Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 7 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Érdekes cikk!

www.newyorkupstate.com/buffalo-bills/index.ssf/2017/11/what_bills_qb_tyrod_taylor_said_about_his_horrible_performance_against_saints.html

Miután lassan készülhetünk a draftra, a héten elemezhetnénk egyet.
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Jókor jött a srácoknak a félidő, ott a meccs 360 fokos fordulatot vett.

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
Igazad volt, Helm, itt már csak a piócás ember segíthet. 😕
Hungarian Bill
Próbáltam nagyon pozitív lenni.
Nem szídtam Taylort, 2 éve...meg úgy senkit, bevettem a xanaxot.... és nem szólok továbbra sem egy szót sem....
több mint 7 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Igazad volt, Helm, itt már csak a piócás ember segíthet. 😕
több mint 7 éve
Az a gond, hogy pont most lett látható a játékhívás összes gyengesége....
Helmut Zimmer
Na jó, de időközben lett egy Benjink, és Clay is visszatér 😊 Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz kreatív így a playhívás, talán Shady előtt is jobban megnyílik a pálya.
Hungarian Bill
Akkor az eredménykövetőben 😊
több mint 7 éve
Helmut Zimmer
Na jó, de időközben lett egy Benjink, és Clay is visszatér 😊 Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz kreatív így a playhívás, talán Shady előtt is jobban megnyílik a pálya.
több mint 7 éve
Jaj! Megint képernyőre kerülünk. Rossz ómen.
Buffalo Bill
Eléggé rendben van a Saints idén, de elég sokan várják, hogy nyerni fogunk.
Én még nem tudom hogy hogyan (jó több pontot szerzünk, mint az ellenfél).

több mint 7 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Jaj! Megint képernyőre kerülünk. Rossz ómen.
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Gondolom a képen Miami Béla látható...
Buffalo Bill
Chris Foerster dolphins OL edzője..volt..

Szerkesztette: gordon
több mint 7 éve
Gondolom a képen Miami Béla látható...
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Kérdés: mennyire szívja fel magát a Miami?
Buffalo Bill

Bocs 😊
több mint 7 éve
Amikor a setup boxon beállítottam a felvételt, már sejtettem, hogy baj lesz. Minden szezonban a nyerhető meccseket bukjuk el. Így hiába követünk el 2-3 bravúrt, megyünk a levesbe. PO szempontjából ez nagyon kellett volna. Kérdés: mennyire szívja fel magát a Miami?
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Szarul sikerült a rebuild, túl sok volt a győzelem. Így meg, hogy már van 5 győzelem, úgy gondolták, hogy akkor baszni rá, legyen win now.
mustaine
Na akkor mégis mehet a rebuild
mustaine
Variálsz itt, mint zsidó az üres boltban... 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk, hogy Ducasse mit csinál még az NFL-ben egyáltalán, az nagyon jó kérdés. 😊
több mint 7 éve
Nem nagyon akart összejönni semmi. Ha ezzel a nappal letudtuk a szezonbeli egy kötelező szerencsétlenkedős meccsünket (úgyse), akkor rendben. A frontokat most nem lehet sajnos megénekelni, tegnap szemmel láthatóan hiányzott sajnos Dareus. Ducasse remélem nem ült fel a repülőre, hanem összekötött lábbal, zsákban tette meg a hazautat.

Azért még szerintem nem kell temetni a csapatot, jön a NO egy hűvös novemberi vasárnapon, McD ismeri őket, fel leszünk készülve. Benjit is addigra sztem hellyel-közzel beépítik, bár sztem most is lehetett volna játszatni, laikusan azt mondaná az ember, hogy ahhoz nem kell tudni a playbookot, h fuss egyenesen, aztán meg ha jön a labda, kapd el.

