Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem is itt az ideje, hogy Whitet egy 2-3. kőrre váltsunk. Adjuk a... Ninersnek!nem megyünk föl, kell egy fél O-fal, egy prémium MLB, DB depth, meg egy komplett elkapósor, s Gainesnek nincs még szerződésenebosszanccs!jóhogy ittvárjuk ki a végét, tavaly is voltak érdekes döntések és a vége PO lett 😊...szerintem ez nem kicsit a tavalyi év óriási mákja. Én azt gondolom, hogy Marrone csapata jelentősen jobb volt.
BillsFan
Helmut Zimmer
szerintem ki tudja miért óriási energiát öltünk a D-falba, ott kérem luxus van (Mörfi minek?)
McCarron valszeg ready starter - nem mondom mennyire lowcost
ezzel kimarad az O-fal és LB foltozás
viszon sikerült jól kicseszni a Jets-szel
sutianap
Helmut Zimmer
ehhez pedig pikk kell, jó sok, de szerencsére van, s indulhat a NiagaraBama
sutianap
több mint 6 éve
nem megyünk föl, kell egy fél O-fal, egy prémium MLB, DB depth, meg egy komplett elkapósor, s Gainesnek nincs még szerződésenebosszanccs!jóhogy ittvárjuk ki a végét, tavaly is voltak érdekes döntések és a vége PO lett 😊...szerintem ez nem kicsit a tavalyi év óriási mákja. Én azt gondolom, hogy Marrone csapata jelentősen jobb volt.
BillsFan
Helmut Zimmer
szerintem ki tudja miért óriási energiát öltünk a D-falba, ott kérem luxus van (Mörfi minek?)
sutianap
Helmut Zimmer
ehhez pedig pikk kell, jó sok, de szerencsére van, s indulhat a NiagaraBama
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
nebosszanccs!jóhogy ittvárjuk ki a végét, tavaly is voltak érdekes döntések és a vége PO lett 😊...szerintem ez nem kicsit a tavalyi év óriási mákja. Én azt gondolom, hogy Marrone csapata jelentősen jobb volt.
BillsFan
Helmut Zimmer
sutianap
több mint 6 éve
jóhogy ittvárjuk ki a végét, tavaly is voltak érdekes döntések és a vége PO lett 😊...szerintem ez nem kicsit a tavalyi év óriási mákja. Én azt gondolom, hogy Marrone csapata jelentősen jobb volt.
BillsFan
Helmut Zimmer
Szerkesztette: sutianap
több mint 6 éve
várjuk ki a végét, tavaly is voltak érdekes döntések és a vége PO lett 😊...szerintem ez nem kicsit a tavalyi év óriási mákja. Én azt gondolom, hogy Marrone csapata jelentősen jobb volt.
BillsFan
több mint 6 éve
Annál akármi jobb, egy idomított majom is jobb....és még így is mennyivel jobb, mint Ryan falatozója!Kell is mert Preston Brown a Bengalshoz igazolt.Időnként annyira, de annyira rühellem McDermett döntéseit...
BillsFan
Helmut Zimmer
Muffalo_Bafia
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Humber visszajön a következő szezonra, Deonte Thompsonnal is folynak a tárgyalások a közös folytatásról.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
várjuk ki a végét, tavaly is voltak érdekes döntések és a vége PO lett 😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
...és még így is mennyivel jobb, mint Ryan falatozója!Kell is mert Preston Brown a Bengalshoz igazolt.Időnként annyira, de annyira rühellem McDermett döntéseit...
BillsFan
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Kell is mert Preston Brown a Bengalshoz igazolt.Időnként annyira, de annyira rühellem McDermett döntéseit...
BillsFan
több mint 6 éve
Kell is mert Preston Brown a Bengalshoz igazolt.
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Eközben...leigazoltuk a Bodine,Newhouse duót. Mi lesz veled Dukássz?+ Minter érkezik vizitre.
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Srácok, jó ez nekünk hogy a Jets bemozgott a 3. helyre? Beane nyilatkozatát nézve már nem vagyok benne biztos, hogy tudunk/akarunk a top 5-be választani....Se nem jó, se nem rossz. Nem jó, mert így elvitték előlünk a potenciális picket, amivel jöhetett volna a jövő nagy irányítója(?), és nem rossz, mert így megmaradt egy rahedli értékes pick, és talán McCarron is megkapja a lehetőséget bizonyítani. Én legalábbis bizakodó vagyok vele kapcsolatban. Beane pedig elutasítja azokat a kijelentéseket, amelyben bridge QB igazolásnak tartják.
Ati78
több mint 6 éve
Ati78
37
Srácok, jó ez nekünk hogy a Jets bemozgott a 3. helyre? Beane nyilatkozatát nézve már nem vagyok benne biztos, hogy tudunk/akarunk a top 5-be választani....
több mint 6 éve
Akkori összeesküvés szaga van a Mekkaró szerződésnek, mint ide Makó. Tutter volt élőlánc a Daboll-Sátán-Mekkaró téradásban. Ezt kiszagolta Dolfinz, majd a Pecc is offerelni próbált - de csak beállhattak a fosventillátor elé.A másik amibe biztos vagyok, hogy a Glenntréd óta ott pihen az ajánlat a Colts irodában, ez akkora hinta, amibe a Jetset beletaszajtottuk, hogy csudi...
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
A Jets betradelte magát a top3-ba, elég nagy ellenértékért szerintem. Ha a Giants vezetőinek a fejében tényleg megfordult az, hogy cseréljenek, most alighanem dörzsölik a tenyerüket. Pickünk van bőven, ugyanakkor nem vagyok biztos benne, hogy 1/2-re megérné feljönni.Érdemes meghallgatni/elolvasni Beane legutóbbi interjúját, nagyon úgy néz ki, neki a 12. pick megszerzése bőven elég volt felcserének.
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
A Jets betradelte magát a top3-ba, elég nagy ellenértékért szerintem. Ha a Giants vezetőinek a fejében tényleg megfordult az, hogy cseréljenek, most alighanem dörzsölik a tenyerüket. Pickünk van bőven, ugyanakkor nem vagyok biztos benne, hogy 1/2-re megérné feljönni.
több mint 6 éve
AJ McCarron a következő fecske, két évre érkezik.Kompetisön - fokozó
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Évi 5 millió teljesen jó, ha a többi kezdőnek titulált bohóc pénzét nézzük és úgyis jön mellé valaki a draftról.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
AJ McCarron a következő fecske, két évre érkezik.All in
Hungarian Bill
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
AJ McCarron a következő fecske, két évre érkezik.
több mint 6 éve
fogynak a QB-k... mégis hídvíz érkezik vagy mekkarron ?Bridge egy házzal arrébb Jets lett.
BillsFan
több mint 6 éve
fogynak a QB-k... mégis hídvíz érkezik vagy mekkarron ?
több mint 6 éve
szerintem meg elbeszélünk egymás mellett, de mind1 😊Akkor te másik szezonra gondolsz szerintem.nem 😊 azt hogy nem lesz idő passzolni, mert mindenki átgázol a falon...OL a prio mindenképp, mert már nem lesz t-mobile a fal mögött ....Ezzel azt akarod mondani, hogy nem lesz a fal mögött egy QB akinek fél óra kell, mire eldobja a labdát? Ennek örülni kellene.
BillsFan
Muffalo_Bafia
BillsFan
Muffalo_Bafia