Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Kyle marad és ez a lényeg, illetve lesz játszótársa is Low-two-la-lay személyében.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Akkor te másik szezonra gondolsz szerintem.nem 😊 azt hogy nem lesz idő passzolni, mert mindenki átgázol a falon...OL a prio mindenképp, mert már nem lesz t-mobile a fal mögött ....Ezzel azt akarod mondani, hogy nem lesz a fal mögött egy QB akinek fél óra kell, mire eldobja a labdát? Ennek örülni kellene.
BillsFan
Muffalo_Bafia
BillsFan
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Kyle Williams visszatér, újabb 1 évre 6 milliós - ebből 5 millió garantált - szerződést írt alá! 😊Bradfordért is érdeklődünk állítólag.
Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 6 éve
menj és add oda Sédinek, ha passz akkor is add oda Sédinek....Angyal szállt le Babilonba...tyrod távozásával én is stresszelnék a helyedben 😀Egyelőre nagyon jól keveri a kártyákat a FO 😊szerintem nagyon nem, de én láthatom másképp 😀
Hungarian Bill
Helmut Zimmer
eaglesmcnabb
Még most is látom, ahogy futkosott a fal mögött.... pedig nem volt rajta nyomás
Még mindig hallom, ahogy Wattkins nevét kiáltja...pedig Wattkins már nem játszott nálunk
Még mindig érzem...hogy szétverném a tv-t....pedig már nem haragszom 😀
Helmut Zimmer
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
nem 😊 azt hogy nem lesz idő passzolni, mert mindenki átgázol a falon...OL a prio mindenképp, mert már nem lesz t-mobile a fal mögött ....Ezzel azt akarod mondani, hogy nem lesz a fal mögött egy QB akinek fél óra kell, mire eldobja a labdát? Ennek örülni kellene.
BillsFan
Muffalo_Bafia
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Angyal szállt le Babilonba...tyrod távozásával én is stresszelnék a helyedben 😀Egyelőre nagyon jól keveri a kártyákat a FO 😊szerintem nagyon nem, de én láthatom másképp 😀
Hungarian Bill
Helmut Zimmer
eaglesmcnabb
Még most is látom, ahogy futkosott a fal mögött.... pedig nem volt rajta nyomás
Még mindig hallom, ahogy Wattkins nevét kiáltja...pedig Wattkins már nem játszott nálunk
Még mindig érzem...hogy szétverném a tv-t....pedig már nem haragszom 😀
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Nincs rá ok.tyrod távozásával én is stresszelnék a helyedben 😀Egyelőre nagyon jól keveri a kártyákat a FO 😊szerintem nagyon nem, de én láthatom másképp 😀
Hungarian Bill
Helmut Zimmer
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
OL a prio mindenképp, mert már nem lesz t-mobile a fal mögött ....Ezzel azt akarod mondani, hogy nem lesz a fal mögött egy QB akinek fél óra kell, mire eldobja a labdát? Ennek örülni kellene.
BillsFan
Szerkesztette: Muffalo_Bafia
több mint 6 éve
tyrod távozásával én is stresszelnék a helyedben 😀Egyelőre nagyon jól keveri a kártyákat a FO 😊szerintem nagyon nem, de én láthatom másképp 😀
Hungarian Bill
Helmut Zimmer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
OL a prio mindenképp, mert már nem lesz t-mobile a fal mögött ....