Egyébként gratula a Jetsnek, dominálták a frontokat, és jól használták ki a turnovereinket. Felejtsük el, menjünk tovább. 😊
Hungarian Bill
Ne, ne felejtsük el, hanem tanuljunk belőle. Hiába erőltetik, hogy run-run-pass, ha egyszer nem megy, akkor ne 2 és fél negyed kelljen már, hogy változtassunk. Tyrod megint megmutatta, hogy oda tudja dobni a labdát, erre többet kell építeni. Most már itt van Benjamin is, Zay pedig rendesen odatette, kár a sérülésért. Így azért kicsit jobban fest az elkapósor.
A védelem meg teljesen homály volt, nem mondanám, hogy ez Dareus miatt lett volna, mindenki betlizett.

több mint 7 éve
Nem nagyon akart összejönni semmi. Ha ezzel a nappal letudtuk a szezonbeli egy kötelező szerencsétlenkedős meccsünket (úgyse), akkor rendben. A frontokat most nem lehet sajnos megénekelni, tegnap szemmel láthatóan hiányzott sajnos Dareus. Ducasse remélem nem ült fel a repülőre, hanem összekötött lábbal, zsákban tette meg a hazautat.

Azért még szerintem nem kell temetni a csapatot, jön a NO egy hűvös novemberi vasárnapon, McD ismeri őket, fel leszünk készülve. Benjit is addigra sztem hellyel-közzel beépítik, bár sztem most is lehetett volna játszatni, laikusan azt mondaná az ember, hogy ahhoz nem kell tudni a playbookot, h fuss egyenesen, aztán meg ha jön a labda, kapd el.

Egyébként gratula a Jetsnek, dominálták a frontokat, és jól használták ki a turnovereinket. Felejtsük el, menjünk tovább. 😊
több mint 7 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
vigyázat, TT akkor játszik jól, ha nincsenek elkapói! :d
eaglesmcnabb
Meg ha van futójátéka....
TGA
Mint minden game manager QB.
De asszem elfogultság nélkül állathatom hogy a legjobb game manager QB a ligában
eaglesmcnabb
Csak aztán nehogy elekszszmisz-i megtáltosodás legyen a dologból. Előbb game manager, aztán meg mvp?
Muffalo_Bafia
Alex nem hiszem, hogy MVP lesz, bár én imádom. Ezen a fórumon a legjobb cimborám Petey, és sokszor fogtuk a fejünk, hogy mennyire csodálatos játékos lehetne Alex Smith, ha esetleg nem évente (több alkalommal) változna a az OC meg a szemlélet.

Szerintem Taylor borzasztóan jó képességű srác, lehetne belőle több is, de amíg ennyire ki van balanszírozva a playbook, addig nem kell. Majd november közepétől kell, mert ha igaz a teljesítményprogramozás alaptörvénye kb nov közepén végén váltás lesz a játékban.
TGA
...hamarabb fogyott el a playbook, mint kalkuláltam.
Ha felelőst kéne találnom, akkor azt a személyt térdepeltetném kukoricára, aki elfelejtette mondani a JETSnek, hogy idén gyenge az NFL.

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Szarul sikerült a rebuild, túl sok volt a győzelem. Így meg, hogy már van 5 győzelem, úgy gondolták, hogy akkor baszni rá, legyen win now.
mustaine
Na akkor mégis mehet a rebuild

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Muffalo_Bafia:

Matthew99
Ááá, tökéletes lett! Danke schön!
Muffalo_Bafia
Nincsmit. Bár nem hozott szerencsét 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Benji nem játszik ma 😕

több mint 7 éve
Muffalo_Bafia:

Matthew99
Ááá, tökéletes lett! Danke schön!

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Muffalo_Bafia:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
eaglesmcnabb
TGA
De asszem elfogultság nélkül állathatom hogy a legjobb game manager QB a ligában
eaglesmcnabb
Csak aztán nehogy elekszszmisz-i megtáltosodás legyen a dologból. Előbb game manager, aztán meg mvp?
Muffalo_Bafia
Alex nem hiszem, hogy MVP lesz, bár én imádom. Ezen a fórumon a legjobb cimborám Petey, és sokszor fogtuk a fejünk, hogy mennyire csodálatos játékos lehetne Alex Smith, ha esetleg nem évente (több alkalommal) változna a az OC meg a szemlélet.

Szerintem Taylor borzasztóan jó képességű srác, lehetne belőle több is, de amíg ennyire ki van balanszírozva a playbook, addig nem kell. Majd november közepétől kell, mert ha igaz a teljesítményprogramozás alaptörvénye kb nov közepén végén váltás lesz a játékban.

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
eaglesmcnabb
TGA
eaglesmcnabb

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
eaglesmcnabb
TGA

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!