akkor ki lesz a kúbé ősszel? amilyen oldschool rezsim van itt, simán kinézem, hogy Josh Allen, de igazából nem vágom, milyen QB illik Daboll rendszerébeValószínűsíthető, hogy feltrade lesz, ahol pedig Rosen lesz a cél, bár Beane és McDermott elég sejtelmesen nyilatkozott Lamar Jacksonról is. Mondjuk Lamarral tudna dolgozni Daboll, mert collegeban is ilyen stílusú QB-kkal tolta.
Löfli
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
na akkor ki lesz a kúbé ősszel? amilyen oldschool rezsim van itt, simán kinézem, hogy Josh Allen, de igazából nem vágom, milyen QB illik Daboll rendszerébe
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Korábbi harmadik körös pick, Owa Odighizuwa (copypaste) érkezett.
több mint 6 éve
Egyre több lesz itt a pikantéria az őszi Bills - Jagsre (Marrone és Dareus visszatérése, a januári PO meccs visszavágója, és most ez). A végén prime time meccs lesz ebből - csütörtök este...
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Érkezik Chris Ivory RB, 2 évre írt alá.Jimnek pedig mielőbbi gyógyulást! Ahogy írta egy bejegyzésében, ugyan elvesztett 4 SB-t, de harmadjára is seggbe fogja rúgni ezt az alattomos betegséget!
több mint 6 éve
Jim beteg.... 😕
több mint 6 éve
White, Hyde, Poyer, Davis + Gaines(ha marad) Nem egy média sexy sec, de a liga csapatainak többsége örömmel fogadná el.
Kifejezetten jól néz ki.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Azért remélem, Davis érkezése nem vetíti elő Gaines távozását... Jól passzol ebbe a secondarybe, nem örülnék, ha nem sikerülne vele hosszabbítani. Hozzáteszem, Davisnek mindenképp örülök 😊
több mint 6 éve
Nem, nem. Csak egy jól látható összegért már meg is vált a mezszámától 😊Hmm, Poyer mintha kicsit megváltozott volna.Muffalo_BafiaMatthew99
Muffalo_Bafia
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Hmm, Poyer mintha kicsit megváltozott volna.Muffalo_BafiaMatthew99
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Na akkor itt egy másik korrekt biznisz. V. Davis CB két évre a tiétek. Jó húzás lehet.
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
vótmá? érdekes mi fog ebből kisülni...Így, ebben a formában nem, abban igen, hogy a Giants pickjét akarnánk megszerezni Rosen miatt. Egy korrekt biznyic ellen nem lenne kifogásom.
twitter.com/AllbrightNFL/status/964960716737433603
petey
több mint 6 éve
vótmá? érdekes mi fog ebből kisülni...twitter.com/AllbrightNFL/status/964960716737433603