több mint 6 éve
elég felkészültnek tűnik arra is, hogy ha QBért kell felmenni, akkor legyen munició illetve arra is, hogy a játékos-tárgyalásokon be lehessen vetni, hogy szerzünk vet.QBt s a te helyedre meg húzunk a top100ban - mer ugye guba is van, ezzel az utsó két manőverrel talán 55M feletti a cap.Egyelőre nagyon jól keveri a kártyákat a FO 😊szerintem nagyon nem, de én láthatom másképp 😀
Hungarian Bill
Helmut Zimmer
A verze - vet, QB és top100 5 instant húzás (amiből lehet 7et is csinálni) két prémium OL, egy zsír ILB, s a D fal foltozására is jut - FAra marad a WR, CB kukázás
B verze - Preston, Kyle bácsi, Génsz meg két WR - felmenetel egy topQBért - FAra marad az OL kukázás
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Egyelőre nagyon jól keveri a kártyákat a FO 😊szerintem nagyon nem, de én láthatom másképp 😀
Hungarian Bill
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Egyelőre nagyon jól keveri a kártyákat a FO 😊
több mint 6 éve
Köszi a felvilágosítást, ezt nem tudtam. Így mégjobban néz ki a dolog 😊Valaki írta vmeik topicban, hogy szerinte a taylor trade mellett megegyezett a két fo vmi titkos paktumban egy draft napi feltaderől a browns vmeik pickéért. Kezdek hinni ebben a teoriában. Mondjuk pont egy jóféle LT-t beáldozni kicsit fejvakarós. Hacsak nem joe thomast is bevonták a buliba, de az azért már elég szürreális lenne.Browns topicban merült ez fel.
peach
A jóféle LT beáldozáshoz annyit, hogy gyakorlatilag pályára sem lehetett küldeni, mert instant sérült, illetve Dawkins tökéletesen felvette a ritmust LT-ben, hülyeség lett volna megbontani az összhangot ami közte és Incognito között kialakult, azzal, hogy áttesszük a jobboldalra. Az meg megint más kérdés, hogy megint egy komolyabb összeg szabadult fel a cap alatt.
Muffalo_Bafia
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Valaki írta vmeik topicban, hogy szerinte a taylor trade mellett megegyezett a két fo vmi titkos paktumban egy draft napi feltaderől a browns vmeik pickéért. Kezdek hinni ebben a teoriában. Mondjuk pont egy jóféle LT-t beáldozni kicsit fejvakarós. Hacsak nem joe thomast is bevonták a buliba, de az azért már elég szürreális lenne.Browns topicban merült ez fel.
peach
A jóféle LT beáldozáshoz annyit, hogy gyakorlatilag pályára sem lehetett küldeni, mert instant sérült, illetve Dawkins tökéletesen felvette a ritmust LT-ben, hülyeség lett volna megbontani az összhangot ami közte és Incognito között kialakult, azzal, hogy áttesszük a jobboldalra. Az meg megint más kérdés, hogy megint egy komolyabb összeg szabadult fel a cap alatt.
Szerkesztette: Muffalo_Bafia
több mint 6 éve
Valaki írta vmeik topicban, hogy szerinte a taylor trade mellett megegyezett a két fo vmi titkos paktumban egy draft napi feltaderől a browns vmeik pickéért. Kezdek hinni ebben a teoriában. Mondjuk pont egy jóféle LT-t beáldozni kicsit fejvakarós. Hacsak nem joe thomast is bevonták a buliba, de az azért már elég szürreális lenne.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nincs olyan, hogy tuti. Foleh ugy, hogy meg a piac sem indult el. Lesz egy Cousins es egy McCarrod. Es talan Foles, Keenum is valt. Nagyon nincs olyan, hogy tuti.
több mint 6 éve
Ket első meg keves a top 3 pickre.A browns giants denver tuti qb szoval vagy a colts v senki es ezt ok is tudjak...
több mint 6 éve
A Bengals 1.köre és a másik saját már elég is egy új fr.QB választásra.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Ezzel a cserével szinte borítékolható, hogy feljöttök a TOP3 pick egyikére.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Bízzatok abban, hogy Lamarr-ért nem volt szükség ennyi pick begyűjtésére, őt még az egyik első körrel letradelve is el lehetne hozni szerintem. Úgyhogy ha itt feltrade lesz akkor nem Jackson a cél, hanem valami igazi irányító.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 540
Nem nézek college-focit, így az ismereteim a nullával konvergálnak ezügyben; de biztos, hogy olyan irányító kellene nekünk Jackson személyében, akinek még a profik közt a posztja sem tűnik egyértelműnek?
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Mondjuk nekem Lamar Jackson is inkább a vicc kategória, a kombányon lefelé tornázta magát az első körből.Az nekünk csak jó, legalább nem kell felcserélni érte.
BillsFan
több mint 6 éve
Mondjuk nekem Lamar Jackson is inkább a vicc kategória, a kombányon lefelé tornázta magát az első körből.